Влез

View Full Version : Kakov da napravq?

01-09-2007, 08:52
Zdraveite. Znachi obicham edno momi4e mnogo i v momenta sme gadjeta s nego (kato kazvam obicham naistina e taka, a ne samo nqkakvo si haresvane). Tq sy6to me obicha, no ne moga da sym siguren dali e tolkova mnogo. Ima i drugo momiche, s koet predi sme bili za malko gadjeta i togava samo se haresvahme. No s techenie na vremeto sled kato se razdelihme az s vseki izminal den katocheli sym zapochnal da q zaobichvam! Naprimer kato q vidq sys sega6noto i gadje (koeto vprochem tq go dyrji samo za da i obry6ta vnimanie) me hra6ta luda revnost i mi stava bolno na du6ata :S Kajete mi kakvo da pravq-dali da ostana sys momicheto koeto mi e gadje v momenta, i koeto obicham mnogo silno, ili da se vyrna pri staroto gadje, koeto kazva che me obicha mnogo i istinski. I az tova go vijdam v ochite i, tq naistina e vliubena v men. Nali znaete kak liubovta ne se vijda a se chuvstva. Taka e pri men, predi6nata mi priqtelka go pokazva s pogled, i lo6oto e che s vseki izminal den zapochvam da q zaobichvam vse po-silno i ako tova prodylji, 6te mi e mnogo trudno da byda dalech ot neq. Situaciqta e trudna: dve momicheta, koito me obichat istinski; az sy6to gi obicham, makar i po-malko razlichen nachin; kym sega6noto momiche mnogo sym privyrzan i ne iskam da q naranq, za6toto mi e mnogo skypa, a ako q ostavq tq 6te strada (dori i pri nai malkoto ne6to kato stane na neq i stava gadno). Ako si ostana sys sega6noto gadje nqma da mi e zle, no predi da si legna, vsqka ve4er 6te si mislq za predi6noto mi momiche, liubovta mi kym neq nqma da zatihne, prosto 6te se skrie dylboko v syrceto mi i 6te byde pritiskana. A neznam dali ako ne skysame s moeto momiche po neino jelanie (koeto ne mi se vqrva) dali pyk nqma staroto gadje da si trygne ot moeto syrce... Chestno kazano, obicham poveche staroto gadje, kolkoto i da e tejko tova, koeto kazvam v momenta, no e taka. Obichah q, obicham q, vinagi 6te q obicham...
Molq vi kajete mi kakvo da pravq, samo predloveniq ot vida skysai sys sega6noto gadje kato ne si 6tastliv, ne mu ostroivat, za6toto sym 6tastliv s neq, no pyk tyguvam za starata mi liubov. Sori za dylgiq post, no imah nujda da si izleq du6ata! Ochakcam seriozni otgovori dori i s kritika. Blagodarq za vnimanieto.

01-09-2007, 10:07
Zdrastiiii,pi4 :)

Ami....sq...moje ti se stori banalno,no seriozno sedni i si pomisli-koe momi4e obi4a6 pove4e,s koe momi4e 6te ti e dobre i t.n. Istinata vinagi boli,no sam 100% sigyrna,4e vseki q predpo4ita !!! Parvo kazva6,4e obi4a6 sega6noto si gadje,posle kazva6,4e obi4a6 staroto...Sigyrna sam,4e si MNOGO obarkan,razbiram te,no trqbva da re6i6 ! Tova e moq savet..Kakvoto i da re6i6 vse 6te narani6 nqkoe ot dvete momi4eta,ta dori i sebe si!!!

Stiskam palci i YSPEH !!! \:D/ 6te se spravi6 !!!

koalka
01-09-2007, 11:55
Невъзможно е да обичаш двама души наведнъж.Объркал си се в чувствата си, поне според мен.

01-10-2007, 15:00
Vyzmojno e, naisitna i dvete si gi obicham. Chestno da vi kaja sys staroto miche 6te mi e po-dobre ot vsqkakva gledna tochka, no ne iskam da naranqvam sega6noto, prosto mnogo dyrja na nego kato chovek i priqtel. Znam che mnogo 6te q zaboli zatova sym o6te s neq, a i chestno kazano si mi e dobre taka. No nqkolko pyti se sluchva sys staroto gadje da se celunem e taka izvednyj i napravo ne moga da spra, no se spiram za6toto sega6noto gadje 6te vidi i mnogo 6te q zaboli. Ne znam kakov da pravq. Mnogo mi e tejko, za6toto i v dvata sluchaq 6te ima naraneni (i pri dvata varianta mnogo 6te me boli). Plache mi se, vypreki che kazvat che momchetata/myjete ne plachat. NO i nie sme hora i imame chustva...

roken
01-10-2007, 15:53
Значи или обичаш или необичаш невазможно е да обичаш две нещо си се заблудил явно :!:

01-10-2007, 16:30
auuuu q kaji kak se kazva6 :shock:

Sweetlove1990
01-10-2007, 16:36
Едно е ясно-доста си объркан но сам каэваш че сегашната ти приятелка я чувстваш повече като приятел а не като гадже......щом още мислиш эа предишната щом не си я эабравил щом ти липсва и я обичаш повече щом энаеш че ще те направи по щастлив эначи трябва да се върнеш при нея.Не бива да стоиш при някого само эа да не го нараниш като се раэделите...... :roll:

01-10-2007, 18:17

Kazvam se Pavel. Za6to?

drR
01-10-2007, 18:42
Пробвай и с двете едновременно. Няма нужда да избираш. Едната ще ти е официална, друга тайна приятелка: )

JVS
01-10-2007, 18:58
Obi4a6 ... da be ... xaxaxa ... kak ei taka q izpolzvate tazi dumi4ka.Obi4a6 q, ama i drugata .... treta nqma li da se poevi i neq da zaobi4a6!Ili obi4a6 samo ednata, a drugata prosto ne iska6 da narani6, za6toto znae6, 4e e mnogo dob1r 4ovek, ili ne obi4a6 nito ednata .... prosto gi xaresva6 ... i btw ... ima6 li 16 pone?

LO6IQ
01-10-2007, 20:26
Невъзможно е да обичаш двама души наведнъж.Объркал си се в чувствата си, поне според мен.
Няма такива филми да обичаш двама.
Все едно да гледаш два филма на различни канали и през 5 мин да сменяш каналите - и накрая какво.. нищо не си разбрал от цялата история.

01-10-2007, 20:28

Kazvam se Pavel. Za6to?
prosto istoriqta ti prili4a mn na moqta i za tova pitam....biva6iq mi priqtel mi kaza 4e pri nego ne6tata stoqt po s16tiq na4in i za tova...:))) ina4 eni6to li4no:)

Pavkata_gost
01-11-2007, 06:12
Eto che pak se nameri nqkoi da me narugae edva li ne. Na nad 16 sym, taka che ne sym nqkakvo lape ot detskata gradinaл Kazvam vi i dvete mnogo me privlichat i mnogo gi obicham, a varianta da probvam i s dvete ne e dobyr, za6toto tova e gadno i nepochtenno. Ili s edna 6te hodq, ili sam, nqma da igraq dvoina igra!

01-12-2007, 08:19
Помогнете на човека, вижте че го е закъсал :(