View Full Version : Как да накарам приятелят ми да ми вярва?
fifi_friend
01-16-2007, 08:28
Убеден е, че съм му изневерила, което естествено не е така. Нямало е никакви основания за ревност и въпреки това най-открито ми заяви, че ми няма доверие и едва ли ще ми има. Причината явно не е в мен, но не искам да го загубя. Какво да правя? Изключвам варианта за раздяла. Пробвах - разделихме се временно и за кратко след като се събрахме мислех, че ми вярва, но не е така. Помогнете ми. Моля ви!!!
Lorraine
01-16-2007, 08:31
Убеден е, че съм му изневерила, което естествено не е така. Нямало е никакви основания за ревност и въпреки това най-открито ми заяви, че ми няма доверие и едва ли ще ми има. Причината явно не е в мен, но не искам да го загубя. Какво да правя? Изключвам варианта за раздяла. Пробвах - разделихме се временно и за кратко след като се събрахме мислех, че ми вярва, но не е така. Помогнете ми. Моля ви!!!поговорете и го питай защо мисли че си му изневерила.. :wink:
fifi_friend
01-16-2007, 08:48
Говорили сме естесвено. Нищо. Измъква се. Измисля си - свързва дребни и различни събития докатоне си изфантазира нещо. Искам да го предразположа да ми вярва.
Lorraine
01-16-2007, 08:51
да не си търси повод да се скарате?
fifi_friend
01-16-2007, 08:55
не естествено. Обича ме безкрайно много. Но предплагам, че и него го мъчи това, че не може да ми се довери и затова искам да му помогна, да му дам тласък напред. Но как?
He3HauKa
01-16-2007, 13:21
Пф моя е същия... мисли ме за най-черната и не ми вярва въпреки ,че се опитвам да му покажа ,че много съм се променила.Но както и моя приятел си има причина,така и твоя сигурно има.Дай му малко време,престани да говориш на тая тема и с времето би трябвало да се научи да ти вярва,защото иначв връзката ви няма бъдеще ( както и моята де
:oops:
FiRe_LaDy
01-16-2007, 13:34
Emi i men segashniq mi otnachalo mi nqmashe pochti nikvo doverie,ama sega s vremeto svikna i mi ima doverie(pona taka mi kaza de).Taka che mislq che mu e nujno vreme za da zapochne da ti vqrva.A ti ot svoq strana prodyljavai v syshtiq duh kato ne mu davash naprazno da se symnqva v teb ... :wink:
аз пък съм сигурна, че каквото и да ти казва той, вътре в себе си знае че ти вярва. защото съгласи се, че не можеш да се събереш с един човек след раздяла при положение, че не му вярваш. ако това наистина беше така, то той никога не би поискал да се върне при теб, а доколкото разбирам го е правил ;)
Поговерете и опитайте да се разберете...
Една връзка се крепи върху доверие,ако основата липсва каква е тая връзка?Ти си знаеш най-добре,но да ти заяви че никога няма да ти има доверие и ти все пак да искаш да си с него...Незнам...
Еми, трябва да говорите постоянно за това и да го убедиш все някога, че това не е така.Кажи му колко много го обичаш и само той те интересува.А и ти казваш, че сте се разделили за известно време-възможно е за този период от време да не ти вярва.