Най-после разбра
01-14-2007, 11:25
Здравейте хора , ще кажа следното нещо дълго време се чудех защо аджеба не съм щастлив , матерялното блаженство и парите се бяха увили около мен , живота ми и душата ми , дърпаха ме надолу и все по-надолу докато стигнах самото дъно , постоянно мислех за пари и каква нова джаджа да си купя , какви нови "гъзарски " дрехи да си купя и т.н. Работя като техническа подръжка и взимам към 1000 лв заплата затова найстина можех да си позволя много неща дори и сега мога все още работя на същото място.Но винаги има едно голямо но пушех и пиех много постоянно се карах с приятелката ми , съсипах си здравето и връзката , лека полека изплувах от дълбините на материализма и се запитах какво по-дяволите става с мен , защо е така , защо не съм щастлив въпреки нещата който имам , започнах да чета по психология много трудове , найстина отвориха ми се очите за много неща успях да си отговоря на въпросите:Защо хората се държат като овце , и защо правим това което прав , но не бях щастлив докато един ден просто ме осени следната мисъл:
Живота е кратък , защо да се поробвам с нещо матерялно / невечно / което само ме заробва , нека си даря цялата любов , да давам на другите хора , да помагам , да се радвам на живота , лека по лека започнах да излизам от депресията и започнах да се чуствам щастлив , защото когато ОСЪЗНАЕШ нещата е лесно , елементарната истина е че трябва човек да е ДОБЪР ...това е поне аз стигнах до тези изводи , това е мое лично мнение , и хора най важното е да сте здрави , извисяването духовно ще стане с;лед време стига да имате желание.
Сега къде съм аз , ми помагам на хората всеки месец дарявам половината от заплатата си на суропиталища , не пуша не пия дарявам с цялата си любов и нежност приятелката ми и най важното чуствам се щастлив :smt007 :smt005
Живота е кратък , защо да се поробвам с нещо матерялно / невечно / което само ме заробва , нека си даря цялата любов , да давам на другите хора , да помагам , да се радвам на живота , лека по лека започнах да излизам от депресията и започнах да се чуствам щастлив , защото когато ОСЪЗНАЕШ нещата е лесно , елементарната истина е че трябва човек да е ДОБЪР ...това е поне аз стигнах до тези изводи , това е мое лично мнение , и хора най важното е да сте здрави , извисяването духовно ще стане с;лед време стига да имате желание.
Сега къде съм аз , ми помагам на хората всеки месец дарявам половината от заплатата си на суропиталища , не пуша не пия дарявам с цялата си любов и нежност приятелката ми и най важното чуствам се щастлив :smt007 :smt005