View Full Version : Труден избор ?
Пред дилема съм.Харесвам две момчета, ама нз кое да предпочета .
Няма да споменавам нищо за тях просто искам да ми отговорите на въпроса?
Какви момчета предпочитате, кое е по важно да гледам ума, тялото, държанието и така нататъка вие си знаете плс помогнете
bawdy talk
01-09-2007, 10:53
Ами аз не съм момиче че да ти казвам кви момчета харесвам,но щом и двамата ги харесваш значи въпроса вече не е за външния вид.Според мен трябва да избереш по умния,по веселия,този който те разбира по добре,този който се отнася добре с теб и този който е по надежден според теб.А ако и двамата притежават тези качества вече избора е ези-тора :lol:
важно е дали ти го обичаш или не! останалото е второстепенно! ако тръгнеш с човек, просто заради характер, начин на поведение и прочие, после бъди сигурна, че ще съжаляваш! #-o той ще те обича, ти него - не, и в един момент ще стане така, че ще искаш да се разделите, а заради това, че бил добър, мил и т.н. няма да намираш сили да му го кажеш... и тогава става сложно!
bawdy talk
01-09-2007, 11:23
Ако търсиш кратка връзка виж моето мнение,
ако търсиш сериозна виж на анито :wink:
е не може6 да изпитва6 еднакви 4увства към двамата..все към единия 6те ти са по-силни а пък и зависи и от техните 4увства...ти не казва6 за тях абсолутно ни6то :wink:
Най-напред гледай характера, това трябва да е решаващо в избора ти.
Shadow_Walker
01-09-2007, 18:14
Ами трябва да гледаш съвкупността от всичките качества...това може би няма да ти помогне...но все пак прецени при кого от двамата съвкупността повече ти харесва :-D
TreeHill
01-09-2007, 18:54
Ако търсиш кратка връзка виж моето мнение,
ако търсиш сериозна виж на анито :wink:
axaxaaa :D evala bate