PDA

View Full Version : Сънувах друг ...

Boynce
01-08-2007, 17:16
Преди няколко вечери сънувах че правя секс с дръг мъж (не е непознат преди известно имах няколко инт. момента с него).
Имам си приятел то доста време много го обичам и всичко е ОК .Вярно че не правим секс много редовно но си има причини.:)
Когато се събудих се чувтвах мнго зле и супер оплашена.Сега си представям как ще се чувствам ако е наистина.Олеле
И все пак някои може ли да ми разтълкува съня или да каже вот се сеща по темата :)
Мерси

deidiy
01-08-2007, 17:44
според мен искаш нещо по-различно :roll:

pampers
01-08-2007, 17:52
ами това е просто един сън..просто 4овека ти е бил под съзнанието спроред мен не е ни6то важно :lol:

malka_sladuranka
01-08-2007, 18:12
Нали знаеш сънуваш или най-съкровените си мечти или най-големия ти страх.Сама прецени кое от двете е. ;)

koalka
01-08-2007, 18:14
Може да се е случило просто ей така.Не е нещо фатално.Това не означава, че непременно имаш някакви мечти или нещо такова.

Friend_witH_Benefit
01-08-2007, 18:22
А пък според мен, според това което съм чела и според моите сънища винаги съня има пряка връзка с реалността и с подсъзнанието ... но не е задължително, има и случайни сънища :) Помисли си доколко си щастлива с твоя човек и наскоро дали си мислила за другото конкретно момче и по принцип за други момчета ... може пък да си навържеш нещата сама :) Успех :)

shadow4e
01-08-2007, 18:50
Малко е гадно.... И аз тази нощ сънувах един друг, който дори не съм виждала, само 1-2 снимки съм му виждала. За моя радосте не беше чак секс, ама и другото ми беше достатъчно. От теб си зависи дали сънят ще окаже влияние върху живота ти.

Satanata ot grobi6teto
01-08-2007, 19:02
Az sam Palen Balgarsi Sanovnik :-D
Poglednah v knigata,hvarlqh ti karti i sadbata kaza,4e toq ma6 6te te ubie ot sex :-D :smt005

c0ca1na
01-08-2007, 19:07
Az sam Palen Balgarsi Sanovnik :-D
Poglednah v knigata,hvarlqh ti karti i sadbata kaza,4e toq ma6 6te te ubie ot sex :-D :smt005
Мани ебавка , ма лятото като бях в провинцията и те там с техните легенди ме беше страх да чета съновници .......... въй колко съм чакал да се съмне да мога си отида :mrgreen:

radito
01-08-2007, 20:28
а тамън и аз тва гледам! :D
ако насън види настоящ или бивш любовник :arrow: чака те раздяла
ако се любиш с познат или приятел :arrow: ще се примириш с нещо, ще нашравиш тежък компромис!
тия са най-близки до твоя случай!ама тва са глупости според мене!така че споко! :P

Boynce
01-09-2007, 07:25
От дни мисля само за този сън и се побърквам.Няма кво да се замислям дали сам щастлива или не,защото сам щастлива.Другото момче (то не е момче ми си е направо мъж) изобщо не го броя освен че само мога да си изпълня съня с него.Но дали ще мога да си го причиня? Едва ли :(

jeditte
01-09-2007, 07:47
...

Nadelina
01-09-2007, 08:10
Vinagi sym vqrvala che synishtata oznachavat neshto.. I kogato synuvam neshto po specialno vinagi se opitvam sama da si go iztylkuvam.. Ima si prichina da si go synuvala.. I ti trqbva da q otkriesh.. Sedni i pogovori sys sebe si.. I otkrii lipsvashtata chast ot pyzela.. Otgovora she namerish edinstveno v sobstvenata si dusha.. a ne po knigite.. ili forumite..

01-09-2007, 14:41
abee q stiga tva e samo san

lipss
01-09-2007, 14:59
Spokoino tova e prosto sun...vaprosa e v tova dali intimnite momenti s tozi chovek sa bili po vremeto kogato si hodila s gajeto si :wink:

Boynce
01-09-2007, 16:42
Spokoino tova e prosto sun...vaprosa e v tova dali intimnite momenti s tozi chovek sa bili po vremeto kogato si hodila s gajeto si :wink:
Не не абсурд!Аз не правя такива неща и за това ме притесни този сън!

shadow4e
01-09-2007, 20:33
Добре, де щом си убедена, че нито ще му изневериш на приятеля ти с този, нито с някой друг. Какъв е проблемът???

01-10-2007, 05:13
Преди няколко вечери сънувах че правя секс с дръг мъж (не е непознат преди известно имах няколко инт. момента с него).
Имам си приятел то доста време много го обичам и всичко е ОК .Вярно че не правим секс много редовно но си има причини.:)
Когато се събудих се чувтвах мнго зле и супер оплашена.Сега си представям как ще се чувствам ако е наистина.Олеле
И все пак някои може ли да ми разтълкува съня или да каже вот се сеща по темата :)
Мерси

съня ти е изтълкуван - казва ти че си Курваа

Boynce
01-10-2007, 13:16
Мерси

съня ти е изтълкуван - казва ти че си Курваа

О,Велики мъдрецо!Сам ли го измисли ?