View Full Version : Moderated:Тя вече няма желание за секс .... защо?!
spenspppppppppp
01-11-2007, 17:42
Ходя с едно момиче вече 8 месеца.Лятото правехме постоянно секс и тя го искаше и двамата бяхме много щастливи,но... изведнъж всичко се промени и ми казва че вече няма желание за това и като я питам защо тя ми казва че няма причина :( Вече и аз се чудя к'во да прая и защо така тя се промени и защо не иска вече това НЕЗНАМ.За това исках да попитам някой тук и да се надявам някой да ми помогне с хубав съвет а не да се ебавате(с извинение за израза) с мен :(
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
@3_DeTeTo
01-11-2007, 17:46
Em pich moje prosto da ne te haresva veche ili da si i omryznal.
Zamisli se,ne ti li se e sluchvalo dylgo vreme da bogotvorish nqkoi i da ti omryzne?:)
IlLuSi0nS`
01-11-2007, 17:57
има си друг дето да я оправя.. поне според мене.. хйаха
Възможно и са и двете възможности, които са споменати в горните две мнения.
spensppppppppp
01-11-2007, 18:21
няма си друг абсолютно съм сигурен след даскало се прибира в тях,вечерта сме заедно,обажда ми се доста често както и аз, а и ми се заклева че няма друг и й вярвам в това! Но незнам защо вече не иска това и се намирам в чудо к'во да прая :(
6toto ti izneverqva mnogo qsno!kak si misli6 taka,4e izvednuj nqma da i se ebe?hahaha!
ами причините може да са много и повечето - гадни... възможно е да си и омръзнал наистина, възможно е да намира удоволствие в тва да е с някое друго момче... може и самия секс с теб да и е скучен вече, особено при положение, че сте го правили толкова често колкото казваш.. всичко си има граници.. твърде много не е хубаво ...
malka_sladuranka
01-11-2007, 18:49
Според мен си и омръзнал, а и е гадно да ти каже.
Наистина може да е еднаот гореспоменатите причини но да споделя.. и аз имах същия проблем просто изведнъж.. ей така спря да ми се прави секс в продължение на месец.. просто нямах желание .Приятеля ми не ми е писвал напротив даже повече го искам и обичам,не съм имала друг.. и сега немога да си намеря обяснение на това..
Има достатъчно ..варианта примерсно: омръзнал си й...не й харесва вече с теб, не я задоволяваш, писнало й .е ... от теб..и...може би има др който и дава мн-повече или просто за момент няма желание.... Странно ,но има и такива периоди...сори пич опитай нещо ново
krem4et0
01-11-2007, 19:30
Зимна депресия. Почакай да пукне пролетта и да се развихрят хормоните!
Еднообразието убива желанието. Не е задължително да ти кръшка, ако искаше друг щеше да скъса с теб.
BorderManager
01-11-2007, 20:13
Така е!
Разнообразие ви трябва и затова сега ще ти разкрия тайната на една поза, съдържаща изключителен сексуален заряд, чрез който направо ще взривиш девойката и само теб ще желае во веки веков.
Това е "Поза 71".
Ти: Набираш се, хванал се за полилея.
Тя: Прикляка в готовност, с потекла по устата лига от желание.
Ти: Отпускаш се и висиш на ръце от полилея.
Тя: Сграбчва ти краката и... гризе ноктите ти (пак на краката)!
Гарантиран множествен и грандиозен оргазъм!!!
ВНИМАНИЕ!!!
Не е лошо да се подготвите преди изпълнението.
Ти да се измиеш поне между пръстите на краката, а и да проверите надеждното закрепване на полилея, защото едва ли ще постигнете върховно удоволствие, ако в предсублимния момент той (полилеят) се откъсне, стовари се заедно с теб и ви смачка тъпите кратуни.
Късмет!
И... експериментирайте! :wink:
Разкарай я!Аз това бих направил на твое място!
Да я разкара?!
Хм, много тъпо мислене.
Като сте зле в леглото и не може да се постараете малко повече...
DjBaloon
01-12-2007, 07:21
Ходя с едно момиче вече 8 месеца.Лятото правехме постоянно секс и тя го искаше и двамата бяхме много щастливи,но... изведнъж всичко се промени и ми казва че вече няма желание за това и като я питам защо тя ми казва че няма причина :( Вече и аз се чудя к'во да прая и защо така тя се промени и защо не иска вече това НЕЗНАМ.За това исках да попитам някой тук и да се надявам някой да ми помогне с хубав съвет а не да се ебавате(с извинение за израза) с мен :(
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
Bii i shuta na taq ovca predi tq da ti e bila! :wink:
Овца???
Мнооого сте задръстени,бе.
Дано пишката не ти стане 10 поредни пъти пред момичето,което обичаш!
DjBaloon
01-12-2007, 07:27
Овца???
Мнооого сте задръстени,бе.
Дано пишката не ти стане 10 поредни пъти пред момичето,което обичаш!
q tiho che se izlagash
Няма да ми е за първи път. :-D
Но на мен не ми пука, аз не мога да си загубя изградения авторитет. Аз съм soooo fantastic.
DjBaloon
01-12-2007, 07:34
Но на мен не ми пука, аз не мога да си загубя изградения авторитет. Аз съм soooo fantastic.
az nevijdam avtoritet,puk i da imashe veche da go nqmash s tva da zashtitavash nekfi kurvi deto izneverqvat!
Хахахаха.
ОК. Щом си казал.Прости ми, ГОСПОДИ. Всезнаещ си ти...
DjBaloon
01-12-2007, 07:37
Хахахаха.
ОК. Щом си казал.Прости ми, ГОСПОДИ. Всезнаещ си ти...
razbra che sum vseznaesht,taka che priemi moito mnenie i unemei 8)
JoeBanana
01-12-2007, 07:38
аз и моя авторитет сме с дижея :mrgreen:
DjBaloon
01-12-2007, 07:41
1:0 za nas :smt023
Не е верно,бе,аз съм всезнаещата !
Моля,моля да си имаме ужажението.
А ти Seizure of Power като другар по чашка що не ме защитаваш,аааа ? :smt075
JoeBanana
01-12-2007, 07:43
не си пила с мен, нямам ти доверие :mrgreen:
DjBaloon
01-12-2007, 07:44
purvo kazvash che az sum vseznaesh sa si bila ti leko si protivorechim a?;]
Не си ме викал да пием заедно..., сука такава !
:-D
Аз съм с раздвоение на личността. :-$
JoeBanana
01-12-2007, 07:46
Не си ме викал да пием заедно..., сука такава !
:-D
не си изявила желание :mrgreen:
ЗАЯВЯВАМ ГО!
Най-тържествено.
Мисля даже и в държевен вестник да го отпечатам.
Да се обнародва.
Иииии ще се напием като казаци !
JoeBanana
01-12-2007, 07:51
подписа ти ме притеснява :mrgreen: да не стане беля
Така става ли?
Аз братски те обичам, да не си помислиш нещо. :-D
JoeBanana
01-12-2007, 07:55
спокойно, аз не мисля :mrgreen:
вреди ми
:mrgreen:
Успокоих се.
Та, к'во ще пием ?
JoeBanana
01-12-2007, 08:18
аз пия само ракел, но може и да се прежаля за друго :mrgreen:
eternity
01-12-2007, 09:50
slu4va se ponqkoga da nqma jelanie za sex,moje i za po dulag period ot vreme,ne pla6ete mom4eto.spoko pi4,vs 6e se oprai \:D/
moje da ima nqkakvi problemi. gubi4ki, bqlo te4enie i tn... nai-dobre govori s neq
СПАААМ!! Wooohooo~
По темата - пич, в леглото, изглежда, си дърво. Хубав секс не се отказва. Просто трябва да я хванеш натясно и да й измъкнеш признанието от устата. Хубава тактика е да почнеш да й изброяваш предположения. На глупавите ще ти отговаря с твърдо "не", а на истината.. Е, би трябвало да усетиш разликата.
OtherDimension
01-12-2007, 15:33
Зимна депресия. Почакай да пукне пролетта и да се развихрят хормоните!
tva e ediniq variant
drugiq e veche da ne te haresva..
еми явно си голямо дърво и или не й харесва секса с теб или ти просто не я възбуждаш опитайте нещо ново :-D
Да я разкара?!
Хм, много тъпо мислене.
Като сте зле в леглото и не може да се постараете малко повече...
Аз не приемам изневярата,така че имам право на мнение(ако става въпрос за изневяра) ;) .Колкото до това кой колко се старае,мисля че ако мацката иска повече да му каже,а не да се прави на ударена.
А
az nevijdam avtoritet,puk i da imashe veche da go nqmash s tva da zashtitavash nekfi kurvi deto izneverqvat!
Нека ти обясня нещо, малоумнико. Имало е периоди (повече от месец), когато не съм искала да погледна момче. Просто нямам желание за секс. Правя го с приятеля си един път седмично колкото да отбия номера до следващия път. Ако ме питаш защо е така, не мога да ти отговоря. Просто няма желание. До гуша ми дойде от тия изказвания. Значи като й се е*е е к*рва, като не й се е*е пак е ку*ва, като погледне някое момче - ку*ва, като се държи по-освободено - ку*ва. Айде, моля ви, обогатете си малко речниците и се опитайте да бъдете по-оригинални.
Ами, ако момичето просто си има проблеми и не й е до секс сега? Замислял ли си се?
Пък и тя да не се е омъжила за него, че да му изневерява. Ако мадамата иска да е с друг просто ще му тегли шута и ще си хване нов.
Аман от посредственост! :smt013