View Full Version : Професия женкар.....
..::SeX::..
01-10-2007, 12:50
Айде ако може малко уроци за начинаещ женкар :lol: Кажете някакви женкарски трикове,като целта ми е целувка и нищо повече :wink: Знам,че най-важното е момичето да иска,но кажете какво мога да и кажа след което тя да няма друг избор освен да ме целуне \:D/
Основният принцип е да не се пита и чака, а да се действа. ;-)
01-10-2007, 12:59
Аз как да разбера дали тя иска?Защото ако и се нахвърля а тя не иска се получава малко кофти [-X И още нещо да питам.....забелязал съм,че някой момичета отвреме на време ме поглеждат......това винаги ли значи че ме харесват или може да значи нещо друго :roll:
Nadelina
01-10-2007, 13:05
Hahahahaha.. az imam 458954045 obojateli.. nqkoi kato me pogledne i znachi me haresva a? Ti me kefish prosto:P
Аз как да разбера дали тя иска?Защото ако и се нахвърля а тя не иска се получава малко кофти [-X И още нещо да питам.....забелязал съм,че някой момичета отвреме на време ме поглеждат......това винаги ли значи че ме харесват или може да значи нещо друго :roll:
Определено не ставаш за женкар ;-) Те имат усет към жените... Може би, когато пораснеш ще го развиеш, но пък ако всеки мъж го развиваше, всички щяха да са женкари, а повечето мъже не са, само се правят на такива :-)
01-10-2007, 13:11
Hahahahaha.. az imam 458954045 obojateli.. nqkoi kato me pogledne i znachi me haresva a? Ti me kefish prosto:P
ДА ама те ме гледат с ъгала на окото и то доста често.......примерно аз си стоя нищо не правя и като си врътна главата и гледам някоя пу*ка ме гледа с ъгала на окото все едно ме бройкат :roll:
Айде ако може малко уроци за начинаещ женкар :lol: Кажете някакви женкарски трикове,като целта ми е целувка и нищо повече :wink: Знам,че най-важното е момичето да иска,но кажете какво мога да и кажа след което тя да няма друг избор освен да ме целуне \:D/
Бъди нежен, мил и хвали момичето че е хубаво и тн...
JoeBanana
01-10-2007, 13:36
има центрове за преквалификация :mrgreen: иди и си избери друга професия :mrgreen: за лятото много се търсят кофражисти, дърводелци заварчици...
tatul4eto
01-10-2007, 17:26
tova ne se u4i, vrodeno e
Пич отиваш сграбчваш мадамата 1 страстна целувка . И после чакаш тиражите :lol: .
Идва си отвътре, така изведнъж не става.
Mastodont
01-10-2007, 19:03
Пич отиваш сграбчваш мадамата 1 страстна целувка . И после чакаш тиражите :lol: .
Или шамарите :smt005
D1v`Petel
01-10-2007, 19:13
Значи хващаш една мадама (случайна по твой избор) и я награбваш на целувки , но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си изял поне 2 -3 глави чесън.Гарантирам ти успеха ще ти е в кърпа вързан , ако не колабира веднага , то поне ще и остане спомен от теб . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
хахаха аватара и подписа ти къртят :lol:
real-girl
01-10-2007, 19:55
'Profesiq' hmmmm! Abe,pi4,6to ne se d1rji6 estestveno,nqma da stane6 jenkar,ako si stesnitelen ili ako si jenkar,nqma da stane6 stesnitelen i tn.Ave si4ko si idva otv1tre. Razdavai go prosto po-osvobodeno(ako ti e zalojeno tva estestveno).
важна е колата, колата, запомни
Абе с тея идиотските теми се надминавате с всеки изминал ден!
Mastodont
01-11-2007, 08:14
хахаха аватара и подписа ти къртят :lol:
:-D На аватара не съм излязъл добре, не ми отива костюм на супермен :-D
Momiche tarsi obojateli tel: 0897869513
Momche tarsi obojateli tel: 0897854319
IseeDEADbodies
10-02-2012, 14:17
Сега ще ти кажа един :
Плесни се с нещо по-тежко по главата и след като се събудиш от безсъзнанието, в което ще изпаднеш след удара, ще знаеш всички "женкарски" трикове ;)
GiveMeLove
10-02-2012, 14:18
Срещу 50 лева на час, мога да ти преподавам, при това със живи обекти.. :D
ДА ама те ме гледат с ъгала на окото и то доста често.......примерно аз си стоя нищо не правя и като си врътна главата и гледам някоя пу*ка ме гледа с ъгала на окото все едно ме бройкат :roll:
Явно има някакъв интерес към теб ама щом на теб не ти идва от вътре значи не ставаш. Имах едно "гадже" голям професионалист. С едната си усмивка висшист стана. Ама си го знаеше и яко манипулираше жените. Можеше да си говориш с него с часове и докато се усетиш и си му в леглото без намек да ти е направил даже. Имаше само 4 девойки дето водеше на кафе една след друга (свидетел съм) и всичките го гледаха с обожание, ама до колкото знам още си е сам. Като изключим,че се радва на редовен секс де.........
phoeniX_boy_BG
10-03-2012, 14:03
Значи хващаш една мадама (случайна по твой избор) и я награбваш на целувки , но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си изял поне 2 -3 глави чесън.Гарантирам ти успеха ще ти е в кърпа вързан , ако не колабира веднага , то поне ще и остане спомен от теб . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:D
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 14:42
Темата е от 2007.За 5 години авторът ще се е научил на доста повече неща :D