View Full Version : Nakratko My Love Story ako mojete da pomognete...
Ами аз съм момче на 14 сам и така до скоро не знаех какво истинската любов и аз като всеки Teenager имах love по чата ако изобщо е било лиобов
чатех с едно момиче от друг град тя е на 15 аз на 14 голем кеф теи 3 4 месеца чатихме накрая нещо ми отапя компа и се осъзнах разбрах че няма да се видим тейкато сме от различни градове но все пак май беше наполовина истинско незнам говорихме много по ДЖи-ес-ем-а
но все пак се осъзнах че е било фалшиво ;) по добре късно отколкото никога
тка лятото мина почнах даскало ново училище нови хора всичко 6
един ден излизахме класа аз малко пийнах теиде харесах една от моя клас ама нищо не напраих следващия път като излизахме класа тя дойде с нейна приятелка и нея харесах и пак нищо не направих .... тъпо нали
и ся се чудя защо ли?
До ся не съм имал гадже смисъл приятелка кофти работа ама не съм единствения които е на 14 и до ся не е имал гадже не е болка за умиране но все пак немога да разбера защо няам смелост да им кажа това което чувствам може би защото като малък бях по срамежлив и сега пак тка ама и притеснение да не ми откажат пък и да ми откажат какво не бих казал че някои ще се подиграва щото всъщност аз не бих се подигравал на някои ако го отрежат и си мисля че нищо няма да стане ако следващия път опит нещо
Въпреки че не съм най големия красавец и гении в света смятам че съм малко смотан ;) пак и момичетата не ми обръщат мн внимание в даскало и по принцип да де ко да се прай няам голямо самучувствие и може би там ми е проблем не съм и много забавен когато сам с момиче спичам някой път друг път просто не мисля и не правя нищо стоя и си гледам или блея ли кво правя незнам и аз ;) но когато мине известно време се сещам че е трябвало да направя нещо по въпроса и незнам защо някой път ме е срам да кажа здрасти може би щото незнам и аз голям спек нали тука във форума кат ми кажат по смело да не те е срам се надъхвам и кат видя някои и спек ...... тва е проблема и на повечето ми врасници може би че не знаят за кво да говорят с момичетата забелязал сам не съм само аз така
може да не съм женкар като някои и да не съм имал 20 гаджета до ся
но просто незнам може би не съм срещнал подходящата също сам забелязал че момичетата търсят интересното винаги когато правиш нещо интересно те идват при теб тва го четох тука във форума не трябва да бъда някаф скучен отегчителен те търсят забавлението и просто искат да им е интересно с момчето до тях незнам защо като ми ясно немога да разбера какво им е интересно на момичетата знам че е строго индивидуално знам че не е важно какво казваш важно е как го казваш
мимики жестове имаше термин но не го помня Знам че когато си с момиче
трябва да бъдеш мил добър забавен и да ти е приятно когто си с нея даже когато мълчите и просто се гледате в очите
Знам също че трябва да бъдеш сериозен но не прекалено също забавен но не прекалено
изобщо трябва да си готин човек в пълния смисъл на думата
Знам също че няма идеални хора защото неможе да има идеални хора в
един не идеален свят Както казва мъдростта или по точно приказката там за самотния остров и чувстват как никои не искал да помогне на любовта защото тя нямала кораб и ензнам си какво и накрая времето я спасило и най-важното е "Само Времето може да разбере колко велика е Любовта"
и немога да разбера защо не сам им интересен а може би защото не сам се опитвал немога и сам да си направя заключение от всичко това
изобщо живота е много сложен има много важни неща в него и Любовта е едно от тях няма човек който да тварди обартното освен ако не я я изпитвал но всъщност всеки я я изпитвал Любов Гняв Страст
това е Обичта ;)
но все пак не разбирам защо АЗ? защо аз сам алцаидера смисал няам гадже не се водя много по дискотеки не познавам много момичета
и незнам все още защо немога да се навия на нищо мислех да си правя няква по интересна прическа с цел да ме забележат но немога да се навия все се отказвам все си казвам ще бъда смешен за кво да се излага и незнам от каде идват тези комплекси може защото като малък 6 7 клас не че ся сам голям се се ебаваха с мен и аз с другите и така взаимно се комплексираха всички изобщо
"Няма Съваршенни хора в един Несъвършен свят е правилната мисал"
незнам дали аз сам този който определя какъв да бъда или вече е решено или мога ли да се променя но ако мога бих искал много да ме харесват повече но незнам как разбирате ли трябва някой да ми обясни затова и споделям с вас тревогите си и мсилите си който сам развил последните месеци ;) за мойте години бих казал че разбрах много много за живота за нещата и изобщо
Понякога трябва да бадеш мил дори и да ти е кофти защото се постави на човека отреща той да направи нещо си там големи теории изказах имах предвид "Не прави това на другите което не исакш да ти правят на теб" но може би сте ме разбрали аз не сам много забавен но какво да правя пак ся няма да умирам ;)
Сащо разбрах че когато видя някое момиче трябва да я заговоря с нешо интересно като
Извиняваи Да те питам ли колко е часа или направо ще се запознаем?
или направо казвам Задравей! Хаиде да се зпаознаем
или отдавна искам да се запонзаем много си готина ;)
или незнам и аз но когато доийде момента забравям всичко и така
незнам просто не сам много сигорен в себе си понякога си повтарям аз мога смсиал на ум де ;) не сам някой Хахо побъркан :)
но маи ме разбрахте ;)
мисля че просто не сам имал и големи шансове след като момичетата не идват при мен и не ме заговарят за нищо само кат им трябва нещо аз естествено им обращам специално внимание и след всичко отново не ми обращтат внимание но както и да е ако имате савети препораки
насоки за това кое и как трябва и всичко ще сам ви много благодарен
Но все пак знам че най Важното е да бъде СЕБЕ СИ да не играеш роли
на газат или холиган или нешо такова бади себе си прави това което ти се прави да не ти пука чуждото мнение
и Най-Важното е че знам всичко това и не го използвам!
незнам защо но когато ми потрябва не го използвам просто немога помогнете ми моля ви !
така мисля че ви споделих доста неща надявам се да сте ги прочели и да ми помогнете
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ГО ПРОЧЕТОХА И БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА КОЙТО надявам се ще оставите ;)
Ще ми помогнете ли?
01-12-2007, 07:04
Ще ми помогнете ли?
even_in_death
01-12-2007, 07:41
Еее... много е дълго...ебаси..... ама попрочетох го през редовете и ако съм разбрала проблема ти е че нямаш гадже и че не си отворен....Така ли ? :) ако наистина това е проблема СпоКси :) има време.... все някак си трябва да се престрашиш , щото помисли си ако и момичето те харесва а теб те е срам, губите и двамата...
Когато харесаш някое момиче я заговаряи по често особено ако е от твоя клас..карай я да ти обясни някоя задача примерно, сядай до нея през часовете.. но не ставай нахален... Съберете се няколко момчета от твоя клас и момичетата дет харесваш и отидете на кафе, а ти седни до тая мацка дет те кефи :) Стани си фр с нея и започни да и споделяш някои неща така и тя ще започне да ти споделя... а може да осазнае че и тя те харесва :)
Намери си няква компания дето излиза по често, да ходите по кафета , по купони , там се свалят мацките :) еми друго не се сещам... дамо съм била полезна поне малко .. УСПЕХ :)
malkata_
01-12-2007, 07:45
Еее... много е дълго...ебаси..... ама попрочетох го през редовете и ако съм разбрала проблема ти е че нямаш гадже и че не си отворен....Така ли ? :) ако наистина това е проблема СпоКси :) има време.... все някак си трябва да се престрашиш , щото помисли си ако и момичето те харесва а теб те е срам, губите и двамата...
Когато харесаш някое момиче я заговаряи по често особено ако е от твоя клас..карай я да ти обясни някоя задача примерно, сядай до нея през часовете.. но не ставай нахален... Съберете се няколко момчета от твоя клас и момичетата дет харесваш и отидете на кафе, а ти седни до тая мацка дет те кефи :) Стани си фр с нея и започни да и споделяш някои неща така и тя ще започне да ти споделя... а може да осазнае че и тя те харесва :)
Намери си няква компания дето излиза по често, да ходите по кафета , по купони , там се свалят мацките :) еми друго не се сещам... дамо съм била полезна поне малко .. УСПЕХ :)
абсолютно съгласна,ако си толкова срамежлив и само седиш отстрани....и не правиш нищо.....не печелиш много....действай ве човек....живота е пред теб....не се коси за такива неща....с времето всичко ще си дойде на мястото....никой не се е родил научен все пак!!! :mrgreen: :wink: :-s
ГосТттТттТттттт
01-12-2007, 07:47
even_in_death
Бладгодаря ти ;)
ами какво трябва да и споделя смисал нещо общо нещо да се хваля ли каквко ? ](*,)
а и май наистина сам доста срамежлив и просто може би аз като не отивам при момичетата и те не идват при мен .... незнам благодаря че прочетохте кво сам писал ;)
Ако може да ми кажете какво да им споделям по точно ?
malkata_
01-12-2007, 07:51
миличък не е задължително да се хвалиш....просто трябва да си говориш с тях...намерете си някакви общи теми...нещо за даскало(не е мн препоръчително ама)...или нещо което ги вълнува тия момичета....ама чак да се хвалиш..недей...ще те помислят за някоя надувалка...просто бъди себе си....слушай момчетата около теб за какво говорят и се опитай и ти...споко не е трудно...всичко идва с времето!!!Ае късмет !! :wink:
even_in_death
01-12-2007, 07:54
even_in_death
Бладгодаря ти ;)
ами какво трябва да и споделя смисал нещо общо нещо да се хваля ли каквко ? ](*,)
а и май наистина сам доста срамежлив и просто може би аз като не отивам при момичетата и те не идват при мен .... незнам благодаря че прочетохте кво сам писал ;)
Ако може да ми кажете какво да им споделям по точно ?
Определено ДА НЕ СЕ ХВАЛИШ !! :) Много е гадно когато някои само се фука...Еми можеш да почнеш с тфа че е трудно в даскало ала-бала нали се сещаш.... Просто като начало и бъди приятел... защитавай я когато някой и каже или направи нещо лошо.. смеи се на шегите и...започнете да излизате по често :) прави и комплименти че я харесваш и т.н. И се сетих още нещо... дръж се така както се държиш сега във форума... отпусни се ве човек :) започни да хфвъляш някфи шеги ( но не брутални).. Просто бъди себе си :)
Аз когато се отпусна мога да говоря много време дори и да са някви глупости повечетоо пати са глупости ;)
аз и за тва някой път си малча щото да не кажат нещо си незнам си кво и секи път когато пиша във Форума нали вече андахан ама кат стане и тотален спек ;)
ко да се прай теи е пак ако сте чели по горе писах квото ми идваше да ви споделя благодаря за саветите но все пак още незнам за какво да ги питам нали да ги заговарям за нещо просто не се сещам има хиляди неща но ........... :( ](*,)
ако имате някакви идей или да даде примери момичета вас как ви заговарят и така
Благодаря Предварително!
Аз когато се отпусна мога да говоря много време дори и да са някви глупости повечетоо пати са глупости ;)
аз и за тва някой път си малча щото да не кажат нещо си незнам си кво и секи път когато пиша във Форума нали вече андахан ама кат стане и тотален спек ;)
ко да се прай теи е пак ако сте чели по горе писах квото ми идваше да ви споделя благодаря за саветите но все пак още незнам за какво да ги питам нали да ги заговарям за нещо просто не се сещам има хиляди неща но ........... :( ](*,)
ако имате някакви идей или да даде примери момичета вас как ви заговарят и така
Благодаря Предварително!
even_in_death
01-12-2007, 08:12
Еми винаги се усмихвай .. тфа на първо място :)еми мен лично ме питат как върви в любовта... ала-бала :) и секфи е такива :) " как си ко праиш" има хиляди хиляди хиляди начини... но като се замисля от моя клас има две срамежливи момчета... дето до сега само аз ги заговарям.... но с другите момчета си говориме по често щото ми станаха приятели....така и ти първонаално си говори с тях на някфи общи теми и леко полеко заговаряи за по сериозни неща...
Ami v diskoto kat se hodi kat poznava6 nqkoe momi4e nali i vis4ki se se pregra6tat nali i si govorqt na uhotot 6tot e silna muzikata
interesno mi e PRimerno da kaja na nqkoe momi4e zdrasti smsial da q pregarna i da i kaja zdrasti kak si ko staa ;)
? ili nz
even_in_death
01-12-2007, 08:21
хехе... интересно ти е.. ми кат не си го праил го направи ко чакаш :) тфа е най-якото :) да те гушне някфо момче.. особено ако е готино ида ти каже ко прайш :) има ли напрежение :mrgreen: нема се притесняваш :)
verno li?
ili se ebava6 ;)
Po skoro problema mi e ne 4e sam sramejliv a sam mal4eliv
smsial ne prikazvam mnogo tuka vav foruma pi6a gluposti ama ina4e ne govorq mnogo :(
Kak da stana Po prikazliv?? kato neznam kakvo da kaja i koga za6to?
nqkoi kao ima nqkvi saveti
Има време за всичко.Не бързай да пораснеш. :wink:
Ами аз съм момче на 14 сам и така до скоро не знаех какво истинската любов и аз като всеки Teenager имах love по чата ако изобщо е било лиобов
чатех с едно момиче от друг град тя е на 15 аз на 14 голем кеф теи 3 4 месеца чатихме накрая нещо ми отапя компа и се осъзнах разбрах че няма да се видим тейкато сме от различни градове но все пак май беше наполовина истинско незнам говорихме много по ДЖи-ес-ем-а
но все пак се осъзнах че е било фалшиво ;) по добре късно отколкото никога
тка лятото мина почнах даскало ново училище нови хора всичко 6
един ден излизахме класа аз малко пийнах теиде харесах една от моя клас ама нищо не напраих следващия път като излизахме класа тя дойде с нейна приятелка и нея харесах и пак нищо не направих .... тъпо нали
и ся се чудя защо ли?
До ся не съм имал гадже смисъл приятелка кофти работа ама не съм единствения които е на 14 и до ся не е имал гадже не е болка за умиране но все пак немога да разбера защо няам смелост да им кажа това което чувствам може би защото като малък бях по срамежлив и сега пак тка ама и притеснение да не ми откажат пък и да ми откажат какво не бих казал че някои ще се подиграва щото всъщност аз не бих се подигравал на някои ако го отрежат и си мисля че нищо няма да стане ако следващия път опит нещо
Въпреки че не съм най големия красавец и гении в света смятам че съм малко смотан ;) пак и момичетата не ми обръщат мн внимание в даскало и по принцип да де ко да се прай няам голямо самучувствие и може би там ми е проблем не съм и много забавен когато сам с момиче спичам някой път друг път просто не мисля и не правя нищо стоя и си гледам или блея ли кво правя незнам и аз ;) но когато мине известно време се сещам че е трябвало да направя нещо по въпроса и незнам защо някой път ме е срам да кажа здрасти може би щото незнам и аз голям спек нали тука във форума кат ми кажат по смело да не те е срам се надъхвам и кат видя някои и спек ...... тва е проблема и на повечето ми врасници може би че не знаят за кво да говорят с момичетата забелязал сам не съм само аз така
може да не съм женкар като някои и да не съм имал 20 гаджета до ся
но просто незнам може би не съм срещнал подходящата също сам забелязал че момичетата търсят интересното винаги когато правиш нещо интересно те идват при теб тва го четох тука във форума не трябва да бъда някаф скучен отегчителен те търсят забавлението и просто искат да им е интересно с момчето до тях незнам защо като ми ясно немога да разбера какво им е интересно на момичетата знам че е строго индивидуално знам че не е важно какво казваш важно е как го казваш
мимики жестове имаше термин но не го помня Знам че когато си с момиче
трябва да бъдеш мил добър забавен и да ти е приятно когто си с нея даже когато мълчите и просто се гледате в очите
Знам също че трябва да бъдеш сериозен но не прекалено също забавен но не прекалено
изобщо трябва да си готин човек в пълния смисъл на думата
Знам също че няма идеални хора защото неможе да има идеални хора в
един не идеален свят Както казва мъдростта или по точно приказката там за самотния остров и чувстват как никои не искал да помогне на любовта защото тя нямала кораб и ензнам си какво и накрая времето я спасило и най-важното е "Само Времето може да разбере колко велика е Любовта"
и немога да разбера защо не сам им интересен а може би защото не сам се опитвал немога и сам да си направя заключение от всичко това
изобщо живота е много сложен има много важни неща в него и Любовта е едно от тях няма човек който да тварди обартното освен ако не я я изпитвал но всъщност всеки я я изпитвал Любов Гняв Страст
това е Обичта ;)
но все пак не разбирам защо АЗ? защо аз сам алцаидера смисал няам гадже не се водя много по дискотеки не познавам много момичета
и незнам все още защо немога да се навия на нищо мислех да си правя няква по интересна прическа с цел да ме забележат но немога да се навия все се отказвам все си казвам ще бъда смешен за кво да се излага и незнам от каде идват тези комплекси може защото като малък 6 7 клас не че ся сам голям се се ебаваха с мен и аз с другите и така взаимно се комплексираха всички изобщо
"Няма Съваршенни хора в един Несъвършен свят е правилната мисал"
незнам дали аз сам този който определя какъв да бъда или вече е решено или мога ли да се променя но ако мога бих искал много да ме харесват повече но незнам как разбирате ли трябва някой да ми обясни затова и споделям с вас тревогите си и мсилите си който сам развил последните месеци ;) за мойте години бих казал че разбрах много много за живота за нещата и изобщо
Понякога трябва да бадеш мил дори и да ти е кофти защото се постави на човека отреща той да направи нещо си там големи теории изказах имах предвид "Не прави това на другите което не исакш да ти правят на теб" но може би сте ме разбрали аз не сам много забавен но какво да правя пак ся няма да умирам ;)
Сащо разбрах че когато видя някое момиче трябва да я заговоря с нешо интересно като
Извиняваи Да те питам ли колко е часа или направо ще се запознаем?
или направо казвам Задравей! Хаиде да се зпаознаем
или отдавна искам да се запонзаем много си готина ;)
или незнам и аз но когато доийде момента забравям всичко и така
незнам просто не сам много сигорен в себе си понякога си повтарям аз мога смсиал на ум де ;) не сам някой Хахо побъркан :)
но маи ме разбрахте ;)
мисля че просто не сам имал и големи шансове след като момичетата не идват при мен и не ме заговарят за нищо само кат им трябва нещо аз естествено им обращам специално внимание и след всичко отново не ми обращтат внимание но както и да е ако имате савети препораки
насоки за това кое и как трябва и всичко ще сам ви много благодарен
Но все пак знам че най Важното е да бъде СЕБЕ СИ да не играеш роли
на газат или холиган или нешо такова бади себе си прави това което ти се прави да не ти пука чуждото мнение
и Най-Важното е че знам всичко това и не го използвам!
незнам защо но когато ми потрябва не го използвам просто немога помогнете ми моля ви !
така мисля че ви споделих доста неща надявам се да сте ги прочели и да ми помогнете
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ГО ПРОЧЕТОХА И БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА КОЙТО надявам се ще оставите ;)
Ти тва на кратко ли му викаш бе?
ami da na4e 6te6e da e 10 pati kolkoto tova ;P
az sam si tei mn pi6a :P ama samo vav foruma hahaha ;)
q dai nekfi snimki i ako mi haresah she izlezneme da ti pomogna...samo priqtelski... :twisted: xixixi puskai nekfi gotin i lafcheta ako shte puk i da gi nauchavash na izust posle veche she ti idva ot vutre...vsi4ki obichat veselqka (pone az taka smqtam ) i da zagovarqi gi kato nai lesnoto e da kajesh :zdravei..kato te vidqwx i mi haresa i bix iskal da se zapoznaem puk mojesh i da se reg v nqkoi saitove za zapoznastva kato za trenirovka da se opitash puk posle na jivo....aiii yspexx :D
Konfucii
01-12-2007, 13:35
kakvi snimki da dam ? :P haha ne6to ne shvanah :mrgreen:
Blagodarq na vsi4ki ako imate o6te saveti 6te sam vi mnogo blagodaren
dai mi snimki da te skiff tfa imam predvid :o
Konfucii
01-12-2007, 13:48
kak se pi6e6 v skype vlez u skype
az sam gangsta.boy-vt
nameri me ili is kaji nicka az 6ta namerq ;)
atanakata
01-12-2007, 14:33
ми не знам как точно да ти помогна... аз съм от хората на които не им млъква устата :mrgreen: някой път стаам и досаден ама слава богу не е често... казва ли са ми че е мн хубу тфа че мога да говора с всеки... чепо някъф начин предразполагам човека срещу мен
мисля че следващия път като видиш някое момиче, което познаваш и харесваш... отиди при нея... питай я как е... как й е минал деня... може примерно да й споделиш нещо... по този начин се гради доверие... не е нужно да й казваш нещо от сорта "зарязаха ме, кво да праа, как да си я върна",примерно... не това...тряа да й кажеш нещо лично за да разбере че й имаш доверие... не знам... просто ще се получи някой път.. недей да се срамуваш да говориш с момиче... не хапят... или поне само като останете насаме :mrgreen:
имам и друга идея : казваш че не си забавен ?
самоиронията е мн хубаво нещо и често е мн забавно за някои хора...
можеш да кажеш примерно : "може да ти изглеждам смешно и знам че може и да говора глупости, ама ся ги мисля"
или нещо подобно... сега не ми идфа нищо на простата глава, ако се сета нещо, ше пиша пак :wink:
even_in_death
01-12-2007, 15:52
еи и аз искам снимчици :) като те видя ще определя най-добре :) намери ме в скайп пиша се --->>> Mapua_91
KpuCuTo0o
01-12-2007, 19:22
Такам... Направих си труда да прочета целия ти пост... Ми Ти сам си зададе въпросът и сам си отговори... Какво друг очакваш да ти кажем освен това което ти вече знаеш... То е това... А и много ме очуди един твой въпрос ... Ся не мога да го намеря обаче беше нещо такова: "Незнам дали аз или някои друг трябва да ми каже какво да правя или какво да бъда " /май нещо такова беше, но както и да е / А после пишеш: "Но все пак знам че най Важното е да бъде СЕБЕ СИ" Първо трябва да си изясниш кой си. Ти не познаваш себе си. Ти се мъчиш да бъдеш някои които всъщност не си и твоята същност може би не иска да приеме... Незнам аз поне така си го обяснявам... А и "и Най-Важното е че знам всичко това и не го използвам!" А защо!? Спорес мен ти не знаеш кои си. Не се опитвай да бъдеш такъв какъвто не си! :) Или ти се опитваш да се промениш... Но прекалено бързо искаш да стане това... По-добре прави по-малки стъпки нали знаеш по-малките стъпки са и по-сигурните :) Ми нз Аз разбрах че знаеш много неща и много не са ти ясни но... нз... Променяй се по-бавно и по-сигурно... :)
Konfucii
01-12-2007, 19:47
Blagodarq 4e si pro4ela celiq post
i 4e naistina mi kaza dosta verni ne6ta az ne znam koi sam i tva trqa se otkrie ama malko zor rabota vaprosa e ne koi sam a Kakvo iskam da byda! mislq 4e trqa sam dobyr no ne prekaleno lo6 no ne prekaleno "zlatnata sreda" nepostijima kakto vinagi za moite godini mislq 4e e normalno trqa napraq mnogo izbori i po dobre da gi izbera sam ... dori i da ne sa nai dobrite 6te badat moite izbori a kolkoto do gadjetata
i vsi4ko drugo nqma godini za liubovta moje i po kysno da doide ako iskat vsi4ki ot 12 13 godi6ni da po4vat da praqvt seks Vseki re6ava sam
i re6enieto si e negovo Po rano iskah da bada otvoren da se biq mn da imam vryzki i sqkvi takiva raboti na drugiq den isakh da abda dobyr i 4esten i gotin na tretiq den neznaeh kakyv da byda gledal sam mnogo filmi i ot tam fantaziqta mi po4na da deistva isakh da bada voenen i da ubivam hora da hodq po voini ... iskah da bada Gangster da pu6a treva da eba mnogo macki i da se praq an gazar a vsa6tnost da sam bokluk
na tretiq den pomislih ... i re6ih 4e ne znam kakvo iskam mislq 4e pyrvo trqa da otkriq koi sa silnite mi 4arti i ot tam da razbera koe mi e po priqtno da pravq i po tozi na4in da napravq izbora koito e po mi haresva nqma gre6en izbor prosto ima dobyr ne tolkova dobyr i vapreki vsi4ko
da si posredata izob6to ne e interesno!
Незнам кой си и откъде си ,но всичко това което написа ти е 1 към 1 с моята история с едничката разлика че съм имал 2 гаджета за по няколко дена.Сега ...като чета коментарите си мисля че те са писали на мен , и че на мен помагат. Странно и аз съм същия като теб ... да не си ми брат близнак или клонинг баси :mrgreen: ,,пак и момичетата не ми обръщат мн внимание в даскало и по принцип да де ко да се прай няам голямо самучувствие и може би там ми е проблем не съм и много забавен когато сам с момиче спичам някой път друг път просто не мисля и не правя нищо стоя и си гледам или блея ли кво правя незнам и аз '' ТОЧНО !
И аз съм себе си , забавен съм , не съм много затворен ,не обичам да се занимавам с простотии ,опитвам се да се харесвам на момичетата , те всичките ми казват ,че съм сладък ама само това ли ебаси .. и аз съм човек .Правя си прически ама май само си давам парите за гел-напразно.Ходя на даскало като си мисля - ,,офф пак тъпото даскало'' и нямам търпение да свършат часовете и да се прибирам към нас - самичък . И само събота и неделя ми са дните в които се занимавам ,мотая се , ходя да карам ... нищо интересно . Явно и аз съм като теб .. или ти си като мен . Като се занимавам с момичета - нищо ,като не се занимавам- пак нищо , но поне правя нещо друго .. мерси за коментарите :mrgreen:
Аз ти казвам : Бъди себе си , не играй театър - всичко с времето си :mrgreen:
Konfucii
01-12-2007, 19:51
Vijte kolko dylgi postove pi6a i izglejda 4e mi se otdava :)
no neznam za6to ZNAM tolkova mnogo ne6ta No nemoga da gi izpolzvam
zatova trqbva da se nau4a da izpolzvam znaniqta si ne samo da gi znam
kakto po literatura vijte kolko dylgi postove pi6a pak tam imam smao 3ki i 2ki ujas nemoga da se setq za ni6to moje bi za6toto ne mi e interesno kakto tuk tuk pravq razsajdeniq i sam si otgovorqm neznam prosto kak da se nau4a da izpolzvam tova koeto znam
Konfucii
01-12-2007, 19:53
Vijte kolko dylgi postove pi6a i izglejda 4e mi se otdava :)
no neznam za6to ZNAM tolkova mnogo ne6ta No nemoga da gi izpolzvam
zatova trqbva da se nau4a da izpolzvam znaniqta si ne samo da gi znam
kakto po literatura vijte kolko dylgi postove pi6a pak tam imam smao 3ki i 2ki ujas nemoga da se setq za ni6to moje bi za6toto ne mi e interesno kakto tuk tuk pravq razsajdeniq i sam si otgovorqm neznam prosto kak da se nau4a da izpolzvam tova koeto znam
Konfucii
01-12-2007, 20:06
Pi4 vqrno malko ni si prili4at istoriite koeto me uspokoqva 4e ne sam samo az taka ama i ne trqa ni puka tolkova moje bi nestava 6toto mnogo go mislim za6to kak tka nie ne te da ?
Prosto bez da misli6 se otdai na miga vijda6 ne6to kazva6 ne6to za nego...
i tka v jivota idva liubovta otiva si zaminava si........
Blagodarenie na foruma osaznah mnogo mnogo ne6ta na koito ne obra6tah osobeno vnimanie predi tova prosto si misleh 4e ne stavam a istinata e 4e vseki stava prosto nqkoi go otkrivat po kysno drugi po rano
vyn6niq vid igrae 50% a haraktera kato cqlo dali si zabven sa6to 50% smisal ako se poddyrja6 kape6 se redovno pravi6 si pri4eski ne hodi6 kato klo6ar da miri6e6 i drugoto idva ot samo sebi si vqrno i az v momenta ne go vqrvam no vsa6tnost e tka
Liobovta e mnogo vajna v jivota bez neq ne e palnocen i
"SAmo vremeto moje da razbere kolko velika e Liubovta"
za6toto tq ne se raazbira na teoriq tq se razbira kogato se izjivee !
sq da praq dogatki i iz4isleniq koga 6te q sre6tna 6te q sre6tna kogato mu doide vremeto nai to4no kazano nadqvam se se pak da q sre6tna Momi4eto s glavno "M" ako me razbirate pravilno ;)
i tka de
Trqa razbera koi sam i kakvo iskam tova e smsiala na jivota
Napravi Go po interesen !
Konfucii
01-12-2007, 20:20
Znaete li kakvo ?
Ve4e razbrah koi sam v momenta
v momenta sam dete na 14 godini i 6te napravq vsi4ko koeto ne bih napravil kato vyzrasten tva se kazva 6tastlivo detsvo! :)
vsi4ki vikat ijiveiite detstvoto si ne barzaite da porastvate i sa mnogo pravi napravete vsi4ko tova koeto nqma da napravite kato golemi ! i iskam da kaja li4no za sebe si 4e po4vam o6te ot sega!!!! :)
ne ot utre ne ot drugi den a ot sega!
za6toto tva e detstvoto a ne da porasne6 i da pravi6 gluposti togava pravete gluposti radvaite se 4e ste mladi bqgaite podska4aite dvijete se nedeite stoq pred kompiutrite za6toto zabavlenieto vi 4aka!
Konfucii
01-12-2007, 20:39
ako imate nqkakvi saveti 6te sam vi blagodaren!
KpuCuTo0o
01-13-2007, 13:13
Blagodarq 4e si pro4ela celiq post
i 4e naistina mi kaza dosta verni ne6ta az ne znam koi sam i tva trqa se otkrie ama malko zor rabota vaprosa e ne koi sam a Kakvo iskam da byda! mislq 4e trqa sam dobyr no ne prekaleno lo6 no ne prekaleno "zlatnata sreda" nepostijima kakto vinagi za moite godini mislq 4e e normalno trqa napraq mnogo izbori i po dobre da gi izbera sam ... dori i da ne sa nai dobrite 6te badat moite izbori a kolkoto do gadjetata
i vsi4ko drugo nqma godini za liubovta moje i po kysno da doide ako iskat vsi4ki ot 12 13 godi6ni da po4vat da praqvt seks Vseki re6ava sam
i re6enieto si e negovo Po rano iskah da bada otvoren da se biq mn da imam vryzki i sqkvi takiva raboti na drugiq den isakh da abda dobyr i 4esten i gotin na tretiq den neznaeh kakyv da byda gledal sam mnogo filmi i ot tam fantaziqta mi po4na da deistva isakh da bada voenen i da ubivam hora da hodq po voini ... iskah da bada Gangster da pu6a treva da e** mnogo macki i da se praq an gazar a vsa6tnost da sam bokluk
na tretiq den pomislih ... i re6ih 4e ne znam kakvo iskam mislq 4e pyrvo trqa da otkriq koi sa silnite mi 4arti i ot tam da razbera koe mi e po priqtno da pravq i po tozi na4in da napravq izbora koito e po mi haresva nqma gre6en izbor prosto ima dobyr ne tolkova dobyr i vapreki vsi4ko
da si posredata izob6to ne e interesno! Ето ти сам знаеш какъв искаш да бъдеш... Само трябва да намериш начина да постигнеш начина... Не си единствения тийнейджър който не знае кой е... и какво иска да постигне в живота си... Всеки възрастен е минал през това... Но рано или късно, с времето ще осъзнаеш... 8)
НЯКОЛКО ВАЖНИ СТЪПКИ:
1-намери си приятели,С КОИТО ДА ИЗЛИЗАШ!Ако сега си имаш някой или някои с които си дружиш,кажи им да излезете на кафенце,мафенце,наляво,над сно...Ако ли не,зарежи ги!Не ти трябват приятели,с които само да си приказваш за компютърни игри и такива глупости...Намери си някакви разгонени простаци,дето мислят само за "путки"(шма извиняаати за израза) или поне такива дето не ги е шобе да погледнат момичето в очите!
2.След като изпълниш точка 1,започнете да ходите наляво надясно,някъде,кадето се събират повече хора,в частност-момичета,или седняте на някоя по централна пейка,дебнете момичета,които видимо са си уредили среща(в 80 % от случаите след това отиват в кафе) и вие след тях!
3.Отърви се от кабаетите да си купуваш дрехи с майка си!Тя няма да е до теб цял живот!
Вече имаш стабилна основа за деиствие,когато едно момиче ти хареса,отиваш при нея,най-яко става ако не знаеш какво да правиш,на ум не ти идва нищо интересно,не знаеш какво да й кажеш,обаче въпреки това отиваш,дори да е най-голямата кучка на света,дори да е най-затвореното момиче,дори да се е захласнала и в разговора с приятелките й и да се смее пълно гърло,въпреки всичко това отиваш и й казваш "здравей"Така че цялата й компания да те чуе,не здрасти,мара,ко стаа и т.н.!Тя ще реагира по някъв начин,със сигурност първия път ще те отрежат,твърде вероятно е да се повтори и потрети,но тогава вече това ще един от многото пъти,досега винаги си бил игнориран,не малко са се ебавали с тебе каде ли не,какво толкова като се случи още веднъж,НИЩО НЕ ГУБИШ!!!!!!!Ако те хареса ще ти обърне внимание,твой проблем е как ще го задържиш!Тук отново е твърде вероятно да не успееш,и това да се повтори и потрети,но тогава вече проблема ти ще е решен!Вече виждаш някое хубаво момиче и го заговаряш,не се правиш на гъзар,не се правиш на каквото и да било!Ти си себе си,и точно заради това момичетата вече те харесват!Докато стигнеш до края на тук описания процес ще се мине много време,защото докато се престрашиш да тръгнеш по този път ще станеш поне в 9-10 клас,докато си хванеш първото гадже-11-ти,докато направиш сефтето,още няколко месеца....Ще ти кажа нещо много ценно-събирай се с приятелите си по често у някой от тях-ПИИТЕ!Но не се напивайте и след това в кафето,съмнявам се че си близвал до сега и ще ти кажа нещо важно,АЛКОХОЛА ще ти е най-големия приятел,макар че почти всички биха заклеймили употребата му,ВСЕКИ е опитвал!Като вкараш 100 грама нискокачествен "Флирт",така ще се развихриш,че ще се изумиш от самия себе си!За още въпроси и доуточнения ми пиши лични съобщения
KpuCuTo0o
01-13-2007, 17:43
Пост-а на Pepon е много добър съвет... :)
Надявам се да съм помогнал....Всичко написано е от личен опит...!