View Full Version : Мноо смотана работа с гаджето<Хелпп
Mar2<t1p0>
01-16-2007, 12:16
Преди 3 дена тръгнах с едно момиче,с което засега само в даскало се виждаме,ама проблема е,че няма за какво да си говорим,а е супер тъпо само да си мълчим вчера голямото междучасие -30 минути на 2 пъти тя ми вика кажи нещо,а аз немога да измисля какво да и кажа имам чувството,че нямаме мн общи теми,помагайте ,че така е мн гадно а не искам да късаме още :? :?
TreeHill
01-16-2007, 12:18
интересната работа ... вие въобще познавате ли се?От 3 дена ходели...
az ne vijdam kak daje ste stanali gadjeta kato nqmate za kakvo da si govorite ...
razgovora e v osnovata na edna vryzka,pa vie kato neznaete kvo da si kajete ..nz
i pi4 opitai se da ne se vcepenqva6 mnoo kat ste zaedno i sym siguren 4e 6te nameri6 za kvo da i govori6 ;)
Ми за много неща може да си говорите.
Питай я какво ще прави след даскало, говорете си за нормални, битови работи. За училище, някои смешни случи с даскалите :D , за времето, за настроенията ви, за това какво харесвате, някой виц може да кажеш, някой базик....
E,щом на 3тия ден вече сте се изчерпали,кво остава за напред...Или пък все още не сте започнали?Ами започни с нещо малко,разпитай я за нея,поискай да научиш повече неща-какво харесва и какво не,от какво се интересува,каква музика слуша и т.н.Започнете с по-общи теми. :-)
Ми за много неща може да си говорите.
Питай я какво ще прави след даскало, говорете си за нормални, битови работи. За училище, някои смешни случи с даскалите :D , за времето, за настроенията ви, за това какво харесвате, някой виц може да кажеш, някой базик....
Ми де да знам...музика, кино, телевизия.И по форума има много теми-потърси и те ще ти помогнат. :wink:
Mar2<t1p0>
01-16-2007, 15:13
Ами аз ходя от 3 дена с нея,но се познаваме от около 1 месец и утре,ще гледам да намеря повече за каквото да говоря,надявам се иначе сигурно няма да се получи :roll:
passion_kisssss
01-16-2007, 16:44
хоохохо тфа ми е до болка познату :lol: хаха ми аз така хоих се 1 мом4е 1 месец ама ние почти не си говорехме е така кат се фиждахме малчахме и двамата напраооо доста сконфузену бе6е кат се сета.......... ами ние за тфа скъсахме де...... ми поразпитай я кфо харесфа по кфо си пада ала бала об6ти работи и после.......... 4е..... гадно така