Влез

View Full Version : Госпожата по математика....

Ifan4o
01-07-2007, 16:18
Аз съм 8 клас и имам проблем с госпожата по математика.Мрази ме!!!Но и аз я мразя и двамата го показваме.Немога да и се противопоставя защото тази година имам нужда от висок бал а тя ще ме съсипе.Нищо не разбирам от математиката. :smt013 Немога да се оплача никъде защото ще си изпата.Какво да правя??? :smt017

Kisses_P
01-07-2007, 16:40
Сядаш,.хващаш учебника и учиш и решаваш задачи доакто не ги схванеш.Не и се противопоставяш, не отговаряш, търпиш.Трябва ти оценката- изкарай си я.Още 1 срок и няма да я виждаш повече.

mon4eto
01-07-2007, 17:12
Сядаш,.хващаш учебника и учиш и решаваш задачи доакто не ги схванеш.Не и се противопоставяш, не отговаряш, търпиш.Трябва ти оценката- изкарай си я.Още 1 срок и няма да я виждаш повече.
Samo taka :smt006

01-07-2007, 17:21
Samo taka :smt006
:wink:

koalka
01-07-2007, 17:35
Най-добре, ако наистина не разбираш задачите тръгни на учител.Но ако само те мързи вземи и решавай.

reason
01-07-2007, 18:55
Виж сега,и аз имам учителка по математика,която мислях,4е ме мрази.Но когато седнах сериозно и се хванах да уча и показах добри резултати,мисля,че мнението й коренно се промени.

kati_0513
01-07-2007, 21:02

Абсолютно вярно...
-----------
Гледай, учителите са като животните, усещат отношението на този срешу тах... :D

Ifan4o
01-08-2007, 05:17
Mi da de tfa qsno 4e is sedma na guza i u4a po 1 vreme bqh taka i tq produljava da se durji nadmenno i to ne samo s men.Ami s o6te nqkoi priqqteli ot klasa. :-&

reason
01-08-2007, 07:00
Mi da de tfa qsno 4e is sedma na guza i u4a po 1 vreme bqh taka i tq produljava da se durji nadmenno i to ne samo s men.Ami s o6te nqkoi priqqteli ot klasa. :-&
Ми в такъв случай продължавайте да учите,за да няма за какво да се заяде.

TheGame
01-08-2007, 15:09
Abe vadi nojo i koliai na red!

NiKOLAN
01-08-2007, 15:13
опитай с лизане ако не стане пробвай отзаде

Ludoto_Lape
01-08-2007, 15:26
pri mene e daskal po matematika i su6to me mrazi.az oba4e hoda na uroci i se natqgam kolkoto mi e po silite......no toi produljava da se prai na interesen i puska komentari po moi adres pred celiq klas(dobre 4e sa prosti i ne zagrqat 4e do sa da sum :smt010 :smt010 )i daje nesk be6e proveril kontrolnite samo moqta NE(estestvenno kakto vinagi)imah samo edna gre6na zada4a i imah 4 1/2 puk ena druga ima6e 2-3 gre6ni ima6e pulno 5...no kakfo da se prai...i na nepulno 5 sum dovolna..vse pak e nqkakuf napreduk.....i daje me pita ot kio sum prepisala :smt011 :smt011 :smt011 puk sedqh sama...no kakto i da e

po temata....stegni se...pore6avai zada4ki i i pokaji na taz s koi si ima rabota.....kato i pokaje6 4e se stara6e i 4e ne ti e se taq trea go vzeme pod vnimanie...puk ako e tragi4en slu4ei..togava ne6tat otivat do po gorna instanciq kato direktor i pedagogi4eski suvet :wink: no ako hodi6 na suveta trea si1000000000000000% ubeden v sebe si 4e da ne stan gaf....

aide uspeh.... :mrgreen: :wink:

dessi___
01-08-2007, 16:22
Ifan4o i az imam su6tiq problem :lol: :lol: :smt005 nali sme ot edin klas :smt005 a kolkoto do gospojata :smt012 nz losha e mn

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-08-2007, 16:36
u4i taka 4e da nqma za kakvo da se zaqde.. kato se zaqjda s priqtelite ti i te taka.. ama ne prekalqvaite 4e sum zabelqzala 4e matemati4kite stavat ujasni kogato se opitvash edva li ne da predadesh uroka vmesto tqh :)

Ifan4o
01-08-2007, 16:37
pri mene e daskal po matematika i su6to me mrazi.az oba4e hoda na uroci i se natqgam kolkoto mi e po silite......no toi produljava da se prai na interesen i puska komentari po moi adres pred celiq klas(dobre 4e sa prosti i ne zagrqat 4e do sa da sum :smt010 :smt010 )i daje nesk be6e proveril kontrolnite samo moqta NE(estestvenno kakto vinagi)imah samo edna gre6na zada4a i imah 4 1/2 puk ena druga ima6e 2-3 gre6ni ima6e pulno 5...no kakfo da se prai...i na nepulno 5 sum dovolna..vse pak e nqkakuf napreduk.....i daje me pita ot kio sum prepisala :smt011 :smt011 :smt011 puk sedqh sama...no kakto i da e

po temata....stegni se...pore6avai zada4ki i i pokaji na taz s koi si ima rabota.....kato i pokaje6 4e se stara6e i 4e ne ti e se taq trea go vzeme pod vnimanie...puk ako e tragi4en slu4ei..togava ne6tat otivat do po gorna instanciq kato direktor i pedagogi4eski suvet :wink: no ako hodi6 na suveta trea si1000000000000000% ubeden v sebe si 4e da ne stan gaf....

aide uspeh.... :mrgreen: :wink:

Za direktor i pedagogi4eski suvetr ne 4e se pritesnqvam oba4e sled tfa 6e mi izleze prez nosa tfa 4e az sum i naprail gadno.A dessi___ i tq ima su6tiq problem ama tq po ne i se qdosfa a az se drazna 6oto f taq tupa sistema na OBRAZOVANIETO nikoi ne si mrudva prusta.I posle sme 6teli da stavame evropeici.Vqrno e 4e i nie u4enicite trqq da se evropeizirame ama i gospojite ne otstavat po anzad.

dessi___
01-08-2007, 16:48
e kfo da i se draznq samo da mi vdiga kruvnoto 4e sa mi malko dr problemi.. :smt005 ne mi puka ve4e za nikoq gospoja az 6si sedna da u4a puk posle 6e vidat te... :smt005

Ifan4o
01-08-2007, 16:49
Abe vadi nojo i koliai na red!

Аз съм навит ама не е толкова лесно!Ай се пак не я мраза чак пък толко та да я заколям! :smt012

S_Soul
01-09-2007, 09:03
Аз не обичам математиката.
Мразя този предмет.
Най-омразния ми предмет за всички времена.
И госпожата ме дразни.
Все мен набеждава.

Просто седни малко и учи.
Вържи поне 4 по математика и по високи оценки по другите предмети и готово. Ето ти висок бал ;)
Не забравяй че математиката не е единствения предмет ;)

icinky
01-09-2007, 11:12
бате и я мраза математика... имам 2 3 4 3 и то последната 3ка правихме котролно на деня в който имах РД и тя ми написа на листа РД и каза че ша ми задвиши оценката ...напротиф даже бих казал че ме е ощетила...ам ми се струва ,че ми писа 3 щото се бех пофалих на гаджето а тя е от друго даскало ама оди при нея на уроци и тя я е разпитала за мене и и казала тфа за РД и май заради тфа ми напрай така...а пук на тфа контр си бех научил тия задачаки само некфи тъпи интервали тр да намирам е тфа не сам напраил на 2 от тех а те са 3 и еднин пример объркал и на тфа 3 бе човек...
А пък същата даскалица миналата година ми писа две 2ки за един час
предсавете си...1во ми варна котролно 2 и после дъскате не беше изтрита хубаво и тя ме дигна и ми даде некфа шит задача и ми го наби с тея 2 2ки ...И ся утре иам класно пак почти нищо незнам и ся отивам да се по упражнявам малко ,че си е*ало майката #-o

Ifan4o
01-09-2007, 11:51
icinky uspeh pojelavam na klasnoto!Az puk da se pohfalq na si4ki v foroma imam 6 po ALGEBRA TREA DA DIGNA BANKET!!!! :-D :-D :-D :-D Napro purviq moment f koito mi kaza Ivane dai si belejnika da ti pi6a edna 6 si misleh 4e ne6ty se bazikaa.YEeeeee.Slu4va mi se za 3 put ot 4 klas da imam 6 po matematikaa.Sa ostaa da vidime kfo 6e mi pi6e za sroka 6oto si4kite mi ocenki sa rali4ni! :smt012 A i da vi kaja po to4no kak q izkarah na doma6no /KOITO E IZMISLIL RESHENIQTA NA ZADACHITE I GI E PUSNAL NA PAZARA 10x MNOOO!!!/.

01-09-2007, 18:45
Иване,душа,спри да заблуждаваш хората...Мразела те била...Тя ли ти е виновна,че те мързи 2 задачи на кръст да решиш!?Не си разбирал...Аз кво,да нямах миналата година нещу вградено,та разбирах?!Мързи те и не щеш да си признаеш :lol:
Никой не си мръдвал пръста?!
Ем тва дето аз успях да направя миналата година,ми се струва малко повече от мръдване на пръста...
Училището ми не е кой-знае какво,но определено е по-добро от миналото ми..
та преди да ми говориш за образователни системи и такива неща,вземи малко да поучиш...
Аку не си разбрал още...Аз съм ти любимата бивша за съжаление съученичка,дето живее на другия край на света..

dessi___
01-10-2007, 11:56
awe to ne e vaprosa da se sednesh na guzo i da u4i6..e naprimer dneska vuprosnata gospoja izbesnq :lol: nikoi ne si noseshe materiali za 4ertane i mali kak se kara :smt014 i kaza sami da si 4eteme uroka i si4ki zada4i sled nego za doma6no..e az kat ne razbiram ni6to po geometriq kfo da napisha... :smt017 i ne e 4esna..po4ti vsi4ki si noseha-moliv,liniq,triugulnik..ama samo 2 pergel imashe v celiq klas i zaradi typiq pergel kfo stana :lol:

Ifan4o
01-10-2007, 12:10
Иване,душа,спри да заблуждаваш хората...Мразела те била...Тя ли ти е виновна,че те мързи 2 задачи на кръст да решиш!?Не си разбирал...Аз кво,да нямах миналата година нещу вградено,та разбирах?!Мързи те и не щеш да си признаеш :lol:
Никой не си мръдвал пръста?!
Ем тва дето аз успях да направя миналата година,ми се струва малко повече от мръдване на пръста...
Училището ми не е кой-знае какво,но определено е по-добро от миналото ми..
та преди да ми говориш за образователни системи и такива неща,вземи малко да поучиш...
Аку не си разбрал още...Аз съм ти любимата бивша за съжаление съученичка,дето живее на другия край на света..

Mumu taq godina e dosta po razli4noo??? QSNYY ela da vidi6 kfo ni prai neska ne iska daje da ni predade uroka 6oto ne si nosime pergeli :smt011