Влез

View Full Version : Мноо смотана работа с гаджето<Хелпп

Mar2<t1p0>
01-16-2007, 12:16
Преди 3 дена тръгнах с едно момиче,с което засега само в даскало се виждаме,ама проблема е,че няма за какво да си говорим,а е супер тъпо само да си мълчим вчера голямото междучасие -30 минути на 2 пъти тя ми вика кажи нещо,а аз немога да измисля какво да и кажа имам чувството,че нямаме мн общи теми,помагайте ,че така е мн гадно а не искам да късаме още :? :?

TreeHill
01-16-2007, 12:18
интересната работа ... вие въобще познавате ли се?От 3 дена ходели...

01-16-2007, 12:18
az ne vijdam kak daje ste stanali gadjeta kato nqmate za kakvo da si govorite ...
razgovora e v osnovata na edna vryzka,pa vie kato neznaete kvo da si kajete ..nz
i pi4 opitai se da ne se vcepenqva6 mnoo kat ste zaedno i sym siguren 4e 6te nameri6 za kvo da i govori6 ;)

sherry
01-16-2007, 12:21
Ми за много неща може да си говорите.
Питай я какво ще прави след даскало, говорете си за нормални, битови работи. За училище, някои смешни случи с даскалите :D , за времето, за настроенията ви, за това какво харесвате, някой виц може да кажеш, някой базик....

Undying
01-16-2007, 13:59
E,щом на 3тия ден вече сте се изчерпали,кво остава за напред...Или пък все още не сте започнали?Ами започни с нещо малко,разпитай я за нея,поискай да научиш повече неща-какво харесва и какво не,от какво се интересува,каква музика слуша и т.н.Започнете с по-общи теми. :-)

iiirish
01-16-2007, 14:02
Ми за много неща може да си говорите.
Питай я какво ще прави след даскало, говорете си за нормални, битови работи. За училище, някои смешни случи с даскалите :D , за времето, за настроенията ви, за това какво харесвате, някой виц може да кажеш, някой базик....

koalka
01-16-2007, 14:31
Ми де да знам...музика, кино, телевизия.И по форума има много теми-потърси и те ще ти помогнат. :wink:

Mar2<t1p0>
01-16-2007, 15:13
Ами аз ходя от 3 дена с нея,но се познаваме от около 1 месец и утре,ще гледам да намеря повече за каквото да говоря,надявам се иначе сигурно няма да се получи :roll:

passion_kisssss
01-16-2007, 16:44
хоохохо тфа ми е до болка познату :lol: хаха ми аз така хоих се 1 мом4е 1 месец ама ние почти не си говорехме е така кат се фиждахме малчахме и двамата напраооо доста сконфузену бе6е кат се сета.......... ами ние за тфа скъсахме де...... ми поразпитай я кфо харесфа по кфо си пада ала бала об6ти работи и после.......... 4е..... гадно така