01-10-2007, 10:26
Много е трудно да превъзмогнеш чувствата си. Написах ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=73782&start=0) тема аз. В училище много трудно се разминаваме, понякога искам да я видя и когато я видя вътре в мен нещо трепва. Не си бяхме говорили 5 дена и нито тя ми казваше здрасти, нито аз. Не знам защо така си промени отношението към мен. Много пъти съм си мислил каква може да е причината и въобще не можах да я разбера. Много приятели ми казаха да я превъзмогна, ако има нещо истински към мен ще ме потърси и това ще го разбера. След като 5 дена вече не ме е търсила снощи го бях отдал на размисъл и й пратих смс да не ме търси повече, да забрави за мен. В училище само като я видя искам да я прегърна, да й поговоря, но не мога, защото не искам повече да ме разиграва. Промених се доста от както започнах да се занимавам с нея. Много си я искам обратно, но разделени е по добре. Надявам се някога да я превзмогна, защото тя е моя ангел в сърцето ми :( Не мога да си представя живота без да я видя за 1 ден..лятото бавно наближава и искам да дойде, за да се махна от тук, да не се сещам за нея поне за малко. Много момичета отблъснах, заради нея, защото тя беше единствената която си заслужаваше. Много ме боли от мисълта, че никога повее няма да я имам дори и като приятел, но всяко зло за добро (злото - да ме наранява с всеки изминал ден, доброто да не търпя повече такава болка). Надявам се един ден да продължа напред и да се притъпят чувствата до минимум, но това едва ли ще стане скоро. Сега започват мъките :(
Исках просто да споделя с вас..
Исках просто да споделя с вас..