PDA

View Full Version : Какво да правя?

01-14-2007, 15:42
Здр.Имам едно въпросче.Извинявам се ако има подобна тема... Значи с приятеля ми сме заедно 5 месеца и решихме да го направим(и двамата не сме го правили досега) всичко беше супер- романтична обстановка... бях достатъчно възбудена... обаче нищо не става... с едно пръсче сичко ок обаче с две вече адски много боли и дотам и нищо не става... това на какво се дължи според вас? Какво трябва да направя за да не става така...
П.С. не съм няква пикла на 13 години... на 17 съм

Диди
01-14-2007, 15:51
Не се притеснявай! Факторите за неуспеха може да са много-да не си се отпуснала, той да не е много наясно какво и как да прави, психическото напрежение и у двама ви да си е казало думата.
Гарантирам ти, че в следващите няколко пъти, в които сте заедно, проблемът ще се разреши. Само да те ти става страх, защото съвсем ще се стегнеш и нищо няма да стане!
Успех!

shadow4e
01-14-2007, 20:06
Много момичета ги боли и мен също много ме боля, честно казано издържах само заради него, защото знаех, че много щеше да се притесни и едва ли щяхме скоро да пробваме пак. Стискаш зъби и това е, след 3-4-тия път вече би трябвало и удоволствието да е дошло.
Иначе много момичета пробват по 2-3 пъти докато успеят да издържат. Но си мисля, че щом от 2 пръста те боли явно не си се отпуснала толкова много.

01-15-2007, 06:00
Здр.Имам едно въпросче.Извинявам се ако има подобна тема... Значи с приятеля ми сме заедно 5 месеца и решихме да го направим(и двамата не сме го правили досега) всичко беше супер- романтична обстановка... бях достатъчно възбудена... обаче нищо не става... с едно пръсче сичко ок обаче с две вече адски много боли и дотам и нищо не става... това на какво се дължи според вас? Какво трябва да направя за да не става така...
П.С. не съм няква пикла на 13 години... на 17 съм

Все същата работа - пикла на 13 или на 17 или на 55 все тая. Все пикли. Това се дължи заради това че си девствена. Ет ти отговор...

shizzle
01-15-2007, 09:47
А, ве, вкарването на два пръста може да е по-болезнено от вкарването на пенис. Fingering-ът си е малко или много умение, което се учи. Ако е имал нокти, не те е изчакал достатъчно, лош ъгъл, отъркал ги е на неподходящото място.. Но нищо, нека първо се научи той как да го прави, после секс ;)

01-15-2007, 10:22
Абе въобще за кво трябва да те отвори с пръсти, има си нещо, дето е създадено СПЕЦИАЛНО за тая цел или не знаеш кое е... понеже "не си 13 годишна пикла" ???

Lorraine
01-16-2007, 10:00
Много момичета ги боли и мен също много ме боля, честно казано издържах само заради него, защото знаех, че много щеше да се притесни и едва ли щяхме скоро да пробваме пак. Стискаш зъби и това е, след 3-4-тия път вече би трябвало и удоволствието да е дошло.
Иначе много момичета пробват по 2-3 пъти докато успеят да издържат. Но си мисля, че щом от 2 пръста те боли явно не си се отпуснала толкова много.

Angelika
01-16-2007, 18:52
Първия път винаги боли, то това си е съвсем нормално. Нали трябва да се разкъса девствената ципа. Аз лично бях бая пийнала и пак си беше гадно. След втория, третия път вече разбираш що е секс.