View Full Version : Kak da mu kaja
Nz ot kade da zapo4na!?
Mn mi e trudno da spodelq s nqkoi tova....
Problemat e v tova,4e ne moga/ne znam kak/da kaja na priqtelq mi,4e iskam da se otkasna ot nego za izvestno vreme.Prosto ne znam dali naistina go obi4am ili izpitvam samo luda strast kam nego!?
Toi mn me obi4a,znam go.I nz kak 6te prejivee tova,4e iskam da sam za malko dale4 ot nego,za da preosmislq 4uvstvata si!?
Molq vi,kajete mi kak!?
:smt010
:smt010
linkin_park_fenka
01-12-2007, 13:58
Кажи му това което каза на нас-че не си сигурна в чуствата си и трябва да преосмишлиш връзката ви.Ако те обича ще те разбере!
Успех :arrow:
He3HauKa
01-12-2007, 14:18
Съгласна съм с горното мнение.Ако той те обича,ще те разбере :roll:
Need_A_Girl
01-12-2007, 15:10
Аз не мисля така! Колкото и да те обича, ще му стане кофти като го чуе това! Така че си премисляй чувствата в движение и му кажи ако си решиш, че без него ще си по-добре! ;) Малко кофти звучи, ама ситуацията е такава!
Ами кажи му, че искаш да си осмислиш чувствата към него и че ти трябва малко време..а той ако наистина те обича би трябвало да те разбере :roll:
Аз не мисля така! Колкото и да те обича, ще му стане кофти като го чуе това! Така че си премисляй чувствата в движение и му кажи ако си решиш, че без него ще си по-добре! ;) Малко кофти звучи, ама ситуацията е такава!
Емм напълно съм съгласен ...
пф...и аз съм така ;( аз казах ,че ми трябва време..за да обмисля какво искам първо от самата мен , от него и от въската ни,...:( просто му кажи това ... ,че не си сигорна в чувствата си и ти трябва време..за да разбереш какво всъщност искаш..мн е трудно ..в момента съм в такова положение... и се чувствам ужасно объркана ;(
Не ти препоръчвам да се откъсваш за известно време от него.Можеш да съсипеш една връзка.Представи си, че го обичаш обаче той не иска после да е с теб.Ти луда ли си, каква си?Мисли малко бе момиче.