View Full Version : kak da se spravq s nego ?
Hodq s priqtelq mi ot dosta vreme,predi si prekarvahme mnogo hubavo -hodehme na ralzi4ni mesta,zabavlqvahme se ,izlizahme... no sega toi ne iska da izlizame ,zashtoto sym zaglejdala dr mom4eta ](*,) Vinagi mnogo e revnuval no tova e prekaleno.Ne kazvaite che me laje ,zashtoto sam po4ti po cql den s nego,ili che go e sram ot men,zashtoto poznavam priqtelite mu i si dopadame s tqh.Kajete mi kak da izbiq tezi gluposti ot glavata mu pls ,zashtoto ne izdarjam da stoim samo u tqh napravo se pobarkvam ve4e A i toi e mnogo proklet ](*,)
Talisman
01-14-2007, 13:31
Stranna raota :-s Zaglejdala si drugi ? :-k Revniva raota :-# Mi obqsni mu , 4e ako ne spre da se d1rji po - tozi detski na4in ste te zagubi...
linkin_park_fenka
01-14-2007, 13:44
Ами обясни му спокойно,че ако искаш връзката ви да е трайна и пълноценна трябва да си имате доверие.Покажи му,че той е единствения.Но прояви и разбиране към него,щом е рвнив остави го да бъде такъв. :wink:
lsdlsdlsd
01-14-2007, 14:33
Ponqkoga v edna vryzka idva moment kogato si omryzvat dvamata ili samo na ediniq mu omryzva na drugiq i iska malko svoboda.Spored men vyv vashata vryzka tochno taka se e poluchilo.No tova syvsem ne znachi KRAI..naprotiv taka se zazdravqva vryzkata.Spored men ne e posmql da ti go kaje i zatova ti e kazal,che te revnuva.No vse pakpogovori s nego i se opitai da go predrazlopojish da ti ima po-golqmo doverie.No moje pyk i naistina da te revnuva.Tuk pak se opira do doverieto.Pokaji mu,che za teb toi e edinstven i che nqma ot kakvo i ot kogo da te revnuva. :-k
Еми, малко е ревнив :-) .А ти заглеждаш ли други момчета?Ако не просто му казваш, че НЯМА основание да мисли подобно нещо, защото не те е видял!
Аууу,да наричаш гаджето си "проклет" не е най-милата проява на любов,но както и да е.Поговорете и му обясни,че не ти е приятно да те ревнува толкова много,и че това те наранява,защото по този начин ти показва че ти няма никакво доверие.Без разговори няма да стигнете до никъде,а ако не се разберете значи явно просто не е за теб...
при това положение нямаш много възможности. единствената е да поговориш с него и да му обясниш положението така както ти го чувстваш и така както го описа във сегашния си пост.
но все пак не очаквай големи промени или подобрения, защото ревността си е болест, от която човек не се лекува ;)