View Full Version : Вече не знам какво да правя
Здравейте! На 13 съм. Преди 1 година харесвах едно момче. Тогава то ме мразеше и се държеше отвратително с мен, както и с всички. Когато се откъснах вече от него и реших, че нямам шанс, започнах да търся други момчета - Воала, започна да се държи странно с мен. Като с кавалер, интересува се как съм, пише ми по Скайп постоянно, гледа ме с грейнал поглед. Абе май е влюбен в мен :mrgreen: Мислех, че съм го превъзмогнала, но пак започнаха да ми пърхат пеперуди в стомаха. Как да му предложа? И той е на 13. И въобще какво да правя? Много съм объркана.
TheFreakBoy92
01-11-2007, 21:52
опознайте се още повече на живо и следи реакцийте му,и после ако си допаднете просто му казваш кво мислиш за него и така :) успех
malkata_
01-12-2007, 07:40
опознайте се още повече на живо и следи реакцийте му,и после ако си допаднете просто му казваш кво мислиш за него и така :) успех
да просто изчакваш подходящия момент...и му казваш всичко,ако и той отвърне със същото-добре,но ако не-не се притеснявай все пак не е само той на тая земя!!!!! :mrgreen: :wink:
even_in_death
01-12-2007, 07:57
Съгласна съм с мненията... излезте опознайте се и изчакай той да ти предложи :)
Здравейте! На 13 съм. Преди 1 година харесвах едно момче. Тогава то ме мразеше и се държеше отвратително с мен, както и с всички. Когато се откъснах вече от него и реших, че нямам шанс, започнах да търся други момчета - Воала, започна да се държи странно с мен. Като с кавалер, интересува се как съм, пише ми по Скайп постоянно, гледа ме с грейнал поглед. Абе май е влюбен в мен :mrgreen: Мислех, че съм го превъзмогнала, но пак започнаха да ми пърхат пеперуди в стомаха. Как да му предложа? И той е на 13. И въобще какво да правя? Много съм объркана.
Pfff za6to trqbva da se izlaga6 i da hodi6 ti da mu predlaga6?Iz4akai toi ako naistina e vluben v teb toi 6te napravi purvata kra4ka.Uspeh
Pfff za6to trqbva da se izlaga6 i da hodi6 ti da mu predlaga6?Iz4akai toi ako naistina e vluben v teb toi 6te napravi purvata kra4ka.Uspeh
Мислех, че подобно примитивно мислене е останало дълбоко назад във вековете. :-({|=
Говорете си по скайпа, телефона, излизайте.Намеквай му, че го харесваш и да се надяваме, че ще ти предложи.
айде по4вайте да се зарибявате :smt005 :smt005
FiRe_LaDy
01-12-2007, 11:20
Pochnete da izlizate po kafeta,na kino hodete.Prosto obshuvaite i to vsichko shte si doide samo na mqstoto.A ako toi e sramejliv i ne predprieme pyrvata krachka .. davai smelo - napravi q ti.To v posledno vreme vse nie momicheta q pravim.
да просто изчакваш подходящия момент...и му казваш всичко,ако и той отвърне със същото-добре,но ако не-не се притеснявай все пак не е само той на тая земя!!!!! :mrgreen: :wink:
На същото мнение съм и аз :wink:
не е възможно на 13 чувствата ви да са толкова сериозни! така че според мен няма да загубиш нищо ако му кажеш за намеренията си спрямо него. но не бъди и прекалено директна ;) може би в началото ще е по-добре първо да се сближиш с него, да излезете веднъж или два пъти и тогава намери най-подходящия момент ;)