Влез

View Full Version : lubovta

lilkaa
01-14-2007, 11:32
aide sega edna moje bi banalna tema no vse pak ... sre6tali li ste lubovtaa..neka v tazi tema vseki koito ima jelanie da razkaze sre6tal li e izob6ty lybovta.. haha da ni kaje moje bi kak da q poznaeme i nie neprosvetenite... prosto naistina xora ima li spored vas lubov... kogato vinagi tyi ili ina4e vsi4ki priklu4va nqkoga.. po4ti vinagi edin ot dvamata se okazva naranen a moje daje i dvamata ... i stryvat li si vsi4kite teji myki koito prejivqvash6 po vreme na razdqlata???izob6to kak smqtate vie stryva li si da zapo4nesh nqkakva vryzka s nqkoi kato znaesh 4e vinagi tyi ili ina4e vsi4ko 6te priklu4ii i nqkoi 6t strada nakraq... nz az qvno ne vqrvam v lubovta po to4no mislq 4e ima samo edno izvestno privli4an koeto oba4e otminava s vremeto!!inz moje li tolkova mnogo da xaresa6 nqkoi 4e da ostane6 s nego zavinagi?????? ](*,) ](*,)

IlLuSi0nS`
01-14-2007, 11:41
бе нещо ми се губи любовта :roll:

HopeLesss
01-14-2007, 12:19
Разбира се, че си струва! По тази логика, защо се раждаме, като ще умрем? Защо ядем, като пак ще огладнеем? Защо се къпем, като пак ще станем мръсни? :lol:

Да, срещала съм любовта, губила съм я и после пак съм я срещала :wink: Важното е да си оптимист и да не губиш вяра. :wink:

I_ve7o
01-14-2007, 12:26
CooL^GirL^^^
syglasna sam =D>

koalka
01-14-2007, 12:41
Да, от думите ти се разбира, че наистина не вярваш в любовта.Това е твое мнение, че всичко е привличане за известно време, но за мен не е така.Има нещо много повече от това, за което ти казваш.И рабира се, че има смисъл. Хубавите моменти, които хората изживяват с любимия човек са несравнимо по-големи от лошите.

kobrichka
01-14-2007, 12:48
Защо живеем,ако не вярваме?Ти не си срещнала любовта затова мислиш така,честно казано и аз не съм срещнала голямата си любов,но това не означава че не трябва да вярвам в нея.може и да я срещна,а може и да не я,никои не знае.Както каза CooL^GirL^^^ Защо се раждаме след като ще умрем? напълно е права.

Talisman
01-14-2007, 12:52
Dosta madri saveti polu4i ot ostanalite forumci az moga samo da kaja povqrvai v liubovta :-)

lsdlsdlsd
01-14-2007, 12:53
Mislq che sym sreshtala lubovta.Govorq v minalo vreme zashtoto q zagubih :smt010 Misleh,che nqma lubov.Izgradila sym za sebe si predstava pred horata, che sym silna i borbena lichnost nepoznavashta milost i bolka.No edinstveniq chovek koito znae,che ne e taka sym az!Edva naskoro go razbrah,dokato ne izgubih lubovta.Bqh tolkova nesigurna,che e tq poradi tova,che si bqh vtylpila che lubov nqma...Razbrah,che q zagubih predi nqkolko dni dokato ne go vidqh s NEQ..Za pryv pyt pochuvstvah takova chuvstvo.Kakto se razhojdah vesela iz parka i kato gi vidqh sqkash neshto me proniza i vremeto sprq.Pochuvstvah se tolkova jalka,malka,neznachima i sama.V tozi mig osyznaeh,che lubov IMA!I zaradi glupustite koito si vtylpqvah sym q zagubila. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Zatova hora,srehstnete li q ne q izpuskaite zaradi typata gordost ili strah da zapochnete vryzka. :smt018 :smt010 :smt010

iiirish
01-14-2007, 19:39

то и на мене май май :-k

Бунтар
01-14-2007, 19:45
Разбира се, че си струва! По тази логика, защо се раждаме, като ще умрем?

Щот тъй е решила природата...

[b]Защо ядем, като пак ще огладнеем?

Щот иначе ще умрем (с ударение на у-то) от глад...

Защо се къпем, като пак ще станем мръсни? :lol:

Щот иначе не е хигиенично!

Примерите ти са крайно неуместни. Любовта, в края на краищата, наистина е прекрасно чувство, но не е нещо жизненоважно като гореизброените. Животът на човека спокойно може да се крепи, да кажем, на омразата. Или пък да бъде една куха черупка. Все нещо се крие зад понятието "любов", иначе този раздел нямаше да го има въобще. А дали човек ще вярва в нея си е негов личен избор.

LO6IQ
01-14-2007, 19:48

то и на мене май май :-k
На тебе - едва ли ... но на мене ми се губи напълно. ](*,)

HopeLesss
01-15-2007, 07:57
Разбира се, че си струва! По тази логика, защо се раждаме, като ще умрем?

Щот тъй е решила природата...

[b]Защо ядем, като пак ще огладнеем?

Щот иначе ще умрем (с ударение на у-то) от глад...

Защо се къпем, като пак ще станем мръсни? :lol:

Щот иначе не е хигиенично!

Примерите ти са крайно неуместни. Любовта, в края на краищата, наистина е прекрасно чувство, но не е нещо жизненоважно като гореизброените. Животът на човека спокойно може да се крепи, да кажем, на омразата. Или пък да бъде една куха черупка. Все нещо се крие зад понятието "любов", иначе този раздел нямаше да го има въобще. А дали човек ще вярва в нея си е негов личен избор.

Не става въпрос за това, дали любовта е жизнено важна за един човек. Става въпрос за това, че не може един човек да започне нещо, било то нова връзка, работа или хоби, с мисълта, че ще се случи нещо крайно лошо и че това нещо рано или късно ще свръши. Нормално е, няма вечни неща. Живота е толкова кратък, че е абсолютно глупаво да го изживеем в чудене, дали когато сме открили любовта, тя няма да си отиде от нас.

А дали примерите ми са уместни... явно не си се влюбвал и не знаеш, че когато човек обича, за него това е по-важно, дори от въздуха, който диша и храната, която яде. :wink:

Barbie
01-15-2007, 10:51
Въпроса "Има ли смисъл, като нищо не е вечно?" и тн. ще спреш да си го задаваш, в момента, в който се влюбиш. От този момент нататък, решенията ти са лишени от всякаква логика, достъпна за околните, и всичко, което правиш, е ръководено от инстинктивното желание да споделиш всеки момент, всяка усмивка, всяка сълза...всяко вълнение с човека, когото обичаш.
Всяко нещо има край, но когато си влюбен хич не се замисляш за края :wink: