PDA

View Full Version : Плаващ въпрос: С колко девствени сте били до сега?

Израз
01-12-2007, 16:34
Въпросът не е просто с колко броя девствени сте били, а и леко дискусионен. Често ли се срещат девствени момичета/момчета и един средностатистически тийнейджър колко често попада в сексуалните си контакти на девственици? Интересно ми е.
Аз съм на 19 и да си призная... :oops: Никога не съм бил с девствено момиче, а ми е голям мерак. Говорил съм и с приятели и да кажем от 10 запитани, само 2ма са били с девствени и те в момента са им гаджета...
Та какво може да кажете повече е вие по така зададената от мен тема.

malka_sladuranka
01-12-2007, 16:37
Намират се и девствени мъже.. :mrgreen:

JoeBanana
01-12-2007, 16:41
ти знаеш ли що народ трябва да се изебе, за да получиш средностатистически данни :mrgreen:
иначе и аз не съм попадал на запечатана консерва

AngelOfDarkness
01-12-2007, 16:54
При повечето ми познати първия девствен става гадже :) :mrgreen:

IlLuSi0nS`
01-12-2007, 20:18
и аз не съм била с девствен.. сигурно би било забавно да си обработя некой такъф хаха :mrgreen:

Satanata ot grobi6teto
01-12-2007, 20:25
S edno kutre-gorkoto-be6e mu za 1-vi pat
:-D

:smt005

shizzle
01-12-2007, 21:59
Тъкмо вчера спорихме с двама приятели колко често се срещат момичета, които си падат по девственици.

Както и да е, изглежда си е до компанията. Когато се движиш с тъпи патки, които си разтварят краката пред първия батко - така ще е, няма да късаш цветя.

01-12-2007, 22:03
Въпросът не е просто с колко броя девствени сте били, а и леко дискусионен. Често ли се срещат девствени момичета/момчета и един средностатистически тийнейджър колко често попада в сексуалните си контакти на девственици? Интересно ми е.
Аз съм на 19 и да си призная... :oops: Никога не съм бил с девствено момиче, а ми е голям мерак. Говорил съм и с приятели и да кажем от 10 запитани, само 2ма са били с девствени и те в момента са им гаджета...
Та какво може да кажете повече е вие по така зададената от мен тема.

ахахахаха...
често ли се срещат?!?!?!
АХАХАХАХАХА
ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ?
ВСЕКИ СЕ РАЗЖДА ДЕВСТВЕН, КВО Е ТВА ЧЕСТО ЛИ СЕ СРЕЩАТ!?!?!
МАЛЕ МАЛЕ...
ЕМИ СРЕДНО ПО ЕДИН/ЕДНА ДЕВСТВЕНА НА ЧОВЕК СЕ ПАДАТ... ТО НЕ СЕ ИСКА МНОГО АКЪЛ ДА СЕ СЕТИШ...

shadow4e
01-12-2007, 23:40
Абе, госте, те и бебетата са девствени, ама няма да тръгнеш да правиш секс с тях. То е ясно, че въпросът му е за на възрастт 17-18 години, когато вече не са чак толоква много.

Аз спадам към случая, който казахте. И двамата бяхме девствени и още сме заедно.

01-13-2007, 10:01
Сещам се за 3 момичета, които съм дефлорирал,като последната беше на 19 години.Плюс едно момиче с което правихме всичко само не и проникване , защото тъпия ми братовчед живееше в къщи и постоянно ми тропаше по вратата, да съм отивал на училище:)и някък си ми беше кофти, първото и впечатление за секса да е такова.Та тя не се брой.

krem4et0
01-14-2007, 15:21
Аз съм правила с 1 девствен и аз бях девствена. Нямам намерение да правя секс с други той с друга. За сега го караме 1:1.

sha_se_lubim
01-14-2007, 17:56
deeeeeeeeeeee
neznam kvo praite pi4ove ili mai madamite sa oobrabotili po pove4e mom4eta devstni ot kolko mom4etata momi4e:)

az li4no sum bil s 3 devstveni momi4eta

da vi kaja 3-tata tolkova mnogo se vliubih v neq (prepolagam i tq v mne , taka go pokazva)
4e ne mi trqbvat drugi jeni pove4e ) obi4am si q i si jivurkam

nai dobre e pone s 1 devstveno momi4e da si bil v tozi jivot:)
nepitaite za6to! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

sha_te_skasam
01-14-2007, 18:02
deeeeeeeeeeee
neznam kvo praite pi4ove ili mai madamite sa oobrabotili po pove4e mom4eta devstni ot kolko mom4etata momi4e:)

az li4no sum bil s 3 devstveni momi4eta

da vi kaja 3-tata tolkova mnogo se vliubih v neq (prepolagam i tq v mne , taka go pokazva)
4e ne mi trqbvat drugi jeni pove4e ) obi4am si q i si jivurkam

nai dobre e pone s 1 devstveno momi4e da si bil v tozi jivot:)
nepitaite za6to! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

ehehehe iia z si te obickam Pyxceto mi :smt007

shizzle
01-15-2007, 08:44
Хахах, това за третата девственица, която ти открадва сърцето и душата ми е познато! ^_^

WaKo
01-15-2007, 10:06
Аз съм бил с 3 девствени, ама бих казал, че не е голям кеф - освен психическия кеф, че ти си първия друго няма. Тясно, най-често нея я боли и теб те боли, тя е пълно дърво и не знае какво прави, абе изобщо мизерна работа. Едната милата, толкова се беше стегнала, че беше егати мъката, после 3 дни ме боля оная работа. Така че, ако намериш една давай - да видиш какво е. После ще видиш, че не е нищо особено. По-готино е, ако ти е гадже и си имате чувства един към друг, тогава по-става, ама като цяло усещането не е много гот точно първия път. А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание

XXX_f
01-15-2007, 10:07
гмуркай ки се в плаващия въпрос , ще ти кажа че не съм била с нито един девствен мъж

румънеца енчо
01-15-2007, 10:12
гмуркай ки се в плаващия въпрос , ще ти кажа че не съм била с нито един девствен мъж

ВЪВ ФОРУМА ИМА ЕДИН ДЕВСТВЕН
ФОРУМНИЯ ПОЛУИДОЛ ПОЛУИДИОТ
quench
АМА НИКОЯ ОЩЕ НЕ Е БИЛА С НЕГО :lol:

01-15-2007, 13:03
az sym na 24 i sam bil s 4 destveni momi4eta

ednata ot koito nastoqva6e az da sam i parviq, bez da hodim ili da spi pove4e zaedno

ludi mladi ;)

01-15-2007, 13:08
аз съм на 27 години и съм разпечатил 7 девствени момичета, от които 4 и анално.

01-15-2007, 13:12
haha te sigurno sa bili sas zape4atani anusi :) ](*,)

Ice_Queen
01-15-2007, 13:16
единствено с девствени...рисковете на професията :mrgreen: :wink:

Cherno_Kote
01-15-2007, 14:20
А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание
saglasna sam za svitite momi4eta no ne i 4e sa smotani tva 4e e edno momi4e ne e ob6titelno i ne visi po diskoteklite i kafetata ne sna4i 4e e smitana(drug e vaprosa 4e bez podobni "socialni kontakri" tq si ostava sami4ka i sledovatelno=> devstvena) :|

Barbie
01-15-2007, 15:00
А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание

По-смотани?! Ето за това момичетата започват сексулен живот на 13. За да не са "по-назад." А после - "к*рви" били! [-(

01-15-2007, 15:10

По-смотани?! Ето за това момичетата започват сексулен живот на 13. За да не са "по-назад." А после - "к*рви" били! [-(

emi kurvi sa

shizzle
01-15-2007, 17:25
единствено с девствени...рисковете на професията :mrgreen: :wink:

Това изказване разпалва любопитството. :roll: