View Full Version : ГЪРДИ
Гърди тип лисича муцуна
01-12-2007, 10:12
Предоставям ви този материал:
Сексолози от американския университет в щата Мичиган смятат, че сексуалността и размера на бюста при жените са взаимосвързани, писа в. Труд.
Те установили, че има 6 типа гърди: голям бюст с отпусната форма и големи зърна (това са лениви дами, които трудно се възпламеняват от страст, но достигнат ли веднъж до оргазъм, искат още и още от партньора си); едри гърди, които са раздалечени една от друга (принадлежат на егоистките в секса, които не се вълнуват от желанията на партньора си); среден бюст с форма на праскови (притежателките му са пристрастени към секса и са изключително непредсказуеми); нормални гърди, леко издължени с остри зърна (винаги доволни от партньора, предоставят инициативата на него); малък размер с формата на пирамидка (издава нимфоманката - ненаситна, всеотдайна, не признава зони "табу" по мъжкото тяло, експертка по френската любов); едва забележим бюст (спокойни, обичат да влизат в различни сексуални роли). По логиката на проучването, проведено върху 5000 жени в продължение на 5 години, изглежда, пълно щастие няма, и тъй като е трудно да си намерите жена с голям бюст, за да ви масажира с гърдите си и с малък за орални ласки и с нормален, за да е винаги доволна от вас, то ориентирайте се към 3 жени, като разбира се внимавате да не разберат една за друга.
,СЛЕД КОЕТО ОЧАКВАМ ДА СПОДЕЛИТЕ,МОМИЧЕТА С КАКВИ ГЪРДИ РАЗПОЛАГАТЕ ВИЕ :) И ХАРЕСВАТЕ ЛИ СИ ГИ:) ОСВЕН ТОВА ДА ПОПИТАМ МЪЖКАТА ЧАСТ ОТ СЪСЛОВИЕТО КАКВИ ГЪРДИ ХАРЕСВА ;)
Е,ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН! :)
BorderManager
01-12-2007, 10:23
Космати! :mrgreen:
malka_sladuranka
01-12-2007, 10:53
хмм...ами аз се чудя кой размер по точно съм :-k нормален размер или малък :smt005 хмм...доволна съм от партниора си...аа...за нимфоманка..незнам, не мисля, че съм чак нимфоманка хаха ее обичам да правя секс де, ама не съм чак толкова ненаситна :-k иначе по другия въпрос, дам харесвам ги :::
martinka_91
01-12-2007, 11:24
Харесвам си ги :smt016
JoeBanana
01-12-2007, 11:32
Космати! :mrgreen:
да си дойдем на думата :mrgreen:
viktor_m
01-12-2007, 11:33
Kakvo samo se ligawite da wi nerazbere 4owek?
Az sym mom4e i hareswam stegnatite krugli gurdi mmm
atanakata
01-12-2007, 11:57
аз пък харесвам големички... не огромни, но да не са и малки... общо зето малко над нормалните :mrgreen: да има къде да се хванеш :mrgreen: иначе тва не определя връзката... на квото попаднеш... онче, бонче...
malka_sladuranka
01-12-2007, 12:16
аз пък харесвам големички... не огромни, но да не са и малки... общо зето малко над нормалните :mrgreen: да има къде да се хванеш :mrgreen: иначе тва не определя връзката... на квото попаднеш... онче, бонче...
аа така, като портокалчета :mrgreen: и аз много харесвам такива :mrgreen:
atanakata
01-12-2007, 12:18
малко ме притеснява факта че си момиче :mrgreen: :smt005 ама няма нищо... ше го преживеем някак си всички :mrgreen: иначе уцели думичката... портокалчета... :-k
malka_sladuranka
01-12-2007, 12:21
малко ме притеснява факта че си момиче :mrgreen: :smt005 ама няма нищо... ше го преживеем някак си всички :mrgreen: иначе уцели думичката... портокалчета... :-k
и какво, че съм момиче, не може ли да харесвам гърди и в смисъл..искам да кажа, че ако можеше да избирам какви да са, щях да избера такива, портокалчета, ноо и с мандаринки ще се задоволя :-D
atanakata
01-12-2007, 12:26
и какво, че съм момиче, не може ли да харесвам гърди и в смисъл..искам да кажа, че ако можеше да избирам какви да са, щях да избера такива, портокалчета, ноо и с мандаринки ще се задоволя :-D
:smt005 :mrgreen: :smt005 хаха добре... тфа сравнение ми хареса :wink: .... да бе аз не съм казал нищо... само че ме притеснява :mrgreen: хахах и аз бих променил някои неща по себе си, но съвсем малко... примерно ако можех да си избирам косата, щеше да е черна и права.... а тя е кестенява и... расте накъдето се сетиш :mrgreen:
нормално е като се замисля... да, нормално е да гледаш... да завиждаш или да се подиграваш :mrgreen:
malka_sladuranka
01-12-2007, 12:31
нее завистта и злобата не са хубави неща
atanakata
01-12-2007, 12:32
шегувах се... знам че не са и не ги поддържам :wink:
FikyScHetOo
01-12-2007, 12:49
Май спадам към портокалчетата хаха Или прасковките хах :)
Няма значение хаха Имам предвид малко над нормалното...и половината ми клас ме ебават зарад бюста (и не само те), ама не са ми огромни :) нито големи. Хах засеаг се поддържаме с чашка "С". Ама кво да се прави...
Иначе на мен ми харесват на Памела Андерсен достойствата (като форма) ама по-мънички ако бяха хах щеше да е перфектно :)
malka_sladuranka
01-12-2007, 12:52
Май спадам към портокалчетата хаха Или прасковките хах :)
Няма значение хаха Имам предвид малко над нормалното...и половината ми клас ме ебават зарад бюста (и не само те), ама не са ми огромни :) нито големи. Хах засеаг се поддържаме с чашка "С". Ама кво да се прави...
Иначе на мен ми харесват на Памела Андерсен достойствата (като форма) ама по-мънички ако бяха хах щеше да е перфектно :)
ауу ела насам :-D хехе бъзикам се...след малко atanakata пак ще се притесни за мен :mrgreen:
atanakata
01-12-2007, 12:58
аз тука се шашнах :shock:
темата е "МОМЧЕТА, какви гърди харесвате" а повече момичета се включват
айде бе братя... държа фронта за ся :smt068 :smt071 :smt070 идфайте на помоооооощ... няма да издържа.... неееееееее
:mrgreen:
мн ми е интересно да обсъждам с момичета женски гърди :mrgreen: аз при нужда ставам мн добра "приятелка" :smt005 ама се пак тряа да се внимава.... :wink:
та така дами...
кефат ме сякакви гърди... нали се пак са на момиче :mrgreen: ама не са ми най важното тфа... както казах вече.. чарът му е мамата
JoeBanana
01-12-2007, 13:25
нещо таквоз :mrgreen:
http://www.i-am-pregnant.com/images/breasts.JPG
FikyScHetOo
01-12-2007, 13:27
аз тука се шашнах :shock:
темата е "МОМЧЕТА, какви гърди харесвате" а повече момичета се включват
айде бе братя... държа фронта за ся :smt068 :smt071 :smt070 идфайте на помоооооощ... няма да издържа.... неееееееее
:mrgreen:
мн ми е интересно да обсъждам с момичета женски гърди :mrgreen: аз при нужда ставам мн добра "приятелка" :smt005 ама се пак тряа да се внимава.... :wink:
та така дами...
кефат ме сякакви гърди... нали се пак са на момиче :mrgreen: ама не са ми най важното тфа... както казах вече.. чарът му е мамата
хаха има ли лошо да обсъждам коя какви цици има :mrgreen: мали трябва с малко завист да погледнеш момичето, което е едни гърди пред теб. Или това, което е две гърди зад теб хаха особено ако ти е неприятно става яко :)
Освен това хах, ми писна само мен да обсъждат поо такива теми ;) Иначе...обяснявах и пак мога да обясня защо и как растат гърдите :) хах повода - няма значение ;) :smt005
atanakata
01-12-2007, 13:35
дааааа обясни ми :mrgreen: интересно ще ми е... не че не знам, ама предполагам от тфойта уста ще звучи... как да кажа.. увлекателно :mrgreen:
malka_sladuranka
01-12-2007, 13:36
яя и на мен ми е интересно да чуя...
atanakata
01-12-2007, 13:39
а ти колко си малка "малка садуранке" :mrgreen:
FikyScHetOo
01-12-2007, 13:41
хах ми карам какво не помага :Бозата - от нея расте дупето ;) защото там се лепят тея въглехидрати, а не на цицит е:)
Освен това жените се развиват до 19 години, а мъжете до 22 мисля :-k Значи до 19 години ще се оформят. Освен това и при бременност нарастван (но и се отпускат...). Иначе силикона не е особено полезен - има огромна опастност организма да не приеме 'чуждото тяло' в себе си. Тогава стават много кофти момеенти. Иначе най-вече си зависи от гените. Те определят всичко...плюс количеството на хормоните, които определят половите белези :)
Иначе казано ако майка ти е по-плоска не очаквай,че ще си като Памела Андерсен...
malka_sladuranka
01-12-2007, 13:44
хах ми карам какво не помага :Бозата - от нея расте дупето ;) защото там се лепят тея въглехидрати, а не на цицит е:)
Освен това жените се развиват до 19 години, а мъжете до 22 мисля :-k Значи до 19 години ще се оформят. Освен това и при бременност нарастван (но и се отпускат...). Иначе силикона не е особено полезен - има огромна опастност организма да не приеме 'чуждото тяло' в себе си. Тогава стават много кофти момеенти. Иначе най-вече си зависи от гените. Те определят всичко...плюс количеството на хормоните, които определят половите белези :)
Иначе казано ако майка ти е по-плоска не очаквай,че ще си като Памела Андерсен...
аа значи колко растяли...растяли...аз вече съм на 19 :mrgreen:
malka_sladuranka
01-12-2007, 13:45
хехе в смисъл :-D
atanakata
01-12-2007, 13:45
йеееее :mrgreen: чувствам се образован по темата "цици" :mrgreen: дали така мога да сваля мацка : "циците ти ша растат до 19, така че не се надяфай на кой знае колко... " хахаха :mrgreen: шегувам се естествено :wink: благодаря ти за интелигентното обяснение... и аз мога да ти обясня нещо... квот те интересува... вече имам да ти връщам услуга :P :wink:
atanakata
01-12-2007, 13:46
еми в смисъл... на годинки.. колко? :P
malka_sladuranka
01-12-2007, 13:48
еми в смисъл... на годинки.. колко? :P
малко по-нагоре казах-19( нема да растат повече :smt005 ) но да не го обръщаме на чат, че шефовете ще се карат :mrgreen:
atanakata
01-12-2007, 13:51
хаха добре... аз по тая логика тряа да съм лапето_сладур :mrgreen: :smt005 на 16 съм... само :cry: хахаха има кво още да се очаква... можем да си лафим ако имате желание ест на ЛС, скайп, IRC... не че ползвам де :P
real-girl
01-12-2007, 14:29
Malko da pofloodq i v sobstvenata si tema :P atanakata q dai skype name :P
atanakata
01-12-2007, 14:38
real-girl пратих ти ЛС... не ми се иска да пущам скайпа си в форума директно... който иска ше си го земе от мен... пари не зимам :mrgreen:
Хахах, atanakata се уреди вече. А аз не пиша в темата, защото не ме интересуват подобни изследвания. Мога да ви кажа дори, че от гърдите просто им се е развил сексуалния живот по различен начин и от там идват подобни "научни факти".
DjBaloon
01-12-2007, 16:20
mnogo e vajno gardite da sa sarazmerni s guza... ako ima debel guz i nqma gardi... tzz ili obratnotot koja i kosti s ogromni gardi..
atanakata
01-12-2007, 19:53
Хахах, atanakata се уреди вече. А аз не пиша в темата, защото не ме интересуват подобни изследвания. Мога да ви кажа дори, че от гърдите просто им се е развил сексуалния живот по различен начин и от там идват подобни "научни факти".
еееее shizzle май ти ме уреди бате :P ... как така го реши :mrgreen: че съм се уредил... айде стига толкова съм писал глупости, че ше ме изгонат модераторите :mrgreen:
Тези "научни" изследвания са много подозрителни :-) Аз имам доста едър и (слава Богу!) стегнат бюст. Харесвам си го, пък и нямам голям избор. Но, определено не спадам към описанието в темата - безкрайно предана партньорка съм и определено не съм егоистична в това отношение. Имам винаги желание за секс, на главното ми удоволствие е удоволствието на приятеля ми.
"Иначе казано ако майка ти е по-плоска не очаквай,че ще си като Памела Андерсен..."
Туй не е вярно. Едно момиче не е задължително да е взело тази генетична информация от майката. Какъв бюст има майка ти...в никакъв случай не определя размера или формата на твоя бюст.
:-)
"Иначе казано ако майка ти е по-плоска не очаквай,че ще си като Памела Андерсен..."
Туй не е вярно. Едно момиче не е задължително да е взело тази генетична информация от майката. Какъв бюст има майка ти...в никакъв случай не определя размера или формата на твоя бюст.
Което ни води към един много по-интересен въпрос. Един мъж носи ли рецедивно ген за големината на бюста?
FikyScHetOo
01-13-2007, 08:33
Което ни води към един много по-интересен въпрос. Един мъж носи ли рецедивно ген за големината на бюста?
честно казано незнам...може да го пренася. Както майката пренася "Далтонизма", но не се 'заразява'...Мисля,че е възможно, защото има и рецесивни алели при гените, които биват подтискани от доминантните, но след едно поколение може да се проявят (ако се съберат с други рецесивни. Шансът е малък, но е факт). Хах моге да опиша подробно това, но едва ли някой ще му обърне внимание ;)
И ние сме учили биология 9ти клас, спокойно ^_^
Аз това го учих в 11 клас... 8-[
malka_sladuranka
01-13-2007, 14:47
Аз това го учих в 11 клас... 8-[
аз в 10ти :-k
А аз не съм много сигурен вече кой клас е било :)
mmrammstein
01-13-2007, 18:40
Изглежда аз съм нимфоманка, предоставяща инициативата на мъжа. Което май си е вярно. :wink: Бих предпочела да имам среден бюст, ама кво да правя... гени.
Изглежда аз съм нимфоманка, предоставяща инициативата на мъжа. Което май си е вярно. :wink: Бих предпочела да имам среден бюст, ама кво да правя... гени.
Няма да си единствената. Имам предвид "нимфоманка, предоставяща инициативата на мъжа". То всички момичета, веднъж като им хареса, изскинват приятелите си от секс.
girl3599
01-13-2007, 20:08
За бюста - имам си едър бюст и си го харесвам, на 14 (почти 15 съм), ще съм още по-доволна ако расте до 19 години (аз знам по принцип, че жената се развива до 16, мъжа до 18 ).
До колкото за гените - аз нося някои гените на майката на баща ми и повечето идват от техния род. Няма да се уточнявам кое от женските неща който всеки месец ме удостояват с присъствие (хах), но предпочитам да го няма :-D
&ILoveU2
01-13-2007, 21:12
абе barbie бейби какъв размер ти е чашката
Ами, &ILoveU2, бейби, идеалният размер. :-)
&ILoveU2
01-13-2007, 21:38
не че нещо имам в предвид просто ми стана интересно :wink:
zaharosana
01-13-2007, 21:40
ahhHxhx tezi qgodkiii mmm :) 6te gi izpapkam moje li? (INLOVE)
Skramizavar
01-13-2007, 21:42
и на мене... :-k
"Любопитството убива котката." :lol:
Неудобно ми е сега такива неща да споделям... :oops: :lol:
Btw, Skramizavar, ти си виновен :!:
&ILoveU2
01-13-2007, 21:47
ето аз ще съм първа. С съм. не знам от какво толкова ти е неудобно :-k като казваш че е идеалния
atanakata
01-13-2007, 21:47
дам Barbie на всички ни е много любопитно... сподели... няма от какво да се срамуваш... и ние може да ти кажем нещичко... :mrgreen:
Skramizavar
01-13-2007, 21:50
ето аз ще съм първа. С съм. не знам от какво толкова ти е неудобно :-k като казваш че е идеалния
Айде и аз ще си кажа...боксерките ми са XXL размер.... \:D/
&ILoveU2
01-13-2007, 21:50
айде atanakata сподели и ти нещичко :wink:
real-girl
01-13-2007, 21:51
Aide de,babrbie,ne se skr1ndzai,napravi kefa na zagorelite teeno-ve s frapira6tata bukvi4ka :lol: maitapq se,ma to tova stana nova tema na temata,taka 4e 6to da ne spodeli6 :p
&ILoveU2
01-13-2007, 21:52
а ти Skramizavar май даваш too much information :mrgreen:
C или D (зависи от модела, някои са умалени...)
Той, Skrami (бива ли така да ти викам на галено? :roll: ), знае защо... :oops:
real-girl
01-13-2007, 21:52
Azzz..kvo da spodelq :) a?
atanakata
01-13-2007, 21:55
Aide de,babrbie,ne se skr1ndzai,napravi kefa na zagorelite teeno-ve s frapira6tata bukvi4ka :lol: maitapq se,ma to tova stana nova tema na temata,taka 4e 6to da ne spodeli6 :p
хаха "загорели сме като каубойски тигани" :mrgreen:
иначе кво да ви споделя... нз... мойте боксерки са XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: пха... ддз бе... питайте нещо
&ILoveU2
01-13-2007, 21:56
Whatever you want baby
atanakata
01-13-2007, 21:58
Whatever you want baby
бреееей, бейби :-s ... :mrgreen: благодаря... въпроса е че часът е след 12 и на мен ми се спи страшно мн... налага се да питате :mrgreen:
&ILoveU2
01-13-2007, 22:02
на някои толкова им се спи, че не се сещат ко да питат
PS: да нямате нещо против мойто "бейби" ааа? :cry:
real-girl
01-13-2007, 22:05
&ILoveU2 Ni6to :lol: taka: pitam vi po otdelno: temata e za g1rdi vse pak,to ko stana :o amm ni6to de pitam vi si4kite kvi cvetove 4orapi nosite :-# aide 6e si lqgam,po-huu
atanakata
01-13-2007, 22:07
на някои толкова им се спи, че не се сещат ко да питат
PS: да нямате нещо против мойто "бейби" ааа? :cry:
аз лично нямам нищо протиф тфойто "бейби" ... даже мн ми допада... :wink: таааа ако се сетите нещо питайте.... ако искате мога да отговоря по темата... не нося сутиен, щот ми са мн малки гърдите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005 кво да направа... други работи растат... нормално е за момчетата нали :mrgreen:
&ILoveU2
01-13-2007, 22:09
ми то верно че темата си беше за гърди ама някои хора почнаха боксерките да си обсъждат(не че имам нещо против де) а за чорапите ако някой държи да знае нося джа различни :lol:
&ILoveU2
01-13-2007, 22:11
едно ше кажа аз на един от моя клас са му колкото моите гърдите тъй че за момчетата яно има и други присъщи неща :-s
atanakata
01-13-2007, 22:11
ми то верно че темата си беше за гърди ама някои хора почнаха боксерките да си обсъждат(не че имам нещо против де) а за чорапите ако някой държи да знае нося джа различни :lol:
ако имаш в предвид че носиш различни чорапи на двата крака (примерно на десния червен, на левия зелен :mrgreen: ) е супер яко... една приятелка ги носи така...КууЛ
аз носа черни чорапи... само :mrgreen: майка се занимааа да ми зима... :P
real-girl
01-13-2007, 22:12
STOP na ligotiite!
Az nqmam ogromni g1rdi,am1 si gi haresvam :}
atanakata
01-13-2007, 22:14
STOP na ligotiite!
Az nqmam ogromni g1rdi,am1 si gi haresvam :}
аз пък нямам гърди... тряа ли да съм нещастен... мн ли изпускам :-s
real-girl
01-13-2007, 22:15
Da,vreme e k1m re6itelnata kra4ka.. atanakata... radvam,se 4e se zapoznahme :evil:
&ILoveU2
01-13-2007, 22:16
не бе аз наистина сериозно говорех ама поне са му твърди ама не се нерви толкова
и много хубу че си ги харесваш малки ама качествени
atanakata
01-13-2007, 22:18
Da,vreme e k1m re6itelnata kra4ka.. atanakata... radvam,se 4e se zapoznahme :evil:
дам... и аз... ама ме плашиш с тея злобни човечета....( :evil: ) иначе каква по точно е решителната крачка.... аз искам да се запозная с &U2ILove ще ме дариш ли с това прекрасно предимство :mrgreen:
&ILoveU2
01-13-2007, 22:21
при 1 условие ако не ми бъркаш повече никчето :smt043
real-girl
01-13-2007, 22:23
mOQ li trqbva6e da e dumata? 8) atanakata...ne mi shvana nameka i po-dobre :D
atanakata
01-13-2007, 22:24
при 1 условие ако не ми бъркаш повече никчето :smt043
оппа... като копвах се е ебало нещо... сори... прощаваш ли ми :oops: аз съм... както вероятно се досещаш, атанас... атанаката ми викат :wink: а ти си :P ?
real-girl
01-13-2007, 22:25
Gorkata tema :(
atanakata
01-13-2007, 22:26
mOQ li trqbva6e da e dumata? 8) atanakata...ne mi shvana nameka i po-dobre :D
кво ти пука бе... аз съм прост ](*,) :mrgreen: ама ако намека ти беше че ще ме изнасилиш в някой ъгъл... първо тряа да се метнеш до плд... не че имам протиф да бъда изнасилен от хубаво момиче :mrgreen: ама не ми се разкарва чак до теб :mrgreen:
real-girl
01-13-2007, 22:27
mYhahah be nqmah tova predvid amaaa... :} nаstoqva6 t1i kat gledam :roll: xAx
atanakata
01-13-2007, 22:31
абе не настоявам... ама не отказвам :mrgreen: (не ми се засягай... просто права забавно :mrgreen: )
real-girl
01-13-2007, 22:33
I az,i az,nali tva ni e rabotata ...
&ILoveU2
01-13-2007, 22:36
айде аз заспивам лека
и пожелавам на сички да си харесват гърдите че се пак тва май беше темата :-k
atanakata
01-13-2007, 22:39
лека и на теб, весели сънища :smt005 писах ти в скайп... аз съм NeVeRmiND
real-girl
01-13-2007, 22:41
Lekaaaa,i naistina poslanieto e dobro: haresvaite si se,kakvito ste si! :}
Да живее разлигавената младеж! Хайде, отивам да сънувам приятелката си гола ;)
&ILoveU2
01-13-2007, 23:18
май че имам време да порасна, а? :smt017
май че имам време да порасна, а? :smt017
Винаги има време, виж ме мен - на 19 и още идиот!
sladi4koto_in4e
01-14-2007, 15:33
Emi ne 4e ne6to se hvalq ama moite gurdi sa golemi,a sum edva na 15god..Az ne sum debela ,prosto sum leko zakruglena.4udq se kato stana na 20 kak li 6te izglejdat :lol: .Vsu6tnost tova normalno li e?
sexy_m_18
01-14-2007, 15:36
in4e,Absurdno e,hodi da ti gi rejat,4e 6te stanat bostani dini ili mlekocentralite na durjavata ni ili 6amandrurite v moreto blaxx mnogo gadno (puke)
&ILoveU2
01-14-2007, 16:09
айде и аз да питам че колко са ти големи пък на тебе да не би като ходиш да не виждаш от тях :-k
айде айде похвали се дай размер на чашка или гръдна обиколка :wink:
&ILoveU2, усещам те аз тебе, ти правиш някакво подмолно задълбочено проучване на гръдните обиколки из форума с нечисти цели... :lol: Зъл гений!!! :evil:
&ILoveU2
01-14-2007, 16:33
ех Barbie мислих си че никой няма да заподозре ама ко да се прай :smt005 ама поне някой кат се хвали да дава и малко факти се пак :)
mravkata_z
01-14-2007, 16:59
айде- аз ви поствам снимка с гърдите си - вие правите анализ, да видиме дали само от това ще познаете? :lol: :lol: :lol:
mravkata_z NAVIT :mrgreen:
&ILoveU2
01-14-2007, 17:05
айде \:D/