Влез

View Full Version : ujasno zapletena raota

01-13-2007, 14:43
Здравейте.
Преди бях пускала една тема за едномом4е. Ще я посъкратя малко:
миналата година казах на едно мом4е 4е го хаесвам, а то ми отговори 4е не ме харесва, но понеже бях едно ужасно лигаво и прекалено безотговорно лапе продължих да го тормозя. Нау4их му адреса и наро4но го преследвахме седна приятелка. Те идваха 86786875363574 пъти да ни казват 4е не ни харесват,но ние мислехме 4е те се базикат щото се хилеха. (бати тъпаците сме били тогава!!!!)
по едно врене спряха да се занимават с нас, а аз така и не говорих с него! Ве4е него срещах никъде, а ако го видех го подминавах,както и той мен, но незнайно защосе влюбих мн в него!
Знам 4е нямам шанс с него,а и ве4е не 4увствам 4ак толкова силна оби4 към него.
И такааа.... ях го забравила, но понякога го сънувах! Докато един ден една приятелка ми писа в скайпа, 4е мн иска да мезапознае с някой! И тя нали мипащаконтакта и вика познай койе този. Аз и казах 4е незнам,а тя 4е тоа е (име)
Така се стреснах 4е не си писах с него около 2 седмици и после той разбра 4е съм аз. Знаех 4е трябваше просто да му кажа 4е е станала грешка и 4е не искам да го мъ4а пове4е(това беше истина!) но той запо4нада крещи и аз гоблокирах. Каза ми 4е ме мрази и т.н.
После цяла нощ плаках, и заради тези думи неможах пове4е да си го избия от ума.
Сега- 3 месеца о-късно, бях влязла с друг скъпе с др име,ама не беше заради него, а просто това ми беше за едни от форума. Тогава същата тази "приятелка" ме вклю4и в общ и миказа да не излизамзащоо това епоследния ми шанс да имам нещо общо с този 4овек! Не излязох, писахме си, той беше мн приятелски настроен и така докато не си писахме за мен(аз се представих за др)
Той каза 4е ако не бях направила това , така да го гоня можело и за дтане нещо, н ве4е не ме харесва. И аз казах ок. После продължихме да си пи6ем,а той поиска да се видим.
ННякой отклони темата и аз излязах от скайпа!
Сега знам 4е не е редно да го лъжа и да се представям за друга, но той каза 4е щялда зареже гаджето си заради мен! Познавам го и нааистина може да го направи. Знам 4е нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО да им се меся при тези обстоятелства! Знам 4е трябва да спрем да си пи6ем, но немогада му кажа 4е съм аз защото живеем мн близо а той понякога е голямнервак!
КАкво да направя. Има ли и друг изход?
Какво изобщо да му кажа?

SaSeTo
01-13-2007, 17:05
Предполагам,че ще е много трудно,но се опитай да му обясниш какво се е случило.Кажи му само да те изслуша и после сам да прецени какво да прави или пък просто .. и аз не знам ...

CaRaMeL4eTo
01-13-2007, 17:22
ami ako naistina te haresva bi trqbvalo da te razbere kato mu obqsnish vsi4ko i da se polu4i neshto mejdu vas...aide uspeh

koalka
01-13-2007, 17:25
Виж, не е нужно да му казваш коя си и чак тогава да спираш да си пишеш с него, а просто да спреш!Не влизаш пак в някакви чатове и такива.Ясно е, че момчето не таи добри чувства към теб и няма смисъл да се мъчиш.Забравяш го и това е.

sledko_f>93
01-13-2007, 19:07
Суаи сега:
1. Не им се меси в живота ,ако не искаш да си спе4елиш врагове и този когото оби4аш да те намрази, защото е по4ти сигурно 4е ще разбере.
2. ако не се държи ок с ебе просто няма никакъв смисъл да му казваш 4е това си ти, а ако харесва "онова моми4е от скъпа" т.е. теб, само ще знаеш, 4е той е изпуснал мн.
Тогава хем ти ще си останеш с хубави спомени, хем ще му го върнеш тъпкано!
Спомена 4е си има гадже. ---> ако наистина го оби4аш, не му трови живота , а го остави. Кой знае, някога може да те хареса.
а между другото,ти на колко си?
Наистина си ли4и 4е ве4е не си онова хлапе, или поне си доста по-отговорна ;)
това е хобаво!
Успех![/b]

LGPz
01-13-2007, 19:18
Време е да пожънеш,каквото си посяла ... Ако преди не го беше ИЗМОРЯВАЛА сега нямаше да искаш съвети по форуми,а щеше да се ***ш с него (може би).Сега - ЗА ЪКЪЛ. :!:

LO6IQ
01-13-2007, 19:21
По горе ти помогнаха доста :lol:
А бай да уей на колко години си ? :mrgreen:

GiRl^of^PriStOn
01-13-2007, 19:25
Abe verno si e baq zapletena taq istoriq...........

Talisman
01-13-2007, 20:04
Abe verno si e baq zapletena taq istoriq...........
:smt023

xixi
01-13-2007, 20:05
Поръчай си крилца от KFC

01-13-2007, 20:10
Поръчай си крилца от KFC
aу това беше наидбрата идея! :mrgreen:
на 15съм.

01-13-2007, 20:17
Закво момичетата все плетете интриги без да мислите какви биха били последствията? Еми са ще си сърбаш това което си направила защото той ще научи рано или късно и тогава ще бъдеш издухана! Вземи си поука и следващия път премисляи поне малко деиствията си

Janinka
01-14-2007, 08:02
A spored tebe kakvo trqa da napravi momi4eto we. Ne pro4ete li 4e ne e bila vinovna samo tq.
i az neznam. Po-dobre nqkoe mom4e dasi dade mnenieto.

LO6IQ
01-14-2007, 08:07
Поръчай си крилца от KFC
aу това беше наидбрата идея! :mrgreen:
на 15съм.
ето това - мъдрата мисъл на ботовете :mrgreen:

grrrrr... dosadnika
01-15-2007, 19:35
zna4i vij moito momi4e-
1. ostavi go , no ne spirai da si pi6e6 s nego.
2. govori za teb ot skypa ot imeto nadr momi4e.

Vijda6 li sega... vie momi4etata mn obi4ate daleteterazni intrigi, vsi4ko drugo vijdate,samo ne i o4evidnoto.
OK nerazbra li 4e kato go presledva6taka toi vse pove4e 6te bqga!???!?!
Sega samo trqbva da go ostavi6 namira, nomu pokaji 4e ne e edinstveniq i 4e moje6 i bez nego! Kolkoto i stranno da zvi4i toi 6te iska da se dokaje, 4e moje da te ima(dori i da ne te haresva), no ponqkoga v tazi borba za dokazvane mom4etata se vlubvat! Mn e tupo ama e taka!
Ako ni6tone stane hvani si dr gaje i da ne ti puka, a kogato toi tevidi s drug 6te go e qd mn!
I aje sled godina pak 6te iska da te ima! da znae6!
Prosto stoi i 4akai otdale$! ;)

sledko_f>93
01-16-2007, 16:11
:lol:
Maiko mila koi go pisa tfa gornoto mnenie da si priznae!?!
tfa e samo momi4e koeto ABSolUTno NI6TO NE rAZBIRA!
Na 4oveka si mu harsvala, no ne dostatu4no, za6toto 6tom e razbral 4e moje da te ima si mu omruznala! S pove4eto mom4eta stava taka!
Dokaji mu 4e ne moje da te ima i 6te vidi6 kak 6te trugne sled teb!