Влез

View Full Version : Vlubena sum v nai dobriq si priqtell ....

МоНиКа...
01-09-2007, 10:56
Znachi mnogo momcheta me haresvat i me obgrajdat s vnimanie,no i az samata ne razbiram zashto.Az ne se haresvam i neznam kakvo vijdat v men..No tova e druga tema.Problema mi e,che edin ot tezi moi obojateli beshe segashniq mi nai dobur priqtel.Az togava ne go iskah,iskah da sme samo priqteli,no neshtata se obarnaha.Dnes toi si ima priqtelka,koqto mnogo obicha,no vsushtoto vreme mi govori kolko sum my bila sladka,kolko me haresva.kolko specialna sam za nego i zaslujavam nai dobroto i,che ne trqbva da sam s obiknovenno momche a sus specialno.Mnogo sam obarkana neznam ima li nqkakvi chystva ili prosto mi govori taka zashtoto e privarzan silno kam men..Vse pak mi spodelq vsichko i nikoga ne me e lagal.Neiskam da gi razdelqm s priqtelkato mu,koqto kazva che mnogo obicha,no do kolkoto toi mi e spodelil tq nego ne i go luje s drugi.Mnogo go iskam.Kaje te mi kakvo da pravq s nego ??

...No v sushtoto vreme haresvam drugo momche,s koeto ot odavna podarjame vrazka i toi e zdravo hlatnal(pone taka mislq)Toi postoqnno mi povtarq,che me obicha i che me iska i az imam sinpatii kam nego,no go iskam samo za priqtel.Mnogo mi e trudno kogato doide momenta za da kaja takova neshto i naistina neznam kak da mu kaja che mi e pochti bezrazlichen..Kakto i na ostanalite kogato mi kazvat che me haresvat.Vinagi se opitvam da buda delikatna i vnimatelna za da ne gi naranq,no po tozi nachin naranqvam sebe si zashtoto se chustvam naitina vinovna che prichinqvam bolka na momchetata okolo men.Az iskam prosto da budem v dobri otnosheniq,no nali znaete che sled kato otrejesh edno momche to pochva da govori gluposti i da neiska da razgovarqte..
A nai loshiq i nai chestiq pri men sluchai e kogato momcheto zapochva da strada i da se chustva ujasno..a neiskam da prichinqvam bolka..

Stana malko kato dve razlichni temi,no shte se radvam ako mi pomognete dori samo po ediniq vupros ?!
Blagodarq vi !

P.S Izvinqvam se che ne pisha na BG ama ne mi e ydobno :P

iiirish
01-09-2007, 11:06
когато най-добрия ти приятел ти казва всички тези неща, това не значи, че изпитва някакви по-специални чувства към теб. пък и не веднъж ти е повтарял, че обича приятелката си и явно заради това се примирява с нещата, които тя прави зад гърба му. иначе той не би бил с нея. след като преди те е харесвал сигурно е останала някаква симпатия, но след като не знаеш нищо конкретно недей сама си усложнява живота като си втълпяваш това или онова.
ако искаш можеш да изчакаш. виж как ще се развият по-нататък отношенията им, все пак те няма вечно да са заедно ;) може би късмета ще ти се усмихне.

колкото до другото момче мисля, че трябва да постъпиш така както и със всички останали момчета на които се е наложило да откажеш. няма по-специален или по-важен, след като ти не изпитваш нищо. успех

koalka
01-09-2007, 11:45
Не мисля, че изпитва това, за което ти споменаваш-"по-специални чувства".Просто си му най-добра приятелка и те обича, но не по този начин.А и замисли се-щом търпи приятелката си да го лъже и е още с нея, това означава, че наистина я обича.
А другото момче-гадно е, като отрежеш някой, който харесваш, но просто нямаш друг избор.Не можеш да тръгнеш с него ей така, без чувства.

01-09-2007, 12:54
А другото момче-гадно е, като отрежеш някой, който харесваш, но просто нямаш друг избор.Не можеш да тръгнеш с него ей така, без чувства.

koalka би ли ми обяснила по по-подрбно,защото гледам си веща по този проблем макар че на мен ми изглежда малко смешно.Кажи от женска гледна точка:Как може едно момиче да харесва дадено момче и да не изпитва чувства към него?Или харесването не е чувство.Вярно че има приятелско харесване,но много ми е чудно как момичето ще харесва момчето като приятел само от това че са си казали няколко пъти "Здрасти" или дори че са флиртували.Та дори и да са флитували все пак трябва да има някакво привличане.Ти лично би ли флиртувала с момче ей така за спорта ако ти е противен и не можеш да го гледаш.Аз те питам като момче,което е в подобна ситуация от повече от година и половина.Започвах да разплитам мрежата на момичето вече,но все още съм вътре.

А на авторката мога да кажа само:Момиче гледай да не паднеш от двата стола на земята!Не си му обърнала внимание на приятелят ти когато е било време.Сега си се сетила малко късничко,не мислиш ли? И си представи сега че това момче,което искаш да отрежеш може да има силни чувсва към теб и след време може пак да съжаляваш примерно по същит начин като сега за приятеля си.И последно,но не на последно място.ако искаш да си спестиш доста главоболия и мъка казваш на човека всичко каквото мислиш в очите.Вярно че може да те намрази и повече може би няма да можеш да си промениш решението,но ще му спестиш много терзания и въпроси,на който няма да може да си отговори сам.Обаче тука говориме за чувства,ако целта му е само да те ебне не се притеснявай ще минеш и без много обяснения.

linkin_park_fenka
01-09-2007, 13:01
Според мен или приятелят ти те харесва като приятелка и е силно привързан към теб,или е поредният лъжец-щом си има гадже и говори на теб че те харесва и т.н.А относно другото момче-ако бях на твое място бих предпочела да остана сама,а не да се "пробвам" с който стане. :wink:

MoHuKa...
01-09-2007, 13:19
Не мисля, че изпитва това, за което ти споменаваш-"по-специални чувства".Просто си му най-добра приятелка и те обича, но не по този начин.А и замисли се-щом търпи приятелката си да го лъже и е още с нея, това означава, че наистина я обича.

I az ne mislq che izpitva neshto kam men no se pak sam oburkana...
Neiskam da zastavam mejdu tqx i nqmam nikakvo namerenie da go pravq,no tq go kusa veche 3 puti a na men troino mi se kusa surceto kogato toi plache na moeto ramo..
1.Zashtoto plache za druga i az mu kazvam che tq go obicha,che shte se saberat i shte sa pak shtaslivi .. i naistina iskam da e shtaslov dori ne s men..
2.Prosto se razkasvam kato gledam kolko mu e tejko i kak strada i plache i me moli za savet a az prosto nqmam dumi,neznam kakvo da kaja a iskam da mu pomogna :smt010 :smt010
i 3 e tova che edvam se sdrajam da ne mu se razkreshtq,che go iskam,a znam che nemoga.Se pak tova shte razrushi priqtelstvoto ni,koeto e gradeno tolko godini i znam che trqbva da si mulcha.

No vupreki vsichko mislq da si zamulcha i da ne se burkam..Vse pak ima i dr momcheta.Nadqvam se che i az shte otkriq moeto :smt007

:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

koalka
01-09-2007, 13:22
koalka би ли ми обяснила по по-подрбно,защото гледам си веща по този проблем макар че на мен ми изглежда малко смешно.Кажи от женска гледна точка:Как може едно момиче да харесва дадено момче и да не изпитва чувства към него?Или харесването не е чувство.Вярно че има приятелско харесване,но много ми е чудно как момичето ще харесва момчето като приятел само от това че са си казали няколко пъти "Здрасти" или дори че са флиртували.Та дори и да са флитували все пак трябва да има някакво привличане.Ти лично би ли флиртувала с момче ей така за спорта ако ти е противен и не можеш да го гледаш.Аз те питам като момче,което е в подобна ситуация от повече от година и половина.Започвах да разплитам мрежата на момичето вече,но все още съм вътре.Никъде не е казала, че той флиртува с нея.Не, далеч съм от това да съм веща по въпроса.И от къде знаеш, че той я харесва?

01-09-2007, 15:05
...No v sushtoto vreme haresvam drugo momche,s koeto ot odavna podarjame vrazka i toi e zdravo hlatnal(pone taka mislq)Toi postoqnno mi povtarq,che me obicha i che me iska i az imam sinpatii kam nego,no go iskam samo za priqtel.

Ето авторката го е написала сама.

И особено ето това:

Toi postoqnno mi povtarq,che me obicha i che me iska

Е какво повече от това.Защо понякога момичетата се правите на толкова недосетливи пред нас въпреки че и както се разбира от тази тема отлично знаете за какво става въпрос.Сега друг е въпросът дали наистина го чувсва или иска само да си задоволи нагона,но тя би трябвало щом го познава добре сама да прецени.