View Full Version : edno vapros4e help
Hora molq vi imam spe6na nujda ot savet zna4i situaciqta e slednata na nova godina bqh s priqtelqt mi i vtoriqt put takmo po4nahme da go pravim i dokato go vkarva6e prezervativa se skasa no vednaga go izkaraha t.e dori ne go be6e vkaral celiq taka roblema mi e 4e ve4e 3 den ne mi idva na 28 den demek na 8 trqbva6e da mi doide iskam da popitam dali pri polojenie 4e sum trenirala do predi edin mesec ot8-12 4asa razli4no pri takova natovarvane imah redoven cikal na 28 den i vazmojno li e poneje to4no ot 20 dena ve4e ne treniram i da ima nqkaf disbalans deto se dalji na tva tqloto mi da e sviknalo s natovarvaneto i sega kato e sprqlo i zatova da mi zakasnqva.Offfffff zn 4e mn dalgo stana ama naistina mi kajete na kakvo moje da se dalji zakasnqvaneto kato imate predvid 4e i osven 4e go pravim sas prezervativ Vinagi toi ne svar6va v men t.e vadi go kato useti 4e svar6va :cry: :cry: :cry: PLSSS help
Няма от какво да се притесняваш, БРЕМЕННА СИ :-D Шега
Спокойно нищо ти няма :wink:
zaio_baio_f
01-11-2007, 12:22
mi vij sega spored men ne moje da e stanalo ne6to.ne se pritesnqvai i moq cikul poslednite nqkolko meseca be6e stanal redoven no tozi mesec mi zakusnq s cqla sedmica,prosto vij klimata kakyv e!ako mn se pritesnqva6 si vzemi 1 test za bremennost,za da se uspokoi6!uspeh :)
blagodarq vi mn pouspokoihte me naistina nz ako ne mi doide do kraq na sedmicata 6te si zema test opredeleno mersi mn na vas 4e mi obarnahte vnimanie :smt008
ama hora dneska vse o6te ne mi e do6lo kakvo da pravq test li da si zema nz :cry: kajete mi 4estno ima li nqkfa veroqtnost da sum bremenna ili e nqkaf hormonalen dizbalans :?: zn 4e 6te mi kajete napravi si test i tva 6te napravq utre no se pak mislq da sum malko podgotvena za rezultata pls HELP
adoration_
01-12-2007, 18:36
направи си тест,за да се успокоиш и да спиш спокойно;)