Влез

View Full Version : sladi4koto_in4e

sladi4koto_in4e
01-14-2007, 16:03
Abe macki kolko puti ste svur6vali nai-mnogo po vreme na sex?

01-14-2007, 16:38
3 8-[ :lol:

:-D
01-14-2007, 16:56
za6to temata ti e ednoimenna tvoq?

bebity
01-14-2007, 16:56
4 ili pone za tolkova se seshtam :P :oops:

eternity
01-14-2007, 17:04
celi 5 predstavete si,be6e unikalno :lol: \:D/ :smt004

01-14-2007, 17:16
Аз пък около 10, съвсем сериозно. И всичките при френска.

shizzle
01-15-2007, 08:40
Гостке, браво на другаря! Прати му много поздрави от мен и му купи нов език!

bungle
01-15-2007, 08:42
Винаги са МНОГО !
А аз съм толкова заета в пъшкане гърчене, че не мога да броя. Моят приятел много обича да ме изтезава, докато едва ли не, не ми остане дъх. :oops:

shizzle
01-15-2007, 08:51
А аз съм толкова заета в пъшкане гърчене, че не мога да броя.

Това винаги леко ме е дразнело. После винаги трябва да обяснявам не само колко оргазма е имало, но и какви пози сме ползвали след еди-кой си. :evil:

jeditte
01-15-2007, 11:28
.......

WaKo
01-15-2007, 11:35
Винаги са МНОГО !
А аз съм толкова заета в пъшкане гърчене, че не мога да броя. Моят приятел много обича да ме изтезава, докато едва ли не, не ми остане дъх. :oops:

Абе защо ли имам усещането, че всъщност не си свършвала никога? То хубаво да пъшкаш и да се гърчиш, ама оргазма си те разтърсва, не е само да ти е хубаво и малко трудно продължаваш след това веднага, дори и да си момиче, пък и те оргазмите не стават за 2 минути ( е, има и изключения, ама начина, по който го описваш малко ме съмнява да изживяваш истински оргазъм, а какво остава за МНОГО) Не се обиждай, много момичета първите си години в секса бъркат хубавите усещания с оргазъм, ама като дойде оргазма виждат в колко голяма заблуда са били.

Ice_Queen
01-15-2007, 11:40
3 май... не ги броя .. #-o

shizzle
01-15-2007, 17:19
Винаги са МНОГО !

Абе защо ли имам усещането, че всъщност не си свършвала никога? То хубаво да пъшкаш и да се гърчиш, ама оргазма си те разтърсва, не е само да ти е хубаво и малко трудно продължаваш след това веднага, дори и да си момиче, пък и те оргазмите не стават за 2 минути ( е, има и изключения, ама начина, по който го описваш малко ме съмнява да изживяваш истински оргазъм, а какво остава за МНОГО) Не се обиждай, много момичета първите си години в секса бъркат хубавите усещания с оргазъм, ама като дойде оргазма виждат в колко голяма заблуда са били.

О, повярвай ми, могат. Могааат!! *ужасен гърлен предсмъртен вик*

bungle
01-15-2007, 17:27
Хохохо, аз съм толкова сексуален тип.
И не съм някаква си пикличка, която не знае какво и се случва. Познавам огранизма си.Знам какво е когато изпитвам силно удоволствие и оргазъм. Усещам кога вагиналните ми мускули се свиват с контракции от оргазма,кога треперя като лист,кога дишам на пресекулки и едвам си поемам въздух...Знам и кога съм МОЛИЛА да спрат да ме пипат,защото съм имала усещането, че след ен-та бройка докарани оргазми, ще припадна. Така, че изпитвала съм ИСТИНСКИ огразъм,не се притеснявай. :twisted:

Обаче и аз какво се впуснах да описвам. Дошла ми е музата.. :oops:

J^Lo^ass
01-15-2007, 17:45
mai 2.... :cry:

krem4et0
01-15-2007, 17:50
По време на самия секс ми е трудно-не става всеки път. но преди това е значително по-лесно. Рекорд-7-8 пъти в рамките на 2 часа. Друг рекорд-4 пъти с пипане през дрехите-малко трудно ставаше,но пък беше толкова хубаво......................

WaKo
01-15-2007, 17:52
И не съм някаква си пикличка, която не знае какво и се случва. Познавам огранизма си.Знам какво е когато изпитвам силно удоволствие и оргазъм. Усещам кога вагиналните ми мускули се свиват с контракции от оргазма,кога треперя като лист,кога дишам на пресекулки и едвам си поемам въздух...Знам и кога съм МОЛИЛА да спрат да ме пипат,защото съм имала усещането, че след ен-та бройка докарани оргазми, ще припадна. Така, че изпитвала съм ИСТИНСКИ огразъм,не се притеснявай. :twisted:

Ти си национално богатство :D Браво!

bungle
01-15-2007, 17:54

Ти си национално богатство :D Браво!

Бтв, имаш ЖЕСТОК аватар. :smt005

shizzle
01-15-2007, 18:07
bungle, стига си депресирала хората. Аз за какво не пиша в тази тема - защото съм хуманен!

bungle
01-15-2007, 18:14
bungle, стига си депресирала хората. Аз за какво не пиша в тази тема - защото съм хуманен!

Ама аз само мъничко.
:oops:

shizzle
01-15-2007, 18:27

Ама аз само мъничко.

Все пак тези неща не трябва да се правят от аматьори.. Могат да вземат да се повредят! :twisted: :twisted: :twisted:

bungle
01-15-2007, 18:31

Ама аз само мъничко.

Все пак тези неща не трябва да се правят от аматьори.. Могат да вземат да се повредят! :twisted: :twisted: :twisted:

shizzle, моля те не бъди зъл. :twisted: