Влез

View Full Version : странно

AMAH`oT`KypBu
01-10-2007, 07:11
Значи сравнително отскоро съм с новата ми жена и наблюдавам един странен феномен...момичето не обича и не прави свирки, обаче за сметка на това си дава дупето...
Въпроса ми е вие как го тълкувате това и защо, и как според вас се получава така...аз съм сравнително на години и съм си дал някакво обяснение по въпроса, подминал средностатистическата възраст, на която са форумци тука, но все пак исках да чуя няколко чужди мнения...
Питането ми е съвсем сериозно и е отправено към няколкото юзъри в тоя форум, които са заслужили моето евала, вследствие на адекватните си отговори по повечето от наболелите въпроси, касаещи тийнейджърите в тая възраст.../никове няма да цитирам, да не се обиди някой, който съм забравил да добавя умишлено или неумишлено.../
И не ме питайте защо съм гост - просто не ми се занивама да се регистрирам...
Айде, чакам сериозни отговори...

bungle
01-10-2007, 07:18
Хм, моооже да е на психологическа основа. Например,ако в началото на сексуалния си живот е опитвала да прави любов на някой немърлив,миризлив иииии не и е харесвало.Това е само предположение... Но за дупето...вероятно..пф..ми не знам. Харесва и да го усеща отзад и явно не я кефи да го лигави. Всяка си е различна. Аз например обожавам да правя свирки. :-$

DjBaloon
01-10-2007, 07:19
I zashto trqbva da pravish vruzka m/u tova che si dava guza,a ne pravi svirki? Prosto ne i haresva,ima nqkoi preklano naduti momicheta za koito da pravqt svirki e neshto dolno,dz nemoje da se otgovori za chovek zashto go e napravil pri polojenie che ne go znam;]
Puk i probvai obratniq varqnt polijiq malko,da vidim dali nqma da ti otgovori podobavashto i zadovolqvashto te;]

AMAH`oT`KypBu
01-10-2007, 07:52
Тя и сега си ме задоволява напълно, не оставайте с впечатлението че щом няма свирки се сърдя или не съм напълно задоволен...мисълта ми беше, че ако трябва да се сравнява процента на момичета правещи свирки, към момичета правещи анален секс...процента на първите е значително по-голям, което малко или много подсказва, че аналния секс стои някак си на по висше ниво в една връзка /ако може така да се каже/ и се изисква много повече доверие, отколкото за една свирка /така поне мисля аз/.
И някак си не мога да усетя логиката...ако въобще има такава :)

01-10-2007, 07:58
Значи сравнително отскоро съм с новата ми жена и наблюдавам един странен феномен...момичето не обича и не прави свирки, обаче за сметка на това си дава дупето...
Въпроса ми е вие как го тълкувате това и защо, и как според вас се получава така...аз съм сравнително на години и съм си дал някакво обяснение по въпроса, подминал средностатистическата възраст, на която са форумци тука, но все пак исках да чуя няколко чужди мнения...
Питането ми е съвсем сериозно и е отправено към няколкото юзъри в тоя форум, които са заслужили моето евала, вследствие на адекватните си отговори по повечето от наболелите въпроси, касаещи тийнейджърите в тая възраст.../никове няма да цитирам, да не се обиди някой, който съм забравил да добавя умишлено или неумишлено.../

Болката за сметка на погнусата... странно да. Човек. постави се на тяхното място. Ти ако беше момиче какво би направил? Нещо което и на теб ще ти доставя повече удоволствие като аналния секс и въобще секса или оралната любов при която само мъжът изпитва удоволствие от цялата работа. другата вероятност е вкусът който те трябва да очакват както и (вече е смешно) страхът да не забременеят от оралната любов. :lol: :lol: :lol: Всяко момиче знае че когато я оправят анално неможе да забременее. + тва момичетата са много по-гнусливи от нас, но за сметка на нас имат повече ерогенни зони и обичат да ги оправят къде ли не.

SINDEL
01-10-2007, 08:34
Ами леко странно ми се вижда, но пък в крайна сметка хора всякакви - на нея може аналният секс да не й е неприятен, даже напротив. Като цяло по мое ли4но наблюдение много моми4ета самата мисъл за това ги отвращава. Имат го за гнусно, нехигиени4но, неприятно и тн. Оба4е, съдейки по мои приятелки на по-солидна възраст, това отношение е до определен момент в пове4ето слу4аи. Напълно нормално ми се вижда моми4е на 15-16 да не иска да го практикува, и то дори само заради това, 4е, открила наскоро удоволствието от традиционния секс, друго на този етап не й е необходимо. Но с натрупването на някакъв опит и търсенето на разнообразие, вкусовете се променят. Мои приятелки на по 19-20-21 казват, 4е ги кефи и го правят редовно. Пове4е няма кво да ти кажа, още пове4е, 4е не знам твойто моми4е колко е голяма.
А колкото до свирките - както Bungle каза, може би в на4алото е попадала на не особено хигиени4ни типове и има лоши спомени. Или просто й е неприятно "мъжки полов орган" да влиза в какъвто и да било контакт с лицето й. 4увала съм сякакви обяснения по въпроса. :-s

shizzle
01-10-2007, 09:04
Умнияя, това за ерогенните зони хич не е вярно. Мъжете и жените имат едни и същи ерогенни зони. Включая зърна и анус.

AMAH`oT`KypBu..

Първо, това, че повечето момичета не искат анално се обуславя най-вече от факта, че момчетата не знаят как да ги предразположат. Освен това не всяко момиче (както и не всяко момче) е достатъчно чувствително там. А това, че повечето момичета го правят орално най-вече е от доста широкото медийно застъпване на френската любов. Просто в момента е модерно.

Та затова е тази разлика "орално" срещу "анално". Друг е въпросът, че (според мен) добрите любовници (трябва да) пробват всичко.

Второ. Аз съм имал такава любовница и ще поговоря малко от личен опит. Тя имаше много чувствителен анус - само едно докосване там я побъркваше. А в същото време не й беше приятно да "духа". Поначало беше консервативна и тези любовни ласки.. не й бяха приятни. Не можеше да ги приеме за нормални. Дори не ми даваше да я лижа, не защото й бе неприятно, а защото се притесняваше за мен, да не ми е гадно! То не бяха разговори, не бяха обяснения, не бе чудо, ей, не се разбрахме с нея по тази тема! В същото време си умираше за анален секс и беше почти веднага готова за проникване.. Просто там й беше една от най-силните ерогенни зони. Анатомия, какво да се прави.

Трето. Според едно изследване на Durex, аналният секс е много по-разпространен в световен мащаб от оралния. Самият факт да вкусиш мястото, от което излиза урината, не е по-неприятен от да си вкараш пениса там, откъдето излизат фекалиите. Просто нашето поколение в момента го разбира по подобен начин. Следователно не е истина, че аналният секс е "по-висш" от оралния по подразбиране. И би трябвало да изискват еднаква степен на доверие в партньора, че спазва лична хигиена, и на любов, за да преодолееш представата си за "мръсни места". Едно куче, когато има пълно доверие на господаря си, не му показва гъз, а слага най-уязвимото си място (главата) в скута му. Така че, оставяйки пениса си в устата на любовницата си, това е показване на пълно доверие към нея.

Просто приятелката ти не е повлияна от общоприетите в момента тенденции за правене на секс. Което поначало не е хубаво нещо, защото може да се окаже дърво и да не иска да експериментира нищо необичайно. Но вече само ти можеш да знаеш това.

atanakata
01-10-2007, 10:36
аз пък си мисля, че просто не харесва свирки(подсъзнателно) струва й се гнусно, нечисто... може да е сметнала, че така не си доставя удоволствие, а го прави само заради партньора... а аналният секс и доставя нужното удоволствие, затова го предпочита... аз така си го обяснявам :-k

gotinam
01-10-2007, 10:45

Проблемът си е психологически. Опитай се да проучиш сексуалното й минало, за да разбереш къде се крие зрънцето на това й нежелание. Може би преди време се е случило нещо, което я е отвратило или някакъв друг повод за нежелание да го прави. Просто поговори с нея, не и задавай обаче конкретни въпроси "Защо не го правиш?" така няма да ти оговори. Опитай по заобиколен начин да разбереш от къде идва всичко това. Узнаеш ли мотивите и да не го прави, ще ти е по-лесно да я провокираш в последствие да склони да го направи.
Има и един друг момент. Една жена, когато истински държи на един мъж и го обича, прави всичко за него. Замисли се и върху това.

Имам една позната, която правеше същото. И причина за това беше тъкмо миналото й. Работила е около 2 седмици в клуб и се е занимавала с разни типове и просто беше леко психясала в този аспект. Гаджето й с много внимание в един момент успя да я разчупи.

Сексът е преди всичко психика, имаш ли проблем там, обикновено се отразява и на половия акт.
От теб зависи как ще развиеш нещата и да ли ще успееш, ако си находчив и внимателен, няма да имаш проблем. И стига естествено да си заслужава усилието, защото мога да ти кажа, че не е никак лесно да разчупиш човек, който няма желание да прави едно или друго.

Успех!

Nitrous
01-10-2007, 11:54
ами ко да ти кажа човек дет казват секи луд с номера си ... не иска да прави свирки ок ,дава си дупето ок.... просто трябва да го приемеш без да се чудиш защо е така,просто има много неща които се разминават с логиката

01-10-2007, 12:27
Чисто и просто казана-момичето не й харесва да прави свирки и тва е!Има момичета,които имат такива виждания!

gotinam
01-10-2007, 12:47
Чисто и просто казана-момичето не й харесва да прави свирки и тва е!Има момичета,които имат такива виждания!

Това определено не са от най-нормалните момичета ;-)

shizzle
01-10-2007, 13:49

Това определено не са от най-нормалните момичета ;-)

Нормални момичета? Къде!? *оглежда се наоколо*

koalka
01-10-2007, 13:56
Има различни хора и съответно различни предпочитания.Може би просто не й е приятно да прави орална любов, но пък аналния секс й харесва и за това го практикува.Някои жени не обичат да правят френска, други път го смятат за унижение и така.