View Full Version : помощ...трябва ли да се притеснявам
винаги когато правя секс без презерватив след тва съм на тръни! Мамка му поече няма...мн ме е страх от тая предеякулационна течност съдържаща сперматозоиди.кой знае дали го отделям или не ма се притеснявам. Искам да ми кажете дали има основание да съм стреснат. Начи аз свърших докато се къпах,после уринирах и след 2 часа правих секс без презерватив. По време на акта го сложих и и се изхвърлих на корема след това се къпахме и после почнахме пак без и аз пак го сложих по нататък но не съм свършвал в нея...и ся бе ужас кажете ми имам ли основание да се притеснявам от тия течности които може би излизат по време на акта?да поясня че го правихме малко преди да и свърши цикъла. надявам се да се отнесете сериозно и да ми помогнете че съм голяма паника.
em znachi dokoloto znam az v taq technost za koqto pitash ima nqkakav procent mn malak che sadarja spermatozoidi no ako vseki taka se pritesnqva nikoi nqma da go pravi bez prezervativ, spored men ne trqbva da se pritesnqvash osobenno che e bila sled kato i e svarshil cikala znachi nqma opastnost
Течността излиза! Винаги, когато си преминал определена степен на възбуда, по време на целия акт. Щом не си готов да рискуваш, единственият сигурен начин е да ползвате контрацептиви. Друго не мога да те посъветвам.
Истината е, че предеякулационната течност не би трябвало да съдържа достатъчно силна концентрация на сперматозоиди, че да се оплоди яйцеклетка. Затова и много хора употребяват прекъснатия акт като средство против забременяване. Но той е действително приложим само от опитни любовници, защото преди това не познаваш добре собствените си способности и гафовете не са рядко явление.
Две години съм ползвал задължително презерватив! И продължавам и сега - поне при първия рунд, въпреки че с партньорката ми се познаваме отлично. За мен това е много по-комфортен начин да правя секс. Най-важното - после не си блъскаш главата при всяко закъснение! И аз съм преживявал не една или две безсънни нощи, мислейки име на евентуалното бебче.
kornslipknot
01-10-2007, 21:26
normalno e da si pritesnen,no po-dobre se uspokoi.koncentraciqta za koqto govori6 v tazi te4nost e mn malka.no da ti kaja 4estno bi trqbvalo da se pritesnqva6 poradi fakta,4e kogato mujete sa prevuzbudeni te mogat da se izhvurlqt i bez da go iskat,a ponqkoga dori i bez da razberat...ne znam do kolko ti pomognah,no az riskuvam s moq priqtel,za6toto sam sigurna v nego :oops:
krem4et0
01-11-2007, 08:36
Купи си повече презервативи и ги ползвай!
Купи си повече презервативи и ги ползвай!
:!: :!: :!:
ем по добре слагай гумената шапка щото доста рискуваш иначе
Ползвай си презервативи винаги!Има и по-лоши последствия от забременяването,така че преди да действаш мисли!
pateto_sf
01-11-2007, 12:50
Ползвай си презервативи винаги!Има и по-лоши последствия от забременяването,така че преди да действаш мисли! :D :D :D :D :D :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: