RoSsY88
01-10-2007, 17:27
Преди 3 месеца бях пуснала тема за мен и гаджето ми /вече бивше гадже/- на кратко той е на 21 аз 18,беше 6 месеца в Португалия,аз естествено не го дочаках и няколко седмици преди да се прибере го замених с друг,просто както го обичах,го забарвих...а той мн ме обичаше иисакше като се върне да сме заедно или поне мн добри приятели,зажалост всичко се обърна...аз зарязах времената тръпка върнах се при него и той ми прости/друг едва ли би ми простил/,но като си дойде в Бг виско се промени....аз се влюбих в него,а той ме обичаше сякаш само като бяхме заедно...и така се търпяхме около месец и нещо заедно...Първата седмица се виждахме секи ден,после само веднаж на 1-2 седмици..викаше,че е мн зает и има мн работа,а аз съм 12 клас бал и изпити готвя и повече от ден два да се виждахме не можех да отделя...Той спря да ме търси,аз се поболех,после изстудях и го забравих...мина месец дойде Коледа и той почна да ми призванява,в чата да ми се вкллючва и да ми казва,че мн му е гадно как са се развили нещата между нас,че постоянно си мисли за мен и в мен почнаха надежди...извини ми се за всичко,каза че мн исак да е с мен,даже мн почна да ме разпитва де ще съм на Нова година...аз нямах планове и казах,че ще съм си у нас с наще...сякаш исакше да ми каже нещо,но си замълча...знам,че сяка година се събират у тях,толкова мн исках да съм с него,но не ме покани и си замълчах...Той спря да влиза в чата и да призванява,а аз получих оферта от приятелките ми да се сабираме в една приятелка с гаджетата . супер всички ще се натискат с гаджетата си а аз оъново сама...За моя радост всичко беше страхотно 10 момичета на 3 момчета...но приятеля ми почна да ми призванява...чудех се дали да му званна,но с еотказах викам за нова година,той сигорно пак няма пари в тела...Но 15 мин преди новата година той ми званна и ме помоли да отида у тя,били се събрали компанията му и много искал да е с мен...Перфекната нова година да съм с него и отново да се съберем,но осъзнах,че не мога..приятелките ми щяха да ме пуснат,но не исках да ги изоставям,той като е с приятелите си се напива и не ми обръща внимание...и ко щях да седя сред непознати/между другото повечето момчета ги познавам всищност щот преди ходих много дълго с момче от тая компания/ и така отказах му се пак различни градове сме макар км ит едният до другият град...Просто ме достраша,на него яко му се здуха,че предпочетох компанията си....аве се пак месец не ми прати един смс даже...Няколко дена след нова година му звъннах,затвори ми..ядосах се изтрих му номера...от тогава не съм го чувала...Обичам го ама нямам намерение да го търся.Той ме обича по много страмен начин,без да ми отг дори на еидн смс,като сме само двамата на кафе голямата любов,а като сме с негов приятел излзиа с мен а аз сякаш не съществувам..рано или късно ме търси пак.Но тоя път едва ли ще ме поърси...Просто баси толкова страхотен човек е,но е толкова несериозен.Рядко ходя в неговият град,само на кафе с приятелки или по магазините и едва ли ще се засечем някаде.Ако той мне ме потърси сам...Извинявайте за дългата тема просто имах нужда да споделя