Влез

View Full Version : зарязана ,но търсена ?

klklklk
01-12-2007, 17:07
мойта наи-голяма ,но за съжаление вече бивша любов постоянно ми праща смс-у ,чатим си ,търси ме ,а той ме заеба(а в момента дори си има приятелка) ...на някоий случвало ли се е нещо подобно ...как да го приемам ,че иска да се върне при мен ли ?А вие търсите ли си бивши гаджета ,които наистина сте обичали ? :roll:

LGPz
01-12-2007, 17:11
Ако наистина и 2-та искате да съберете - ПРОБВАЙТЕ :) РАзкарайте кучката и се отдадете на ЛюБоВтА!

linkin_park_fenka
01-12-2007, 17:12
Според мен той е човек,който не знае какво иска и към кого има чувства.Щом те е зарязал,значи вече не го интересуваш.Аз също пращам закачливи смс-и на мои бивши приятели с които аз съм късала,но това не значи нищо нито за мен,нито за тях.
:arrow:

MoHuTo
01-12-2007, 17:21
Ми това според мен нищо не значи..даже си мисля че направо се ебава с тебе..не че нещо те харесва..щом си има приятелка..нз все пак ти го познаваш по-добре... :-k А и дори да те харесва би ли се събрала пак с него при положение, че те е зарязал..ами че той може да го направи и пак и пак..все ще прощаваш ли??? [-X

decu4ka
01-12-2007, 17:25
Със сигорност той испитва нещо към теб за да те търси...На мен ми се е случвало и да..отново за момент се събрах с бившата си любов за което несъжелявам.. ДА връщала съм се при старата любов и не 1път :) естествено щом обичаш някой..или си силно превързан към него ще искаш да се върниш :) Според мен той въпреки ,че те е зарязал още иска да е с теб или просто нете е забравил и неможе за това продължава да те търси ;)

koalka
01-12-2007, 18:03
Не е казано, че изпитва точно любов към теб.Не можем да знаем.Само той може да ти каже как седят нещата.Според мен трябва да излезете, да поговорите и да се изясните.Защото той все пак трябва да знае, че не може да те разиграва както си иска.Трябва да знае, че не може едновременно да е с теб и още едно момиче.Питай го директно какво иска и защо прави това.Но иначе не ми се е случвало това.

HopeLesss
01-13-2007, 10:28
Аз също зарязах бившето си гадже и продължавам да го търся, въпреки че си имам приятел, но не защото изпитвам нещо към него, а защото искам да поддържаме връзка, да се виждаме, да бъдем приятели. Според мен няма нищо лошо, стига и двамата да сте наясно с чувствата си.

GalleNo_MoMi4eNce
01-13-2007, 15:48
Ами на мен когато мое бивше гадже ми звани и търси то е заради това че иска да се събереме!!!

iiirish
01-13-2007, 22:56
ами аз в момента съм така... скъсах с приятеля си преди месец и половина, но не съм спряла да го търся. винаги и при всеки удобен случей му пускам сигнали, пиша му смс-и, излизали сме на няколко пъти... но това не е защото искам да го върна при себе си, а защото искам да имаме някакви нормални отношения след раздялата! искам да останем приятели и се стремя към това именно чрез този начин - да го търся!
направи си изводите ;) и помни, че не всичко, което хвърчи се яде ;)

01-13-2007, 23:41
ne moga da ti dam syvet edinstvenoto koeto moga da ti kaja ako sama ne moje6 da si pomogne6 v tazi situaciq niko ne moje

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-14-2007, 05:45
popadala sum v takava situaciq.. nqma da q razkavam a otnosno vuprosa ti dali gi tursq NE! ne gi tursq ! imashe neshto ot sorta na "ako ne me poturshish zna4i ne ti lipsvam,zatova i az nqma da te tursq" edno mom4e e mom4e za da napravi toi purvata kra4ka..(e est`ima izklu4eniq) malko tupo mislene ama tova si mislq :lol:

LO6IQ
01-14-2007, 08:20
ами аз в момента съм така... скъсах с приятеля си преди месец и половина, но не съм спряла да го търся. винаги и при всеки удобен случей му пускам сигнали, пиша му смс-и, излизали сме на няколко пъти... но това не е защото искам да го върна при себе си, а защото искам да имаме някакви нормални отношения след раздялата! искам да останем приятели и се стремя към това именно чрез този начин - да го търся!
направи си изводите ;) и помни, че не всичко, което хвърчи се яде ;)