PDA

View Full Version : samo vie mojete da mi pomognete...molq vi pi6ete:(((((



otchaqna
01-11-2007, 15:29
zdraveite,ako problemut mi ne me izmuchvashe tolkova mnogo nqmashe da zatormozavam i vas no prosto osven vas nqma s kogo da spodelq i ot kogo da potursq pomosht...
s gadjeto mi sme zaedno ot godina i tri meseca vseki den sme zaedno na daskalo....sled daskalo...ve4er.... predi nqkolko meseca toi se celuva s druga narani me bezkraino mn no mu prostih..na nova godina obache mi izneveri pak..celuva se otnovo s druga...kaza che nikoga nqma da napravi tazi greshka 3ti put i 4e sujalqva no ?-sa e 4e ne mu vqrvam ve4e narani me kakto bikoi drug..toi me obi4a naistina i az sushto no mai ne sum shtastliva...ve4e..ima edno drugo mom4e kum koeto izpitvam ne6to ..toi e vluben v men govorim po telefona vseki den pishe mi sms-i durji se s men kato s princesa..taka kakto nikoi drug ..no toi i gadjeto mi sa priqteli ne dobri no priqteli neiskam da pravq kurva4ki..a i vse pak obi4am gadjeto si ..neiskam i da mu izneverqvam...nz kakvo da pravq mn sum oburkana..gadjeto mi se durji super detinski ne priema neshtata na seriozno..toi e na 17 a drugoto mom4e na 18.. az sum sushto na 17..znam 4e vse nqkoi shte pita zatova kazvam predvaritelno...sujalqvam za fermana.. blagodarq predvaritelno//POMOGNETE MI :smt010

bawdy talk
01-11-2007, 15:50
1-Твоето гадже ти е изневерил 2-а пъти.По това можем да съдим че най вероятно не държи много на теб.
2-Този тип на 18 години дет ми пишеш за него викаш че се държи много добре с теб като "принцеса" както ти каза.Ами аз ще ти кажа че това не е нищо ново то в началото винаги е така.

Сега аз,пък и дръгите от форума не можем да ти кажем кого да избереш ти сама си решаваш за бъдещето на живпта си,но преди да решиш погледни и помисли върхо това което написах по горе и върху това което ще напишат следващите а накрая както казват някои "Послушай сърцето си" :wink:

PerfectStrang3r
01-11-2007, 16:31
Наранил те е 2 пъти и ходиш с него ? Няма смисъл. Не държи на теб въобще. Пробвай с приятеля му.. от опит глава не боли. Успех ии кажи какво си избрала :)

koalka
01-11-2007, 17:30
Ок, ти смяташ, че той държи адски много на теб, но при положение, че ти е изневерявал два пъти, моето мнение ще си го запазя за себе си.Явно имаш увлечение къв другото момче, харесва ти начина, по който той се държи с теб и същото време виждаш, че нещата с приятелят ти не вървят и вече му нямаш доверие.Може би нещата са приключили, но и двамата не сте го осъзнали напълно.Те са приятели и е най-добре, ако искаш да предприемеш нещо към другото момче първо се раздели с приятеля си и после говори с него какво ще правите.Дали да му го съобщите двамата и да рискувате или той сам да разбере, но моя съвет е първо да се разделиш с него, защото така ще лъжеш и себе си, и него.

Mikohito
01-11-2007, 17:57
Щом два пъти ти е изневерил за какво си говорим явно не държи на теб.Но ти явно го обичаш още щом му прощаваш всеки път и хвърляш грешките му в миналото.Аз ако бях на твое място бих скъсал с него защото един път "ОК" стават грешки човек се потдава но втори път не бих го допуснал.Той може да ти се кълне постоянно,че няма да се повтори,потрети и т.н. но не бих имал доверие вече към него.Новото момче явно ти харесва пък и то те харесва много щом се отнася така с теб но си имай едно наум.Послушай сърцето си може би то ще ти даде най-правилният отговор но все пак дай думата и на разума.

santRi
01-11-2007, 18:01
Ne e sigurno che ako napravish greshka shte q povtorish, no povtorish li q, sys sigunost shte q potretish.. toest toi shte ti izneverqva zashtoto shte znae che shte mu prostish, tyi kato go obichash mnogo mnogo.. mislq che ne trqbva da zapazvash vryzkata si samo zashtoto e ot godina i 3 meseca, razsyjdavai taka vse edno ste zaedno ot v4era i vremeto nqma zna4enie..vajno e ti kak useshtash neshtata. aide uspeh

Qnchety
01-11-2007, 18:25
Казваш че той те е обичал? Извинявай ама ако наистина те обича и държи н а тебе няма да се натиска с други я! По добре го остави и намери утеха при другия. А колкот за тва че не иска да правиш "курвачки" кво ти пука. Ти просто се отърваваш от гадния за да бъдеш с другия който може би е по добър от предишния! пЪк и щом приятеля ти е направил тази грешка вече 2 пъти 100% ще се повтори още пъти(сори, не искам да те наранявам но ако нещо стане един път и след тва втори път ше се повтори и поне трети пъ)! Успех!!!

malkata_
01-11-2007, 18:32
Мила тоя...не те заслужава...щом вече те е наранил...и то два пъти ще го направи...и пак!!!...ако наистина те обича...нямаше да направи това...което ти казваш!!!...поговори с него,но не мисля че нещо ще се промени...и все пак решението си е твое!!!... :?

FiRe_LaDy
01-11-2007, 19:52
Izneveril ti e ne edin a dva pyti i go tyrpish i mu vqrvash,che nqam da go napravi pak?Shto go tyrpish?Probvai s tova drugoto mocmhe ... moje pyk da s epoluchi s nego ... znaesh li.AKo li ne .. pogovori s priqtelq si seriozno i chak togava reshi kakvo shte rpavish ... ako vse oshte ima smisal da govorish s nego ...