View Full Version : Относно депилаторите..
FaTaLn0t0_LaDy
01-10-2007, 07:59
Ем значи въпроса ми е кой депилатор е най-ефикасен за интимните части в смисъл да има по-дълготраен ефект и ако можете да ми казвате и цена..Съжелявам ако темата се пофтаря ама не мога да се опрая с търсачката..мерси предварително..;]
Sladkata_Nansi
01-10-2007, 08:30
Ем значи въпроса ми е кой депилатор е най-ефикасен за интимните части в смисъл да има по-дълготраен ефект и ако можете да ми казвате и цена..Съжелявам ако темата се пофтаря ама не мога да се опрая с търсачката..мерси предварително..;]
Emi az mislia, 4e vsi4ki depilatori imat ednakav efekt i deistvie :roll: Ne znam drugite kakvo 6te kajat po vaprosa...
FaTaLn0t0_LaDy
01-10-2007, 08:35
И аз си мисля тей но чух че депилаторите-крем били по ефикасни но незнам.. :shock:
[m!s$_k@pr!$]
01-10-2007, 18:24
всички депилатоари имат едно и също действие-смисъл те са като самобръсначката, косъмчетата израстват след 2-3 дена, обаче всички депилатоари са на различни цени-аз имам на veet, той е 8.50, но аз не съм много доволна, иначе действа за 3-5 мин. и изгаря косъма близко до кожата. Има и други видове депилатоари-по 1,2 най-много 3 лева, ама не ти ги препоръчвам... :smt018
Не съм съгласна с горното мнение.На Вийт просто няма смисъл да даваш излишни пари-8,50!Вземи си на Елея, той е хубав и е 3лв., ако не се лъжа.Много е хубав.А има иначе на Арома, който е по-некачествен.Той е 2лв.
FaTaLn0t0_LaDy
01-11-2007, 07:04
Мерси много за отговорите..ся в събота ще видим ко ще стане..:)
Аз лично вобще не харесвам депилаторите,в смисъл пробвала съм,лятото докато бях на гости на баща ми в Испания си купих от там един Veet,изключителен боклук мога да кажа.
A za krakata koi e nai efikasen, v smisal da darji pove4ko vreme krakata gladki :P Sorry za latinicata :|