View Full Version : Maika vi 6e eba
real-girl
01-13-2007, 22:42
Aa,ne ne si q dawam. P.S.-ako ne mi se spe6e tolkoz i misleh trezvo,nqa6e da pi6a tolkoz gluposti..v o6te po-glupavata ti tema [-(
Aa,ne ne si q dawam. P.S.-ako ne mi se spe6e tolkoz i misleh trezvo,nqa6e da pi6a tolkoz gluposti..v o6te po-glupavata ti tema [-(
ti eba maikata be pa4a kvo stoi6 v toq 6iban forum i si misli6 4e tva e jivot be??? Nqma6 priqteli nqma6 ni6to be na nikoi ne mu puka za tebe
real-girl
01-13-2007, 22:46
Xe :-# no comment
&ILoveU2
01-13-2007, 22:49
за да влезе някой и да псува из форуми явно е много зацъклил и да те питам нямаш ли си своя а :-k
ti e** maikata be pa4a kvo stoi6 v toq 6iban forum i si misli6 4e tva e jivot be??? Nqma6 priqteli nqma6 ni6to be na nikoi ne mu puka za tebe
a moje bi ti nqma6 ni6to i si izbiva6 kompleksite tuk koeto e dosta tajno :smt009
&ILoveU2
01-13-2007, 22:53
и никой няма да говори така на real-girl на мен ми пука нищо че я знам от 1,2 часа и ти пожелавам да ти гръмне дъното дано барабар с други там глупости
[/quote]
a moje bi ti nqma6 ni6to i si izbiva6 kompleksite tuk koeto e dosta tajno :smt009[/quote]
Tujno e 4e si praat ta6ak s tebe
&ILoveU2
01-13-2007, 22:58
това щи кажа не си заслужава някой ваобще да ти поуства в темата пълна загуба на време ама едно щи призная е получи някъф мизерен интерес което явно ти е било целта :|
a moje bi ti nqma6 ni6to i si izbiva6 kompleksite tuk koeto e dosta tajno :smt009[/quote]
Tujno e 4e si praat ta6ak s tebe[/quote]
ta6ak ta6ak ma tfa pak e izbivane na komleksi ako pita6 men
more_selfish
01-13-2007, 23:01
аве жалко лигаве перекенде кво си там не те знам да си затваряш устата щото такива като тебе бол ама вниманието за теб-НУЛЕВО жалко създание такова ше си страдаш от простотията тебе никой не те харесва аутсайдер смотан! и млъкни
аве жалко лигаве перекенде кво си там не те знам да си затваряш устата щото такива като тебе бол ама вниманието за теб-НУЛЕВО жалко създание такова ше си страдаш от простотията тебе никой не те харесва аутсайдер смотан! и млъкни
lo6 si ti
&ILoveU2 useshtam che jelaesh real-girl :)
Overwhelming
01-14-2007, 07:05
На автора на темата само ще му кажа,че го съжелявам.....Съжелявам го защото явно е доста самотен,съжелявам го и защото явно е доста тъпичък а и го съжелявам също така защото си избива комплексите на такова място,където доста хора гледат простотията му.....Жалко че се излага пред толкова народ.Но пък ние си се забавляваме с подобни индивиди,все пак не всеки ден срещаш палячовци ^^......
предлагам автора да се гръмне :smt067 :smt005
На автора на темата само ще му кажа,че го съжелявам.....Съжелявам го защото явно е доста самотен,съжелявам го и защото явно е доста тъпичък а и го съжелявам също така защото си избива комплексите на такова място,където доста хора гледат простотията му.....Жалко че се излага пред толкова народ.Но пък ние си се забавляваме с подобни индивиди,все пак не всеки ден срещаш палячовци ^^......
kvo me ebe koi go pose6tava be pose6tavat go e-net debili kato tebe...mn me ebe kvo govorite samo se kusam ot smqh kato vi 4eta otgovorite
scion_of_Storm
01-14-2007, 14:14
Евала госте, осигуряваш си публика ахахахаха :mrgreen:
magesniko
01-14-2007, 14:15
яж ми лайната госте. :lol:
mmrammstein
01-14-2007, 14:21
Ти само пробвай да ми е.еш майката, тя такъв пердах ще ти удари, че после само като видиш жена над 20, ще се напикаваш от страх!
Жал ми е за комплексарите.
Nedei,te sa prosto hora koit imat nujda ot pomo6t razbirane i sudeistvie :cry:
Talisman
01-14-2007, 14:32
Te horata sa kazali " s glupaka , glupak ne stavai " ... :-s