PDA

View Full Version : Чукат ми се млади ученички до 18 годишни. Нормално ли е?

queнch
01-15-2007, 10:09
Аз съм на 23 години. Все още девствен с жена.
Притеснявам се от връстничките си защото са много отворени и някак не се чувствам комфортно сред тях.
Зная много на теория, дори съм експерт в областта.
Но практика нямам.
Искам млада ученичка, с която да се уча и практически
За това съм посетител на тоя форум
някоя 16 годишна ми трябва
да ме отрака
не съм педифил, не се подвеждайте по това че се увличам по малките ученички и връстничките ми не ми обръщат внимание
правя секс без презерватив защото съм голям прейбой както вече писах в една друга тема
Хайде кажете ми имам ли шанс с ученичка

XXX_f
01-15-2007, 10:11
нямаш шанс

queнch
01-15-2007, 10:13
нямаш шанс

Ама защо?

Prince_of_Chaos
01-15-2007, 10:17
АБе смятам,че имаш много к**ви се навъдиха

bungle
01-15-2007, 10:19
Не ви ли омръзна ?
Вече се поизчерпахте.
Хайде кажете нещо ново за Куенч.
Или пък за мен. :-D

Barbie
01-15-2007, 10:35
:lol:
Виждате ли сега, като отделяте толкоз време и усилия за quench, bungle се чувства пренебрегната и страда от липса на внимание. Какви кавалери сте вие?!

Вместо да обръщате внимание на дамата, всички лапнали по quench! Подозрително, господа, много подозрително! [-(

bungle
01-15-2007, 10:37
Ето, много пренебрегната се чувствам...
И тъжна..
Само Куенч ви е в устата....
Пък за дамите тук- нито дума...
Бива ли такова нещо ??

mmrammstein
01-15-2007, 10:45
Все още девствен с жена.
А с какво не си девствен? :lol:

quench
01-15-2007, 10:47
Муахахахахахахахааааа.......
:smt046 :smt040 :smt043

bungle
01-15-2007, 10:49
Куенчииии, не се смей ,а кажи някоя блага дума за мене.. :(

SINDEL
01-15-2007, 10:50
Куенчииии, не се смей ,а кажи някоя блага дума за мене.. :(

Куен4и оби4а да е център на внимание :wink: Пък ти се опитваш да го засен4иш и то в собствената му тема .. тц тц [-X

bungle
01-15-2007, 10:51
:twisted:

Хахахаха, така е, така е.

quench
01-15-2007, 10:54
Добре!

Бънгъл,Синдел,вие сте пример за идеалните жени на соц-обществото - всеотдайни в работата,изпълнявате и преизпълнявате нормата,поставяте Партията над всичко,отделяте пълно внимание на дома и семейството и редовно посещавате събранията на Консомола! :mrgreen:

bungle
01-15-2007, 11:00
Медал няма ли да има ? :-D

SINDEL
01-15-2007, 11:03
Добре!

Бънгъл,Синдел,вие сте пример за идеалните жени на соц-обществото - всеотдайни в работата,изпълнявате и преизпълнявате нормата,поставяте Партията над всичко,отделяте пълно внимание на дома и семейството и редовно посещавате събранията на Консомола! :mrgreen:

:-s
:smt005
Ех, мда, такива сме си :-D , как да не ни оби4аш :-D

ламята спаска
01-15-2007, 11:06
От тази тема единствено се изясни, че бънгъл и синдел са карачките на куенчо - форумния идеот :mrgreen:

bungle
01-15-2007, 11:07
ИдЕот.

Ъхъ...

01-15-2007, 11:14
ИдЕот.

Ъхъ...

Защо КУЕНЧ е толкова популярен, с кое си качество? И защо ГРУЮ също да не е популярен? Къде е разликата?
Хайде без да се обиждаме да ми обясните с какво един ще е повече от другите в някакъв си форум? Освен ако не се радва на специални правомощия дадени му незнайно от кого.
Изглежда странно:
1. При поява на тема за него се появяват веднага и две девойки (поне по никовете трябва да са такива)
2. При всеки пост свързан с него, ако не е по вкуса му, бива изтрит от модератор,което не се прави за други хора.
3. Няма как един 23 годишен младеж да има голям опит за да е център на вниманието.

Това са фактите.

bungle
01-15-2007, 11:16
Aбе, не ме занимавай с глупости.
Фактите са си факти. Примири се.

SINDEL
01-15-2007, 11:17
Айдее! Знаех си 4е вси4ко всъщност е въпрос на завист

01-15-2007, 11:20

Значи все пак не отричаш фактите. Това говори достатъчно. Всеки малко по-умен ще се досети за какво става въпрос.
И ГРУЮ да имаше такива правомощия и ГРУЮ щеше да е идеализиран образ.
Не е честно спрямо другите хора. И за това няма да го оставим на мира до като сам не се откаже да се прави на "кой съм аз"

bungle
01-15-2007, 11:21
Кой е ГРУЮ ?

SINDEL
01-15-2007, 11:23

Значи все пак не отричаш фактите. Това говори достатъчно. Всеки малко по-умен ще се досети за какво става въпрос.
И ГРУЮ да имаше такива правомощия и ГРУЮ щеше да е идеализиран образ.
Не е честно спрямо другите хора. И за това няма да го оставим на мира до като сам не се откаже да се прави на "кой съм аз"

А мислиш ли, 4е му дреме изобщо дали ше го оставите на мира или не? Не виждам да сте успели да го впе4атлите с квото и да било. Напротив, само задръствате форума с простотии и лазите по нервите на вси4ки :::

01-15-2007, 11:24
Кой е ГРУЮ ?

Да речем, че е средно статистически форумец като мен. Без фенове и без важни теми.
С какво аз съм по лош, че да нямам фенки като вас двечките например, които да ме следват като БОГ по всяка тема и да ми говорят на галено - "Гостче" примерно
Всеки иска да има повече протекции, защо едни да са повече от други. От де на де. Ако е за един, да е за всички, иначе няма да има разбирателство.

bungle
01-15-2007, 11:24
Не, бе, SINDEL...Той Госта ревнува, че аз и ти сме "фенки" на Куенч. :-D Заеби го.

SINDEL
01-15-2007, 11:25
Кой е ГРУЮ ?

Да речем, че е средно статистически форумец като мен. Без фенове и без важни теми.
С какво аз съм по лош, че да нямам фенки като вас двечките например, които да ме следват като БОГ по всяка тема и да ми говорят на галено - "Гостче" примерно
Всеки иска да има повече протекции, защо едни да са повече от други. От де на де. Ако е за един, да е за всички, иначе няма да има разбирателство.

Айде, айде. Животът е несправедлив. Shit happens, така 4е примири се. И как да говоря на галено на един "средно статисти4ески форумец", когото не познавам?!? :-s

01-15-2007, 11:27
А мислиш ли, 4е му дреме изобщо дали ше го оставите на мира или не? Не виждам да сте успели да го впе4атлите с квото и да било. Напротив, само задръствате форума с простотии и лазите по нервите на вси4ки :::

Първо ти и тя не сте "всички" , второ той на 23 годинки малък ли е, че някакви си пикли като вас го защитават навсякъде? той сам не може ли та има нужда от адвокати? що се месите вие? оставете го да се оправя, за друг не се вижда така да се застъпвате като за него.
Какво е това?

01-15-2007, 11:30
Айде, айде. Животът е несправедлив. Shit happens, така 4е примири се. И как да говоря на галено на един "средно статисти4ески форумец", когото не познавам?!? :-s

Е ако се познаваш лично с КУЕНЧ е друго. Но ако е само от форума. Да ли е КУЕНЧ, ГРУЮ, ПЕШО и т-н няма особена разлика. Тука всеки седи зад някакъв компютър. Аз също мога да ти говоря с часове за техниките в секса, ама това ще ме издигне ли очите ти или на някоя друга тук? Едва ли... но щом се познавате лично е по различно тогава ако е така се извинявам.

SINDEL
01-15-2007, 11:31

Е ако се познаваш лично с КУЕНЧ е друго. Но ако е само от форума. Да ли е КУЕНЧ, ГРУЮ, ПЕШО и т-н няма особена разлика. Тука всеки седи зад някакъв компютър. Аз също мога да ти говоря с часове за техниките в секса, ама това ще ме издигне ли очите ти или на някоя друга тук? Едва ли... но щом се познавате лично е по различно тогава ако е така се извинявам.

Приемам извинението :::

bungle
01-15-2007, 11:31
Aз се забавлявам с човешката тъпота.
Май трябваше да си оставя онзи подпис с "ТЪПОТАТА Е ГРЯХ".
Добре, Гостче, рег-ни се и ще ти говоря на галено. Диъл ?
Особено ,ако споделяш вижданията ми за живота, изкуството,музиката,знаеш малко руски и обичаш котките.

bungle
01-15-2007, 11:33
Госте, а сега се извини и на мен. :-D

Barbie
01-15-2007, 11:34
Хихи, а после ми говорете за "женска" завист. :lol:

Виж сега, душице, да ти разясня. Колкото повече нелепи и безмислени теми срещу гореспоменатия форумец пускате, толкова по-голяма реклама му правите. Човекът е активен потребител, който често прави остроумни коментари, а когато е сериозен звучи доста компетентен. Това е причината да е популярен член на форума. Може да се каже, че един форум сам по себе си формира едно виртуално общество и когато се появи някакв си "гост" и съвсем неоправдано (и доста глупаво btw) напада член от това общество, съвсем нормално е останалите да го защитят.
Като "не го оставяте на мира" вие фактически не го правите уязвим по никакъв начин - напротив, очевидно му печелите почитателки. :lol: (А мене най ме забавлява факта, че ТИ всъщност сте ВИЕ - да не сте си сформирали таен отряд по борба с...quench?! :lol: ) Стига комплекси, момчета, стига комплекси... :lol:

SINDEL
01-15-2007, 11:34
Aз се забавлявам с човешката тъпота.
Май трябваше да си оставя онзи подпис с "ТЪПОТАТА Е ГРЯХ".
Добре, Гостче, рег-ни се и ще ти говоря на галено. Диъл ?
Особено ,ако споделяш вижданията ми за живота, изкуството,музиката,знаеш малко руски и обичаш котките.

Брей, брей! Ами ако е такъв, направо го взимай и се женете! Мъж-ме4та! :-D

01-15-2007, 11:36

С руския се справям, за изкуство и музика не съм следил какво пишеш, явно не е в това отделение на форума... котки, а и кучета харесвам и отглеждам в къщи.
А да се регна няма. Защото съм тук повече да чета, не за да пиша. Приятелката ми се изявява в този форум. Аз съм надхвърлил възрастта която е допустима за да участвам тук.
А вашия приятел ми е смешен че на дърти години е дошъл да се прави на АС сред децата. Това е всичко.

bungle
01-15-2007, 11:37
Мъж-мечта ще е,ако плюс това, ме задоволява сексуално и може да готви вкусно. :-D

Ice_Queen
01-15-2007, 11:39
Мъж-мечта ще е,ако плюс това, ме задоволява сексуално и може да готви вкусно. :-D

ахахахахахахахахахах момиче ти си ми идол честно :smt005 :smt005

01-15-2007, 11:40
да не сте си сформирали таен отряд по борба с...quench?! :lol: ) Стига комплекси, момчета, стига комплекси... :lol:

Със сигурност има и други и всеки си има мотиви, за да застане срещу определен член от т.нар. общество тук.
Моите са простички:
И аз мога да се регна и да давам умни съвети защото имам опит и години за това. Но няма да го направя, защото не съм комплексар, който идва да се прави на знаещ и можещ сред по-малките от него.
Драгия ви общественик с това ми е смешен и го бъзикам когато ми хрумне и го мерна че е писал.

Ice_Queen
01-15-2007, 11:43
да не сте си сформирали таен отряд по борба с...quench?! :lol: ) Стига комплекси, момчета, стига комплекси... :lol:

Със сигурност има и други и всеки си има мотиви, за да застане срещу определен член от т.нар. общество тук.
Моите са простички:
И аз мога да се регна и да давам умни съвети защото имам опит и години за това. Но няма да го направя, защото не съм комплексар, който идва да се прави на знаещ и можещ сред по-малките от него.
Драгия ви общественик с това ми е смешен и го бъзикам когато ми хрумне и го мерна че е писал.

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя в8 :shock: ..тва че сме регнати защо да ни прави комплексари ?!?!wtf?

bungle
01-15-2007, 11:46

Моите са простички:

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя в8 :shock: ..тва че сме регнати защо да ни прави комплексари ?!?!wtf?

А аз си мислех, че съм в полза на обществото. В частност...тези, които имат нужда от съвет.

01-15-2007, 11:47

аз съм на 25, как точно да се регна? не ми е мястото тук, но като видях че има разни дето са над 19 и пишат реших да се включа.
а и май единственият регнат от мъжете които са над 20 е тоя куенч, друг не съм виждал да се хвали а и явно нямат интерес да влизат сред дечицата

Ice_Queen
01-15-2007, 11:48

Моите са простички:

А аз си мислех, че съм в полза на обществото. В частност...тези, които имат нужда от съвет.
Съжалявам...горчивата истина е ...че..госта разби илюзиите на целия форум за световно господство... :smt011

Ice_Queen
01-15-2007, 11:50

аз съм на 25, как точно да се регна? не ми е мястото тук, но като видях че има разни дето са над 19 и пишат реших да се включа.
а и май единственият регнат от мъжете които са над 20 е тоя куенч, друг не съм виждал да се хвали а и явно нямат интерес да влизат сред дечицата

че ти щом четеш значи нещо ти хваща окото ...в8 малко...и няма възрастова граница..ясно че е тийн форума,ама живеем в свободна държава.. :mrgreen:

jeditte
01-15-2007, 11:51
Странен е тоя Гост, първо твърди, че бил надхвърлил "допустимата" за участие във форума възраст, а в същото време дефакто УЧАСТВА и то като "гост"
Много ясно, че трябва да има и малко по-големи, от чисто практическа гледна точка, ти самият Госте, твърдиш,че имаш опит и познания, защо вместо да се дъвчеш с хората, не помогнеш на някой, който има нужда от съвет? Сподели опита си и помогни на другите- това е целта на форума. Най-лесно е да кажеш "Вие сте комплексари, а аз съм готин, ама не ми се занимава да ви доказвам колко съм готин". Ако се регнеш и започнеш да даваш адекватни и полезни съвети, ако вкараш тънък хумор на място и покажеш уважение към хората, било в тема или на лични, евентуално и теб може да те харесаме и да ни станеш приятен. Но докато джавкаш в сянката, не мисля че ще постигнеш нещо.

01-15-2007, 11:56
Странен е тоя Гост, първо твърди, че бил надхвърлил "допустимата" за участие във форума възраст, а в същото време дефакто УЧАСТВА и то като "гост"
Много ясно, че трябва да има и малко по-големи, от чисто практическа гледна точка, ти самият Госте, твърдиш,че имаш опит и познания, защо вместо да се дъвчеш с хората, не помогнеш на някой, който има нужда от съвет? Сподели опита си и помогни на другите- това е целта на форума. Най-лесно е да кажеш "Вие сте комплексари, а аз съм готин, ама не ми се занимава да ви доказвам колко съм готин". Ако се регнеш и започнеш да даваш адекватни и полезни съвети, ако вкараш тънък хумор на място и покажеш уважение към хората, било в тема или на лични, евентуално и теб може да те харесаме и да ни станеш приятен. Но докато джавкаш в сянката, не мисля че ще постигнеш нещо.

Само ще ти кажа, че не веднъж съм помагал като Гост. Просто не се свалям с ученички и не смятам, че трябва да се регистрирам. Защото сигурно ще съм втория регистрирал се тук над 20 и някоя годинка. За мен е смешно.

bungle
01-15-2007, 11:58
Спокойно, няма да си втория.. Втория го познавам. ;)

01-15-2007, 12:02
Тогава по добре не ми казваи кое е защото аз и другите Гости със сигурност ще го подберем. Пък съм сигурен че сам ще се издаде

двама за цял форум с деца
представям си за кви идеоти става вапрос (извинявам се ако се обиди някого)

jeditte
01-15-2007, 12:04
......

Ice_Queen
01-15-2007, 12:07
Тогава по добре не ми казваи кое е защото аз и другите Гости със сигурност ще го подберем. Пък съм сигурен че сам ще се издаде

двама за цял форум с деца
представям си за кви идеоти става вапрос (извинявам се ако се обиди някого)

А като не ти харесва кой влиза,кой какво пише ,кой на кой се сваля,кой с кой си лафи и какво казва...извинявай ме но просто може да не влизаш повече във форума !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!т а кой на 23 се е регнал и на кой се сваля си е лично негов проблем!!!!!!!!!!!!!!!!!Идеята сам си я казал -форум с деца!детско мислене!детска работа!ти като си далеч от тия категории какво изобщо продължаваш да пишеш и да даваш акъл боже?!?!

Undying
01-15-2007, 12:41
Имаш шанс с кучето на съседа,ако тва те устройва...

pampers
01-15-2007, 13:45
не6то по-тъпо 6то не измисли :evil:

gangbang
01-15-2007, 16:11

Да немаш предвид мен :roll: :mrgreen:

01-16-2007, 09:41
Хора над 20 подвизаващи се тук - сте гадни педофили и сте дошли за малки момиченца и момченца. Ние знаем това! И няма да ви оставим безнаказани!

JoeBanana
01-16-2007, 09:42
дебна да ебна, признавам :-D

01-16-2007, 09:44
quench, Gangstera и останалите педофили. Засрамете се бе малоумници!

Ice_Queen
01-16-2007, 09:55

сру,имам застраховка :roll:

JoeBanana
01-16-2007, 10:01

ама пълно каско ли си или ше ти изплатят само орално-анални щети ? :-D

mravkata_z
01-16-2007, 10:02
quench, Gangstera и останалите педофили. Засрамете се бе малоумници!

Ako автора на темата се позамисли, ще открие, че това е форум.....създаден за дискусии и да си помагаме. Ако в него пишат само 15/16 годишни пишлемета без опит, с какво могат да си помогнат? Нужно е
да има някой с повече познания, за да има смисъл от тоя форум, а точно тези 2ма потребители, определено са полезни за по голямата учащасе се още част от форума. Няма нищо лошо в това да даваш мнение когато са го искали и с това да помагаш на хората- вижда ми се доста далече от комплекси!?

Ice_Queen
01-16-2007, 10:11

ама пълно каско ли си или ше ти изплатят само орално-анални щети ? :-D
Аналните щети не са позволени с закон :-D

air_J
01-16-2007, 11:53
Е, има поне 5-6 потребителя над 20 години (включително и моя милост). Аз не се свалям с ученички (поне не във форума), защото просто над 50% от готините ученички във форума са от София, или Пловдив, а аз от Свищов и няма смисъл. А иначе има доста ученички от форума, които с удоволствие бих преслушал. :twisted:

WaKo
01-16-2007, 12:00
И аз съм от тези дъртите над 20, с ученички не съм се свалял горе-долу от 3 години, а и не мисля да започвам сега, не че има нещо лошо, ама после като имате нещо проблем и : "Ама да каже някой с опит". Е да, ама 15-16 години и опит не се връзват много...

01-16-2007, 12:13
педофилите един по един се изтъркаляха от мишите дупки в които се криеха, след като двама от най-отявлените им водители бяха разконспирирани!
браво!!!
скоро ще ви смажем дъртаци виагролюбци :evil:

01-16-2007, 22:21
Аз съм на 23 години. Все още девствен с жена.
Притеснявам се от връстничките си защото са много отворени и някак не се чувствам комфортно сред тях.
Зная много на теория, дори съм експерт в областта.
Но практика нямам.
Искам млада ученичка, с която да се уча и практически
За това съм посетител на тоя форум
някоя 16 годишна ми трябва
да ме отрака
не съм педифил, не се подвеждайте по това че се увличам по малките ученички и връстничките ми не ми обръщат внимание
правя секс без презерватив защото съм голям прейбой както вече писах в една друга тема
Хайде кажете ми имам ли шанс с ученичка

Тва няква смесица между прерия и бой ли е? Прерийно момче звучи логично... :lol: :lol: :lol:

Теб като не ти пускат връсничките ти, какво остава за ученичките? Даже май и на гробищата няма да имаш шанс!

gangbang
01-17-2007, 06:37
Ай пак тая педофилия... Тва за закуска, за обяд и за вечеря - Меню - Педофилия :D

Осъзнайте се. Всеки имащ полов контакт с лице над 14 години, няма как да е педофил.

quench
01-17-2007, 06:40
Кульо,баце,аз предлагам да изведем тоя пич,дето пише темите и разните други,дето се изказват по тях,да пием бира,щото ми се струват едбаси бруталните типове! Копеле! :smt040

gangbang
01-17-2007, 06:47
Кульо,баце,аз предлагам да изведем тоя пич,дето пише темите и разните други,дето се изказват по тях,да пием бира,щото ми се струват едбаси бруталните типове! Копеле! :smt040

Брутални типове са само тука :-D За кво са ми на вън, ако ше се напият от 2 бири. По-добре ученички да вземем, поне и да се напият и да не се напият секак ше е забавно :lol:

Digital
01-17-2007, 06:48
Е кво педофили, те малките момиченца самички отиват при тях.

quench
01-17-2007, 06:50
Наливаш им масло в огъня,а? Няма да се напият от 2 бири бре,ще се стегнат - като ги вкараме в Стария войн и наредим пред тях по 5 големи халби,ще се стегнат и ще изпълнят дълга си!
:wink:
Не бе, колкото повече пишат и се плаят,толкова по-симпатични ми стават. Сериозно. Трябва да има повече буртални младежи,иначе висчки ще станат чалгари.
:?

gangbang
01-17-2007, 06:55
Брутални младежи беха соц-хулиганите през 80-те. Сега са се изнежили доста от това висене пред компютрите :lol:

quench
01-17-2007, 07:03
Ще ги преслушаме. Може и ученички да викнем 8)
Да си оправдаем лошата слава,а? :P :wink:

bungle
01-17-2007, 07:08
Аз броя ли се за ученичка ?

Да ми е честит хилядният пост. :-D

quench
01-17-2007, 07:10
Може,може... Що,навита ли си? :twisted:

01-17-2007, 07:12
Кунч, ти приятел нямаше ли си ве? Нищо лично, само питам

bungle
01-17-2007, 07:18
Може,може... Що,навита ли си? :twisted:

Ама аз само питам.
Да разбера дали ме имате за младо и сочно парче.
Да ме привикате.
Да ме използвате.
Аз..беззащитната.
Невинната..

quench
01-17-2007, 07:19
Да бе,омъжана съм,ама е много горзен и кирлив мангал,а аз имам нужда от истински мъж и затова свалям он-лайн-о Бънгъл
:P :wink:

bungle
01-17-2007, 07:22
Мъж ли ме изкара бе ???

Бой в ребрата докато дишаш!

И ще миеш чиниите със сетни сили минути преди Рогатия да те привика .

01-17-2007, 07:31
Мъж ли ме изкара бе ???

Бой в ребрата докато дишаш!

И ще миеш чиниите със сетни сили минути преди Рогатия да те привика .

че те и нарече лайно :roll: :roll: :roll: "он-лайн-о" - Кунч

quench
01-17-2007, 07:33
Нее,господарке,не ме бийте!!! Еее,удари ме и тука,моля те!
:twisted: :lol: :wink: :-D

bungle
01-17-2007, 07:44
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

shizzle
01-17-2007, 07:47
Часът е 10, а вие вече почнахте със спама.. Тс-тс-тс, май ще ми се наложи да си сипя чашка уиски, за да ви изтърпя (нали е на съквартиранта ;))

quench
01-17-2007, 07:48
Не,избива ни на изродия - аз съм си пуснал ЕП-то на Абруптум на касетка,а Бънгъл не знам на какво изродясва вкъщи
:P :D

WaKo
01-17-2007, 07:58
Часът е 10, а вие вече почнахте със спама.. Тс-тс-тс, май ще ми се наложи да си сипя чашка уиски, за да ви изтърпя (нали е на съквартиранта ;))

Баси като си помисля, че оставих беззащитна цяла бутилка Jim Beam в стаята при съквартирантите... :)

bungle
01-17-2007, 08:05
Бънгъл сега изтрещава на Фантомас VS Бьорк.

01-17-2007, 08:25

Баси като си помисля, че оставих беззащитна цяла бутилка Jim Beam в стаята при съквартирантите... :)

ТИ СИ БОЛЕН ВЕ!!! ТИ НЕ СИ НАРЕД!!! ТВА Е ДЖИМ БИЙМ!!! ТЕБЕ ТРЯ ТЕ СЪДЯТ!!! Кажи ся че беше черен етикет и ще има екзекуция!!!

01-17-2007, 08:51
ПЕДОФИЛИТЕ quench И Kulio Gangstera СИ ПРИЗНАХА ПОД ФОРМАТА НА ШЕГА ЧЕ ЖЕЛАЯТ ДА ЛОЧАТ БИРА КАТО СВИНИ И ДА ПРАВЯТ ОРГИИ С МАЛКИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!
НЕКА ПОРИЦАЕМ ПЕДОФИЛИТЕ И ТЯХНАТА СВИТА ВОДЕНА ОТ РАЗПАСАНАТА ШАНТОНЕРКА bungle !

НЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА!

quench
01-17-2007, 08:52
Бате,айде да ходим да пием бира в Амстердам довечера към 6,забрави ги тия идиотщини! ;)

01-17-2007, 08:53
Бате,айде да ходим да пием бира в Амстердам довечера към 6,забрави ги тия идиотщини! ;)

КУЗОВ С ВАС ЛИ Е?

quench
01-17-2007, 08:54
Не бе,нещо го е хванал грипът и сега е на легло. Но ако искаш,можем да му идем на свиждане,а?
:twisted:

bungle
01-17-2007, 09:03
ПЕДОФИЛИТЕ quench И Kulio Gangstera СИ ПРИЗНАХА ПОД ФОРМАТА НА ШЕГА ЧЕ ЖЕЛАЯТ ДА ЛОЧАТ БИРА КАТО СВИНИ И ДА ПРАВЯТ ОРГИИ С МАЛКИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!
НЕКА ПОРИЦАЕМ ПЕДОФИЛИТЕ И ТЯХНАТА СВИТА ВОДЕНА ОТ РАЗПАСАНАТА ШАНТОНЕРКА bungle !

НЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА!

Нали Куенч беше начело на групичката??
К'во стана сега,а ?

01-17-2007, 09:05

НЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА!

Нали Куенч беше начело на групичката??
К'во стана сега,а ?

ТОЙ ПАК Е НАЧЕЛО
САМО СЕ ПРОЯВИ ОЩЕ ЕДИН ПЕДОФИЛ
ТЕ И ДРУГИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ СКОРО
ЩЕ ГИ РАЗКРИЕМ ВСИЧКИТЕ

А ТИ ВОДИШ ГРУПАТА НА ЗАБЛУДЕНИТЕ ИМ ПОКЛОННИЧКИ

bungle
01-17-2007, 09:07
Зле си, брат.

:shock:

Чувай се какво говориш.
Първо казваш, че съм съм начело, после че не съм..
Аре да си имаме уважението !

JoeBanana
01-17-2007, 09:09
госта малко ми напомня за мен и славните ми подвизи тук преди много време :-D
спомени, спомени

01-17-2007, 09:09
Зле си, брат.

:shock:

Чувай се какво говориш.
Първо казваш, че съм съм начело, после че не съм..
Аре да си имаме уважението !

начело на свитата гравитираща около педофила куенч и проявилия се от скоро втори до сега явно скрит такъв

quench
01-17-2007, 09:10
Ооо,пич,кефиш ме - айде да ходим да правим либоф :wink: :twisted:

bungle
01-17-2007, 09:10
сега и гравитирам...яснооооо.

quench
01-17-2007, 09:11
Айде да ходим на бира,бе,бънгълче! Заеби кинтите,идвай!

01-17-2007, 09:17
кажете в колко часа и каде и очаквайте изненади

01-17-2007, 09:19
Брутални младежи беха соц-хулиганите през 80-те. Сега са се изнежили доста от това висене пред компютрите :lol:

брутално ще е да те държат двама а трети мангал да ти го набива в педофилския свинктер
до като ние гледаме от страни и пикаем по ранитети педеразче

SINDEL
01-17-2007, 09:35
Мале хора, развалихте се. :-D
Яко спам,а? :roll:

NiKOLAN
01-17-2007, 10:32
да

01-17-2007, 10:35
Като бях 12 годишен едни строителни работници ме напиха с бира и после ми се изредиха всичките. Бяха 9 човека.

Не се ли оплака в полицията? Разкажи ни повече за това. Сигурно така си станал извратен ?

quench
01-17-2007, 10:37
Не,много ми хареса,даже оттогава съм метъл :wink:

01-17-2007, 13:14
Не,много ми хареса,даже оттогава съм метъл :wink:

хубаво че си признаваш

WaKo
01-17-2007, 14:52

ТИ СИ БОЛЕН ВЕ!!! ТИ НЕ СИ НАРЕД!!! ТВА Е ДЖИМ БИЙМ!!! ТЕБЕ ТРЯ ТЕ СЪДЯТ!!! Кажи ся че беше черен етикет и ще има екзекуция!!!

Абе не е черен етикет, ама от сутринта го мисля, то трябва да е за след сесията - сега уж трябва да се учи, ама нещо ме налегнаха едни алкохолни мисли. Може да се видим с някой хора оттука да си го поделим това уиски по-натам. Ще викнем и ученички... :-D Поне да има за кво да ни викат педофили
П.С. Тоя госта сега и мен остава да ме направи "водач на педофилите" вече и той няма да знае какво говори :D

01-17-2007, 17:44
ne e normalno az poludqvam kogato nqkav 4i4ka ili "batko" oglejda priqtelkata mi koqto e na 16 :evil: 6ibani pedofili zaslujavate da vi odrejat pi6kite ! :smt075

01-18-2007, 18:19
педофилите ли са на мода тук?

JoeBanana
01-18-2007, 18:20
педофилите ли са на мода тук?
кажи, аз съм дежурния :-D

HollabackGirl^
01-18-2007, 18:48
ммм супер .. батко ... :lol: пиши ми