View Full Version : има ли значение или не м*мка му?
е има ли значение размера шото то човек и да е нямал комплекси тия разисквания ше му ги докарат рано или късно :?
trqbva da zapalva momicheto ako ne nqma da i e hubavo
trqbva da zapalva momicheto ako ne nqma da i e hubavo
къде да я запълва? червата са около 2 км :lol: изодзад не можеш да я запълнищ ако ще турско да стане :lol:
Lorraine
01-12-2007, 05:16
определено няма значение :wink:
kAdrOkoSkA
01-12-2007, 05:36
В известен смисъл има значение, но това е доколкото момчето е способно да задоволи момичето. 2см не са от значение ако знаеш как и ако партньорката е подходяща :wink:
DjBaloon
01-12-2007, 07:06
В известен смисъл има значение, но това е доколкото момчето е способно да задоволи момичето. 2см не са от значение ако знаеш как и ако партньорката е подходяща :wink:
tva pak sekade go pishete,az kato sum s edno momiche koeto me vuzbujda poludqvam kakvoto i da pravi tq,ne bi li trqqlo ako si s momche koeto adski te vuzbujda kak i da ti go ruga se shte ti e got..
DarkAngelOfHope
01-12-2007, 07:31
mi mai ne e samo do ryganeto DjBaloon pri jenite ne vsi4ko se slu4va kakto pri myjete ... pri tqh izvestna stepen ot sex-a se slu4va vytre v glavata (nqmam predvid v ustata) taka 4e na edna jena naistina da i dostavi6 udovolstvie trqbva da q predrapoloji6 kym tova. Ako iska6 da q napravi6 6tastliva ... na 7-to nebe ... kakto se kazva 6te e hubavo da znae6 fantaziite i da vleze6 v mozyka i, zatova kato si po dylgo s edna pratniorka e hubavo da se probvat novi i novi ne6ta ... a ne kato haresate edna poza da re4em i samo neq da praktikuvate :)
pyk razmera edva li e ot tolkova golqmo zna4enie ... tova za men sa mitove i legendi :)
DarkAngelOfHope, тъй, тъй,съгласна съм !
DjBaloon
01-12-2007, 07:36
mi mai ne e samo do ryganeto DjBaloon pri jenite ne vsi4ko se slu4va kakto pri myjete ... pri tqh izvestna stepen ot sex-a se slu4va vytre v glavata (nqmam predvid v ustata) taka 4e na edna jena naistina da i dostavi6 udovolstvie trqbva da q predrapoloji6 kym tova. Ako iska6 da q napravi6 6tastliva ... na 7-to nebe ... kakto se kazva 6te e hubavo da znae6 fantaziite i da vleze6 v mozyka i, zatova kato si po dylgo s edna pratniorka e hubavo da se probvat novi i novi ne6ta ... a ne kato haresate edna poza da re4em i samo neq da praktikuvate :)
pyk razmera edva li e ot tolkova golqmo zna4enie ... tova za men sa mitove i legendi :)
mi az kvo govoreh,ako momicheto go haresva i vuzbujda,tq che go haresva tva i e v glavata nali? tq kato go vidi i ako se podmokrq..nqma nachin seksa da nestava..
Infatuated Inside
01-12-2007, 08:00
Дрън та пляс.
Хора, осъзнайте се. (:
Преди беше модерно всички да говорят как "размерът има значение", сега модата се обърна на 180 градуса и целият народ обяснява ли обяснява.. а както вече казах - осъзнайте се, моля ви.
Сексът минавал първо през главата.. ами разбира се? И така е и при двата пола, айде мъжете да не са чак толкова примитивни създания. Вярно, при жените (в повечето случаи) е в по-голяма степен, но това не означава нищо. И пак ще ме извинявате, обаче не можете да ме убедите, че "щом жената веднъж е възбудена, вече няма да й пука". Хахаха. (: Момчетата ми е ясно, избиват комплекси. Но момичетата? Пробвайте да правите секс с някое велико момче, което всичко е направило точно както трябва и накрая вади някакво 8 санта пишле, дето изобщо няма и да го усетите, а той ще си умира от кеф. Е, надали тогава ще мислите, че размерът няма значение.
Просто не разбирам защо хората до такава степен отричат очеизвадни факти. о.0
И не ме разбирайте погрешно - разбира се, че +/- няколко сантиметра не е нито фатално, нито нищо. Отделно, зависимостта не е единствено "колкото по-малък, толкова по-зле", важи и обратното. Т.е. както винаги и както всичко в тоя живот - идеалната среда е най-добре. (: А и в случая не говорим само за дължина, диаметърът играе по-важна роля.
Нвм.
Съгласна! =D>
Glezanka
01-12-2007, 08:27
2 sm poweche ili po-malko ... ako durjish na choweka do sebe si wuobshte nqma da ti naprawqt nikakwo wpechatlenie ...
ае кви са тея глупости мноо ясно че има значение ... ако въобще някой в тоя форум води нормалов полов живот би трябвало да го знае. Ако на пича му е 6см. по къв точно начин ше те задоволи ? с магия сигрно .. апуфф .. нито ти е яко да му духаш , о6те по-малко по време на самия акт
DjBaloon
01-12-2007, 09:00
Дрън та пляс.
Хора, осъзнайте се. (:
Преди беше модерно всички да говорят как "размерът има значение", сега модата се обърна на 180 градуса и целият народ обяснява ли обяснява.. а както вече казах - осъзнайте се, моля ви.
Сексът минавал първо през главата.. ами разбира се? И така е и при двата пола, айде мъжете да не са чак толкова примитивни създания. Вярно, при жените (в повечето случаи) е в по-голяма степен, но това не означава нищо. И пак ще ме извинявате, обаче не можете да ме убедите, че "щом жената веднъж е възбудена, вече няма да й пука". Хахаха. (: Момчетата ми е ясно, избиват комплекси. Но момичетата? Пробвайте да правите секс с някое велико момче, което всичко е направило точно както трябва и накрая вади някакво 8 санта пишле, дето изобщо няма и да го усетите, а той ще си умира от кеф. Е, надали тогава ще мислите, че размерът няма значение.
Просто не разбирам защо хората до такава степен отричат очеизвадни факти. о.0
И не ме разбирайте погрешно - разбира се, че +/- няколко сантиметра не е нито фатално, нито нищо. Отделно, зависимостта не е единствено "колкото по-малък, толкова по-зле", важи и обратното. Т.е. както винаги и както всичко в тоя живот - идеалната среда е най-добре. (: А и в случая не говорим само за дължина, диаметърът играе по-важна роля.
Нвм.
bezdunna patka(putka) (:
Дебелината вярно е от гоооолямо значение.
DjBaloon
01-12-2007, 09:08
Дебелината вярно е от гоооолямо значение.
vie kato si rugane nekvi 10litrovi botilki.. i sled tva kak nema vi e tunko.. :smt005
eternity
01-12-2007, 09:54
nqma osobenno zna4enie,e ako v erekciq e 10 sm togava nz :lol:
malka_sladuranka
01-12-2007, 11:00
е има ли значение размера шото то човек и да е нямал комплекси тия разисквания ше му ги докарат рано или късно :?
естествено че има...ако ти е под 20-25 не важиш :smt005
Донякъде има значение, само да не е много малък.
ама не не хора, не ме разбрахте. тука не говорим за размери 6-8 см искам да знам дали жените обичат големи от нормални или нормални "в долната граница"... смисал способна ли е жена да остави приятеля си да речем защото друг има по голям пищов а тя харесва големите (и то при условие че обича приятеля си). това е само пример знам че това зависи от характера на конкретната жена ама затова и питам в форум да видя различни жени какво мислят по вапроса
a i da utochnim ,govihte za 6-8 sm v erekciq nali?
pod 13sm ne e malka!!! ....spored mene ot 13 na gore veche si e edin razmer koimo moje da zadovoli sqkakvi jeni,ako znae kak da go pravi!!! :-({|=
malka_sladuranka
01-12-2007, 12:28
имаше..едно лавче ли беше, виц ли.."още 3см. и щеше да си цар, а 3см по-малко и щеше да си царица" :mrgreen:
и както бях чел преди време...не е важно колко е голяма чушката а колкоо е люта :wink: и голям да ти е като си прост и неук нищо не се получава ;) затова не се комплексирайте...търпение може пък да пораснат...ма тва не ги прави по люти затва мислете за момичето...възприемайте секса като "задоволяване на момичето", като начин да си изразите чувствата ,а не "ръгам за да ми е яко" тряя да я обсипвате с ласки, с внимание, с нежност и тн. вий сте умни ще се сетите...
брех къф експерт се извъдих
:mrgreen: #-o :wink: :twisted:
air_wisp
01-12-2007, 13:26
tva gore bqh az
mmm dammm pitah shoto vsqka jena kazva razlichno (po princip) 4el sym dosta mneniq na jeni (zreli) i studentki koito 15 sm ne gi udovletvorqvat....i to dosta mneniq.. ma malko e stresirashto ako priqtelkata ti si pada po 20 sm.... :)
DjBaloon
01-12-2007, 15:19
имаше..едно лавче ли беше, виц ли.."още 3см. и щеше да си цар, а 3см по-малко и щеше да си царица" :mrgreen:
ma hem vijdash che si prosta hem komentirash nedei che tuka ti se smeqt..
DjBaloon
01-12-2007, 15:20
mmm dammm pitah shoto vsqka jena kazva razlichno (po princip) 4el sym dosta mneniq na jeni (zreli) i studentki koito 15 sm ne gi udovletvorqvat....i to dosta mneniq.. ma malko e stresirashto ako priqtelkata ti si pada po 20 sm.... :)
abe kvo gi slushash be... kato im zavresh 10 i pochvat da vikat,tva che te si mislqt che moe da poemat 3 metra.. ostavi gi da si mislqt.. nema kvo ti puka!
А така, Infatuated Inside. Затова бях и пуснал тема защо жените естествено искат по-големи пениси.
Под "няма значение" ние мъжете трябва да разберем, че не биха ни зарязали за такова нещо. Не, че са хипер доволни от малки пенисчета.
Ама вярно си е, толкова обсъждания, чак и аз почнах да се притеснявам малко-малко. Тук всички си ги изкараха 20 см и нагоре. А и като се има предвид, че не ми е особено дебел (ми на кой да прилича, ако не на мен)..
DjBaloon
01-12-2007, 16:12
А така, Infatuated Inside. Затова бях и пуснал тема защо жените естествено искат по-големи пениси.
Под "няма значение" ние мъжете трябва да разберем, че не биха ни зарязали за такова нещо. Не, че са хипер доволни от малки пенисчета.
Ама вярно си е, толкова обсъждания, чак и аз почнах да се притеснявам малко-малко. Тук всички си ги изкараха 20 см и нагоре. А и като се има предвид, че не ми е особено дебел (ми на кой да прилича, ако не на мен)..
Chak puk ot tebe ne sum ochakval se vruzvash na lakomite jenski putki,kakto kazah rugnesh im deset i vikat... tva e.. nqma kvo da go mislish;]
puk da ne vqrvash s tiq deto pishat moq e 24sm.. pulna kompleksarshtina!
BloodSoul
01-12-2007, 16:13
Не бих казала, че е от кой знай какво значение, важното е как мъжете си използват инструмента.
Chak puk ot tebe ne sum ochakval se vruzvash na lakomite jenski putki,kakto kazah rugnesh im deset i vikat... tva e.. nqma kvo da go mislish;]
Хахах, не, не съм тръгнал сериозно да се тревожа и - не, не ми пука особено. Когато някоя дама се оплаче, тогава може да си променя становището. Просто понякога ми се иска да съм най-най-най за моята партньорка.
Infatuated Inside
01-12-2007, 18:33
DjBaloon, изясни ми се вече, че мъжкото ти достойнство е малко, но не е нужно и толкова демонстративно да показваш, че и умственият ти багаж е в ограничени количества.
Разбрах, че си авторитет и разбрах, че 10см им стигат на жените, по твоя скромна преценка. Така или иначе, мен твоите заблуди не ме бъркат, пък и гаджето ми няма твоя проблем. (:
Спести си ако обичаш цинизмите и се въздържай да наричаш който и да е било "лакома путка" за в бъдеще, защото така не проявяваш остроумие, а единствено всякаква липса на (елементарна) култура. А и е абсолютно излишно да цитираш всяко мнение, което е различно от твоето. Ако искаш да оспорваш - прави го като хората, ако не - просто няма смисъл.
Shizzle. (:
Аз като казвам, че има значение, не значи, че бих оставила човек, когото обичам заради подобно нещо. В никакъв случай. В крайна сметка човек се ражда някакъв и не може да промени тези неща. А смятам, че когато избираш да си с някой, го правиш именно, защото харесваш изборите, които той е направил за себе си, за поведението си, за отношението си. Другото е в ръцете на майката природа и толкова - каквито такива. Аз също имам 1100 дефекта, но не мисля, че те трябва да бъдат предпоставка някой да не бъде с мен. Ако са - значи не говорим за любов. Това и по повод едно друго мнение.
И пак, казвам за милионен път, "размерът има значение" не значи, че колкото е по-голям, толкова по-добре. Има момчета, които имат обратния проблем, не осъзнавам защо се хващате само за първото. На мен 20см или, недай Боже, над 20, би ми било прекалено и не би ми харесвало. Ето значи, размерът има значение. И ТО НЕ САМО ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ГО ВЪЗПРИЕМАТ ПОВЕЧЕТО. :-s
DjBaloon
01-12-2007, 18:44
ama piklo kva ti si da mi kajej kade kvo i kak da go praa ma ahhaha,ae sled kato spish s mene da mi kajej kolko mi e golem i kak go praa,a ne da mi govorish bez da znaesh,oshte po nekulturno e da se izkazvash za neshta koito neznaesh i ne si vidqla..ot tova az kvo govora.. est che neharesvam pikli 13 godishni momichenca deto sedqt po forumite i razpraat che momche s pishka pod 20 sm ne stavat... ti ako zashtitavash takia ligli si gi zashtitavai pred nekoi drug ne pred mene che v mene budish samo isterichen pristup na smqh...ligla shte mi kaje tq kvo sum pravil i az i kak sam go pravil... ajhaaha abe q zamalchi che mi prosteesh porsto neznam koi e tupiq.. tupo momiche!
ako sum iskal da proqva ustroumie da sum te naprail za smqh da pisha nasqkade sled tebe za intelekturalnoto ti nivo.. no si prekaleno pod moeto i nebih se zanimaval..
Mnogo mrazq tupi devoiki kato tebe,e zatakia ovci kato tebe e takai momcheta pitat 15-16sm malko li e?
Infatuated Inside
01-12-2007, 18:57
ama piklo kva ti si da mi kajej kade kvo i kak da go praa ma ahhaha,ae sled kato spish s mene da mi kajej kolko mi e golem i kak go praa,a ne da mi govorish bez da znaesh,oshte po nekulturno e da se izkazvash za neshta koito neznaesh i ne si vidqla..ot tova az kvo govora.. est che neharesvam pikli 13 godishni momichenca deto sedqt po forumite i razpraat che momche s pishka pod 20 sm ne stavat... ti ako zashtitavash takia ligli si gi zashtitavai pred nekoi drug ne pred mene che v mene budish samo isterichen pristup na smqh...ligla shte mi kaje tq kvo sum pravil i az i kak sam go pravil... ajhaaha abe q zamalchi che mi prosteesh porsto neznam koi e tupiq.. tupo momiche!
ako sum iskal da proqva ustroumie da sum te naprail za smqh da pisha nasqkade sled tebe za intelekturalnoto ti nivo.. no si prekaleno pod moeto i nebih se zanimaval..
Mnogo mrazq tupi devoiki kato tebe,e zatakia ovci kato tebe e takai momcheta pitat 15-16sm malko li e?
Окай, наистина ме изненада. Мислех те за съвсем мъничко по-адекватен. (:
Обожавам когато някой изобщо не си е направил труда да прочете малко по-задълбочено поста ми, но отбира няколко нападки, засяга се и почва да бълва простотията си.
Няма опастност да спя с теб, така, че за мое огромно щастие, няма никога да разбера на 100% колко ти е. Но факт, че ти е под 20см, нали? Ако ти беше 20, никога нямаше да твърдиш, че момичетата си умират от кеф на 10. Психология, чиста психология, до болка елементарна и пределно ясна на всеки средностатистически човек. Чувствай се уникален, не попадаш в статистиката. (:
Забележка още една - не на 13, на 16 години съм. И не защитавам "13 годишните лигли", за които пишеш, не знам от чий зор си останал с такова впечетление. Отделно, КЪДЕ (да ми цитираш, моля) твърдя, че не признавам под 20см?! Странно, на мен ми се струва, че точно в горния си пост писах, че не ми харесва. Whatever, пикли наричай мацките, които крещят от кеф заради 10см ;Р
DjBaloon
01-12-2007, 19:04
moje i da sum zburkal,no se drazna ot devoiki koito postoqno iztukvat kolko trea da e golem,shtoto zemi se zamisli che v toq razdel na foruma ima sigorno nad 100 temi ot momcheta da pitat dali im e maluk? az za tva te obivnqvam!i da si na 16 pak si po-malka.. nqma znachenie.. a tova che nqma da spish s mene vobshte nqma kvo da se komentira fakt e primera beshe da iztukna che komentira neshto koeto ne si vidqlq.. koeto e tupo
Da pod 20 sm mi i se i sam nqmal nikoga problemi i ot tam IDVA MOQ QD,shtoto sam vidql che nqma problemi a vij kolko momcheta pitat dali ne e normalno,i vinovni sa samo i edinstveno TUPITE KOMENTARI,na opr devoiki...
malka_sladuranka
01-12-2007, 19:07
шшш и как по-точно разбра че съм проста?
може би защото нещо съм се избъзикала или какво..
да нямаш проблем с размера че така се напичаш, е за твое успокоение ще кажа, не, няма значение... ](*,)
DjBaloon
01-12-2007, 19:10
да нямаш проблем с размера че така се напичаш, е за твое успокоение ще кажа, не, няма значение... ](*,)
a bash ti behse pisala glupsoti 20-25 kvo mi govorish ne me drazni.. taka sum videl taka sum precenil,misli si kvoto iskash za mene kakto az praa za tebe,seki ima sobstveno mnenie e fakt ti napravi takova v mene a tvoito za mene ne me i vulnuva.. ne se vprqgam ot chujdoto mnenie..
tva za razmera ot gornata li go vide..pahaha,pone ako shte ustroumnichite probvaite i s drugi obidi;] che samo s 1 dai malko raznoobrazie razchipi se haha
malka_sladuranka
01-12-2007, 19:14
a bash ti behse pisala glupsoti 20-25 kvo mi govorish ne me drazni.. taka sum videl taka sum precenil,misli si kvoto iskash za mene kakto az praa za tebe,seki ima sobstveno mnenie e fakt ti naravi takova v mene a tvoito za mene ne me i vulnuva.. ne se vprqgam ot chujdoto mnenie..
пак ще повторя избъзикала съм се за 20-25см..защото да беше една темата за размера да отговоря сериозно, но след като всеки ден се появява по една такава тема, накрая как да не се избъзика човек, а колкото до другото естествено, че няма да те интересува какво си мисли за теб "малка_сладуранка" или някой си юзър от форума, както и мен не ме интересува.. :::
Infatuated Inside
01-12-2007, 19:14
moje i da sum zburkal,no se drazna ot devoiki koito postoqno iztukvat kolko trea da e golem,shtoto zemi se zamisli che v toq razdel na foruma ima sigorno nad 100 temi ot momcheta da pitat dali im e maluk? az za tva te obivnqvam!i da si na 16 pak si po-malka.. nqma znachenie.. a tova che nqma da spish s mene vobshte nqma kvo da se komentira fakt e primera beshe da iztukna che komentira neshto koeto ne si vidqlq.. koeto e tupo
Da pod 20 sm mi i se i sam nqmal nikoga problemi i ot tam IDVA MOQ QD,shtoto sam vidql che nqma problemi a vij kolko momcheta pitat dali ne e normalno,i vinovni sa samo i edinstveno TUPITE KOMENTARI,na opr devoiki...
Като си сбъркал, ще внимаваш в тона. Замисли се следващия път, когато започнеш с безпочвени обиди, дали всъщност проблемът не е в теб. Съжалявам, че пак се опитвам да спасявам света, в кръвта ми е. (:
А ти се дразни от каквито си искаш девойки - това си е твоя работа. Дори да попадах в тази група, пак нямаше да ме засяга. Но е дразнещо когато поставяш в нея човек, който най-ясно и точно е написал какво мисли и то определено не съвпада с това, което ти си си въобразил, че мисли.
Не претендирам, че съм голяма, претендирам, че не съм на 13. Разлика огромна.
Да, коментирах нещо, което не съм видяла. (И се оказах права, нали?) В случай, че това действие те дразни - то тогава не коментирай нито годините ми, нито това колко сантиметра искам, нито каквото и да е било от нещата, които изкоментира по мой адрес - тъй като и ти нищо не си видял, а явно не си и прочел. Be the change you want to see in the world, както веднъж ми казаха. (:
И за последен път: Това, че размерът има значение, не е равносилно на това, че ако ти е по-малък си извън играта. Научете се да четете това, което е написано, не това, което ви се иска да бъде.
Колкото момчетата, които се комплексират от коментари на момичета. Човек трябва да свиква с критиката. Винаги ще се намери кой да те критикува, не може винаги да те засипват с комплименти. И най-вече, трябва да е наясно кои са му предимствата и кои не. Не може винаги да си живее в розовия неопетнен свят. Реалността му е майката.
DjBaloon
01-12-2007, 19:16
a bash ti behse pisala glupsoti 20-25 kvo mi govorish ne me drazni.. taka sum videl taka sum precenil,misli si kvoto iskash za mene kakto az praa za tebe,seki ima sobstveno mnenie e fakt ti naravi takova v mene a tvoito za mene ne me i vulnuva.. ne se vprqgam ot chujdoto mnenie..
пак ще повторя избъзикала съм се за 20-25см..защото да беше една темата за размера да отговоря сериозно, но след като всеки ден се появява по една такава тема, накрая как да не се избъзика човек, а колкото до другото естествено, че няма да те интересува какво си мисли за теб "малка_сладуранка" или някой си юзър от форума, както и мен не ме интересува.. :::
haha,abe to tochno zaradi takia bazici ima seki den po 1 takava tema,ne za drugo...tc tc tc tc
malka_sladuranka
01-12-2007, 19:20
ами съжалявам, ако съм създала комплекс на някои..
и ще отговоря сериозно, за да компенсирам останалото
Размера няма значение, стига да е в границите на нормалното.Другото което мисля по темата е, че е много по-приятно с 15см отколкото с 20...поне при мен е така..
DjBaloon
01-12-2007, 19:21
Като си сбъркал, ще внимаваш в тона. Замисли се следващия път, когато започнеш с безпочвени обиди, дали всъщност проблемът не е в теб. Съжалявам, че пак се опитвам да спасявам света, в кръвта ми е. (:
А ти се дразни от каквито си искаш девойки - това си е твоя работа. Дори да попадах в тази група, пак нямаше да ме засяга. Но е дразнещо когато поставяш в нея човек, който най-ясно и точно е написал какво мисли и то определено не съвпада с това, което ти си си въобразил, че мисли.
Не претендирам, че съм голяма, претендирам, че не съм на 13. Разлика огромна.
Да, коментирах нещо, което не съм видяла. (И се оказах права, нали?) В случай, че това действие те дразни - то тогава не коментирай нито годините ми, нито това колко сантиметра искам, нито каквото и да е било от нещата, които изкоментира по мой адрес - тъй като и ти нищо не си видял, а явно не си и прочел. Be the change you want to see in the world, както веднъж ми казаха. (:
И за последен път: Това, че размерът има значение, не е равносилно на това, че ако ти е по-малък си извън играта. Научете се да четете това, което е написано, не това, което ви се иска да бъде.
Колкото момчетата, които се комплексират от коментари на момичета. Човек трябва да свиква с критиката. Винаги ще се намери кой да те критикува, не може винаги да те засипват с комплименти. И най-вече, трябва да е наясно кои са му предимствата и кои не. Не може винаги да си живее в розовия неопетнен свят. Реалността му е майката.
ahha ma ne si misli che neshto ti se preklanqm? tva che ne mi puka i kazah che sum zburkal ne te pravi velika povqrvai mi! ahha da sedna da ti obqsnqvam kolko mi e golqm,ma ot kuf zor haha izvenete gospojichke vie koq ste? aide da zadovlq nujdatati da razbresh kolko mi e 1 santim v erekciq mi e :smt005 ,da hubavo neshto e kritikata priemam go edinstvenoto smisleno izkazvane tuka si mnogo prava,no s malko izkluchenie,priemam kritika no ot kompetentni hora;) a ne ot nqkoq si tam..;] tva e nqma kvo da ti kaja poeche..
DjBaloon
01-12-2007, 19:21
ами съжалявам, ако съм създала комплекс на някои..
и ще отговоря сериозно, за да компенсирам останалото
Размера няма значение, стига да е в границите на нормалното.Другото което мисля по темата е, че е много по-приятно с 15см отколкото с 20...поне при мен е така..
=D>
Infatuated Inside
01-12-2007, 19:36
ahha ma ne si misli che neshto ti se preklanqm? tva che ne mi puka i kazah che sum zburkal ne te pravi velika povqrvai mi! ahha da sedna da ti obqsnqvam kolko mi e golqm,ma ot kuf zor haha izvenete gospojichke vie koq ste? aide da zadovlq nujdatati da razbresh kolko mi e 1 santim v erekciq mi e :smt005 ,da hubavo neshto e kritikata priemam go edinstvenoto smisleno izkazvane tuka si mnogo prava,no s malko izkluchenie,priemam kritika no ot kompetentni hora;) a ne ot nqkoq si tam..;] tva e nqma kvo da ti kaja poeche..
*въздиша*
Трагичното е, че на всеки твой пост, мога да отговарям с цитати от предния.
И от чий зор да мисля, че ми се прекланяш, мислиш ме за велика и не знам си там още какво? Това са твои си някакви изводи, неща, които аз по никакъв начин не съм си и помислила.
И, омфг, не ми дреме колко ти е голям? Ти си този, които разправя, че е под 20, мен това никак, ама никак не ме вълнува.
Но нейсе, хората обичат да отговарят на измислени нападки. Но най-трагичното е, че дори не осъзнаваш колко много мнението ми по темата се припокрива с твоето, а и така или иначе - не би разбрал.
Жив и здрав.
DjBaloon
01-12-2007, 19:39
*въздиша*
Трагичното е, че на всеки твой пост, мога да отговарям с цитати от предния.
И от чий зор да мисля, че ми се прекланяш, мислиш ме за велика и не знам си там още какво? Това са твои си някакви изводи, неща, които аз по никакъв начин не съм си и помислила.
И, омфг, не ми дреме колко ти е голям? Ти си този, които разправя, че е под 20, мен това никак, ама никак не ме вълнува.
Но нейсе, хората обичат да отговарят на измислени нападки. Но най-трагичното е, че дори не осъзнаваш колко много мнението ми по темата се припокрива с твоето, а и така или иначе - не би разбрал.
Жив и здрав.
sigorno si prekaleno umna i nemoga :smt005
jelaq ti sushtoto i na tebe i malko realno mislene;]
Shizzle. (:
Аз като казвам, че има значение, не значи, че бих оставила човек, когото обичам заради подобно нещо. В никакъв случай.
Не съм си и помислял това. Просто се опитвам да превеждам между двата пола. Защото постоянно се пускат теми, уж говорим за едно и също нещо, но момчетата и момичетата имат предвид различни неща.