View Full Version : Отваряне на ..
Когато правим анален секс гаджето ми много харесва когато например сме на задна прашка да го извади и да опъва задните бузки и да ми отваря ануса един вид. Не мога да разбера защо му харесва това, но съм забелязала, че нещо подобно правят в някой филми
Lorraine
01-16-2007, 05:37
:smt078 извиняай ама тфа е ужасно!
Аз пък не виждам нищо странно.
:smt015
Lorraine
01-16-2007, 06:13
Аз пък не виждам нищо странно.
:smt015странно не,ама е ебати гнусното :x
ne e gnusno i love anal sex ;-) :P a tfa za dupeto ti deto gajeto ti go plqska ... mom4etata mn obi4at dupeta 8)
Всеки си има вкус явно това му доставя някакво удоволствие, ако на теб не ти пречи не го спирай ама ако ти му го кажи поговорете си ако трябва :wink:
Явно това му доставя някакво удоволствие щом е така остави го харесва му а на теб едва ли ти пречи :wink:
Krum4o18
01-16-2007, 08:00
Явно това му доставя някакво удоволствие щом е така остави го харесва му а на теб едва ли ти пречи Wink
bungle.. обожаваме дупета! :twisted: :twisted: :twisted: Аз лично и на глас боготворя дупето на приятелката си.
Кефи се човекът,кво толкова.И аз обичам като съм отзад да гледам дупето на приятелката си :) :oops: ...,но по анални "изкушения" не си падам...
Мом4етата оби4ат дупета. Тва е. Просто и ясно. И не виждам кво те притеснява тва, 4е гаджето ти се възбужда като ти гледа дупето. :wink:
Добре, де, "момчетата обичат дупета". Все едно вие нямате слабости! Хайде, де, не можете да кажете, че не харесвате дупета или нещо друго по нас ;)
cvety_i_bebeto
01-16-2007, 12:13
Невиждам нищо лошо,но друг е въпроса,че на теб май ти е малко не приятно. Поне така ми се струва по тва,че казваш "какво тлкова му харесва". :wink:
Невиждам нищо лошо,но друг е въпроса,че на теб май ти е малко не приятно. Поне така ми се струва по тва,че казваш "какво тлкова му харесва". :wink:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAHH!!
НЕ ВИЖДАМ! НЕПРИЯТНО! КАК НЕ УСПЯХТЕ ДА ГИ УЦЕЛИТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ!
мм не съм пробвала анално ,но много скоро нау4их 4е му харесвало когато сме на задна да ми гледал отвора :shock: ..
амм как да кажа- след като ми го съобщи около 5 мин нямах думи какво да му кажа... незнам за мен гледката не е превъзходна на "отвора" (няма зна4ение анален или вагинален)
ама явно това харесва на мъжете ! е като им харесва да си гледат :) :smt104 или да :smt016 :oops: :oops: :oops:
мм не съм пробвала анално ,но много скоро нау4их 4е му харесвало когато сме на задна да ми гледал отвора :shock: ..
амм как да кажа- след като ми го съобщи около 5 мин нямах думи какво да му кажа... незнам за мен гледката не е превъзходна на "отвора" (няма зна4ение анален или вагинален)
ама явно това харесва на мъжете ! е като им харесва да си гледат :) :smt104 или да :smt016 :oops: :oops: :oops:
И на нас не ни харесва да гледаме пенис, ама нищо не ви казваме... така че нека има демокрация - всеки да си гледа каквото го кефи
naistina e mn gnusno!!!poprincip mom4etata im haresva pove4e analniq sex,za6toto e po-tqsno,no ne razbiram teb! :(