PDA

View Full Version : Оффф не знам какво става...във "връзката" ми

Ангуа
01-10-2007, 15:20
Такааа.Преди време си харесах едно момче.И се запознах с него.Започнахме да излизаме от време на време-сами,с компания...и т.н.Та най-накрая..."тръгнахме".Демек-целунахме се.Хубаво начало.Бях на седмото небе от щастие,защото смятам,че изпитвам доста силни чувства към това момче.Но нещо не показваме много...чувствата си.Той е тотално неопитен-дори в целуването.Аз съм му първото гадже.Та нещо...не върви,така да го кажа.Вижда ме се,когато можем(влиянието на родителите :evil: )Та караме само прегърнати.Аз си умирам да го целувам..постоянно.Обаче нещо не знам защо не се престрашавам.Може би заради спомените ми с моето първо гадже,се опитвам да не бързам,да не се уплаши,както аз или някави такива глупости.Но на последък хич никакво целуване.Ама хич.Дори при намек от моя страна.Имам чувството,че не зацепва.Вярно,няма опит и предполагам му е спечено ...мога и аз да започна,обаче пък той не млъква :lol: Просто не мога да намеря подходящ момент 8-[ Ииии не знам какво става.Дали вече не ме харесва,дали му е спечено или ме приема само като приятелка.Иначе той винаги правеше първите крачки.Всички.А сега...просто нищо.Излизаме,говорим си,ходим прегърнати напред-назад..но дори за "чао" няма целувка.Не знам какво става и как да продължа "процедурата"...Защото на мен просто започна да ми прилича на едно малко...приятелство?
Не знам какво точно питам,ама си коментирайте.Защото нямам никаква представа какво става...

[Fr33land3R]
01-10-2007, 15:31
следващия път като го видиш просто го целуваш без нищо да му кажеш... хах успех :lol: :mrgreen:

LO6IQ
01-10-2007, 15:35
Кога е това ,,преди време'' ? От колко време ходите ? :-k

Undying
01-10-2007, 16:03
Ами ти като го чакаш само той да действа той може да си е помислил че нещо не ти е приятно или нещо от тоя сорт.Така че другия път действай,а не стой да гледаш само.Ако пак нещо куца ще трябва да поговорите.

01-10-2007, 16:09
Кога е това ,,преди време'' ? От колко време ходите ? :-k

Амииии много малко-седмица.

01-10-2007, 16:15
А на колко сте години?

Както вече ти казаха,следващия път като го видиш го целуваш ти и това е ;)

sexiiiii
01-10-2007, 16:18
a moje drugiq pat kato ste samo dvamata prosto go pitai dali mu e hubavo s teb i ako toi ti kaje DA deistvai :wink: prosto go :smt008 i nevqrvam da te otblasne,no ako go napravi :-k prosto go pitai da ne bi ne6to da mu pre4i kato se celuvate :-k
USPEH!!!

linkin_park_fenka
01-10-2007, 16:24
То ти сама си си отговорила.Щом си му първо гадже може би го е срам или пък го е страх да не го отблъснеш.Както казаха в по горните постове другия път като го видиш и се почустваш по сигурна ще изчакаш подходящ момента и ще го целунеш.

Айде,със здраве и да пишеш кво е станало :arrow:

01-10-2007, 16:52
А на колко сте години?

Както вече ти казаха,следващия път като го видиш го целуваш ти и това е ;)

Ами дребни сме-по на 15 и двамата.
Ама той не спира да говори :lol: Не спира да разправя разни историйки,работи.
Само да не е започнал да ме чувства само като...приятелка.Защото и аз,при първат ми връзка бях като сърничка в гора по тъмно.Страшно много се притеснявах,нямах идея кое и как да правя,постоянно си мислех,че е по-добре да не се захващам...и от една страна гледам да го карам по-полека сега,за да не му се струпват толкова нови работи на главата и да не го паникьосвам,от друга,така като чакам,ще реши,че не го искам :lol: Всъщност нямям идея какво може да си помисли.Не съм се запознала толкова задълбочено с начина им на мислене.Ако може и някое момче да се включи-първото ви гадже притесняваше ли ви,спечено ли ви беше,докато се научите да се целувате,докато свикнете да не сте сами с компютъра си... :mrgreen: Много ще сте ми полезни.

koalka
01-10-2007, 17:19
Ами как да продължиш "процедурата"...просто го целуваш.Не знам защо не се решаваш на тази крачка, при положение, че вече сте гаджета?За него не мога да знам каква е причината.Целуваш го и от реакцията му можеш да разбереш дали му е било приятно.

01-10-2007, 17:28
Е то за приятно-приятно му е.Това поне съм забелязала :mrgreen:
Абееее гадното е,че и двамата сме някакви неопитни и на двамата ни е...странно,не сме свикнали.
А,и дали няма да ме сметне за досадна,когато по-често го карам да излизаме?Може примерно да има някаква друга работа и да не му е приятно да го викам...или може да му харесва,че му обръщам внимание.А може би пък от притеснение да не изглеждам точно досадна,нахална,много приказлива или нещо такова създавам впечатление у него,че не съм за такива работи (показване на чувствата)...?
Лелееее не мога да повярвам коко много може да се обърка един тийн мозък в такава ситуация...и като няма извор от опит при нас ииии е някакво...сконфузно :oops:

01-10-2007, 23:15
ахахахаха какви изводи си прави и говори за преди време след като става въпрос за една седмица... мале мале...
еми какво очакваш, той да прави всяка крачка, а ти като някоя овца да следваш овчара ли? Ми той така мн бързо ще загуби желение.