Влез

View Full Version : Моля ви

01-07-2007, 22:19
приятеля ми свърши един път и след около 15 минути (без да се измие)сложи презерватива за втори път, тъкмо да го мушна само на главичката и видя че е обратно,изкара го и го облиза от вътрешната страна за да не остане нещо, доста го близа, след което го направихме,всичко беше наред но като свърши започна да ми мрънка да ходя да си купувам postinor duo защото може и да е станало нещо, но аз не искам защото тоя постинор се използва само ако има нещо сериозно. Умф моля ви кажете нужно ли е да купувам и скъпи ли са хапчетата, а има ли някакви други по безобидни, щото ми казаха че от този постинор може да ми тече 3 месеца.моля ви помогнете ми :(

01-07-2007, 22:26
kak taka go obliza i koe obliza che ne razbrah - prezervativa sus spermata ili tebe ? :smt017 #-o :roll:

01-07-2007, 22:31
аз и грешно съм го написала, неразбираемо извинявам се. значи той сложи през. на главичката си и видя че е обратно и го изкара и от вътрешнаат страна го облиза после го обурна и си го сложи както трябва

shadow4e
01-07-2007, 22:36
E, извинявай. Помисли малко какво би станало, ако имаш менструация 3 месеца. То за месец и половина ще развиеш анемия, а за три....
А ти трябва да си супер малоумна, ако не отидеш на гинеколог да ти изпише лекарства, че да спре. Аз лично бях с 25 дена, носе изчакваше да спре, но просто не мога да го проумея как някой би чакал и месец и половина...
А, иначе за бремеността, вероятността е под 0,01 процента. Няма смисъл да пиеш за такова нещо. Сперматозоидите отдавна са умряли.
Буфффф, за първи път чувам момче да оближе презерватива... Ама това си е ваша работа :wink:
Айде успех :wink:

Sasha2k8
01-07-2007, 22:36
приятеля ми свърши един път и след около 15 минути (без да се измие)сложи презерватива за втори път, тъкмо да го мушна само на главичката и видя че е обратно,изкара го и го облиза от вътрешната страна за да не остане нещо, доста го близа, след което го направихме,всичко беше наред но като свърши започна да ми мрънка да ходя да си купувам postinor duo защото може и да е станало нещо, но аз не искам защото тоя постинор се използва само ако има нещо сериозно. Умф моля ви кажете нужно ли е да купувам и скъпи ли са хапчетата, а има ли някакви други по безобидни, щото ми казаха че от този постинор може да ми тече 3 месеца.моля ви помогнете ми :(

leleeee tva za 3te meseca kurvene ne go znaeh....naistina li e vazmojno??? nqma li variant da si mi e normalno?

shizzle
01-07-2007, 22:37
основен мой принцип: темата не е eбавка до доказване на противното

Не пий нищо, няма никаква опасност. Едно, че сперматозоидите умират навънка за много по-малко от 15 минути. Второ, че няма как при такива условия да ти направи бебе, дори и сперматозоидите да бяха живи.

shadow4e
01-07-2007, 22:39
leleeee tva za 3te meseca kurvene ne go znaeh....naistina li e vazmojno??? nqma li variant da si mi e normalno?
Явно ти се спи и не можеш да разсъждаваш нещо :) Прочети ми поста за Трите месеца съм обяснила :wink:

01-07-2007, 22:46
за 3-то месеца може и да съм преовеличила наистина обаче той ме кара наистина да ги пия тия хапчетата,колкото и д аму обеснявам че не са безобидни. Все пак ще ми кажете ли колко струват и по едно могат ли да се взимат. а веднага ли ще ми дойде след като пия? Благодаря ви :?

shadow4e
01-07-2007, 22:54
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34996&start=0
цената е м/у 10 и 11 лева. Но в твоят случай въобще не са за пиене. Едно хапче не можеш да изпиеш. Пият се и двете и не не се продават на блистери в кутийката има само 2 хапчета, пият се заедно.

01-07-2007, 22:57
Благодаря ви на всички за всичко. Лека нощ ви желая

shizzle
01-07-2007, 22:57
Майко, твоят е за биене. Не за биене, ами направо да му отрежа пишката! Кажи му, че си пила и всичко е оk. И не му пускай един месец - кажи му, че е от постинорът. Хем е негова грешката, хем голям отворко.

Малее, един такъв да ми падне, да си оправя настроението..

Amayo
01-07-2007, 23:16
Абе вие знаете ли че презервативите струват стотинки?

krem4et0
01-08-2007, 10:08
E, извинявай. Помисли малко какво би станало, ако имаш менструация 3 месеца. То за месец и половина ще развиеш анемия, а за три....
А ти трябва да си супер малоумна, ако не отидеш на гинеколог да ти изпише лекарства, че да спре. Аз лично бях с 25 дена, носе изчакваше да спре, но просто не мога да го проумея как някой би чакал и месец и половина...
А, иначе за бремеността, вероятността е под 0,01 процента. Няма смисъл да пиеш за такова нещо. Сперматозоидите отдавна са умряли.
Буфффф, за първи път чувам момче да оближе презерватива... Ама това си е ваша работа :wink:
Айде успех :wink:
Аз съм имала менструация с години. Тече 20 дена,спира за 1-2 и пак почва.

krem4et0
01-08-2007, 10:09
Абе като се обърне презервативат се слага нов!

a SluT FrOm HeaVeN
01-08-2007, 14:36
PO dobre si kupi mojesh da zabremeneesh i ot 1-na kakpka sperma...10 leva sa

Cuddly
01-08-2007, 16:10

Абе, какви са тези простотии, бе!?! Ще ти тече 5 месеца... Вие да не падате от Луната, бре, дечица? Ай, марш в детската градина, че ми омръзна от тъпи хлапета. Въобще има ли някаква мисловна дейност при вас?! Май не.. :smt011

niki4ka_93
01-08-2007, 16:42
razbira se 4e trqbva da otide6 na ginekolog taka 6te e mn po-dobre za teb i 6te si mn po-sigurna i mislq 4e maika ti e prava 4e trqbva da otide6.
nqma otkakvo da te e strax pri nego(nqma da te iznasili q :D ) toi samo 6te te pregleda a ako otide6 s maika si i pojelae6 tq moje da ostane otvun.

moito mnenie e 4e trqbva da se otide na ginekolog za da e po-sigurno

Sasha2k8
01-08-2007, 16:59
Явно ти се спи и не можеш да разсъждаваш нещо :) Прочети ми поста за Трите месеца съм обяснила :wink:

aaa da vqrno :P srry mn

koalka
01-08-2007, 17:03
Не мисля, че е нужно да пиеш Постинор, но все пак ти решаваш.И аз за пръв път чувам някой да ближе презерватива, ама ок. :)

HagpycaH
01-08-2007, 17:28
Мога да ти кажа само едно вземи се в ръце и се осазнай какви постинори какво говориш ти нови вицове расправяш приятеля ти и тои да се стегне да не ти фкарва излишна паника ей хора вие ще ме побъркате с ваще историй. :smt018

DjBaloon
01-08-2007, 18:10
ne shvanah mnogo mnogo s 1 i sushti prezervativ e iskal da praite 2-pati sex? i za da go izmie go e oblizal....... e ne ne ahaha

Sasha2k8
01-08-2007, 18:24

Абе, какви са тези простотии, бе!?! Ще ти тече 5 месеца... Вие да не падате от Луната, бре, дечица? Ай, марш в детската градина, че ми омръзна от тъпи хлапета. Въобще има ли някаква мисловна дейност при вас?! Май не.. :smt011

6to ne zeme6 da mlukne6 i nai dobre da ne se saqjda6 za 6tqlo i ne6tqlo :smt013

01-09-2007, 22:00
само да ви кажа на 18 съм не съм никакво лапе не съм от ония пикли дето се чукат на по 12 13. Че грешка е станала да станала всеки греши, трябваше да сменим презерватива но не го направихме да сгрешихме, няма смисъл от убиди. аз имах проблем и попитах по знаещите дали трябва да се тъпча с постинор и това е. Благодаря на тези които ми отговориха без обиди

01-09-2007, 22:07
и сега ще обесня за всички недоразбрали. Значи правех свирки на приятеля ми...той свърши..избърса се с една кърпа и се гушнахме в леглото...минаха някъде 15 минути и решихме да го направим...той се пръсна с спрейчето си (спрей за удължаване на оргазма) след това постов още 5 минути и тъкмо сложи презерватива и видя че е обратно изкара го отново погледна го от вътрешната страна облиза го, ако случайно е останало нещо след това го обърна и го сложи..и това беше всичко.