View Full Version : bialoto techenie
azzzzzzzz
01-09-2007, 12:54
Възможно ли е от студа да имам по силно бяло течение от колкото е нормално?
Ако ходиш с гол кръст - като нищо.
atanakata
01-09-2007, 13:09
айде моля ви се да ми обясните какво точно е това "бяло течение", аз питах и в друга тема, ама не ми отговориха... може да не съм си чел редовно по биология, ама вие сега може да ми обясните... мерси много предварително :P
айде моля ви се да ми обясните какво точно е това "бяло течение", аз питах и в друга тема, ама не ми отговориха... може да не съм си чел редовно по биология, ама вие сега може да ми обясните... мерси много предварително :P
Не, че си нямам идея какво е.. Но просто предпочитам някое момиче да го обясни - все пак е женска история.
atanakata
01-09-2007, 13:36
Не, че си нямам идея какво е.. Но просто предпочитам някое момиче да го обясни - все пак е женска история.
ми айде де, МОМИЧЕТАААААААА, обяснете ми моля ви, че се чувствам тъп ](*,)
hiswtresx
01-09-2007, 13:58
еми.. най просто това е вагинален секрет,който се дължи на хормони или бактерии.
нормално е ,някои жени го имат непрекъснато,други само преди цикъл,нещо като бяла менструация..
лекува се,можеби с някакви антибиотици но те само намалят течението но не го премахват
Да, може да си настинала.
atanakata
01-09-2007, 14:02
еми.. най просто това е вагинален секрет,който се дължи на хормони или бактерии.
нормално е ,някои жени го имат непрекъснато,други само преди цикъл,нещо като бяла менструация..
лекува се,можеби с някакви антибиотици но те само намалят течението но не го премахват
благодаря ти hiswtresx сега се чувствам малко по-интелигентен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rali4ka91
01-09-2007, 16:27
Бялото течение с повишена секреция на влагалището atanakata
А по темата възможно е както казаха и най-вероятно е от настинка!