View Full Version : гадно ми е от спермата му
имам приятел и той много обича да му духам и аз понеже няма как да му откажа винаги се съгласявам и нямам нищо напротив имам само един проблем-той винаги иска да ми свършва в устата и аз не съм много щастлива от този факт.как да му кажа че не искам да ми свършва в устата въпреки че почти веднага изплювам спермата?
Казваш му това, което каза и тук.
Какви сте такива.... да не можете да говорите за всичко, което ви притеснява с приятеля ви....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
luda^S^vibrator
01-13-2007, 10:51
samiq vkus na spermata mu li ti e gaden ? ako e taka , go nakarai max 3 chasa predi da mu duhash da qde neshto sladko-shokolad,vafla,banan i dr. i spermata mu stava sladka . ili prosto mu kaji, che ti e kofti i ne iskash da svyrshva v ustata ti :) Uspeh
Sasha2k8
01-13-2007, 11:41
ami kaji mu 4e ne ti e priqtno da ti svur6va v ustata i tva e...toi nadqvam se 4e 6te te razbere
eternity
01-13-2007, 12:26
I s moito mom4e mn puti sme se razpravqli po toq vapros i az mu obqsnqvam 4e ne iskam da mi svar6va v ustata 6toto e gadno,ama toi nastoqva i edin put mu akzah 4e 6te go napravq ako posle i toi si q opita(ne pojela da go napravi razbira se),ot togava ne e otvarql toq vapros. Verno 4e tova e malko prekaleno ama se nalaga ponqkoga. :mrgreen:
spored nqma ni6to lo6o da mu kaje6,4e ne ti nepriqtno.kogato moq priqtel mi svar6i v ustata az se namra6tix i toi me popita dali mi e bilo gadno i az kazax 4e mi e bilo.ottogava nikoga ne go e pravil.az mislq,4e priqteqt ti nqma da svar6va v ustatat ti ako mu kaje6!
malka_sladuranka
01-13-2007, 14:28
Момиче, тая уста не ти е само, за да духаш, а и да говориш.
JoeBanana
01-13-2007, 14:29
Момиче, тая уста не ти е само, за да духаш, а и да говориш.
ааа тва е спорен въпрос :mrgreen:
Е тогава къв е смисъла да духаш изобщо следва да попитам? :smt017
malka_sladuranka
01-13-2007, 14:31
Е тогава къв е смисъла да духаш изобщо следва да попитам? :smt017
защото не можела да му пткаже, така пише :shock:
Ми да не му отказва и да гълта тогава. Тва е грехота да се попилява свещенната течност. :lol: :-D
malka_sladuranka
01-13-2007, 14:40
Ми да не му отказва и да гълта тогава. Тва е грехота да се попилява свещенната течност. :lol: :-D
хахаха :smt005 :smt005 е като я глърне много пълноценно ще я уползотвори :mrgreen:
хахаха :smt005 :smt005 е като я глърне много пълноценно ще я уползотвори :mrgreen:
Ми да - витамини протени... :-D
Ice_Queen
01-13-2007, 15:18
Моя пък ми разказва че спермата е полезна за бременните.. и като откажа да глътна прави физиономия на изкъпано коте :lol: :lol:
Та скъпа - има 1 хубава думичка "НЕ" ,използвай я ;)
Ама ще търпиш важното е на момчето да му бъде кеф :twisted:
karai go da ti svurshva na cicite, ruskinite ot lichen opit znaq che tova nai go obichat, na memeceto kolko sum mazal ne e istina, inache nai efikasniq krem protiv akne e spermatin, az taka kolko momicheta sum izlekuval i sega kojata im e gladka-gladka
NOVIQ_SVETOVEN_RED
01-13-2007, 23:34
LAPAITE PISHOCITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GiveMeLove
01-14-2007, 06:22
I s moito mom4e mn puti sme se razpravqli po toq vapros i az mu obqsnqvam 4e ne iskam da mi svar6va v ustata 6toto e gadno,ama toi nastoqva i edin put mu akzah 4e 6te go napravq ako posle i toi si q opita(ne pojela da go napravi razbira se),ot togava ne e otvarql toq vapros. Verno 4e tova e malko prekaleno ama se nalaga ponqkoga. :mrgreen:
Тц..тц..вие скоро ще си серете в устите...пфф :-#
кажи му , че ти се гади и ти е супер неприятно...ти не си длъжна да гълташ :!:
Bleed_heart
01-14-2007, 11:40
ако ти е неприятен вкуса пробвай 1во да му дадеш нещо сладко както вече те посъветваха и 2-3 часа след това му духай,ако пак не ти хареса тогава вече пробвай с цупене :? :( ...и тъжна физиономия,като те пита кфо ти е кажи нищо ма продължи да се цупиш :( ..попита ли те 2ри път почни с : миии уффф.... той ще иска да му кажеш директно и ти му кажи: ами ...не ми е приятно като ми свършваш в устата и той ако държи на теб ще спре и готово ...за да сте стигнали до интимни отношения се предполага че си имате доверие и може да си казвате такива неща... :roll:
malka_sladuranka
01-14-2007, 11:46
ако ти е неприятен вкуса пробвай 1во да му дадеш нещо сладко както вече те посъветваха и 2-3 часа след това му духай,ако пак не ти хареса тогава вече пробвай с цупене :? :( ...и тъжна физиономия,като те пита кфо ти е кажи нищо ма продължи да се цупиш :( ..попита ли те 2ри път почни с : миии уффф.... той ще иска да му кажеш директно и ти му кажи: ами ...не ми е приятно като ми свършваш в устата и той ако държи на теб ще спре и готово ...за да сте стигнали до интимни отношения се предполага че си имате доверие и може да си казвате такива неща... :roll:
аа това пък е най-глупавото "какво ти е" "мии...нищо :( " кажи какво ти е" "мии...уфф... :( нищо" смешно е..
имам приятел и той много обича да му духам и аз понеже няма как да му откажа винаги се съгласявам и нямам нищо напротив имам само един проблем-той винаги иска да ми свършва в устата и аз не съм много щастлива от този факт.как да му кажа че не искам да ми свършва в устата въпреки че почти веднага изплювам спермата?
КАК ЩЕ ПЛЮЕШ СПЕРМА Е? ТИ НАРЕД ЛИ СИ? ТЯ Е ТОЛКОВА ПОЛЕЗНА ЗА ВАС ЖЕНИТЕ... "само 2 калории"
krem4et0
01-14-2007, 14:59
Първо-защо правиш свирки слред като не ти харесва?
Второ-като не ти харесва вкуса-плюеш,казваш му,че не искаш да свършва в ,устата ти или постъпваш както казаха по-горе даваш му да си опита.
Трето-само мен ли ме кефи вкуса на спермата-мн е готино?
Ми по-принцип явно той мисли че това да се усмихваш е второто по хубост нещо което можеш да правиш с устата си.........много ми е интересно как така "няма как да му откажеш"..........след като той обича да му духат, а ти не харесваш вкуса стигате до консенсус, ще ти духам ама свършваш навън!
Веднъж ако се "обърка" да свърши в устата ти, друг път ::: [-X
мисля доста образно се изразих, айде със здраве.
Второ-като не ти харесва вкуса-плюеш,казваш му,че не искаш да свършва в ,устата ти или постъпваш както казаха по-горе даваш му да си опита.
Трето-само мен ли ме кефи вкуса на спермата-мн е готино? Ima6 li si isto4nik :) :smt006 Moga da te snabdq bezplatno :)
samiq vkus na spermata mu li ti e gaden ? ako e taka , go nakarai max 3 chasa predi da mu duhash da qde neshto sladko-shokolad,vafla,banan i dr. i spermata mu stava sladka . ili prosto mu kaji, che ti e kofti i ne iskash da svyrshva v ustata ti :) Uspeh
май от опит знайш :-D :-D
aniezina
04-18-2007, 11:33
Мила, да си чувала за думата "Не"? Говорете, и му кажи че не ти харесва, да свършва в устата ти, някой те беше посъветвал, да ти свършва в ръцете или другаде-това даже повече ще му хареса! Все пак, ако ходите, и той те обича, трябва да зачита мнението ти! Говорене му е майката! :smt006
Да ви е*а и детските проблеми.. тъз не и са гълтала онзи имал малка пишка бляххххххххх СОПОЛИ !! :smt013 :smt019
ivan4oooo
04-18-2007, 11:57
osnovno gluposti
Ами като не щеш - не гълтай.Пък той ако се интересува само от това как се чувства той значи нещо не е наред.
girl_in_black
04-18-2007, 16:56
Обясни му че не ти е приятно да свършва в устата ти.Сигурно ще те разбере.Може когато усетиш, че ще свършва да извадиш пениса му от устата си и да продължиш да го стимулираш с ръце.
Master_88
04-18-2007, 17:26
Кажи му че не ти е приятно и това е. Не е сложно
_Cassie_
04-18-2007, 17:32
И според мен това е най-доброто решение. Така ще разбере колко ти е гадно на теб и съм сигурна, че няма пак да те накара. [-X
Кажи му че не ти е приятно и това е. Не е сложно
Правилно :)
ThePainIsReaL
04-18-2007, 18:34
:wink: Мацка, моля те, не се излагай.
Ако държи на теб, няма да те кара да правиш неща, които не искаш.
Iskam da si mi priqtelka :DDDDD
FuCkiNkiSs
04-18-2007, 20:24
Кажи му,че не ти е приятно...
Кажи му,че не ти е приятно...
tochno taka nali vse pak ti e gaje bi trqbvalo da mojete da govorite za vsichko :roll:
InvaiDeR
04-18-2007, 20:40
Kato ti e gadno ne mu davai da ti svarshva f'ustata togava [-X
:-&
да ти е гадно! от киселината че ти изпадат пломбите....
HagpycaH
04-18-2007, 21:51
Еми кажи му отначало ми харесваше да ми свършваш в устата ама от скоро не ми харесва ако може да свършваш другаде ще сам по щастлива.
krem4et0
04-19-2007, 06:51
Трето-само мен ли ме кефи вкуса на спермата-мн е готино? Ima6 li si isto4nik :) :smt006 Moga da te snabdq bezplatno :)
Имам си, споко.
FikyScHetOo
04-19-2007, 08:32
ХАх май съм с остарелите схващания,че за да правиш секс с някой, то поне трябва д аможеш да говориш с него за всичко :-k Пък и не мисля,че думите "Не ми харесва" са толкова болна тема. Трябва да се научиш да отказваш
Ми кажи му, че не ти харесва бе! Сливи ли имаш в устата си, ко толкова те е срам да му кажеш! :smt017
bqsna_teenagerka
04-19-2007, 09:01
I s moito mom4e mn puti sme se razpravqli po toq vapros i az mu obqsnqvam 4e ne iskam da mi svar6va v ustata 6toto e gadno,ama toi nastoqva i edin put mu akzah 4e 6te go napravq ako posle i toi si q opita(ne pojela da go napravi razbira se),ot togava ne e otvarql toq vapros. Verno 4e tova e malko prekaleno ama se nalaga ponqkoga. :mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 супер ето ти решение!
smellnotsogood
04-19-2007, 09:52
При положение, че правиш секс с него означава, че сте стигнали до ниво на интимност, на което вече такива неща като срама нямат значение. Няма от какво да те е срам, казваш НЕ и това е. Елементарно е. И помни секса е за удоволствие, ако продължаваш така може да се отвратиш от него и това само ще ти навреди!
Успех и повече смелост! ;-)
Да наистина е голям проблем. Но виж сега приятелят ти винаги може да отиде при някоя друга, която освен да го лапа по-добре от теб и да гълта всичко до капка. То си е въпрос на потребност не мисли, че любовта има нещо общо с това. Аз бих те посъветвал да не му казваш "неприятно ми е" или "не искам да гълтам", защото връзката ви значително ще отлсабне ако твоя приятел се запознае с някоя по-отворена от теб. Свирката е нещо основно и много важно в сексуалното удоволствие на мъжа (има такава тема във форума) и похабяването на семето само по-себе си не носи удоволствие. Запомни го!
russianmafiaboss
04-20-2007, 17:36
дума НЕ е решение
Смятаййй.. да неможе да кажеш на прятеля ти че ти е гадно.. ми вие за кво сте заедно ??? :arrow: [-X [-X :smt012 :smt017
MC_JAMAL
04-20-2007, 18:02
Кажи му, че не ти е приятно. Ако се дърпа, кажи да му се изпикаеш в устата да види дали е приятно [-X