View Full Version : Moeta tujna istoriq
tujno^momi4e
01-14-2007, 14:13
Purvo zdraveite na vsi4ki vav foruma.Sigyrno 6te si pomislite 4e tazi tema e porednata ebavka na nqkoi kompleksiran puber ama moita istoriq e istinska...Az sum na 14 godini i moje bi sum nai tujniq 4ovek na sveta :cry: :cry: :cry: Y4a v u4ili6te deto krasotata mnogo se ceni(to vav vsqko y4ili6te e taka)ama az ne sum krasiva kolkoto ostanalite momi4eta :cry: :smt010 :smt009 vsi4ki mi se podigravat zaredi tova prosto nosa o4ila imam malko akne i sum leko zagruglena #-o oba4e vsi4ki me podigravat zaredi tova...mnogo haresvah edno mom4e toi e s dve godini po golqm ot men :smt055 :smt007 ama e edin ot nai hubavite i 6ansa mi e minimalen...okolo nego ima tolkova mnogo momi4eta ama e tolkova sladak.Minaliq den mina pokrai men a az my kazah samo "zdravei" A TOI SE ISMQ PODIGRAVATLNO :smt010 :smt010 :smt010 neznam kakvo da prava tolkova mi e mu4no nikoga nqma da si imam priqtel za6toto sum ujasna :cry: :cry: :smt010 :smt010 I zabravih da kaja 4e toi mnogo haresva edno momi4e...te e metalka ama e adski krasiva(mnogo dulga kosa do zeleni o4i hybava vizia)i ve4e osuznah 4e 6te si ostana sama :cry: :smt009 :smt086
HopeLesss
01-14-2007, 14:19
Ей, я да не ти пука. Сещаш се за приказката за грозното патенце, нали :wink: Пък и със сигурност си гледала някой филм, в който най-задръстеното момиче, става най-готината мацка. Недей да се отчайваш, а се опитай да промениш нещата. Не говоря за момчето. Ако е наистина такъв, какъвто го описа и гледа само външния вид, остави го. Не ти трябва такъв повърхностен човек. Ако се смяташ за грозна, защо не се опиташ да промениш нащата? Акнето може да се лекува. Ходи често на козметик. Очилата могат да се сменят с лещи, а това че си леко закръглена може да се оправи с малки тренировки.
Ще ти кажа едно нещо и се надявам да ме послушаш. Най-важното е ти да се обичаш!!! Ако се смяташ за грозна и ако не се харесваш, не можеш да очакваш останалите да те харесват.
Успех ти желая! Живота е такъв, какъвто си го направим. Ако искаш по-добър, сама трябва да се постараеш. Нищо не идва наготово.
tujno^momi4e
01-14-2007, 14:39
blagodarq ti mn za suveta iskam i az da sum tolkova samouverena...ne gledala filma za groznutu momi4e det vinagi si pada po nai gotiniq :-& gadno mi 6toto nas ni diskriminirat bukvalno :smt010 kato otida da si govora ot nqkoi toi strani ot men neznam za6to... :smt010
HopeLesss
01-14-2007, 14:48
Виж, и аз като малка бях много отчаяна. Всички ме обиждаха, че съм дебела. Знам какво е. Но отслабнах с близо 15 кг и сега аз се смея на тях :twisted: Няма да се отчайваш. Всичко рано или късно се връща. В това бъди сигурна. А като се отчайваш и им се връзваш на приказките, те печелят. Т.е имат контрол над теб и чувствата ти. Няма да им се даваш, защото човек е личност и никой няма право да го тъпче. Послушай съвета ми. Хубавите неща стават бавно, но резултата със сигурност си струва :wink:
Има едни реплики нещо от сорта Заради путка , путка не ствай . В твоя случей е. .заради х*й, х*й не ставай .. Така ,че несе унижавай за едно момче неси залужава..има толкова мн.. а според това което си написала..ми се струва ,че въпросното момче си пада..леко надувка.. За жалост ще е ..по-добре ако го забравиш ... Тва е мое мнение
Знаете историята за грозното пате...един ден станало красив лебед.Просто вярвай в това и не оставяй нещата така...старай се...много се старай.Има мазила за акнето, поразпитай колко ще струва да махнеш очилата и да ходиш с лещи, почни да спортуваш...главно бягане...не отнема повече от час дневно...Направи на пук на света и докажи, че си супер...Иии вярвай в нещата, които ти се случват...тесе случват за добро :) ...Би Кул...енд би йорселф :P
Според мен всичко е в твоите ръце.Кажи си 'край'.Разкарай 'грозното патенце'.
Щом смяташ,че си 'приятно закръглена' си постави за цел на ден да правиш по 20 коремни преси и всяка седмица ги овеличавай с по +10.Най-добре е ако имаш възможност и да ходиш на фитнес,айробика или нещо подобно.За акнето-има толкова кремове само да искаш,а и 'бабиния' начин с пастата за зъби също действа.Просто намажи пъпките с малко паста и изчакай до сутринта и те ще се махнат.За очилата-ако имаш по-вече финансови средста си купи лещи ако не,какво лошо има в тях,мен пък много ме кефят мацки с очила,само си намери някакви по-готини ;)
Както вече ти казаха,ако ти се обичаш и хората ще те обичат.
Когато започнеш да се харесваш,съм сигурна,че онзи 'пич' ще се бори за теб а не ти за него O:)
Нуждаеш се само от силна воля.Успех!
пп: От кой град си и къде учиш?
BunnYY_f
01-14-2007, 15:50
Това че изглеждаш така не означава че ще си сама завинаги!Ти си само на 14, знаеш ли колко още ще се променя тялото ти? Единственото което можеш да направиш е да промениш визията си!Вместо да седиш и да оплакваш за това че си закръглена, стани и иди тичай или иди на фитнес, упражняваи се у дома и ще има ефект. Положи малко грижи за кожата си, е не винаги имат успех но нищо не ти пречи да опиташ! Започни по-внимателно да подбираш дрехите си или каквото още измислиш. Като ти казвам това не означава че те съветвам заради това момче да се промениш, съветвам те да промениш външния си вид заради самата себе си, за свое собствено удовлетвориние. Мога само да ти пожелая успех :wink:
чак пък сама няма да останеш ;) като не е това момче, то след време ще бъде друго! не мисли, че с отказа на един човек свършва света и надеждите ти рухват!
аз също в 5-6 клас бях нещо подобно ;) бях леко пълничка, носех очила и ме хващаше пубертета :lol: това беше период в който никой не ме харесваше, нито едно момче не проявяваше вниманието си към мен и се бях напълно и тотално отчаяла... но с времето нещата се промениха. не твърдя, че съм голяма красавица :? , но около мен винаги има момчета ;)
така че не се отчайвай, ще дойде и твоето време ;)
FiRe_LaDy
01-14-2007, 17:15
MI pyrvo vzemi si vdigni malko samochuvstvieto.I neei sa podcenqva tolkova.Ne moje da si tolkova zle,che chak da ne si namerish priqtel.Kakto se kazva - za vseki vlak si ima pytnici.Toi ne e edinstveniq taka che se ogledai i shte namerish choveka koito e za teb .. ne se otchaivai a vdgni smelo glava i prodylji napred.
Недей да седиш и да се тръшкаш и оплакваш.Ако искаш направи нещо по въпроса, ако смяташ, че имаш нужда.Направи нещо, за да отслабнеш, отиди на козметик за пъпките или се мажи с някакъв крем и предполагам ще си доволна от резултатите.И аз пред бях пълна, но отслабнах с 20 кила, така че е възможно.Само трябва да имаш волята да отслабнеш.Успех!
Krem4eto
01-15-2007, 12:22
Purvo zdraveite na vsi4ki vav foruma.Sigyrno 6te si pomislite 4e tazi tema e porednata ebavka na nqkoi kompleksiran puber ama moita istoriq e istinska...Az sum na 14 godini i moje bi sum nai tujniq 4ovek na sveta :cry: :cry: :cry: Y4a v u4ili6te deto krasotata mnogo se ceni(to vav vsqko y4ili6te e taka)ama az ne sum krasiva kolkoto ostanalite momi4eta :cry: :smt010 :smt009 vsi4ki mi se podigravat zaredi tova prosto nosa o4ila imam malko akne i sum leko zagruglena #-o oba4e vsi4ki me podigravat zaredi tova...mnogo haresvah edno mom4e toi e s dve godini po golqm ot men :smt055 :smt007 ama e edin ot nai hubavite i 6ansa mi e minimalen...okolo nego ima tolkova mnogo momi4eta ama e tolkova sladak.Minaliq den mina pokrai men a az my kazah samo "zdravei" A TOI SE ISMQ PODIGRAVATLNO :smt010 :smt010 :smt010 neznam kakvo da prava tolkova mi e mu4no nikoga nqma da si imam priqtel za6toto sum ujasna :cry: :cry: :smt010 :smt010 I zabravih da kaja 4e toi mnogo haresva edno momi4e...te e metalka ama e adski krasiva(mnogo dulga kosa do zeleni o4i hybava vizia)i ve4e osuznah 4e 6te si ostana sama :cry: :smt009 :smt086
Имаш грешна представа...Това да си красив нищо не означава...
Много хора са ми казвали,че съм красива,но си нямам гадже...Нз защо...Питала съм момчета, те казват красива си,умна си но нз защо не те харесвам....
Пък и досега с момчетата,с които съм била нито едно не ме е обичало искрено..а аз винаги съм се държала добре,но те пак се подиграват с мен като ме наранят...
Така,че разбери ,че когато си красив,НЕ ти се лепят момчетата ,както по принцип хората си мислят така..
А аз просто искам едно момче , което да е с мен ,да ме разбира и да се обичаме!!!!!!
Много хора са ми казвали,че съм красива,но си нямам гадже...Нз защо...Питала съм момчета, те казват красива си,умна си но нз защо не те харесвам....
Пък и досега с момчетата,с които съм била нито едно не ме е обичало искрено..а аз винаги съм се държала добре,но те пак се подиграват с мен като ме наранят...
Така,че разбери ,че когато си красив,НЕ ти се лепят момчетата ,както по принцип хората си мислят така..
А аз просто искам едно момче , което да е с мен ,да ме разбира и да се обичаме!!!!!!
Защото си лигава или несериозна ? Нещо в характера ти явно не е наред, щом не те искат.
Krem4eto
01-15-2007, 12:42
Защото си лигава или несериозна ? Нещо в характера ти явно не е наред, щом не те искат.
Сериозна съм имам хубави оценки и не се лигавя...мразя лигавите хора...
като за на4ало вземи си вдигни само4увствието за6тото без ти сама да се харесва6 няма на4ин и др да те харесат..спортувай пове4ко и 6те свали6 килограмите направи си някоя маня6ка при4еска иди на козметик за акнето купи си някои модерни дре6ки и 6те види6 как 6те те заглеждат..спокойно с едно мом4е не се свър6ва света.. :wink: за всеки влак си има пътници :lol:
4epHo0KaTa_Lady
01-17-2007, 11:57
Nali znae6 4e izglejda6 taka kakto se 4uvstva6 ...puk i krasotata ne e nai vajnoto..radvai se na tova koeto ima6 !!! a otnosno onova mom4e..100% ne te zaslujava i nebiva da strada6 i da se izmu4va6..!!! Uspeh i gore glavata :P
sladuranka___
01-17-2007, 13:24
Най-важното нещо в момента е да си по-самоуверена!!!Да не ти пука за онова момче,не е единствения...Оставяй го да ходи след "хубавите си момиченца" пък и нали знаеш,че не е важно как изглеждаш отвън,а отвътре!!! Да не ти пука!!! Та за другия ти проблем просто трябва да се погрижиш малко повече за себе си...малко спорт,някое друго кремче против акне,за очилата,както казаха другите лещите са най-ефикасното решение на проблема. Само не се предавай,защото ако го направиш няма да постигнеш нищо! Успех мила :wink:
[quote="mno0ogo0`cry"]zdraveite na vsi4ki v1v foryma. :smt089 искам да ви помоля за помощ в4ера мом4ето което мно0го обичам тръгна със моми4ето което наи много мразя.Лятото тои много ме харесва6е но аз тогава НЕ.незнам какво да правя .адски много си го оби4ам и незнам [/list]