View Full Version : свършвам бърже
Здрасте, от скоро ( няма месец ) правя секс, всеки ден по 1-2-3 пъти и все свършвам за по-малко от минута! Пълен срам и ужас. Пробвах да си бия чекий преди секс - не върви, качам до 5 минутки максимум и това е! Моля ви искренно за помощ ( съвети ) !
Skramizavar
01-13-2007, 21:33
Бий повече чикии
Според мене обаче, ти си железен, за 10мин 1секс-1почивка можеш да свършиш 5 пъти...нечовек си, да знаеш...ебаси якото... :lol: :lol:
shadow4e
01-13-2007, 22:05
Е,то че никът му е такъв, не е задължително да е от Мрамор :)
А като си чикия бързо ли свършваш? Опитвай се и при чекия да задържаш по много време
При чекия пак бързичко, но мога да задържам като намаля темпото, обаче като правя секс не действа. Другото което ме притеснява е, че ми се навлажнява пениса постоянно при мисълта за секс, камо ли ако ме пипне някой там или ме погали.
krem4et0
01-14-2007, 15:03
ползвай презервативи,сменяй позата,определяй темпото,купи си спрей за задържане......................
При чекия пак бързичко, но мога да задържам като намаля темпото, обаче като правя секс не действа. Другото което ме притеснява е, че ми се навлажнява пениса постоянно при мисълта за секс, камо ли ако ме пипне някой там или ме погали.
И аз съм на същото дереже. Даже някои път само като се целуваме и тя ме бара по оназ работа, аз се навлажнявам там, че даже и някои път свършвам :cry: :oops: :cry: А много си обичам момичето. Помогнете ми моля