View Full Version : Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
AngelGirl
12-08-2007, 21:39
Една вечер влизам в спалнята да си взема спиралата, че я бях забравила и само виждам как баща ми тръгва да сяда върху майка ми :shock: Веднага излязох от стаята и сдем малко майка ми излиз и вика: "Ти защо не чукаш, преди да влезеш?" :-D
ами на морето веднъж като бяхме нашите мн жестоко се бяха скарали и една ве4ер 4ух татко да казва на мама да отиде да спи при него (те като се скарат спят разделени) и аз се усетих за кво става дума ама наще хи4 не са млади. а и майка ми имаше глупостта да ми каже кво са прайли. а на сутринта си бяха мн добре все едно не са били скарани въобще. после ми беше трудно да ги гледам в о4ите няколко дни...
kotetyyy
12-11-2007, 17:17
Не съм ги виждала, но съм ги чувала. i az
Eli>>>
12-11-2007, 23:52
чувала съм майка си и гаджето и :x :x :x :x
MImSS_MURDER
02-14-2008, 20:41
мнооого пъти съм ги хващала ама и на мене и на тях им става смешно :D
hooliganka89
02-15-2008, 11:04
Оо0о0о
Когато бях малка ги бях хванала един път :shock: Няма да го забравя,дълго време след това имах кошмари.
^LoLiPoP^
02-15-2008, 11:11
За щастие не!
DaЯk_AнGэL
02-15-2008, 17:28
Не, и не искам!!! :lol:
Devilsplaymate
02-15-2008, 17:52
Пф, не. Нямам и намерение. То си е нормално нещо де, ама... пф! :?
suunlight
02-15-2008, 20:35
Моите родители редовно правят секс .. и това го знам не за друго, ами защото когато ще го правят заключват вратата и после предстои така - ходенето до банята ..
Преди ги чувах така честичко, но от доста време явно повече внимават, защото знаят, че знам какво е това "Секс"
А дали съм ги виждала .. един път се прибирам от кафе ли къде бях и аз не помня вече .. и само отивам до стаята им да им кажа .. прибрах се, нали .. и те не се заключили (знаят, че ме няма и глей ги . изродите) и не ме усетили като се прибирам .. само скифтах ги и ..
отидох после в моята стая .. след 4 ммин майка ми идва .. и се оправдава .. с "баща ти се борехме" викам .. "Не, не, не ми се обяснявай .. не ме инт ! " стрестната такава
Аз да ! Ма култовото беше че ги попитах какво правят :lol: и баща ми отговори "Боря се с майкати" :lol: :lol: :lol:
Явно родителите това изречение доста го ползват .., но да знаят, че са го измислили много глупаво ..
и така де .. поне се радвам, че правят секс ..
НЕ, А И НЕ ИСКАМ! Веднъж обаче намерих в шкафчето им презерватив. И ги видях веднъж в маркета да разглеждат презервативите. :D
Една приятелка веднъж била сварила нейните, като се връщала от училище. Подранила, щото имали с 2 часа по-малко и отишла в техната стая и какво да види - баща и върху майка и под некво одеяло, с издаващи се звуци. Мйка и после и обяснила, че тва е нормално за хора, които се обичат и т.н.
poltergais
02-16-2008, 14:40
Те са пред развод и не съм ги виждал :grin:
vasito06
02-16-2008, 17:15
Не, и не искам
Постоянно ги чувам деа :x :x :x :x :-x :-x :-x
•._.•No_NaMe•._.•
02-16-2008, 19:10
Vednuj gi vidqh i vednaga si otidoh v staqta,puk i 4esto gi 4uvam :lol:
Master_88
02-17-2008, 07:54
Не съм ги чувал и виждал,но намирах пакетче презервативи в шкафа. Също така по едно време го имаше "ходенето до банята" почти по едно и също време,но явно се усетиха и вече не :)
besnicataa
02-17-2008, 08:42
Не съм ги виждала, но съм ги чувала.
Wrathchild
02-17-2008, 08:56
Толкова сте ми смешни... вие може да се ебете като зайци, но неее, родителите не са хора и не могат...
Иначе не съм...
sexy&crazy
02-17-2008, 14:06
emi aaz samo sam gi 4uvala pak i neshto nqma dami e interesno da gi vida :razz: :razz:
summergir1
02-20-2008, 15:15
само съм ги чувала... не беше много приятно :(
BeBoNcHeTo
02-29-2008, 16:16
Оле дао никога не ги чуя не искам и да си помислям не че има нещо лоша да си се задоволяват човешко е ама нека да е когато ме няма
kiss_poni4ka
02-29-2008, 16:32
Не съм ги виждала,а и нямам особено желание да ги видя. :?
skatemore
02-29-2008, 17:34
аз една вечер чувах съседите над нас и падаше яко ебане щот тая мноо викаше и след 1 месец мама идва и вика ти разбра ли че съседката ше си има бебенце и аз повърнах от смех :razz: :razz:
baby_girl_vn
03-11-2008, 13:09
Оххх малее като малка нали още в детската градина вече така като всички деца се събирахме и като си разправяхме кой какво научил... :D :D :D и нали като разбрах това онова за секса как мама и татко правели такива работи и че не ни е донесъл щеркела... и много малко след това една вечер(лятото)аз си спя нали на отворен прозорец и ми е станало много студено че чак съм се събудила и само чувам някви работи от спалнята на мама и татко и край панирах са и не мръднах!! :D :D :D :D Мислех си че ако мръдна да се завия ще ме чуят и след това нали вече като свършиха аз още не се мърдах и цяла вечер седях на студено и на сутринта бях супер болна и на сичкото отгоре не можах да спя!!!!!!!! :D :D :D Не можех да повярвам че мама и татко правят такова нещо мислех че го правят само по веднъж-за да се родим. :D :D :D :D Иначе мн пъти съм ги чувала после ама ко да ги правя...хора са ;) Смятайте тва го помня още от когато съм била 4-5-6 най-много
necropolis
03-11-2008, 13:30
hih ne
4uvala sum i ne iskam da si spomnqm... :(
Оххх малее като малка нали още в детската градина вече така като всички деца се събирахме и като си разправяхме кой какво научил... :D :D :D и нали като разбрах това онова за секса как мама и татко правели такива работи и че не ни е донесъл щеркела... и много малко след това една вечер(лятото)аз си спя нали на отворен прозорец и ми е станало много студено че чак съм се събудила и само чувам някви работи от спалнята на мама и татко и край панирах са и не мръднах!! :D :D :D :D Мислех си че ако мръдна да се завия ще ме чуят и след това нали вече като свършиха аз още не се мърдах и цяла вечер седях на студено и на сутринта бях супер болна и на сичкото отгоре не можах да спя!!!!!!!! :D :D :D Не можех да повярвам че мама и татко правят такова нещо мислех че го правят само по веднъж-за да се родим. :D :D :D :D Иначе мн пъти съм ги чувала после ама ко да ги правя...хора са ;) Смятайте тва го помня още от когато съм била 4-5-6 най-много
:lol: :lol: :D :D
виждала съм ги.получи се гадно,но после ми стана смешно :-D
asi_basi
03-12-2008, 12:16
Kato bqh mnogo malka ima6e period kogato jiveehme v 1 staq dokato ka6tata ni se stroe6e i moqta ku6arka (da sam bila okolo 4 godi6na ) be6e do4no sre6tu legloto na na6ite i gledah kak pravqt ne6ta pod iurgana kogato se sabujdah po rano, no tai i ne razbirah kakvo pravqt dokato estetstveno ne porasnah i ne nau4ih kvo 6to e. Posle vednaj lqto be6e usetih 4e otivat do banqta parvo ediniq posle drugiq sled nqkolko minuti, tova se povtori nqkolko ve4eri...bqh se dosetila kakvo sa praveli. Ina4e nikoga ne sam gi 4uvala de. Iiii vednaj prez weekend-a be6e i za6toto ne bqh na rabota sa misleli 4e 6te spa do po kasno, no az se sabudih rani4ko i sanena edvam gledah i se zapatih kam tqhnata staq i ko da gledam na6ite pravqt sex, tova be6e nai-gadnata slu4ka. I predi da me vidqt vednaga iz4eznah i otidoh v moqta sta, no me usetiha vse pak :( Ujas, posle se darjahme sqka6 ni6to ne se e slu4ilo :razz:
prettyIdeath
03-12-2008, 12:51
оле боже , то това остана да ги видя :razz: Не съм! Но съм ги чувала... и то доста, особедно лятото като сме стая до стая... :x Гаднооо еее :( :booooomb:
_butterfly_
03-13-2008, 06:49
Като малка влизам в тяхната стая и какво да видя- мама върху тати. Спокойно си взех играчката която търсех и чак след това излязох без да им кажа нещо. След това майка ми ми изнесе лекция че трябва винаги да чукам преди да вляза в стаята им.
Друг път се събуждам през ноща от супер голям трясък, сякаш нещо тежко е паднало на земята. На сутринта питам наще дали и те са го чули и майка ми вика: "Спалнята ни се счупи" (леглото им беше от тва с крачетата)- без коментар :-D
fuckingwhore
03-13-2008, 09:15
не ..и не ми се иска ..вобще даже. . тва си е техния личен живот и не искам да ги притеснявам !
SexYLipS
03-13-2008, 12:50
омфг Да няколко пъти :shock: И по-супер тъп начин.Бях малка и си напрравих къщичка в коридора :D :D И тя се пада до банята.И само по едно време се събудих и виждам баща ми отваря вратата на тяхната стая и излиза гол и аз :shock: :shock: :shock: И той влезе и аз си излязох от къщичката и отидох при мама и ми вик:'' Ти защо не спиш'' и аз бързо бързо си отидох в стаята и цяла нощ не спах.И втория път.Бяхме на вилата и тяхната стая е на долния етаж а мойта и на брат ми на горния и само аз цъкля на компа и наще явно не знаеха и отивам до стаята им и гледам мама яхнала татко и аз.. ае скрийте се дее :lol: :lol: :lol: После лекция.. Какво е секса.Остана и да не знам :?
Не искам да се случва пак :lol: :lol: :lol:
А пък на мен какво ми се случи веднъж.. Та на почивка сме ния на Албена и сме в една стая на хотел с на6те. Аз на едното легло, те на другото. Всичко ОК нали спиме си, обаче една но6т се събуждам и адски ми се пикае, направо пикнята тръгва да излиза през носа ми вече... Обръ6там се на другата страна да стана от леглото и гледам няма завивки няма ни6то те си се оправят. Майка ми отгоре и така.. Естествено не мога да стана в това време почвам да се моля на боговете за някакво разре6ение на ситуацията, за6тото 6те ми се пръсне пикучния мехур... Мина време, незнам колко и майка ми отиде да се къпе- естествено банята е заета :evil: аз умирам ве4е и викам, край.. 6те се пикае, ставам след о6те малко време и излизам на балкона и през балкона се изпиках. Е няма такъв кеф ви казвам!!!
ti izbi ribata we aAHHAhaha :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
a po temata gledam kat si legnat da ne vlizam v tiahnata staia ili ako 6te vlizam pone 4ukam
Кондоми няма....Обърнах къщата. Всяко кътче проверих :grin: А и не ги чувам, нито ги виждам, май не го праят :) Винаги вратата им е отворена нощем, а леглото скърца, ще се чуе :D
намирал съм кондоми но не съм ги виждал или чувал
sweet_baby_cool
03-14-2008, 09:35
mmmm ne sam gi vijdala, no sam gi 4uvala i to ne vednaj :o ... za radost :smt067 po dobre i da ne gi vida :D
anushka93
03-16-2008, 11:41
Като малка влизам в тяхната стая и какво да видя- мама върху тати. Спокойно си взех играчката която търсех и чак след това излязох без да им кажа нещо. След това майка ми ми изнесе лекция че трябва винаги да чукам преди да вляза в стаята им.
Друг път се събуждам през ноща от супер голям трясък, сякаш нещо тежко е паднало на земята. На сутринта питам наще дали и те са го чули и майка ми вика: "Спалнята ни се счупи" (леглото им беше от тва с крачетата)- без коментар funfunfun
tva me razbi :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: to ne be6e i borim se s maika ti i kvo li ne :D :D :D :D :D :D ina4e ne sum gi vijdala
Абе да .. :-D Преди да се разделят .. Виждала съм ги няколко пъти но колко съм ги чувала 8-[ немога да сметна
kofeIN4O
03-16-2008, 17:02
И аз съм ги чувала и то доста пъти.
sweety_blondy
03-17-2008, 09:05
да,много пъти.Дори преди спахме в една стая и те си мислиха че заспивам за 1 минута,и почваха,ама аз не заспивах и ми се налагаше да ги слушам и малко виждам :D :D
Miss_Perfekt
03-18-2008, 18:01
А пък на мен какво ми се случи веднъж.. Та на почивка сме ния на Албена и сме в една стая на хотел с на6те. Аз на едното легло, те на другото. Всичко ОК нали спиме си, обаче една но6т се събуждам и адски ми се пикае, направо пикнята тръгва да излиза през носа ми вече... Обръ6там се на другата страна да стана от леглото и гледам няма завивки няма ни6то те си се оправят. Майка ми отгоре и така.. Естествено не мога да стана в това време почвам да се моля на боговете за някакво разре6ение на ситуацията, за6тото 6те ми се пръсне пикучния мехур... Мина време, незнам колко и майка ми отиде да се къпе- естествено банята е заета :evil: аз умирам ве4е и викам, край.. 6те се пикае, ставам след о6те малко време и излизам на балкона и през балкона се изпиках. Е няма такъв кеф ви казвам!!!
ti izbi ribata we aAHHAhaha :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
a po temata gledam kat si legnat da ne vlizam v tiahnata staia ili ako 6te vlizam pone 4ukam
Ти ме разби :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
RottenFlesh
03-19-2008, 11:51
да,много пъти.Дори преди спахме в една стая и те си мислиха че заспивам за 1 минута,и почваха,ама аз не заспивах и ми се налагаше да ги слушам и малко виждам :D :D
+1 Много е гадно тва
juchoche
03-19-2008, 13:59
:-D :-D :-D EМи не Ама сЪм ги чувала.. :grin: :grin: :grin: стана МИ мнОго смешно :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
angel_spirit
03-20-2008, 14:47
o_O аз не съм и мн се радвам :lol: оба1е като бях на 12 съседите от горния етаж точно над мойта стая са в вихъра на снушението си :lol: и нали са доста тънки и стените и таваните сичко скърца още малко като земетресение щеше да е :lol: :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt119 :smt043
LiLGrizzly
03-21-2008, 21:02
az ne sym slava bogu.. i ne iskamm
EМи не Ама сЪм ги чувал.. :D :D :D
menta_loverka
03-21-2008, 21:29
Да веднъж ама бях малка е и те не го правеха, защото усетиха, че идвам към тях, но ми се накараха както никога и бяха голи ....
verit0o0
03-22-2008, 10:03
Ас ги видЯх веднЪж бях на 4 .. питах тати какво правят а тои ми каза че прави масаж на мама :-D :-D :-D
daisybaby
03-23-2008, 16:27
НЕ!
Nik4o_Spain
03-23-2008, 16:56
Dam 4uvah gi predi 2 god kato bqh tuka za posleden pat maika mi i biv6iq i maj ... sqka ve4er pravexa sex daje vednaj poneje staqta deto spqh otvorena i e super dalag koredor i be6e kasno ama ne mojeh da zaspq i te sa na drugiq krai i vratata se otvori i az poglenah po enerciq i vidqh maja i gol i se darje6e za 4lena i vlezna v banqta i sled malko maika mi se pokaza i otide v banqta po cici i .... zaspah neznam natataka istoriqta :P
Nik4o_Spain
03-23-2008, 17:01
Ас ги видЯх веднЪж бях на 4 .. питах тати какво правят а тои ми каза че прави масаж на мама :-D :-D :-D
Bravo be ..... ti ot 4 godi6en/a li pomni6 kakvo si govoril/a ... :? az ne pomnq predi 1 godina kakvo se e slu4ilo :) fantaziq mu vikam az ili sega si na 5 :oops:
GabisiTa
03-23-2008, 17:02
Не (и по-добре, че не съм) :-D :grin:
tirintina
03-24-2008, 12:37
Ne! I 4esno kazano nqmam jelanie da gi vidq ...
verit0o0
03-25-2008, 15:43
Bravo be ..... ti ot 4 godi6en/a li pomni6 kakvo si govoril/a ... :? az ne pomnq predi 1 godina kakvo se e slu4ilo :) fantaziq mu vikam az ili sega si na 5 :oops:
Ем то Такоа нещо не се забравЯ :shock: :shock:
elichkaaa
03-26-2008, 11:55
Ne :-P :razz:
dazzling_girl
03-26-2008, 12:23
Не,и то даже по-добре.Нямам особено желание. :D Е,и да ги видя и те са хора,нормално.Ама те май вече не правят. 8)
sladkata_presi
04-01-2008, 19:26
Да виждала съм ги 1-2 пъти,но от 3-4 години не. :oops:
Magichkaa_
04-01-2008, 19:50
Когато бъх малка към 4-5 годишна ги чувах нещо да шават в леглото и само се ядосвах :-D Започвах да ритам чаршафите ,за да ме усетят и да се спрат,ама нямаше резултат :o От много години вече спа сама и не ги чувам :-D Ама един път чух майка да пита тате дали е купил презервативи :shock: Направо се шашнах :shock:
alex_devv
04-01-2008, 21:07
требва ли да съм ги виждал ?
a_n_i_t_y941001
04-04-2008, 19:51
Не не съм ги виждала но съм ги чувала :( те бяха в другата стая и аз отидох да се къпя и чух някакви звуци :D в началото бате си помислих че дух ми проговаря :razz: обаче после доиде некъв тон :-D ама аз се оплаших като чух че"дух ми проговаря"и се опитах да се вслушам и те разбраха че съм там и маика ми млъкна :D
dar4enceto92
04-04-2008, 20:02
:lol: Аз не помня кога за последно ги видях да се целуват, та камоли тва и дано никога да не ги видя.
PoLiToOo
04-05-2008, 00:03
мдаа и бях на крачка да ослепея! :-#
Tenacious D
04-05-2008, 08:55
един път ги чух един път ги видях даже съм виждал , че ползват вибриращ пръстен.Мислех си че като ги видя ше умра ма нищо подобно :-D
the_black_heart
04-05-2008, 18:25
Не, но си говорят мн спокойно пред мен че и не искат да го правят............. заедно......................... :booooomb:
BeBoNcHeTo
04-07-2008, 15:00
един път ги чух един път ги видях даже съм виждал , че ползват вибриращ пръстен.Мислех си че като ги видя ше умра ма нищо подобно :-Dе това ма довърши аз съм им намирала презарвативите ама чак и вибриращи пръстени не съм :) ;)
BeB0_UlTrA_KiSs
04-12-2008, 13:30
не съм ги виждала и не искам. :D
един път ги чух един път ги видях даже съм виждал , че ползват вибриращ пръстен.Мислех си че като ги видя ше умра ма нищо подобно :-Dе това ма довърши аз съм им намирала презарвативите ама чак и вибриращи пръстени не съм :) ;)
Мда..познато.Една сутрин станах и отидох в спалнята и гледам на нощното шкафче 5-6 презерватива,ама легнах и почнах да гледам ТВ.И след малко излезнах, щот мама беше там и ми стана малко неудобно..и след малко като се върнах вече ги нямаше :-D
А един друг случай-гледам аз кво има на секцията и по едно време-а,няква кутийка.И викам-Алии, мамо тва бонбони ли са? (и в същия момент се осъзнавам, че тва са презервативи :shock: ...) А мама ми вика-Дай ми го тва- и бързо,бързо ги прибра в някво шкафче... :lol:
V momenta sym na 15 no kogato bqh na 8 spah v edna staq s roditelite si i gi bqh vidqla edna ve4er te ne razbraha , no to va be6e nai gadniq moment v celiq mi jivot
TheBeastInBlack
04-15-2008, 20:59
Не.
uligofren4ence
04-17-2008, 17:48
Не!
Doom Bringer
04-17-2008, 20:33
Слава Богу НЕ
InTheRain
04-18-2008, 21:39
Че кой не е :grin: не сам ги виждала, защото под чаршафа ама не ми и трябваше де :grin:
DieselBlood
04-18-2008, 21:50
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
daaaaa napravo ujas :D nqma da zabrava kogato spqh pri tqh kato bqh na 6 7 godinki te praeha sex :lol: :lol: :lol: :lol: na sledva6tia den mi e stramno da gi gledam
sega kato po golqm na 17 s1m gi 4uval i vijdal edin p1t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i ve4erta dori mi kazaha 4e moje da ne sp1 v nas xaxax :lol: :lol: :lol: :lol: ma i te sa hora kvo se pra :razz:
dark_area
04-19-2008, 14:45
охх,да и то много пъти..направо се отвращавам,честно.Последни ят път ме изгониха отвкъщи а като се прибрах врата беше заключена..пълен ужас.. :-x :( [/i]
Да ама беше много отдавна а и те сега не правят 8) :D
balistic_007
04-19-2008, 21:51
и аз като по-малък съм ги виждал няколко пъти ... но понеже стените са тънки като ги чуех ,че правят нещо голям кеф ми правеше да им прекъсвам заниманията ... провиквах се с цяло гърло от другата стая "Мамоооооооо ... искам вода" и малката ми сестра почваше да реве .... вобще голямо шоу :D :lol: а имам една позната ... техните като правят секс през деня и я гонят навън докато си свършат работата ... секи път ме викаше да висим заедно пред блока :D един ден идва до нас и ми вика "наще пак се масажират ... айде навънка " :razz: няма да забравя и как воайорствахме като малки ... качвахме се на тавана и от там гледахме как комшиите в съседния блок правят секс ... винаги го правеха на пуснат телевизор ... :razz: :razz:
SunShinePearl
04-20-2008, 08:13
ne i se nadqvam da ne gi vidq vse edno as kato pravq sex maika mi da me zqpa :lol: tva si im e tehniq jivot kvoto si iskat da pravqt horata
xxxSnowflakexxx
04-20-2008, 10:02
Neeeeeeeeeeeeeeeee :P :P :P :P :P :P :P
за мое огромно щастие не съм :grin:
HAGVXSXVH
04-20-2008, 12:48
Не :D
mizantrope
04-20-2008, 14:31
Ei, 4e i tema! :D Na men mi se e slu4valo edin pat i to be6e dosta otdavna - predi 8-9 godini. Vlizam sutrinta da gi pitam kakvo shte se zakusva i zashto, po dqvolite, ne sa stanali oshte i... bashta mi vahu maika mi... Dobre 4e one se bqha zavili s charshafa. Mnogo neudobno se pochuvstvah.
ужас тфа просто е супер смешна тема Пухауахуахахуахауа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
blessthefall
04-26-2008, 09:58
нееееее за щастие :-D :D
blueberry_14
04-26-2008, 11:58
НЕ.... 8-) :D :D :D
Miss_Perfekt
04-26-2008, 14:39
Да начи бях в 2 клас и ме беше ме страх от духове и спях в тяхната стая и една вечер ми се допикава обръщам се и кво да видя на мама краката върхо на тати раменете :shock: И аз кво да направя изпиках си се в гащите :-| Обаче ми е мокро и немога да заспя и те нали свършиха и мама незнайно как си беше навряла бикините под моя юрган и зе да си ги търси рови рови извади ги и кво да види те са мокри :D после неможех да ги погледна :D :D :D :D :D
BuJlDozeRa
04-29-2008, 11:30
да ве човек даа остана ми едно черно петно в главата загубих си душата и замалко да поварна ](*,)
Не не съм още.То обикновено аз заспивам много след тях!
fire_of_dreams
05-06-2008, 16:36
Ами бях 1 клас... И ние сме на 2 етажа и аз слизам долу, за да им кажа да си пуснат телевизора, че дават "Приятели" и майка ми върху баща ми, ама се бяха завили и никфи звуци не издаваха ( тва е някъде към 9 вечерта) и мама само каза да си се качвам в стаята. Нищо не успях да видя, пък и чак след години разбрах какво наистина е ставало...
Pepincetyy
05-08-2008, 13:07
Не чувала съм ги , но не съм ги виждала и не искам ... :lol:
blackreplay
05-08-2008, 19:12
не но съм ги чувал :shock: не изгарям от желание да ги видя :? после нема да мога да ги погледна с месеци :lol:
sw3e7_baby
05-25-2008, 12:57
opazil ma bog to ba6ta i kat gleam sig e imptenten :D ne sa se se6tali daje kat gledat edni takifa filmi.....e ne savsem 18+ noda kajem 14
P.S. Omg koi idiot q napr taz tema 8-)
Blo0dyBitch
05-25-2008, 13:20
1-2 пъти да съм ги видяла запоследните години и то за по няколко секудни... предимно ги чувам :oops:
а като бях на 3(смятайте какъв отпечатък са ми оставили)се събуждам аз в кошарата,която е в тяхната стая и гледам мама гола върху тати ,мърда се и се смее няква такава и тати и мачка гърдите...
казах на братовчед ми и така ме изнудваше няколко години "направи еди какво си или ще им кажа"
Бахти и темата заклевам се :D :lol:
Мии начи не съм ги виждала,обаче съм ги чувала и то не малко пъти,нямам и желание да ги виждам,а и съм намирала презервативи :D Веднъж бяхме в един супермаркет и те си меслят,че няма да ги видя и спокойно си взимат кондоми наще,обаче накрая така стана,че аз трябваше да прибирам нещата,които сме купили и гледам неква кутийка нали и викам на майка ми "Оо и такива екстри,а" и тя се сдуха и само ме гледа и се хили :razz: А иначе мойта стая е точно до кенефа и понякога се събуждам и ги чувам :D
AnChItOoOo
05-25-2008, 18:42
Пффф ужас....аз нямам баща,но ако имах и ако ги хвана това значи още веднага да си събера нещата и да се изнасям :shock:
cLaDyRcHe
05-27-2008, 08:55
ne :D i se radvam 4e e ne :D
Опрази ме Боже,нито да чуя,нито да видя :shock: :shock: :shock: 8-[ 8-[ 8-[ :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
cvetitoo
05-27-2008, 18:26
Ми да.Много гадно.Единият път когато още живеехме в Пловдив и спалнята беше точно до банята и аз за нещо отидох в банята и вратата на спалнята беше отворена.И се чуваха и завивките мърдаха.Вторият път беше когато бях 4 клас и влизам за нещо в спалнята и какво да видя :shock: мама върху тати и се клатят :shock: :shock:
WhO's`ThAt`GiRl
05-27-2008, 20:19
Боже опази ... не съм ги виждала и се надявам да не ми се случва.
Mне,както казах.Ноо пък се сетих за една страшна историйка....ллеле
с Едни френдове се бяхме събрали на село преди 2 години.И ко...до нас има един автосервиз и един циганин там...и ние минаваме и го гледаме как лъска в гръб :shock: :shock: :shock: умряхме от смях,после карахме момичетата да ходят със спуснати поли,така че да им се виждат прашките ... лелеееее какви години бяххааа мухахаахахахахахахах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
blufer_1
05-28-2008, 21:26
ем беше малко кофти :( голем стрес :(
mim4ety_sara
05-29-2008, 18:51
na4i wlizam az (bqh na 4) i mama varhu tati i az kato furiq iz4eznah :-D :D
FireWing
05-29-2008, 20:07
Не надявам се и да не ги видя..
kotenceto_bonbon
05-30-2008, 12:02
ne sam gi vijdala slava bogy !!! oba4e kato bqh malka namerih izpolzvan komdom :-#
GotTheLife
05-30-2008, 15:17
въй да,отврат :-D
AnIcHkAtA
05-30-2008, 15:49
Видях ги и после им се смях :lol:
_InSaNe_
06-01-2008, 10:51
уффф не.. и дано не ми се случи :-D
aaaa kakva zabavna tema.kato 4etoh mneniqta se sudrah ot smqh :D mi da za jalost i az sum gi vijdala ne 1 ili 2 puti :(
daje edin put kato bqhme na selo i az bqh po malka i me be6e strah da spq na moeto kleglo v moita staq(6toto uj vijdah duhove :D) i spah na tqhnoto
i na sutrinta kum 5 4asa se bidq ot nqkvo klatene na krevata!Otvarq si o4ite i fuuuuuck....stana mi super 6it i 6tqh da povurna,stanah ot legloto i kazah ne6to ot sorta na "vie ste izvrateni"i si otidoh v moita staq za toq slu4ai kato se setq mnogo se smeq
олеее скъсах се от смях :D
а ще разкажеш ли и за предишните пъти поне да са забавляваме малко :lol:
Е тва ме разби :D :D :D
гледам леглото се клати и факкк :D :D :D
aaaa kakva zabavna tema.kato 4etoh mneniqta se sudrah ot smqh :D mi da za jalost i az sum gi vijdala ne 1 ili 2 puti :(
daje edin put kato bqhme na selo i az bqh po malka i me be6e strah da spq na moeto kleglo v moita staq(6toto uj vijdah duhove :D) i spah na tqhnoto
i na sutrinta kum 5 4asa se bidq ot nqkvo klatene na krevata!Otvarq si o4ite i fuuuuuck....stana mi super 6it i 6tqh da povurna,stanah ot legloto i kazah ne6to ot sorta na "vie ste izvrateni"i si otidoh v moita staq za toq slu4ai kato se setq mnogo se smeq
гледам леглото се клати и факкк :D :D :D :lol: :lol:
angelofsin
06-08-2008, 20:50
xax ;] ne sam gi vijdala za 6tastie no sam gi 4uvala.. mn 6te e gadno da vidq ne6ta koito i az pravq tugava sig 6te se izdraifam :D
ludisuvurshen
06-09-2008, 01:16
Нем, аз съм възпитан и не правя такива неща :D :D
Krasencety
06-13-2008, 08:20
Ne ne sum gi i 4yvala i pazi boje! Puk i ve4e nqma kak da gi 4yq ili vidq! :grin:
SeXyL[!]Nk@
06-13-2008, 09:25
НЕ !!! И дано не ги видя :lol: ....
гледам леглото се клати и факкк :D :D :D
:razz:
cute_like_hell
06-14-2008, 02:28
Не :)
За жалост ДА...
дукато влезнах в стаята и излезнах :razz:
пЛюш!нкаАа~
06-15-2008, 10:46
Мии..не точно... :D
vesito13
06-15-2008, 14:08
Не :)
Чувал съм ги много пъти, човешко е да се прави секс, но никога не съм ги виждал :)
natalia_91
06-15-2008, 16:45
да :razz: :razz: :-D :D :D :D
ne no sum 4uval susedkata ;d
sladkata_presi
06-16-2008, 05:05
Да виждала съм ги.Като бях по малка се събудих веднъж и бях жадна,но нямаше чаши и сках да питам майка ми къде да си сипя,отивам в тяхната стая и виждам майка ми и баща ми в една еротична поза... :shock: :shock: :shock: И си седя седя направо после цяла седмица не можех да заспа...Като бях малка ми беше супер смешно,сега ме е толкова гнус :smt078
BlackWings
06-16-2008, 13:02
Ее да сварих ги един път без да искам , явно мислеха че няма друг в къщата , че не ме чуха. Отворих вратата , казах "Опа" и излязох - отидох си в стаята и не ми пукаше.
Еее , не ми е направило никакво впечатление , секса е повече от нормално и необходимо нещо , особено между съпрузи - големи хора са , няма нищо странно.
Какво си мислите , че като са ви родители не могат да правят секс ли :lol: :lol: :lol: Че чак на някои им се доповръщало и ги било гнус , и толкова отвратени , че едва ли не да се изнасят от тях вече .. Малеее ... заблудени хора ...
Да не мислите , че сте родени от непорочно зачатие ... или щъркела ви е донесъл :lol: :lol:
sladkobaby
06-20-2008, 01:57
не повече пъти съм била на село
JuJi^LoVe
06-20-2008, 10:10
NE :grin:
Wrathchild
06-20-2008, 11:19
Black`Wings, не им разваляй представите. Ето, те например като започнат да правят секс със съпрузите си ще бъде само за да правят деца. Станат ли 2 - край. И те ще са примерни...
BlackWings
06-20-2008, 12:47
Black`Wings, не им разваляй представите. Ето, те например като започнат да правят секс със съпрузите си ще бъде само за да правят деца. Станат ли 2 - край. И те ще са примерни...
Да бе и аз съм убедена че като се изженят - раждат 1-2 деца и КРАЙ - спират секса завинаги :lol: :lol: , че да не смущават чуждото спокойствие.
BrokenInnocence
06-20-2008, 16:27
Хахаха, много сте забавни... на някои това им било най- гадното нещо случило се в живота им, други едва не ослепели... А на половината форумки от тука ако родителите им видят темите "вчера правих анален секс, от това забременява ли се" сигурно ще им стане много приятно. Тъпо е от страна на родителите да не се заключат примерно или да го правят в една стая със "заспалото" дете, ама все пак... Секса не е с ограничение "0т 15 до 30" години...
Barbolinna
06-23-2008, 19:30
ми да :D :D
пЛюш!нкаАа~
07-03-2008, 16:09
Да снощи...стана ми много неудобно и се почувствах гадно но,това е нормално нещо,всеки човек има нужди..не си ги представях много много в такава светлина ноо..аз като започна да водя полов живот ще е същото..в смисъл ако ме видят - и те ще се почувстват неудобно естествено..това е нормално нещо..и не искам повече да им се бъркам в отношенията в никъв случай..А и дано да няма последствия след тва...искам да съм си Единствено дете 8-) :-s \:D/
ми не то аз не познавам бащаси иначе майка ми си има приятел ама той идва у нас един път в годината най често да оправи пералнята :D и предполагам го правят у тях. и на мене ми е хипер смотано някво такова като си го представя :oops:
sladur4e_
07-04-2008, 07:08
Точно тая нощ го направиха,моята стая е до тяхната и аз ги чух!Добре че не ги видях :shock: .Чувала съм ги и когато направиха брат ми!
__SuNshInE__
07-09-2008, 10:19
Не ама от време на време чувам как се заключват така че... :-D
Seducti0n
07-09-2008, 12:07
Ползван ли беше? 8-) :lol:
Иначе по темата-не съм ги виждала и по-добре. :-D
Ем аз моите не съм ги виждала 8-)
Не съм ги виждала ( и слава Богу) само веднъж са бях засилила към стаята им и тя се оказа заключена, а не я заключват току така...а и веднъж им набарах презервативите
Sensuality
07-10-2008, 20:25
Не ама от време на време чувам как се заключват така че... :-D
И аз :D :D
kiss_kotence
07-16-2008, 07:07
oooo НЕ
вие пък всичките намирали презервативи,наще ли само го праят без 8-)
ама съм намирала лубрикант...
мамка му много гадно беше..търся си аз гентамицина да си намажа ухото и гледам няква тубичка абсолютно същата и тъкмо да стисна чета`гел овлажнител дъра-бъра` :lol:
иии,да,чувала съм ги и не е особено приятно :-x
anonim4e2
07-16-2008, 11:42
...
aishalady2007
07-16-2008, 16:55
mi te sa razvedeni ma ne iskam da gi vida s na maika m1ja i 4e toq pr14 ot kak go videh gol ko6mari s1nuvam :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :lol: :lol: :lol:
karitooy
07-16-2008, 17:06
Охх Слава Богу,не съм ги виждала и не искаамм ! :D Чувала съм ги и не ми стана особено приятно..и странно досега не съм им намирала презервативите..дано това не окаже последствие! :lol:
БОНБОНЧЕ
07-17-2008, 11:49
не не съм ги виждала!
БОНБОНЧЕ
07-17-2008, 11:49
не не съм ги виждала! :P
anonim4e2
07-17-2008, 13:30
8-)
ExTaSy__BaBy <3
07-17-2008, 15:59
нЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! :shock: :smt103 :smt104 :smt119
Не не съм.Ще ми бъде доста странно.
dark_shadow_f
07-17-2008, 22:53
Не съм и не искам да виждам такава гледка :? [-X [-X
summer_love_f_
07-18-2008, 09:38
Мммм... Не :D Не съм ги виждала и дано не ги видя :-D
maigeri08
07-18-2008, 16:37
Мммм... Не :D Не съм ги виждала и дано не ги видя :-D
+1
НЕ и слава Богу... аз дори и не мога да си го представя :shock: [-X
ivana0895
07-18-2008, 18:49
mn p1ti s1m gi vijdala hem se opitvat da zalostqt vratata ama ne stava ... ediiq put mama my blije6e topkite :shock: a drygiq p1t toi q 4yka6e s takvaz skorost 4e ne 4yha koga s1m otvorila i zatvorila vratata
ivana0895
07-18-2008, 18:51
да, даже се присъединих Q razkaji po podrobno :P
Kalinshki
07-20-2008, 18:32
az ne sum gi vijdala no predi 1-2 godini ne6ty si turseh po 6kafovete v staqta im i kfo gledam prezervativi maika mi be6e otzad na krevata i gleda6e ne6ty tv i az i vikam ,,awe kfo e tva we kfo praite vie prez no6ta ,, :shock: maika mi sedi i me gleda tupo izti4a v hola tate be6e tam i ne6ty se smqha az bqh v 6ok blizo 5 dena predstavqte li si ako gi vida mani mani ujas !!! :D :D :D :D :D :D :D
freakish1boy
07-20-2008, 19:28
Офф Супер детски коментари !!!
НЕ!!! Пази боже...;Дано да не ги хващам!!!
Леле хуу не е прията гледка ама съм сиг че на 80% от всички ни ни се е случвало поне да се натъкнеме на заключена врата !!! :-o :-o :-o
И зн че съм прав каквото и да казвате :P и то общо взето е нормално !!! М**** МУ как сме се пояьвили да го Е** ?!?!
ае живейте и на слука :razz: :razz: :razz:
TheGirlNextDoor
07-20-2008, 19:43
оо не съм виждала...ама на заключена врата съм се натквала :lol:
Sensuality
07-20-2008, 19:51
не :D
Аз бях набарала една порно касета и питах наще кво е тва а те казаха, че се боричкат.От нея си спомням само некви къдрави коси 2ма мъже... ужас.. един ден се прибирам изневиделица и чувам как майка ми стеле блааа... и вече съм научена винаги преди да влезна да почукам..съответно и те на моята врата :-P
slunchiceto0
08-04-2008, 09:46
хванах ги веднъж.. :D:D и те кфо се паникиосаха :D
Miss_Perfekt
08-04-2008, 10:21
Редовно ги чувам те наще го правят 3-4 пъти в седмицата :D
bogin4encetoO
08-04-2008, 10:34
еми един път ставам в 3ч през нощта до тоалетната :-D :-D :-D ...и аз понеже имам навик кат стана вечерта да ходя някаде влизам в спалнята им и им казвам "лека нощт" O:) .. :D ...и влизам аз в спалнята хал хабер си нямам колко е ч. и викам лека нощт мамо тате... :D :D ...и те бяха се завили и кат си подадоха главите от завивките :D :D ...акт ма изгледаха злобно...аз се почуствах кат припикано мушкато и с 300 км/ч отидох в детската.. :D :D ...от тогава не казвам на никого "лека нощт" :D :D :D :D :D :D :D
WondeR TeddY
08-04-2008, 11:13
Не ама съм ги чувала :) .Първият път мн се стресирах,щот бях лапе още,ама вече им свикнах,нормално е все пак 8) :wink:
Pliok0019
08-04-2008, 11:27
В нашияя велик апартамент с прекрасно разпределение на стаята трябва да минавам през спалнята на наште, за да отида до тоалетна или да си взема вода. Преди да изляза правя така, че да им дам време да прекъснат за малко и да се завият. Най-често чувам скърцащото легло.
Никога не съм ги виждала диретно голи или да го правят.
PinkFloydSound
08-04-2008, 15:58
Не!
еми един път ставам в 3ч през ноща до тоалетната :-D :-D :-D ...и аз понеже имам навик кат стана вечерта да ходя някаде влизам в спалнята им и им казвам "лека нощ" O:) .. :D ...и влизам аз в спалнята хал хабер си нямам колко е ч. и викам лека нощт мамо тате... :D :D ...и те бяха се завили и кат си подадоха главите от завивките :D :D ...акт ма изгледаха злобно...аз се почуствах кат припикано мушкато и с 300 км/ч отидох в детската.. :D :D ...от тогава не казвам на никого "лека нощт" :D :D :D :D :D :D :D
Думата "нощ" се пише само с Щ накрая,а не със Щ и Т!!!!!Написала си го два пъти,което ме навежда на мисълта,че наистина така си я пишеш винаги думата!
Impossible_Is_Nothing
08-04-2008, 19:15
Аммм нито аз съм ги виждал тях, нито те мен :D И съм сигурен, че което и от двете да стане някога (пък дано да не става) на всички ще ни стане много неудобно и на другия ден няма да можем да се гледаме в очите :D
camp_rock_94
08-04-2008, 19:36
ОМГ ... :shock: :shock: НЕ :lol:
YourFavoriteDrug
08-05-2008, 11:07
az nashte nito sum gi chuvala nito um gi vijdala :grin: ...opazil ma Gospod :D
reni7o0o
08-05-2008, 13:13
Еми аз лично не, но имам дна приятелка която постонно ги хваща :D
Опазил бог от такава гледка !
InFaTuAtEd
08-19-2008, 21:18
виждала съм ги много малко пъти и повече и не искам...опазил ме Господ :shock:
evichka_lonelyy
08-19-2008, 22:15
о0о0о бях мн малка ама тфа па ако беше секс :razz: :razz: :razz:
NaNa_SladuRana
08-20-2008, 14:18
Не и слава на Бога,защото ако ги вида ще сънувам кошмари и сигурно няма да правя секс докато не стана на 40 :shock: шокираща,отвратителна и неудобно работа си е
ххихихих ми не съм ги виждала опазил ме Боггг...Но веднъжжЖ бешее късно към 12:30....не бях все още заспала ..врата на стаята ми беше леко откреххната ии 4ух ба6та ми даа минава през хола..погледнах към него но тои помисли 4е съм заспала..изтръ4ка бързо...облегна се на врата на тяхната стая и каза: (Камелия).--.Каме...sex????? при това на доста висок тон :-D :-D :-D хахах в краина сметка го отряза :D :D :D :D :D :D :D :D :D да съм била 4/5 кл :P
glezan4e
08-20-2008, 15:19
аз не съм ги засичала... и по-добре :smt011
BePoHuKa
08-29-2008, 05:01
+1 :-x :-x :oops: Да му се невиди майка ми цвили кат кон :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: #-o #-o ](*,) ](*,) :smt091 :smt107 :smt085 :smt037 :smt021 Ужаас!!А не съм ги виждала щото те си сложиха райбер-не че се натискам да ги гледам де :? :? (puke)Гадория!!
:razz: :razz: :razz: :razz: ами не не съм а честно казанло не бих и искала :-D :-D :-D
of boje vijdal sam gi posledniqt pat kat gi vidqh(predi 2 godini)be6e yjasno ostanaha mi traini prisi4eski yvrejdaniq :-o tva be6e nai yjasnoto ne6to koeto sam vijdal te togava me vidqha i neiskam i da si spomnqm kvo stana :razz: :razz: :razz: :razz:
Just_House
08-31-2008, 18:50
Виждал съм ги не е приятна гледката :o
Sensuality
08-31-2008, 19:39
Не,дано и не ги видя :D
bobito_th
08-31-2008, 19:41
az s6to ne sam gi vijdala no gi 4yvam ponqkoga :smt078 i se nadqvam nikoga da ne gi vidq :D
no_coment_F
08-31-2008, 20:04
Не съм ги виждала, но един път ги чух :oops: :grin:
xaxaxaxaxaxaxa00
08-31-2008, 21:26
Оф слава богу не :shock:
Не,дано и не ги видя :D
+1 8-)
добре,че не съм мн кофти щеше да се получи
fenkatakrisi952
09-01-2008, 12:03
Не,и се надявам никога да не ги видя :( :shock:
1nnocenT
09-01-2008, 14:17
Ne, no sym gi 4yval :-D :-D naprao razkurtvaha legloto :D :D :D :D
tan4etoo
09-02-2008, 19:54
не но само съм ги чувала :shock: :shock:
Just_me...
09-02-2008, 20:26
tan4etoo Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 10:54 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
не но само съм ги чувала
И аз така :D :D
О не и съм благодарна за това :D 8-)
Tokio_Hotel_Fanka_forever
09-13-2008, 15:56
da :smt078 ot malka sum gi vijdala i chuvala mnogo puti :shock: :smt013
Tokio_Hotel_Fanka_forever
09-13-2008, 16:11
aa da i sega pak trqbva da slusham maika mi kak go pravi s neinoto gaje namirala sum gelove i takiva neshta i sled nqkolko meseca shte se zdobia s brat predstavete si kakuv ekshun e u nas sega sa skarani ta malko e po dobre polojenieto 8-) #-o
CaseY_StoneR
09-14-2008, 07:25
ммммммммммммммммммнееее ???!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol: не искам и да ги виждам 8-)
Не ..изобщо не ме бърка тва .. мен ме притеснява точно обратното :D те да не ме видят :shock:
НЕ !!! И дано не ги видя :lol: ....
gothic_angel
09-14-2008, 11:50
Да 8-)...Ииии, не бях очарована
DJ_Mrav4o
09-19-2008, 19:13
Ъъъм... не беше нарочно :D :D :-D :oops:
BrainlessROCKBABY
09-20-2008, 17:42
Ами не (все още), ама съм ги чувала не 1 път. Веднъж ги видвх да се натискат... иийуу...
enkatakrisi952
Не,и се надявам никога да не ги видя Sad Shocked
SpOrTs_GiRl
09-20-2008, 22:25
Ne, no sym gi 4yval :-D :-D naprao razkurtvaha legloto :D :D :D :D
Sladkata___
09-21-2008, 07:31
майка ми ми е разказвала че когато съм била много малка съм ги видяла и съм ги гледала с интерес и майка се засрамила а баща ми не :-D :-D :-D
ИЗВОД : ЧУКАЙТЕ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕТЕ !! :D :D :D :D
CaribbeanGirl
09-21-2008, 14:26
И аз не съм, ама и нямам желание да ги виждам :D
mynichka
09-21-2008, 17:25
дам ..почувствах се неловко :D
Chefo_bg
09-21-2008, 21:10
ХъХ Не и не искам да ги виждам :D..
(S) AINT
09-21-2008, 21:25
Мда като бях много малка ги чух :D
Ne!Ne mi i trqa .... nqa im svetq ...
ne i nqqam jelananie da gi vijdam ..... ( tfa 6e e otvartitellno zema po4na sanuam ko6mari :D )
pepita87
09-25-2008, 16:24
Имам бегъл спомен,коато бях малка.А иначе,като голяма съм хващала в крачка баба и дядо :razz: :razz: :razz:
ne ama sam gi use6tal nqkolko pati i nz 6to mi e stavalo sme6no ;)
HayDeN^^
09-27-2008, 12:30
Не , но съм ги чувала
как направиха брат ми де ;ддд
Неее...Никога.Понякога си мисля че даже никога не спали заедно /е освен за да ме направят де... :lol: / че да-даже и не съм ги чувалa :D
crazygirl13
10-04-2008, 16:33
Не съм ги виждала.
neonskull
10-09-2008, 19:50
Ne ama sum vijdal opakofka ot kondom pod leglotoаххахах кат мен аз си спомням като малък не знаех какво са и ги взимах и ги показвах на баба ми и тя ги зимаше и прао в recycle bin
sunshineee
10-09-2008, 20:04
Ми те са разведени отдавна-не.
vilincety
10-10-2008, 17:31
да....и не беше приятна въобще гледката...ама и те естествено се почустваха не на място.....пази боже трети път да няма... :-D :D ама кфо толкова мама и тати прават бебита :lol: :-P
snejana67
10-10-2008, 17:36
:) не :)
те са разведени и за щастие никога няма да ми се случи ..,.,
тази случка :grin:
HardcoreSyndrome
10-10-2008, 20:01
Не, не ми и трябва!
tItEufFf
10-12-2008, 09:28
Ъъъ, не..но снощи ми искаха касетофона и след много молби им го дадох. След това вътре намерих диск на Камасутра - echoes of the underworld .. Може пък и само да са го слушали, знам ли 8-)
HayDeN^^
10-12-2008, 10:12
Веече Не ги виждам , те май не правят :lol:
jorkata80
10-12-2008, 10:28
Неее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
varnen4e
10-12-2008, 11:31
Не.. даже честно казано си мисля, че отдавна не правят секс.. Не ми пука особено и честно казано не искам да ги виждам да правят секс.
p1nk_girl4e
10-12-2008, 13:39
Аз не съм ги виждала,ма и те едвали искат да ги видя щот не могат да си позволят да плащат часове при психиатъра до края на живота ми :D
naviacha
10-12-2008, 19:40
Случвало се е
веднъж като бях малък нахлувам в спалнята и гледам наще на калъп и майка ми само скочи да се загърне с най-близкото одеало и вика "Жорко НЕ!!" :D при което се изпарявам със скоростта на светлината, а през вратата чувам как баща ми се счупва от смях :D
После майка ми дойде и каза следващия път да почукам на вратата все пак
А иначе съм ги чувал безброй пъти понеже стаята ни със сестрата беше точно до спалнята :(
не и не искам да ги виждам :?
немога да си го представя и не искам :? :?
Teenajer_993
10-17-2008, 12:03
ами честно да си кажа не съм ги виждал
BePoHuKa
10-19-2008, 02:50
+1 И то не веднъж :shock: :shock: :shock: :lol:
... Не съм ги виждал, но съм ги чувал 100000 пъти .. за това петък и събота си лягам със слушалките в ушите за да не ми се случи да ги чуя отново.... :D :D
BePoHuKa
10-19-2008, 04:33
:-D :-D
sladurcheto_11
10-19-2008, 16:58
radvam se che ne :o
+1
AnnitoOo
11-02-2008, 14:02
ne :grin:
taNcheto93
11-02-2008, 14:25
Да, виждала съм ги :(
Weakness
11-03-2008, 19:40
Случвало се е 1-2 пъти,малко неудобно...ама нека се обичат все пак ... 8-)