View Full Version : Родителите ми ме сватосват
Сузи Куатро
01-10-2007, 07:51
Здравейте! Пише ви едно момиче на 18 години, което е имало само несгоди в любовта. Първото ми гадже излезе алкохолик и наркоман и го зарязах на втората среща, второто ми гадже започна да ми прави намеци за секс още от първата среща - и него го зарязах.
Родителите ми незнайно защо са взели това твърде присърце и започнаха по всякакъв начин да ми търсят приятел.
Баща ми казва, че ми намерил някакъв дето бил син на негов приятел. Момчето било много богато и умно, пък и добре изглеждало. Ако съм искала да сме се срещнали.
Майка ми пък от своя страна ми е намерила някакъв друг кандидат и също казва, че бил много готин и не знам си какъв и онакъв. Дори ми е уговорила среща с него, без аз да знам! И сега не знам какво да правя!
Нормално ли ви се струва това? И това, че попадам на кофти момчета не е ли само мой проблем? Или се страхуват, че ще си остана стара мома?
miloto_girl_4e
01-10-2007, 08:09
Според мен не се страхуват, че ще останеш стара мома, а че това, че попадаш на неподходящи момчте може по някакъв начин да те нарани или... да те отчае ...
Малко странно ми се струва ваще да ти търсят гадже, но не се знае.. може пък да имат вкус хората, защо не им се довериш и не се видиш с въпросните момчета, ако не са ти по вкуса им кажи, че повече не се нуждаеш от тяхната помощ :wink: :wink:
Krem4eto
01-10-2007, 11:39
Здравейте! Пише ви едно момиче на 18 години, което е имало само несгоди в любовта. Първото ми гадже излезе алкохолик и наркоман и го зарязах на втората среща, второто ми гадже започна да ми прави намеци за секс още от първата среща - и него го зарязах.
Родителите ми незнайно защо са взели това твърде присърце и започнаха по всякакъв начин да ми търсят приятел.
Баща ми казва, че ми намерил някакъв дето бил син на негов приятел. Момчето било много богато и умно, пък и добре изглеждало. Ако съм искала да сме се срещнали.
Майка ми пък от своя страна ми е намерила някакъв друг кандидат и също казва, че бил много готин и не знам си какъв и онакъв. Дори ми е уговорила среща с него, без аз да знам! И сега не знам какво да правя!
Нормално ли ви се струва това? И това, че попадам на кофти момчета не е ли само мой проблем? Или се страхуват, че ще си остана стара мома?
Отиди на двете срещи!Какво пък може да ти хареса някое от момчетата ;)!
Това,че майка ти и баща ти ти помагат не трябва да те учудва!!!Като твои родители , те искат ти да си добре , а не да страдаш!!!УСПЕХ!
GalleNo_MoMi4eNce
01-10-2007, 12:31
Ami Opitai Nishto ne ti preCHi m0je pak da haresash nqkoi ot dvamata i da si dopadnete!Ot kade da znaesh m0je da otkriesh liubovta na jivota si znae li se!!!Kasmet
bawdy talk
01-10-2007, 12:43
Те искат да ти направят добро ма не усещат как дразнят :lol:
Ако искаш отиди на 2-те срещи може пък да ти харесат,но все пак според мен е гадно те да ти избират човека,според мен трябва да те оставят ти сама да си го намериш и да прецениш дали е за теб.Всеки си има различни предпочитания те откуде знаят ти какъв тип момчета харесваш,че ще ти ги избират :-s
Според мен не се страхуват, че ще останеш стара мома, а че това, че попадаш на неподходящи момчте може по някакъв начин да те нарани или... да те отчае ...
Малко странно ми се струва ваще да ти търсят гадже, но не се знае.. може пък да имат вкус хората, защо не им се довериш и не се видиш с въпросните момчета, ако не са ти по вкуса им кажи, че повече не се нуждаеш от тяхната помощ :wink: :wink:
Ми кво? Няма нищо лошо. Запознай се с момчетата, може пък да се харесате взаимно. Родителите ти не правят нищо лошо, дори това е много правилна постъпка, загрижени са и искат да ти помогнат. Но избираш ти, нали? Ако е така, нямаш проблем.
Искат най-доброто за детето си и не осъзнават, че не те избират, а ти, а и това, което те смятат за добро момче, на теб може и да не ти хареса.Просто трябва да говориш много сериозно с тях и да им втълпиш повече да не ти избират кандидати и ти не искаш да ходиш на тези срещи.
FiRe_LaDy
01-10-2007, 14:13
Ami ne vijdam nsihto losho ... vyrvi na sreshtata.Moje pyk da si dopadnete i naistina da e hubavo momcheto,ako ne ti dopadne - izlez s drugiq moje s engo pyk da sluchish.Ako li ne .. kakvo gubish ... izlez s tqh.MOje vashite da imat vkus. :smt016
spored men prosto iskat da te predpazaqt zashtoto te obichat...nzm :-)
sexyludakaka
01-11-2007, 10:50
emi ko da ti kaja 100% iskat da te predpazqt ot tva da ne budesh naranena!I znam kakvo e :-D az sum sushtata sitoaciq purviqt mi priqtel beshe i vse oshte si e narkoman,vtoriqt jencho (za men ne e normalno momche da si slaga vseki den po edin ton pudra ili fondioten) :twisted: drugiq puk iskashe da hodim samo zaredi seksa iii taka ... :) sq si imam puk priqtel koito e vmaniachen po kompiutara si,i nai veche edna igra :P tva e jivota ne moje da se promeni :P i vse pak moje puk da se vidi kakvi sa momchetata koito sa ti izbrali vashte :P
абе я се осъзнайте бе,супер малоумно е баща ви и майка ви да ви търсят гаджета :shock: :? WTF?
А момичето-авторка на темата за кви гаджета говори,които зарязвала след 1-та среща? Е,сещате се колко са и били "гаджета" тея...
Срещай се с нормални момчета просто,не с некви дебили и наркомани... Няма нужда майка ти и баща ти да ти търсят 'половинка'.
BunnYY_f
01-11-2007, 14:16
Според мен няма нищо лошо да отидеш, никой не те кара да се ожениш за тях! Кво толкова едно кафе не те обвързва за цял живот!Излез пък прецени сама!
kobrichka
01-11-2007, 14:45
съгласна съм
IKisseDAGirL
01-11-2007, 15:10
от кога родителите имат право да се бъркат в личния живот на децата си? :-k да дадат съвет - да, но чак да ти търсят гаджета :shock:
не се ли чувстваш леко подценена.. две неуспешни връзки не означават, че си неудачница, нито пък че си неспособна да се справиш сама за напред :?
от кога родителите имат право да се бъркат в личния живот на децата си? :-k да дадат съвет - да, но чак да ти търсят гаджета :shock:
не се ли чувстваш леко подценена.. две неуспешни връзки не означават, че си неудачница, нито пък че си неспособна да се справиш сама за напред :?
mi tebe kakvo ti prechi ne ti tyrsqt na tebe gaji nali a na tova momiche.
ti si hodi sys selqnite pyk neka na drugite roditelite da sa po zagrijeni
are kato ne ti haresva na tebe ne se opitvai da si nalagash mnenieto ok ?
A i te ne se mesqt ami edin vid go pravqt kato syvet prosto iskat da i pomognat shtom do sega ne si e namerila svqsno momche
IKisseDAGirL
01-11-2007, 16:49
mi tebe kakvo ti prechi ne ti tyrsqt na tebe gaji nali a na tova momiche.
ti si hodi sys selqnite pyk neka na drugite roditelite da sa po zagrijeni
are kato ne ti haresva na tebe ne se opitvai da si nalagash mnenieto ok ?
A i te ne se mesqt ami edin vid go pravqt kato syvet prosto iskat da i pomognat shtom do sega ne si e namerila svqsno momche
слушай какво, обаждаш се съвсем не на място, защото не се налагам на никой
тя е пуснала тема, очаква коментари, аз давам своя
това, че не ти харесва си е лично твой проблем :idea:
а и по самия пост си личи, че не е много доволна от намесата на "мама и тати" - техните сватосвания не ми приличат на обикновен родителски съвет :shock:
Mikohito
01-11-2007, 17:02
И на мен ми се е случвало наште да се опитат да ме запознаят с някое момиче.От една страна изглежда кофти защото се бъркат в личният ти живот но от друга те искат да ти помогнат за да те видят щастлива с момче което харесваш.Ако искаш приеми съвета ми излез с двете момчета на срещи пък ако нито един нети допадне казваш им "Чао" и това е.Не ти ли допаднат разделяте се всеки по пътя си но може и един от двамата да ти допадне.В моя случай ме запознаха с едно много готино момиче ходихме известно време и се разделихме.