Влез

View Full Version : СЕКСА ПРЕДИ БРАКА Е ГРЯХ

БРЛАА
01-15-2007, 08:47
СЕКСА ПРЕДИ БРАКА Е ГРЯХ - ТОВА ГО ПИШЕ В БИБЛИЯТА. ЗАТОВА ТЕЗИ КОИТО СА ДЕВСТВЕНИ НЕКА СИ ОСТАНЕТЕ ТАКИВА ДО БРАКА. И НЕ СЕ СМУЩАВАЙТЕ ОТ ПОДИГРАВКИТЕ НА ДРУГИТЕ НАПРОТИВ РАДВАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ПРАВИ А НЕ ТЕ. ЩЕ ВИ ДАМ ЕДИН ПРИМЕР КАК БИХТЕ СЕ ПОЧУСТВАЛИ АКО РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МАЙКА ВИ ПРЕДИ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА БАЩА ВИ Е ПРАВИЛА СЕКС С ПОЛОВИНАТА ВИ КОМШИИ.

IlLuSi0nS`
01-15-2007, 08:50
тъп/а си.. скрий се :smt067

opaopa
01-15-2007, 08:52
to v bibliqta pishe 4e jenata e sazdadena ot rebroto na muja??
ne moga da gi razbera horata deto se vodqt po taq knijka

bungle
01-15-2007, 08:53
Почуствали се пише почуВствали :!:

Съгласна съм с това, че ако си девствен не трябва да се притесняваш от това и да обръщаш внимание на всичко живо около теб , което ти обяснява колко бройки има зад гърба си.
Но чак пък грях... Това е пресилено.
Библията е философска книга, всеки трябва да я прочете и сам да си извади изводите,а не да ми обясняват по форумите кое и как е казано.

01-15-2007, 09:03
СЕКСА ПРЕДИ БРАКА Е ГРЯХ - ТОВА ГО ПИШЕ В БИБЛИЯТА. ЗАТОВА ТЕЗИ КОИТО СА ДЕВСТВЕНИ НЕКА СИ ОСТАНЕТЕ ТАКИВА ДО БРАКА. И НЕ СЕ СМУЩАВАЙТЕ ОТ ПОДИГРАВКИТЕ НА ДРУГИТЕ НАПРОТИВ РАДВАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ПРАВИ А НЕ ТЕ. ЩЕ ВИ ДАМ ЕДИН ПРИМЕР КАК БИХТЕ СЕ ПОЧУСТВАЛИ АКО РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МАЙКА ВИ ПРЕДИ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА БАЩА ВИ Е ПРАВИЛА СЕКС С ПОЛОВИНАТА ВИ КОМШИИ.

иначе какво ще стане? Ще й падне лявата цица ли?

opaopa
01-15-2007, 09:07
a ako ne mislism da se jenim kvo - cql jivot devstveni??

01-15-2007, 09:18
[-X Предполагам,че тази темичка е от момиче написана защото няма начин момче да каже това :-D БИБЛИЯТА !!! АБе я си земи лекарствата..ОК твой проблем..Сега не ме разбирайте грешно нема лошо да си девствена ама ко ще чакате за вашия принц?!!?Няма такова нещо като перфектно момче/момиче.Цитирам -РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МАЙКА ВИ ПРЕДИ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА БАЩА ВИ Е ПРАВИЛА СЕКС С ПОЛОВИНАТА ВИ КОМШИИ.- Е ами кажи какъв е проблема ? Сякаш родителите ни не са били млади

XXX_f
01-15-2007, 10:03
добре
и сега какво...ще ме линчуваш ли :?:

quench
01-15-2007, 10:50
Библията = Нов Завет - това като инфо. Иначе това,което казваш,е от Стария Завет. Понаучи се малко,после пак пиши...
:twisted:

Cuddly
01-15-2007, 10:54
Почуствали се пише почуВствали :!:

Съгласна съм с това, че ако си девствен не трябва да се притесняваш от това и да обръщаш внимание на всичко живо около теб , което ти обяснява колко бройки има зад гърба си.
Но чак пък грях... Това е пресилено.
Библията е философска книга, всеки трябва да я прочете и сам да си извади изводите,а не да ми обясняват по форумите кое и как е казано.

Напълно съм съгласна с bungle.
Към автора/ката - най-добре върви да се метнеш от някъде. И без това ще отидеш в Рая...

&ILoveU2
01-15-2007, 10:56
[-X Предполагам,че тази темичка е от момиче написана защото няма начин момче да каже това :-D БИБЛИЯТА !!! АБе я си земи лекарствата..ОК твой проблем..Сега не ме разбирайте грешно нема лошо да си девствена ама ко ще чакате за вашия принц?!!?Няма такова нещо като перфектно момче/момиче.Цитирам -РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МАЙКА ВИ ПРЕДИ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА БАЩА ВИ Е ПРАВИЛА СЕКС С ПОЛОВИНАТА ВИ КОМШИИ.- Е ами кажи какъв е проблема ? Сякаш родителите ни не са били млади
а аз пък мисля че темата е написана от кандидат монахиня която пропагандира религия в тийн форум уфф ](*,) ](*,) ](*,)

mmrammstein
01-15-2007, 11:09
Много си зле. И пишеш неграмотно. И да, майка ми е правила секс преди да се омъжи. Това не я прави по-лоша в абсолютно нищо.

Barbie
01-15-2007, 11:17
а аз пък мисля че темата е написана от кандидат монахиня която пропагандира религия в тийн форум уфф ](*,) ](*,) ](*,)

:shock: Аааау, НЕ! Само не и религия!!!

А относно секса преди брака - личен избор. За един силно религиозен човек най-вероятно е жизнено важно да съобразява живота си с писанията в религиозните текстове и като цяло с религиозните норми (визирам всички религии). В някои страни тази традиция все още е особено важна. В това също няма нищо смущаващо. Само че ние, тук, за добро или за лошо, живеем в общество, което силно се е откъснало от библейския морал...и явно можем да си правим к'вото ни скимне... (Забележете колко често се оплакваме от завидния сексуален опит на 13 годишни девойчета. Мене това по ме смущава, ама карай...)

Ice_Queen
01-15-2007, 11:45
Добреееееее.......тва нз коя тема подред е че секса преди брака не е хубаво нещо....тт...кк..ест!Хиляди сме ние грешниците и ще си носим товара в ада..ако се замисли човек по тая логика в ада вече няма място.. :roll:

AngelOfDarkness
01-15-2007, 12:27
Ада е на земята. Факт. Тогава... к'во ако си девсвен? Героизъм ли е да умреш девствен? Бог е казал на Адам и Ева да се плодят и да се множат... те женени ли са били?!
Ами в праисторията (добре де ...само преди 2000 и нещо години) кога са се женили/омъжвали? По-рано от 20-30 годишни нали?
А сега как е? Нали е различно? Замисляш ли се, че някои НОРМИ се променят с времето?
А за еволюция чувал/а ли си(тя вярно протича за повече време, но част от нея съдържа нагаждането на индивида към околната среда, в тва число и към околните индивиди)?
И да, еволюцията е отричана от църквата, защото не го пишело в Библията(или някои неща са в разрез...). И телескопа на Галилео Галилей също е отричан от църквата, както и факта, че именно Земята се върти около Слънцето, а не обратно. Обаче сравнително скоро, колкото и малоумно да звучи, си признаха(католиците), че човека е бил прав.
А СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ? Всъщност не ме интересува, не съм атеистка и не съм сатанистка... Вярвам! В к'во си е моя работа. Обаче Бог е един и всяка религия го интерпретира донякъде грешно, за да има контрол върху хората.
Сляп/а си

MoHuTo
01-15-2007, 12:31
OMG!!! :shock: :smt005

malka_sladuranka
01-15-2007, 13:03
Библия...бла бла...Библията не е написана нито от Бог, нито от Христос или някой светец, по висша сила или нещо по висше..Написана е от хора с такива възгледи, защо аз трябва да се съобразявам с тях?!? Всеки си има мнение по тези въпроси за някои съм съгласна, за други не. В сулчая не съм съгласна. По тази логика трябва да правя секс със съпруга си 1-2 или 3 пъти, зависи от това колко деца искаме да имаме, иначе е грях?!?

01-15-2007, 13:10
Gryah e da pravish pravopisni greshki, a ne sex!
A ako nyakoi hora sa si naumili da ne se jenyat!? Eee te devstveni li da si umrat?!
Jivota se jivee edin put.
Nyama losho za sexa protiv braka, samo tryabva da se pazyat horata, ne poveche. A az ako sum za sexa sled braka, ok, shte se omuja oshte utre, nishto, che nyamam 18. Pfff, ama che hora ste, da jiveete bez udovolstviya - sex. To ako beshe taka vsicki 13-14 godishti da sa jeneni i omujeni. Hahahahahah. Pomislete malko de!

еее
01-15-2007, 13:28
Чел съм че хората правили секс с повече партньори преди да се оженят после брака им почти винаги завършва с развод а децата им са много по склонни към пронституция, наркотици и депресии или се раждат с дефекти - всичко се връща в живота, на всеки според делата му. Това което е написал автора на тази тема го пише в и в Новия и в Стария завет.

pampers
01-15-2007, 13:30

иначе какво ще стане? Ще й падне лявата цица ли?

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Отчето
01-15-2007, 13:46
АЛЕЛУЯ!!!
Браво на темата младежо/девойко!!! [-o< =D>
Спазвайте каквото е писано в свещенната книга и всичко ще ви е хубаво.
За грешниците дето правят секс преди брака, мога да кажа само едно: съжалявам ви... :(

Паисий
01-15-2007, 13:49
Покварени сте мили деца, много покварени! Анатема за такива развратници и техните покорни поклонници!

Barbie
01-15-2007, 13:55
:shock: :lol:
А стига ве, т'ва трябва да е някакъв майтап! :smt044
От де се пръкнахте толкоз много...божи служители?! :-s

01-15-2007, 13:57
a az vi se 4udq na t1piq i detski ak1l.....koga nai nakraq 6e razberete 4e ada i raq sa mnogoooo dale4 ot va6ite predstavi toest-ada si go predstavqte nqkade pod zemqta s ogyn i t.n a raq-nebe oblaci......tct tctctc koga li 6e porasneteeeeee male male o6te li ne znaete 4e ada i raq sa sastoqniq na duha sled smartta :-s poqsnenie-rai-4ist duh ,ad-podtisnat duh q zemete malko se ogramotete a ne takiva de4ica a sa se setih 4e predi mene ima6e nek1v tam ne go pomnq i toi be6e kazal-"ada e na zemqta.Fakt"ahahahhaha 6e moje li mom4ence da mi obqsni6 k1v e toq t1p fakt wee...pone pi6ete ne6to v koeto ste sigurni 4e go znaete :smt011

malka_sladuranka
01-15-2007, 14:07
a az vi se 4udq na t1piq i detski ak1l.....koga nai nakraq 6e razberete 4e ada i raq sa mnogoooo dale4 ot va6ite predstavi toest-ada si go predstavqte nqkade pod zemqta s ogyn i t.n a raq-nebe oblaci......tct tctctc koga li 6e porasneteeeeee male male o6te li ne znaete 4e ada i raq sa sastoqniq na duha sled smartta :-s poqsnenie-rai-4ist duh ,ad-podtisnat duh q zemete malko se ogramotete a ne takiva de4ica a sa se setih 4e predi mene ima6e nek1v tam ne go pomnq i toi be6e kazal-"ada e na zemqta.Fakt"ahahahhaha 6e moje li mom4ence da mi obqsni6 k1v e toq t1p fakt wee...pone pi6ete ne6to v koeto ste sigurni 4e go znaete :smt011

1во къв рай и къв ад... :-s И искам да ти задам един въпрос, който е следният: "От къде си сигурен/а, че такова нещо като "състояние на духа има след смъртта?!? А не може ли просто да е химия, биология и малко физика?!?" Попринцип аз лично не отричам и тези твърдения, като състояния на духа, прераждане и така нататък, но как може да сме сигурни в нещо кето няма как да се разбере( докато сме живи естествено)

Barbie
01-15-2007, 14:08

А ти, душко, си явно виден експерт по въпросите за "рай" и "ад". Засягаме много деликатна тема, тъй като, за щастие, вярвам, че никой от тук присъстващите не е посетил нито едната от двете дестинации. Следователно никой не би могъл да защити мнението си с актуална и достоверна информация или личен опит. Единственото, на което можем да се облегнем е "светото писание", което само по себе си единствено може да събуди още неразрешими спорове, поради факта, че дава достатъчно свобода на всеки да го пречупи през собствения си мироглед.

mmrammstein
01-15-2007, 14:13
poqsnenie-rai-4ist duh ,ad-podtisnat duh
Можеш да си с подтиснат дух и да си девствен, и да си с чист дух, а да си правир секс. Доколкото съм запозната с 10-те Божи заповеди, "Не прелюбодействай" не означава "Стой девствен до сватбата, иначе могъщите пламъци на Ада ще разкъсват дущата ти во веки веков".

Да питам Отчето - какво пише в Библията за самозадоволяването? Позволено ли е, защото то май само това остава, ако искаш да си девствен до сватбата.

scion_of_Storm
01-15-2007, 14:23
Да те яхне библията бе, пич ;)

PR0
01-15-2007, 15:14
Покварени сте мили деца, много покварени! Анатема за такива развратници и техните покорни поклонници!
тва ме уби честно, луд луд. А по темата - написана е от много по - мъдри от вас, така че не пишете глупости. Нормално е да говорите така, защото Библията не е написана от 15-16 годишни тийнчета. А колко са хората, в днешно време, които са девствени преди брака.

AngelOfDarkness
01-15-2007, 15:47
А тва за Ада не го казвам само аз... и не съм споменала нищо за пламъци и Сатаната и Садам Хюсеин, който му е гадже...(посветено на феновете на SOUTH PARK :-D :-D :-D )

А да попитам единия гост к'во знае за ANATHEMA ? :smt109 ...Достатъчно изпростях за днес :) приятен ден

Cuddly
01-15-2007, 15:57
АЛЕЛУЯ!!!
За грешниците дето правят секс преди брака, мога да кажа само едно: съжалявам ви... :(

:smt075 :smt044

bungle
01-15-2007, 16:43
АЛЕЛУЯ!!!

Псевдо отчето да не се обажда,защото е все още послушник.
Освен това какво прави в раздел секс ?? Всеизвестно е, че в този раздел покварата обхваща всеки, докоснал се до нея. :twisted:

[Industrial_Fr3aK]
01-15-2007, 16:45
МАЙНАТА НА БИБЛЯТА И БОГ! МАЙНАТА МУ НА ХРИСТЯНСТВОТО И РЕЛИГИЙТЕ!!!
ПРАВЕТЕ К'ВОТ ИСКАТЕ
АНАРХИЯ!! :-D :-D :-D :-D