PDA

View Full Version : Едно загубено момиче моли за съвет

Just Me
01-08-2007, 12:55
Такам от къде да започна моята история....
Да аз съм едно много лудо и ненорнално момиче обичащо да се смее,но и затваря в себе си.Момиче,което никога не е лишавано от нищо и много обичано.
Преди време(около 1 месец)имах смесен с съседния клас и там видях едно момче,който страшно много харесвам,но на никой не казах за него и какво чувствам.Но един ден мойта на най-дибра прятелка Никол ми заговори за него и аз и казах че го харесвам и тя каза аз ще разпитам за него и полсе всичко ще ти кажа за него.Но аз същестевременно се засичам с него в дискотекатаа.И нз дали по съдба или друго но винаги се близо един до друг.Кадето е той и аз там с мойта прятелка и той винаги ме гледа много мило и ми се усмихва и аз на него,но той никога не ме е заговаряше.Просто гледане и нищо друго.а той е много кротък не пуши,пие но много малко и съшевременно срашно мил и красив и страшно обаятелен :) .Моята прятелка му разбра скайпа и аз решх да му пиша.Да така започнахме да си пишем.Аз му казах коя съм и той ме прие съвсем скокойно(а той предполага че аз го харесвам,защото му казаха без аз да знам :cry: ).Но той не разкриваше пред мене истинската си същност щото той мене ме знае(врата срещу врата сме)А си падам отка4алка и съм срташно отворен човек.И аз реших да ми пиша на скайпа,но на моята прятелка михаела.И така един 2 дена и той си пишеше с мене,но аз се представях за моята пятелка и той по освободено говореше с мене.Но той нз защо се осъмни за мене(докато бях в не моя скайп)и ми каза аз мисля че си марина(аз съм марина)или нейна прятелка и тогава трябваше да кажа куп лъжи за да не се осъмни пак в мене.Този петък докато бяхме в дискотеката и тпй гледаше мене и мойта прятелка михаела и само се буаше в нас и само окло нас минаваше :? и на края се бутна жеското в нас и аз го изгледах странно и той се обърна към моята прятелка михаела и я пита ти ли ме базикаш по скайп( а тя знае вс)и тя каза не после той се обърна към мене и ми подаде рака и ми каза Прятно ми е аз съм М. и аз му стиснах раката и му казах моето име и тои се усмихна и каза знам коя си и си тръгна и после цяла вечер само се гледахме.Днес по коридорите същото нито аз нито той се заговаряме а на мене много ми се иска да завържем един разговор и вс на там ще бъде,но отначало нз какво да направя,какво да му кажа или да го накарам по някакъв начин пръв той да ме заговори.
Моля ви кажете какво да напражя защото за пръв път така си падам по момче аз направо ума по него съм си загубила по негоКак да го заговоря?Как да стане вс ОК?Какво да направя?Защото се чувствам изгубена. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Предварително Благодаря за отговорите на всички :wink:

iiirish
01-08-2007, 13:03
според мен това момче те харесва, иначе нямаше да се запознае с теб. когато не искаш да имаш нищо общо с някой ти не търсиш близост с него, най-малкото пък да му знаеш името.
следващия път когато отидете на дискотека и се засечете покани го да танцуване на някоя балада, опитай се да го заговориш и му предложи да излезете в определен ден на кафе. дано това свърши работа ;)

MoHuTo
01-08-2007, 13:05
Ами следващия път като му се включиш в Скайп мисля че е по-добре да му кажеш че това си ти..нз защо се криеш..ами я си представи че харесва момичето, с което си чати а пък то била не Марина ами..Мариела или каквото е там..какво ще правиш тогава :?: ..Така сама се преебаваш..с извинение..ама си е така. [-X

pampers
01-08-2007, 13:08
ам исега ве4е си пи6ете в скайп от твоя профил и го покани на кафе..или да излезете само на разходка..ако иска6 толкова да го заговори6 след като сте се запознали спокойно в даскало може6 да го пита6 ко стаа мо стаа а у..или на диското го заговори..да ти кажа мисля 4е и той има 4увства към теб..така 4е..струва си да опита6 за6тото ако не пробва6 после 6те съжалява6 4е поне не си опитала :lol: аиде успех :lol: :lol:

Just Me
01-08-2007, 13:09
според мен това момче те харесва, иначе нямаше да се запознае с теб. когато не искаш да имаш нищо общо с някой ти не търсиш близост с него, най-малкото пък да му знаеш името.
следващия път когато отидете на дискотека и се засечете покани го да танцуване на някоя балада, опитай се да го заговориш и му предложи да излезете в определен ден на кафе. дано това свърши работа ;)

Това бих го направила с всеки друг,но не и с него.Аз като го видя и исгубвам дума.А по принцип не съм такава не се срамувам,общувам със свички,знам всички.Но нз какво ми става като го видя :shock:

koalka
01-08-2007, 13:21
Щом сте се запознали и се държи така, според мен те харесва.Но може би е малко срамежлив и за това не те заговаря.Както ти каза си по-отворената, за това като го видиш по коридорите завържи ти някой разговор.Защо не го поканиш да излезете или нещо такова?

He3HauKa
01-08-2007, 13:27
Харесва те ,но е много срамежлив явно.Вземи нещата в свои ръце,покани го на кафе :lol: