View Full Version : Още го обичам....мисля че и той мен :(
Историята е супер дълга,но накратко-влюбих се в едно мом4е,и то в мен.Той се запозна с мен мин. година и вси4ко беше супер сладко,и 2мата бяхме яко хлътнали,но той все не действаше...лятото не се виждахме(нямаше го),но си пишехме.В на4алото на даскало продължихме старата история с зарибявките,но един ден той ми каза 4е ве4е не било същото,мн страдах....след месец-два ме покани в тях и трагнахме :) Обясни ми че всичко е било защото до сега не се е целувал никога и го било срам,мн се зарадвах,опраихме я тая работа де :) си4ко бе6е перфектно,и мн се оби4ахме...само 4е ходихме 1 седмица,а ваканцията не се виждахме и на 2рия ден от даскало той ме скъса,за6тото не искал да ме наранява,не бил сериозен,номе оби4ал,просто не било както преди 2 сед...абсолютни глупости....ли4и му 4е има 4уства към мен,но отнася прекалено много подигравки от съучениците си....казах му че не мога без него,излях си ду6ата мн плаках,като се разделяхме и на него му се насълзиха о4ите и ми каза 4е о6те дълго време 6те е сам за6тото не е готов за сериозна връзка...той каза 4е никога пове4е нямало да трагва с моми4е от даскало,6ото и преди го е правил ии пак е излъгал 4е не го харева вапросното моми4е...каза ми 4е се е е зарекъл дори мис свят да е пак да не хлътва,но с мен се е слу4ило....най-интересното е 4е сега постоянно се зарибява с някакви мадами от нета и о6те на 3тото писмо им предлага сре6та...мисла 4е и на него както и на мен му липсва нежност,само незнам за6то не си я търси при мен като знае 4е го ОБИ4АМ....На си4кото отгоре ми каза 4е ако пак го по4уствал 6тял да ми каже....за6тото бил на моменти,но после обясни 4е сериозно 6те си помисли за6тото не иска пак да го изживея....за 3ти път ;( е какво мислите...наистина мн е объркано но 6те се радвам ако отделите 10на мин за мен :) п.с-и 2мата сме на 16,но той е в по-горен клас.....
Еми тъпички сте и двамата хахаха. :-D
Emi spored men toi iska da smenq momi4etata i o6te ne mu e do seriozni vrazki, nai-dobre da go ostavi6 za momenta sam... Neka toi da si preceni kakvo iska ot jivota, obi4a li te naistina i za6to ti pri4inqva bolka. Ostavi go da pomisli :?
пффф нз или аз не разбирам не6то или мом4ето е адски тъпо да те има 4увства към теб и да не иска да сте заедно :shock: а ти от къде си толкова сигурна 4е има може само да си въобразява6 а неговите 4увства да са из4езнали.. :?
пффф нз или аз не разбирам не6то или мом4ето е адски тъпо да те има 4увства към теб и да не иска да сте заедно :shock: а ти от къде си толкова сигурна 4е има може само да си въобразява6 а неговите 4увства да са из4езнали.. :? :smt017
Това, че е хлътнал не означава, че те обича.Не можеш да обичаш човек истински и да се разделите по твое желание на 2-та седмица, това звучи абсурдно.Просто чувствата му не са силни, колкото твоите, факт.Не знам за каква грешка говори, за подигравките в училище ли?Незнам, но какво щеше да му пука, ако те обичаше?Явно не иска сериозна връзка и търси нещо несериозно в нета.Какво можеш да направиш, освен да се опиташ да го забравиш?-това е първият вариант.Вторият е да се опиташ да се бориш за него, но това е доста трудно, след като сте се разделили и той ясно ти е казал, че не иска сериозна връзка.
Ами то историята започна мн преди тези 3 седмици,в които ходихме...8 месеца станаха..просто сам сигурна в своите чувства към него....а за неговите се убедих по много на4ини...всичко бе6е една красива и чиста любов....но той нещо май се уплаши..наистина няма опит във връзките,мисля че е заради приятелите му,защото половината му клас само му говорят "как ще ме ебат"...не са виждали женско горките...за 8 месеца наистина го обикнах,той е 1вата ми толкова сериозна любов,а той призна че и аз за него съм 1то моми4е към което изпитва толкова силни чувства...
He3HauKa
01-15-2007, 18:32
Миличките ми тринадесет годишни дечица до 1-2 години ще се осъзнаете няма да се притеснявате :mrgreen:
FiRe_LaDy
01-15-2007, 18:35
Govori s nego ... ne izpuskai shansa si .. shtom se obichate i dvamata.Davai smelo,zashtoto posle mojed a sajelqvash,che ne si deistvala an vreme ..... Uspehhhh
Lorraine
01-16-2007, 08:55
Историята е супер дълга,но накратко-влюбих се в едно мом4е,и то в мен.Той се запозна с мен мин. година и вси4ко беше супер сладко,и 2мата бяхме яко хлътнали,но той все не действаше...лятото не се виждахме(нямаше го),но си пишехме.В на4алото на даскало продължихме старата история с зарибявките,но един ден той ми каза 4е ве4е не било същото,мн страдах....след месец-два ме покани в тях и трагнахме :) Обясни ми че всичко е било защото до сега не се е целувал никога и го било срам,мн се зарадвах,опраихме я тая работа де :) си4ко бе6е перфектно,и мн се оби4ахме...само 4е ходихме 1 седмица,а ваканцията не се виждахме и на 2рия ден от даскало той ме скъса,за6тото не искал да ме наранява,не бил сериозен,номе оби4ал,просто не било както преди 2 сед...абсолютни глупости....ли4и му 4е има 4уства към мен,но отнася прекалено много подигравки от съучениците си....казах му че не мога без него,излях си ду6ата мн плаках,като се разделяхме и на него му се насълзиха о4ите и ми каза 4е о6те дълго време 6те е сам за6тото не е готов за сериозна връзка...той каза 4е никога пове4е нямало да трагва с моми4е от даскало,6ото и преди го е правил ии пак е излъгал 4е не го харева вапросното моми4е...каза ми 4е се е е зарекъл дори мис свят да е пак да не хлътва,но с мен се е слу4ило....най-интересното е 4е сега постоянно се зарибява с някакви мадами от нета и о6те на 3тото писмо им предлага сре6та...мисла 4е и на него както и на мен му липсва нежност,само незнам за6то не си я търси при мен като знае 4е го ОБИ4АМ....На си4кото отгоре ми каза 4е ако пак го по4уствал 6тял да ми каже....за6тото бил на моменти,но после обясни 4е сериозно 6те си помисли за6тото не иска пак да го изживея....за 3ти път ;( е какво мислите...наистина мн е объркано но 6те се радвам ако отделите 10на мин за мен :) п.с-и 2мата сме на 16,но той е в по-горен клас.....абе ти сигурна ли си че те обича?
pogovori s nego...ni6to ne gubi6!...i kasmet :wink:
4epHo0KaTa_Lady
01-18-2007, 15:00
Pogovorete se..izqsnete se..ama mai vuprosnoto m-4e neznae kvo iska... :? :? :?
Заплаши го, че ще си отрежеш ръката. Ако не ти повярва, си я отрежи.
TreeHill
01-18-2007, 17:48
Това, че е хлътнал не означава, че те обича.Не можеш да обичаш човек истински и да се разделите по твое желание на 2-та седмица, това звучи абсурдно.Просто чувствата му не са силни, колкото твоите, факт.Не знам за каква грешка говори, за подигравките в училище ли?Незнам, но какво щеше да му пука, ако те обичаше?Явно не иска сериозна връзка и търси нещо несериозно в нета.Какво можеш да направиш, освен да се опиташ да го забравиш?-това е първият вариант.Вторият е да се опиташ да се бориш за него, но това е доста трудно, след като сте се разделили и той ясно ти е казал, че не иска сериозна връзка.
Прочетох самоу заглавието...да мислиш е различно,отколкото да знаеш и да си убедена....
PerfectStrang3r
01-18-2007, 17:55
И аз и аз мисля така..