View Full Version : Цепване на веждата
Коя вежда трябва да се цепне?Лявата или дясната
Jamalska
01-08-2007, 21:15
Зависи дали тоя,с когот се биеш е десняк или левичар;)На мен ако ми паднеш ще ти шият лявата..мн елегантно ще е цепната :/... :mrgreen:
Маму стара знаех си че тряя да попитам преди да си я цепна.Реших че тъй като обицата се слага на лявото ухо така и веждата се цепи на лявата вежда.Мамка му мн ме е яд :(
Маму стара знаех си че тряя да попитам преди да си я цепна.Реших че тъй като обицата се слага на лявото ухо така и веждата се цепи на лявата вежда.Мамка му мн ме е яд :(
бе споко бе!няма кой знае кво значение!
Като се пребиеш някъде, се цепва по default, нали това проскубване имитира уж белег? Мисля че е много тъпо и грозно.
Цепване на веждата да не е онва отвратително нещо,което се случва май само на раково болните...оная отвратителна липса на вежда по средата й... :smt078
По-добре недей.
тва е възможно наи тъпата и двусмислена тема ... аз парво си помислих маина че някой те е шибнал с тукат и ти е разбил веждата ..после се сетих че може лафиш за пробиване и накрая за уния гнусотий с правенето сеедно на белег .. тъпотии !
drun-brum
01-11-2007, 11:29
priqtel tuka nqma da ti pomognat trqbva da im pokaji6 snimka 6toto ne se se6tat za kakvo stava vapros az sam probvala a ina4e nqma nikvo zna4enie kade e
Jamalska
01-11-2007, 16:50
абе сещаме се ама си е смех..