View Full Version : Романтика?
Романтика СФ
01-13-2007, 20:20
Как да постигна романтика,какви подаръци да наравя за да стане по лесно постижима какво би в ихаресало на вас9момичета:)
Картоф с панделка. Види ли го, веднага ше ти се метне. Изпробвано.
вервам ти офигофренче такова :lol:
GiRl^of^PriStOn
01-13-2007, 20:25
Buket ot mnogo cherveni rozi :-({|=
Има теми за подаръци ( за момиче ) което те кефи/харесваш го . Аз лично съм давал идеи за много оригинални подаръци :wink: :wink:
Edin paket s Coca ;)
хаха :mrgreen:
Talisman
01-13-2007, 21:27
cvetq :smt055
Jamalska
01-13-2007, 21:30
Картоф с панделка. Види ли го, веднага ше ти се метне. Изпробвано.
Ама да е мит картофа,че мн мразя кални картофи
Пари - това най-много би им харесало: )))
Някаква плюшена играчка, букет, както казаха.Вечеря на свещи и може би една прекрасна нощ.
Пари - това най-много би им харесало: )))
На тея по магистралата - да. :?
Да обръщаш внимание на този до теб с цялото си сърце. Да се усмихваш искрено и очите ти да греят от щастие. Е това е романтика.
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-14-2007, 15:13
cvetq :smt055
ili golqmo plu6eno me4e.. klasika no puk na men ako nqkoi mi go podari napravo... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
bawdy talk
01-14-2007, 15:21
Плюшена играчка,цветя(ако незнаеш любимото и цвете купи червена роза със сигурност ще я хареса),ако сте по отдавна с нея и имаш пари купи и бельо или бижу което е искала да си купи,подготви вечеря на свещи и нежна музика.За сега това се сещам :D
За мен романтиката е не само в отношението към любимия човек, а изобщо към хората.Романтично е когато се запознаваш с момиче, да и покажеш, че е красива...романтиката е в погледа към любовта.Романтиката е в мислите за любовта...За това за роамнтичен подарък може да се говори само тогава, когато идва от местенцето в теб, където си поставил чувството за твоя любим човек...разбирайте сърцето...Не ти е нужен съвет...Какво според теб би се харесало на твоя любим човек...
BunnYY_f
01-14-2007, 16:04
За мен романтиката е не само в отношението към любимия човек, а изобщо към хората.Романтично е когато се запознаваш с момиче, да и покажеш, че е красива...романтиката е в погледа към любовта.Романтиката е в мислите за любовта...За това за роамнтичен подарък може да се говори само тогава, когато идва от местенцето в теб, където си поставил чувството за твоя любим човек...разбирайте сърцето...Не ти е нужен съвет...Какво според теб би се харесало на твоя любим човек...
Много съм съгласна! Но неотричам че и цветята са романтични :-)
SouL^*DiViNe
01-14-2007, 16:56
i az sym za pliu6enite igra4ki.. :wink: mnogo im se kefq O:)
леле3е:)еми..аз лично винаги съм си мечтала на свети валентин гаджето ми или този когото харесвам да ми подари букет рози...но не лично,ами да прати някой друг и ще стане супер яка изненада..или пък..на миналия св.валентин мислих д аподаря пръстенче на едно момче в една кутийка бонбонки Линд във формата на сърце(вече има и милка)супер сладка изненадка ще стане..особено ако се съчетае с букета:)нз..:Р