View Full Version : Оффф не знам какво става...във "връзката" ми
Такааа.Преди време си харесах едно момче.И се запознах с него.Започнахме да излизаме от време на време-сами,с компания...и т.н.Та най-накрая..."тръгнахме".Демек-целунахме се.Хубаво начало.Бях на седмото небе от щастие,защото смятам,че изпитвам доста силни чувства към това момче.Но нещо не показваме много...чувствата си.Той е тотално неопитен-дори в целуването.Аз съм му първото гадже.Та нещо...не върви,така да го кажа.Вижда ме се,когато можем(влиянието на родителите :evil: )Та караме само прегърнати.Аз си умирам да го целувам..постоянно.Обаче нещо не знам защо не се престрашавам.Може би заради спомените ми с моето първо гадже,се опитвам да не бързам,да не се уплаши,както аз или някави такива глупости.Но на последък хич никакво целуване.Ама хич.Дори при намек от моя страна.Имам чувството,че не зацепва.Вярно,няма опит и предполагам му е спечено ...мога и аз да започна,обаче пък той не млъква :lol: Просто не мога да намеря подходящ момент 8-[ Ииии не знам какво става.Дали вече не ме харесва,дали му е спечено или ме приема само като приятелка.Иначе той винаги правеше първите крачки.Всички.А сега...просто нищо.Излизаме,говорим си,ходим прегърнати напред-назад..но дори за "чао" няма целувка.Не знам какво става и как да продължа "процедурата"...Защото на мен просто започна да ми прилича на едно малко...приятелство?
Не знам какво точно питам,ама си коментирайте.Защото нямам никаква представа какво става...
[Fr33land3R]
01-10-2007, 15:31
следващия път като го видиш просто го целуваш без нищо да му кажеш... хах успех :lol: :mrgreen:
Кога е това ,,преди време'' ? От колко време ходите ? :-k
Ами ти като го чакаш само той да действа той може да си е помислил че нещо не ти е приятно или нещо от тоя сорт.Така че другия път действай,а не стой да гледаш само.Ако пак нещо куца ще трябва да поговорите.
Кога е това ,,преди време'' ? От колко време ходите ? :-k
Амииии много малко-седмица.
А на колко сте години?
Както вече ти казаха,следващия път като го видиш го целуваш ти и това е ;)
sexiiiii
01-10-2007, 16:18
a moje drugiq pat kato ste samo dvamata prosto go pitai dali mu e hubavo s teb i ako toi ti kaje DA deistvai :wink: prosto go :smt008 i nevqrvam da te otblasne,no ako go napravi :-k prosto go pitai da ne bi ne6to da mu pre4i kato se celuvate :-k
USPEH!!!
linkin_park_fenka
01-10-2007, 16:24
То ти сама си си отговорила.Щом си му първо гадже може би го е срам или пък го е страх да не го отблъснеш.Както казаха в по горните постове другия път като го видиш и се почустваш по сигурна ще изчакаш подходящ момента и ще го целунеш.
Айде,със здраве и да пишеш кво е станало :arrow:
А на колко сте години?
Както вече ти казаха,следващия път като го видиш го целуваш ти и това е ;)
Ами дребни сме-по на 15 и двамата.
Ама той не спира да говори :lol: Не спира да разправя разни историйки,работи.
Само да не е започнал да ме чувства само като...приятелка.Защото и аз,при първат ми връзка бях като сърничка в гора по тъмно.Страшно много се притеснявах,нямах идея кое и как да правя,постоянно си мислех,че е по-добре да не се захващам...и от една страна гледам да го карам по-полека сега,за да не му се струпват толкова нови работи на главата и да не го паникьосвам,от друга,така като чакам,ще реши,че не го искам :lol: Всъщност нямям идея какво може да си помисли.Не съм се запознала толкова задълбочено с начина им на мислене.Ако може и някое момче да се включи-първото ви гадже притесняваше ли ви,спечено ли ви беше,докато се научите да се целувате,докато свикнете да не сте сами с компютъра си... :mrgreen: Много ще сте ми полезни.
Ами как да продължиш "процедурата"...просто го целуваш.Не знам защо не се решаваш на тази крачка, при положение, че вече сте гаджета?За него не мога да знам каква е причината.Целуваш го и от реакцията му можеш да разбереш дали му е било приятно.
Е то за приятно-приятно му е.Това поне съм забелязала :mrgreen:
Абееее гадното е,че и двамата сме някакви неопитни и на двамата ни е...странно,не сме свикнали.
А,и дали няма да ме сметне за досадна,когато по-често го карам да излизаме?Може примерно да има някаква друга работа и да не му е приятно да го викам...или може да му харесва,че му обръщам внимание.А може би пък от притеснение да не изглеждам точно досадна,нахална,много приказлива или нещо такова създавам впечатление у него,че не съм за такива работи (показване на чувствата)...?
Лелееее не мога да повярвам коко много може да се обърка един тийн мозък в такава ситуация...и като няма извор от опит при нас ииии е някакво...сконфузно :oops:
ахахахаха какви изводи си прави и говори за преди време след като става въпрос за една седмица... мале мале...
еми какво очакваш, той да прави всяка крачка, а ти като някоя овца да следваш овчара ли? Ми той така мн бързо ще загуби желение.