View Full Version : ЛЮБОВНИЦА ли СЪМ?
Здравейте имам нужда от спешен съвет.Преди време се запознах с един много приятен човек с който мога да си говоря за всичко.Той е малко по голям от мен и ме покани на среща видяхме се и той ми каза "Виж сега от две години съм едно момиче което не е от софия а от Варна аз се опитах да живея там не се получи дойдохме тук но тя се оплаши и решихме да отидем заеддно в Шумен но тя така и не дойде и сега се виждаме 1,2 пъти на месец и се чуваме секи ден.Та искаш ли да се виждаме с теб и да си говорим да ходим на кафе и да правим и секс но ако тя реши да дойде тук с теб няма да имаме нищо повече. съгласна ли си?" А аз понеже ми е симпатичен и от доста време не съм усещала мъж до себе си се съгласих, но още не е станало нищо и се чудя да направяли това с него защо мисля че малко почвам да влагам и чувтва и незнам се пак и разликата ни е големичка и другото което е той не иска другите от компанията НИ да знаят, под предтекст че ще си помислят че съм курва дори да не сме спали и ще искат вскички и така сега незнам какво да правя.Според вас какви са неговите намерения?Дали ще се *** и ще ме зареже?Или имам шанс да го спечеля за по дълго?А и ако му кажа че не съм го правила както трябва да отчасти дали ще се откаже? Оф незнам Пишете моля ВИ! благодаря предварително :)
Принципно, смятам, че когато са замесени чувства, гордостта и достойнството остават на заден план...НО, това просто е изключително безочливо поведение от негова страна. Според мен целта на този човек е да те използва. Внимавай... Не искам да съм лош пророк, но мисля, че ще бъдеш наранена.
malka_sladuranka
01-13-2007, 20:47
Малко ми звучи...че..някак те използва, оплътнява си времето. Казал ти го е по-заобиколно, но според мен е искал да каже "аз ще съм с тебе сега, пък като другата дойде, ти си е*и майката...".Както и да е сама си прецени в какво се забъркваш и има ли смисъл..Но ако имаш поне малко достойнство...няма да му се връзваш..
DrSmurph
01-13-2007, 20:50
дели катно ти е положението. Не може да се каже, че си любовница! Човека може би държи на това момиче. От чисто физиологична и мъжка гледна точка, бих правил неангажиращ секс. Знам, че за Вас е по-трудно, но всички се нуждаем от секс. Ти усещаш и други неща.... ако той сега възнамерява само да прави секс с теб - ОК ще бъдеш удовлетворена в известен смисъл, но ако нещата излезнат по-сериозни? Ти , а и той може да пожелаете да сте заедно след като имате някаква близост .... Не винаги е нужно приателите ти да знаят какво и с кого правиш. Наслаждавай се на момента и ако нещата прерастнат в нещо по-сериозно - ще бъдеш щастлива! Ако не - ще си доволна поне за секса, който е желан от теб!
Skramizavar
01-13-2007, 20:52
Заобиколно?!?!
Човека директно и го е казал, а ако се задоволява с това, нека си остане така. Дали те използва или не, не знам, но ако го харесваш, настани се трайно в живота му, накарай го да избира. Коя мислиш ще предпочете... Той е опитвал с нея, не се е получило, може да иска да опита пак...нещо различно...желаеш ли нещо, бори се за него, жена си, все ще намериш начини!!!
luda^S^vibrator
01-13-2007, 21:05
Заобиколно?!?!
Човека директно и го е казал, а ако се задоволява с това, нека си остане така. Дали те използва или не, не знам, но ако го харесваш, настани се трайно в живота му, накарай го да избира. Коя мислиш ще предпочете... Той е опитвал с нея, не се е получило, може да иска да опита пак...нещо различно...желаеш ли нещо, бори се за него, жена си, все ще намериш начини!!!
super gotin otgovor i neveroqten syvet!poslushai go :o Uspeh :P
girl3599
01-13-2007, 21:11
Заобиколно?!?!
super gotin otgovor i neveroqten syvet!poslushai go :o Uspeh :P
Правилно!
ti si malko kurve - liubovnica moje da bude jena nad 18 godini:)
ti si tapa ma.kurvolqk tap.da go duha6 ma
Ако толкова държиш да бъдеш използвана - go ahead. Аман! Имала чувства.. ](*,) ](*,) ](*,) Проблемът е, че се връзвате на първия срещнат и изобщо не си давате време да усетите истинската юношеска любов. С такъв човек не можеш да изживееш нищо, което да се сравнява с лудата страст на истинското обвързване с човек около твоята възраст. Просто мъжът, който харесваш, отдавна е минал този период.
И, да, смятам, че просто се опитва да те вкара в леглото си. Мъжът не се влюбва в момиче, което може да има, когато си пожелае.
Здравейте имам нужда от спешен съвет.Преди време се запознах с един много приятен човек с който мога да си говоря за всичко.Той е малко по голям от мен и ме покани на среща видяхме се и той ми каза "Виж сега от две години съм едно момиче което не е от софия а от Варна аз се опитах да живея там не се получи дойдохме тук но тя се оплаши и решихме да отидем заеддно в Шумен но тя така и не дойде и сега се виждаме 1,2 пъти на месец и се чуваме секи ден.Та искаш ли да се виждаме с теб и да си говорим да ходим на кафе и да правим и секс но ако тя реши да дойде тук с теб няма да имаме нищо повече. съгласна ли си?" А аз понеже ми е симпатичен и от доста време не съм усещала мъж до себе си се съгласих, но още не е станало нищо и се чудя да направяли това с него защо мисля че малко почвам да влагам и чувтва и незнам се пак и разликата ни е големичка и другото което е той не иска другите от компанията НИ да знаят, под предтекст че ще си помислят че съм курва дори да не сме спали и ще искат вскички и така сега незнам какво да правя.Според вас какви са неговите намерения?Дали ще се *** и ще ме зареже?Или имам шанс да го спечеля за по дълго?А и ако му кажа че не съм го правила както трябва да отчасти дали ще се откаже? Оф незнам Пишете моля ВИ! благодаря предварително :)
zavisi ot 4oveka az taka se zapoznah s edno mom4e sled izvestno vreme re6ih 4e go harsvam i re6ihme to4no da sem smao fr i sex i sled tfa stana taka 4e se poqviha 4uvstva abe nz ako s eprivarzva6 mn nedei 6toto izvednaj si4ko moje da ti se sgromoli na glavata :smt009
MidnightScream
01-13-2007, 21:41
Vednuj se jivee, nishto ne gubish da probvash ako ne ti haresa prosto shte mu kajesh krai ne iskam poveche da pravim tova/.. edvali shte kaje neshto az za tva che nqmash opit v sexa shtom toi ti e kazal che iska da pravi sex s tebe nachi ne mu puka a i ako e priqten chovek i po golqm sus sigurnost shte te nauchi ;)
just_relax
01-13-2007, 21:41
mrusnica si no ne i lubovnica vsi4ko dr no ne i lubovnica ne znam kak da se izkaja ama ne si mn adekvatna moito dete [-X
lamzzzercho
01-13-2007, 21:43
действай
Добре, нека ти обясня какво ще стане ако опиташ и евентуално се привържеш към този човек. Естествено, идеалното развитие на нещата би било ако и той се привърже и се раздели с приятелката си, за да бъде с теб.
Но човекът ти е казал "...ако тя реши да дойде тук с теб няма да имаме нищо повече." Следователно той не се двоуми с кого да бъде. Ще можеш ли да бдеш втората жена? Ако имаш чувства, няма да можеш. Ако имаш чувства, рано или късно ще пожелаеш те да бъдат споделени. Ще излизаш с човек, който ще те целува, а ще знаеш, че преди 2 часа или 2 дена е целувал приятелката си. Ще знаеш, че преди час е говорил с нея по телефона и й е казал, че я обича. Ще знаеш, че когато е тъжен, може би му липсва тя. Повярвай ми, това унищожава всякакво женско самочувствие и самоуважение. А най-лошото е, че ако се привържеш, няма да можеш да се откачиш. Няма да искаш. И въпреки това няма да е щастие - ще си доволна на времето, което ти отделя, на малките жестове, които те радват, и въпреки това ще знаеш, че е лъжа...само дето ще ти се ще да продължава да те лъже.
По-гаре Skramizavar каза "жена си, все ще намериш начини!!!". Именно, жена си, но след едно такова преживяване няма да се чувстваш пълноценна жена! Много време няма да се чувстваш пълноценна. Чувството е ужасно и споменът за него остава дълго след това.
Знам, че постът ми звучи прекалено сериозно и че това не е краят на света (както аз го изкарвам ) :-) Но просто искам да те предупредя какво ще стане ако от обикновено забавление, от твоя страна нещата прерастнат в любов (а от негова страна си отанат забавление). Така или иначе, успех, каквото и да решиш...
Глупаво дете :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
Ако толкова държиш да бъдеш използвана - go ahead. Аман! Имала чувства.. ](*,) ](*,) ](*,) Проблемът е, че се връзвате на първия срещнат и изобщо не си давате време да усетите истинската юношеска любов. С такъв човек не можеш да изживееш нищо, което да се сравнява с лудата страст на истинското обвързване с човек около твоята възраст. Просто мъжът, който харесваш, отдавна е минал този период.
И, да, смятам, че просто се опитва да те вкара в леглото си. Мъжът не се влюбва в момиче, което може да има, когато си пожелае.
Много точно казано.
Това не се казва любовница , а тъпа мастия ! Както и да го погледнеш в очите на хората си просто един отчаян дебил , така че не си никаква любовница ! На къде отиват поколенията ?????????
AngelOfDarkness
01-14-2007, 13:13
Подкрепям Barbie i Shizzle :) Ще ви направя фен-клуб, хора :)
Смятам, че ако си с него:
1)той е подъл човек и подсилваш подлостта спрямо другото момиче. Егати и тя е човек. Ако твоето гадже иска да прави секс с друга и иначе "много те обича" , ще те боли нали?
2)ще нараниш и себе си, защото... щом се замисляш, явно вземаш да изпитваш чувства...
И толкова ли няма други момчета за теб? Необвързани? Които да ти дават всичката си любов, защото го заслужаваш и да правят секс само с теб?
За мен достойнството тук е важно. А и ако той я зареже заради теб(едва ли ще стане, защото той си го е казал... че е въпрос на време...) мислиш ли, че той няма да те остави изведнъж на заден план заради нова "мацка"?
Съветвам те да не приемаш, а да се огледаш около теб...
Здрасти.Аз мисля, че се познаваме с теб и то доста добре.Нали си от Шумен :) ( оставам ти сама да се сетиш ) :D Много пъти сме те подкрепяли и ще те подкрепим и сега.Но избора си остава твой.Ти избираш кой да бъде до теб и само знай, че никой от нас не може да ти каже какво да правиш.Помни, че ЖЕНИТЕ ти са с теб и не позволяваме на никой мъж да ни води за носа :D IMpR
Той просто иска да си направи кефа, докато нея я няма и използва теб.Аз на такова нещо не бих се съгласила, дори и чувства да имам, честно.То и той колко я обича, ама айде.