Влез

View Full Version : abe iskam suvet molq vi kajete

niki4ka_93
01-07-2007, 20:04
imam priqtel ot pove4e ot godina i toi iska da go napravim i az iskam oba4e imam 1 maluk problem-ako roditelite mi razberat 6te mi zabranqt da se vijdam s nego i 6te me durjat pod klu4(poneje sum na 13)az mn iskam da go napravq kakto i toi i ve4e nqkolko puti mu se durpam i mislq 4e 6te go zagubq ako produljavam da se durpam oba4e me e strax ot roditelit mi
bixte li me posuvetvali kakvo da pravq???molq vi

01-07-2007, 20:07
a toi na kolko e , ne moje li da te iz4aka o6te malko?

xblade
01-07-2007, 20:10
не ме обявявайте за откачалка
аз бих те посъветвал да не избързваш
1. защото мъже ще срещаш в живота си от тук нататък много
2. ако тои наистина те обича, ще те разбере и ще изчака
3. защото ако ти го обичаш най-вероятно ще се разочароваш

malkata_
01-07-2007, 20:13
imam priqtel ot pove4e ot godina i toi iska da go napravim i az iskam oba4e imam 1 maluk problem-ako roditelite mi razberat 6te mi zabranqt da se vijdam s nego i 6te me durjat pod klu4(poneje sum na 13)az mn iskam da go napravq kakto i toi i ve4e nqkolko puti mu se durpam i mislq 4e 6te go zagubq ako produljavam da se durpam oba4e me e strax ot roditelit mi

някой казват,че ако си готова можеш да го направиш(асо се чувстваш готова)....но по-добре недей....след време ще съжалиш че си го направила толкова рано....имаш още много неща да преживееш...не избързвай...знам какво говоря!!!btw той на колко години е?!

malkata_
01-07-2007, 20:15
Някой казват че ако се чувстваш готова можеш да го направиш,но моя съвет е да не избързваш....има още много неща да преживееш...все още си малка....после ще съжалиш че си го направила толкова рано....дай си поне още 1-2 години(най-малко)...но живота си е твой все пак....по-голяма съм от теб и знам какво е и какво говоря...но както решиш!!!

malkata_
01-07-2007, 20:16
Сори че два пъти пуснах постове ама нещо става с нета ми!!! :oops: :roll:

The Lizard_King
01-07-2007, 20:45
malkata_ ,pic imash li?

malkata_
01-07-2007, 20:50
malkata_ ,pic imash li?

имам.....защо?!

shizzle
01-07-2007, 21:05
Най-важното е да му обясниш ситуацията си. Той не е врачка, за да знае къде е проблемът. Ако нищо не му кажеш, ще си помисли, че му се дърпаш просто ей-така. А ако знае какво е истинското положение и те зареже - прав му път, бил е идиот. Свястно момче би те изчакало.

malkata_
01-07-2007, 21:07
зависи и на колко години е въпросното момче....та би ли ни казала?! :) :wink: :roll:

niki4ka_93
01-08-2007, 10:41
vuprosnoto mom4e e kolkoto men(13)

sWeEt_SeEd
01-08-2007, 11:06
аехахехах абе я и двамата се осъзнайте...той едва ли не още не знае къде точно да ти го вкара :-D не бе ..шега ама по-добре изчакайте плюс тфа и той няма още никъф опит :wink:

rali4ka91
01-08-2007, 11:17
Най-важното е да му обясниш ситуацията си. Той не е врачка, за да знае къде е проблемът. Ако нищо не му кажеш, ще си помисли, че му се дърпаш просто ей-така. А ако знае какво е истинското положение и те зареже - прав му път, бил е идиот. Свястно момче би те изчакало.
Прав си!!!Напълно съм съгласна.Но и при положение, че е само на 13 и не може да чака...брей брей ... :roll:

The big boss
01-08-2007, 11:30
хахаха Щяла да го загуби ако не прави секс с него хахаха доста си забавна.Прави секс с него и после се грамни малка Пикло

anichkaaa
01-08-2007, 11:49
Na 13 i dvamata i ne mojete da 4akate :?: :?: :?: :?: :?: Q stiga s tiq gluposti i pomislete malko :!: Mnogo qsno,4e roditelite ti 6te te durjat pod kliu4 i nqma da te puskat nikade da hodi6.Momi4e osuznai se :!: Celiq jivot e pred teb i teporva 6te go opoznava6.Pomisli dobre dali sled godini nqma da sajalqva6 za storenoto,za6toto tova ne e kato da si kupi6 ne6to novo :!: Pomisli si,za da ne se razkaiva6 posle.

atanakata
01-08-2007, 12:38
момиченце... малка си още... колкото и да си мислиш че си готова... не си... нито психически нито физически... и аз мисля че трябва да изчакаш поне 1 година... за да не съжаляваш после... ако приятеля ти те обича наистина, ще те разбере, ще изчака... има и друга страна...
1.Вашите може и да не разберат освен ако ти не им кажеш
2.Моите родители никога нямаше да успеят да ми забранят нещо, свързано с любов... винаги мога да намеря начин да го направя, винаги мога да ги излъжа... и те тфа мн добре го знаят... в любовта няма правила, знаеш го

но все пак, недей да прибързваш...

gotinam
01-08-2007, 12:56

Ако го искаш го направи! Родителите ти не виждам как ще разберат, ако не им кажеш ти лично или евентуално не те водят на гинеколог и прегледа е в тяхно присъствие. Тъй че не е толкова страшно. Прави ли ти се, чувстваш ли се готова, направи го и да не ти пука! Успех! \:D/

pampers
01-08-2007, 13:28
лапе6ка работа на 13 години 6те се ебът ве4е..лелелееее докъде е стигнал света... :evil: осъзнайте се малко бе..направо сте сме6ни..пък като иска6 толкова да ти го вкара айде наеби се..и за6то трябва да казва6 на ва6те кога си се ебала за пръв път не мога да разбера? те няма да тръгнат да те проверяват има6 ли о6те ципа или няма6.. :-k

koalka
01-08-2007, 14:21
Хаха, какво ви става на 13-годишните?Той сигурно е по-големичък от теб.

BorderManager
01-08-2007, 14:28
Циганин е, нали? \:D/

niki4ka_93
01-08-2007, 15:40
mi i az mislq 4e sum malko malka ama mn si go obi4am i toi ne misli 4enito az nito toi e maluk ama 6te se razberem vse pak mn mersi na vs :wink:

p.p.taka de pone se nadqvam da se razberem :-)

01-10-2007, 04:18

Слушай родителите си!!!! Ще срещнеш сумати други момчета в живота си. Тоя няма нито да ти е първия нито последния

alkobalko
01-10-2007, 04:22
Не прави нищо. Ако толкова се страхуваш да не го изгубиш му обясни ситуацията. Ако наистина те обича ще те разбере и няма да те притиска. Не избързвайте със секса. Дори да казваш, че си готова това не означава, че думите ти са истина. Изчакайте още.
А ако го изгубиш заради това, трябва да си щастлива, че не си била с човек, който не те уважава и разбира. След време може би ще срещнеш човек, с който ще го направиш от любов.
А родителите ти са напълно прави. Все пак ти си има дете и си на 13, те обичат и ти мислят най-доброто.

kornslipknot
01-10-2007, 20:23
mi vij,ti moj ei da se 4uvstva6 gotova,no men ako pita6 iz4akai i nedei da izburzva6.moje bi e po-dobre.taka 6te razbere6 i dokolko toi e gotov da bude s teb i da ti se otdade napulno,nqma da se pritesnqva6 ot roditelite si,no ako re6i6,4e si napulno gotova...pomisli

01-10-2007, 22:34
Абе я бегом да си играете с куклите, ебаси извратените деца!

eternity
01-11-2007, 06:23
va6te verno 6e te utrepqt,ne si pravi eksperimenti 6toto ne se znae dali nqma da stane nqkoi gaf,uspokoi strastite pak sled2-3 godini pak si pomisli

ThorN
01-11-2007, 07:10
лапе6ка работа на 13 години 6те се ебът ве4е..лелелееее докъде е стигнал света... :evil: осъзнайте се малко бе..направо сте сме6ни..пък като иска6 толкова да ти го вкара айде наеби се..и за6то трябва да казва6 на ва6те кога си се ебала за пръв път не мога да разбера? те няма да тръгнат да те проверяват има6 ли о6те ципа или няма6.. :-k

Bratle ti si ebahti propadnaliq izmikqrin i imash ebahti kuciq rechnik. Super propadnalo kopche :-) kakt da e. Otnosno temata dushko naprai tva koeto smetnesh za dobre... i nedei slusha drugite vse pak jivota si e tvoi ti shte go izjiveesh ... a ne nqkoi drug otsreshta :-) tva e :D

LO6IQ
01-11-2007, 07:25
Иха , седмокласници се шибат. Както искаш ... няма да ти е много кеф да го направиш на 13 (лично мнение) ,а пък както горе казаха ,,осъзнайте се малко бе..направо сте сме6ни..пък като иска6 толкова да ти го вкара айде наеби се..и за6то трябва да казва6 на ва6те кога си се ебала за пръв път не мога да разбера?'' и също така,,jivota si e tvoi ti shte go izjiveesh ... a ne nqkoi drug otsreshta tva e '' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

krem4et0
01-11-2007, 08:12
Твърде малки сте за секс и двамата. Съжелявам,но е така. С право,ако аз съм ти майка бих те заключила. 1 съвет-научете кое къде е и за какво се ползва,прочетете материали на тема безопасен секс,прочетете материали на тема-какво се харесва на противоположния пол и тогава правете секс. И не забравяйте да си учите уроците. След 3-4 години се вижте пак и правете секс. Не пропилявайте детството си!

_candy_girl_
01-11-2007, 14:23
според мен е малко рано незнам кво толкова сте се вманиачили сичките на по 12-13-14 години да правите секс еми за всичко си има време колко ако искате ме помислете за задръстена обаче аз сам на почти 16 и още сам девственна.Аве я варете са плющите кат толкоз искате