Влез

View Full Version : Много е трудно:(

01-10-2007, 10:26
Много е трудно да превъзмогнеш чувствата си. Написах ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=73782&start=0) тема аз. В училище много трудно се разминаваме, понякога искам да я видя и когато я видя вътре в мен нещо трепва. Не си бяхме говорили 5 дена и нито тя ми казваше здрасти, нито аз. Не знам защо така си промени отношението към мен. Много пъти съм си мислил каква може да е причината и въобще не можах да я разбера. Много приятели ми казаха да я превъзмогна, ако има нещо истински към мен ще ме потърси и това ще го разбера. След като 5 дена вече не ме е търсила снощи го бях отдал на размисъл и й пратих смс да не ме търси повече, да забрави за мен. В училище само като я видя искам да я прегърна, да й поговоря, но не мога, защото не искам повече да ме разиграва. Промених се доста от както започнах да се занимавам с нея. Много си я искам обратно, но разделени е по добре. Надявам се някога да я превзмогна, защото тя е моя ангел в сърцето ми :( Не мога да си представя живота без да я видя за 1 ден..лятото бавно наближава и искам да дойде, за да се махна от тук, да не се сещам за нея поне за малко. Много момичета отблъснах, заради нея, защото тя беше единствената която си заслужаваше. Много ме боли от мисълта, че никога повее няма да я имам дори и като приятел, но всяко зло за добро (злото - да ме наранява с всеки изминал ден, доброто да не търпя повече такава болка). Надявам се един ден да продължа напред и да се притъпят чувствата до минимум, но това едва ли ще стане скоро. Сега започват мъките :(

Исках просто да споделя с вас..

DeSiTo0o
01-10-2007, 10:34
Ами щом те разиграва май наистина е по-добре да я забравиш.И колкото повече мислиш за нея,толкова по-зле за теб.

01-10-2007, 10:42
Брато не си струва да си съсипваш живота заради момиче което не те иска ! Живей си живота и не я мисли... Преди и аз се впрягах , ама сега въобще не им цепя басма...не ми пука мн мн :) . Научи се на това помага

sexiiiii
01-10-2007, 10:46
a moje da napravi6 i drugo: badi s nqkvo momi4e pred neq i vij kak 6te reargira.Dali 6te te izrevnuva i 6te se napravi,4e ne i puka ili 6te doide pri teb i 6te te zagovori.
No ako si re6il da q zabravi go napravi.Jelaq ti uspeh :smt008
Znam ot sobstven opit,4e tova e mnogo gadno i , 4e 6te strada6 mnogo dokato ne stane ne6to po-interesno s jivota ti 8)

Addicted-F
01-10-2007, 10:52
Ei pich jivei si jivota i da ne ti puka,tia ne zaslujava da stradash za neia ,shtom te razigrava,pomisli si dali ima smisal da se zanimavash s tova momiche.Ima tolkova momicheta bez neia ne svarshva sveta...aide uspeh za napred :)

bawdy talk
01-10-2007, 11:05
Спокойно пич,ще дойде и твоя истински любовен час точка :wink:

koalka
01-10-2007, 13:44
Избрал си според мен наистина правилното решение.Трябва да си избиеш от главата какво мислиш за нея и нищо да не мислиш.Просто да я забравиш и да не се сещаш за нея.Това става трудно, защото ти наистина я обичаш, но с повече усилия мисля, че ще успееш.И успех!

01-10-2007, 14:24
ми гледай сега пич :) аз бях във същата ситуация обаче както се пее в една песен на еминем "Bitches they come they go" момичета много , а и щом те разиграва не си струва да си тровиш живота заради нея както каза
bawdy talk ще дойде и твоя момент :)