View Full Version : Imam pupki na.........
moje da vi se stori smeshno no az imam seriozen problem, izlizat mi pupki na dupeto, probvala sum razlichni kremove no ne pomaga, az sum na 16 godini i bukvalno me e sram da se subleka pred priqtelq si, zasega karame samo na frenska, prestavqte li si ako se subleka i vidi celiq mi ..... pupchiv, imam chustvoto che imam problemi s hormonite, predi mi izlizaha i dulgi cherni kosmi po gurdite i liceto, zashtastie se konsultirah s kozmetichka i reshih problema, ako nqkoi ima sushtiq problem da pishe, inache az sum dida ot mladost
Емигрирай за Казакстан, там даже ще имаш самочувствие.
Glezanka
01-13-2007, 11:55
Ami shtom imash chuwstwoto che imash problemi s hormonite,otidi na ginekolog,konsultirai se tam i ako ima nujda shte ti wzemat kruw wenozno za hormonalni izsledwaniq ... A moje i da ne e ot towa,naprimer edna moq priqtelka kato qde shokolad w nenormalno mnogo kolichestwa se izprishtwa i i se poqwqwat pupki po tqloto,wkluchitelno i dupeto ... moje da e neshto takowa :)
I q kaji kwo te konsultira taq twoq kozmetichka :)
moje da vi se stori smeshno no az imam seriozen problem, izlizat mi pupki na dupeto, probvala sum razlichni kremove no ne pomaga, az sum na 16 godini i bukvalno me e sram da se subleka pred priqtelq si, zasega karame samo na frenska, prestavqte li si ako se subleka i vidi celiq mi ..... pupchiv, imam chustvoto che imam problemi s hormonite, predi mi izlizaha i dulgi cherni kosmi po gurdite i liceto, zashtastie se konsultirah s kozmetichka i reshih problema, ako nqkoi ima sushtiq problem da pishe, inache az sum dida ot mladost
Коооой " Младост " ? :-D
mladost 3, no az ne sum kurva, taka che nqmash shans, obicham priqtelq si, nadqvam se da ne mi izneverqva s drugi momicheta zashtoto toi e mnogo krasiv, futbolist e , vratar v levski, inache tova ne sa hemeroidi ami gnoini pupki koito gi maja s deflamol
dida ot mladost
Радвам се, че нямам шанс, защото съм женско.
Питам от кой "Младост " 'щото и аз съм от квартала. :-D
a az si misleh 4e datata e tup forum ........
:-D
Tи просто не знаеш как да се забавляваш сред нас.
za papkite po d..... ti ..si kupi ........DALACIN-T .......ot aptekata tova e antibiotik ..za akne maje se.. i.... shte ti pomogne 100%.. 8)
BloodSoul
01-13-2007, 13:27
moje da vi se stori smeshno no az imam seriozen problem, izlizat mi pupki na dupeto, probvala sum razlichni kremove no ne pomaga, az sum na 16 godini i bukvalno me e sram da se subleka pred priqtelq si, zasega karame samo na frenska, prestavqte li si ako se subleka i vidi celiq mi ..... pupchiv, imam chustvoto che imam problemi s hormonite, predi mi izlizaha i dulgi cherni kosmi po gurdite i liceto, zashtastie se konsultirah s kozmetichka i reshih problema, ako nqkoi ima sushtiq problem da pishe, inache az sum dida ot mladost Може би наистина е някакъв проблем с хормоните, върви на гинеколог. А за пъпките мажи се с някакъв крем.
malka_sladuranka
01-13-2007, 14:52
ммм пак козметик :-k
moje da zemat ti izlizat kosmi i togaa shte ima Kambani XHAxhaxhahXAHxAH
Po televiziqta reklamirat kremove za muje i jeni akose se6ta samo4i kak se kazva toi za 10 dni 6te ti pomogne A iskam da vi pitam vas det se smeite tii da ne ste pak po hybavi ot neq tq 6te se opravi i 6te badi mn mn po krasiva a na vas prostite mozuci nikaga nqma da se opravqt
bahti UJASA.... a pyk ti GLEZANKE si namali avatara :)
E 6tom pravite frenska mu kaji da ti othape ot zadnika da ima pove4e dupki za prustite az pone ne vijdam ni6to sramno vse pak se obi4ate.Takova udovoslsvtie edva li 6te moje da mu predloji nqkoq druga :smt013
Ki4ka ot posledniq kazan na Gorno Nadolni6te.Apuk gadjeto mi e 4ista4 v Beliq dom :mrgreen:
HagpycaH
04-23-2007, 16:42
А за гинеколог не си ли чувала?
Na da ti izlqzat pupki i na penisa deto vseki den go podrqvash leko da ne si li4i prez ga6tite.To ostavashe i da ne te e sram.Drislata ti s drisla :twisted:
Na da ti izlqzat pupki i na penisa deto vseki den go podrqvash leko da ne si li4i prez ga6tite.To ostavashe i da ne te e sram.Drislata ti s drisla :twisted:
хахаха верно е може като ака да не си бърши или мие дупето.. хахаха :smt005 :smt005 :smt005
Lauta Hools
04-23-2007, 17:26
emi kvo da se pravi nqma na4in 6te si sedish s pupka na zadnika nqma ot kvo da te e sram [-X
KyKJlu4KaAa
05-05-2007, 16:34
hxahxhaxha otidi na kozmetik pak ve :smt017 :smt017 :smt017
co0caine
01-07-2008, 19:29
sp0red men tfa e p0 sk0ro ot k0jata tiii...i neinoto tretirane...a ne ot x0rm0nite(n0 i te ne sa izkly4eni)...imam fr k0it0 p0 s16tiq na4in kat0..i nakraq sled sqkvi krem0ve i lekarstva..mazila i t.n....si kupi nqkfo mlqko za tqlo..(mnooooog qkooo vune6i) :-P и са мажеше с него иии каза 4е и минали.....пр0ст0 малк0 пове4ко от необходимото грижи ду6ко :))
aLakaZam
01-07-2008, 20:36
sp0red men tfa e p0 sk0ro ot k0jata tiii...i neinoto tretirane...a ne ot x0rm0nite(n0 i te ne sa izkly4eni)...imam fr k0it0 p0 s16tiq na4in kat0..i nakraq sled sqkvi krem0ve i lekarstva..mazila i t.n....si kupi nqkfo mlqko za tqlo..(mnooooog qkooo vune6i) :-P и са мажеше с него иии каза 4е и минали.....пр0ст0 малк0 пове4ко от необходимото грижи ду6ко :))
ти се сети да отговориш :lol:
а според мен всички се хванахте на ебавка :lol: :lol: :lol: