View Full Version : Мъж сваля приятелката ми. Как да реагирам???
Тя е 17, аз на 19. Некъф 26 годишен я чака всяка вечер пред училище и я увещава да се повози с него в бавареца му. Тя на три пъти му отказва, защото е с мен. Но ето че снощи аз си тръгнах по рано и тя нямала избор. Качила се. Съобщиха ми съучениците. Питах я, тя не отрече. Каза, че само се возили и си говорили общи приказки. Не и бил посягал. Ходили до някакво кафене в Студентски град, постояли там и я оставил пред тях.
Тя ми каза, че не го харесва, не изпитва нищо, и дори не и е симпатичен.
Да я оставя ли да се среща и с него или да и забраня? А бе кво да правя?
blabla_bla
01-16-2007, 12:59
mi ti i da i i zabrani6 tq ako iska 6te prodalji da si izliza s nego
2ro ne e li stranno 4e vse pak se e ka4ila smisal v kolata na nqkav nepoznat o6te v detskata gradima se u4i da ne vzima6 bonbonki ot nepoznati kamu le da se ka4va6 v kolata na nqkoi
1. Не можеш да й забраниш - само ще се скарате на тема: "Ти ли ще ми казваш какво да правя"
2. Остави я тя да се оправи със ситуацията - ако тя не е заинтересувана няма да избяга с оня
3. Няма такова нещо като не е имала избор - качила се е, защото е искала - кажи й че не ти е приятно и толкова, без забрани и императиви, за да не отидеш на точка 1 и да я накараш напук да направи нещо. Ако е разбрано момиче и държи на теб няма да се качва втори път при оня. Ако се качи пак вече й казваш по-остро нещата, а ако има и трети път теглиш й една майна и я разкарваш - щом е тръгнала по тоя път връщане няма. Тези работи, че не го харесва, не разчитай на тях - какво друго да ти каже.
Ситуацията е много деликатна и номера е ти хем да й покажеш, че твърдо ти е неприятно, хем тя да не се почувства ограничена. Идеята е да я накараш да се чувства виновна и тя самата да се ограничи, а не ти да й казваш ще правиш това, няма да правиш това.
Да знаеш, че положението е доста кофти, особено това, че се е качила веднъж при оня показва, че тя е проявила интерес и оня сега ще стане още по-настоятелен. Стигне ли се до втори път да излязат мога да ти кажа, че тогава нещата ще отидат на зле, но пък не ви познавам и не знам какви са ви точно отношенията, нито каква е тя, но излезе ли втори път от опит ти казвам, че нещата отиват на зле между вас и по-добре да я разкараш докато време, за да не прави на глупак и поне да си запазиш достойнството
Запиши му номера на колата! Такива анонимни толкова ги мразя, че изпадам в някакво умопомрачение само като си представя ситуацията.
Не го познава, а се качва в колата му!? Какво, по дяволите?! Да си кажа честно, много ми се иска това да е просто поредната шега на гърба на форума.
Предполагам, че съвети като "изпонатроши му стъклата" няма да са особено полезни, а?
Както каза WaKo, ще трябва да се държиш все едно ти си сгрешил. Обясни й защо ти е неприятно, кажи й, че му нямаш доверие и се притесняваш за нея. Без повелителни или собственически изтъпления (макар, ако трябва да бъда честен, и такива работят, но е доста трудно да не минеш границата и да те заебe) Тя е важна за теб и не искаш нищо лошо да й се случи. Че, ако има нужда от каквото и да е, ти ще си до нея.
OtherDimension
01-16-2007, 14:24
Тя е 17, аз на 19. Некъф 26 годишен я чака всяка вечер пред училище и я увещава да се повози с него в бавареца му. Тя на три пъти му отказва, защото е с мен. Но ето че снощи аз си тръгнах по рано и тя нямала избор. Качила се. Съобщиха ми съучениците. Питах я, тя не отрече. Каза, че само се возили и си говорили общи приказки. Не и бил посягал. Ходили до някакво кафене в Студентски град, постояли там и я оставил пред тях.
uff gadna situaciq ..
s takiva barovci rabota da si nemash - kazvam ti go ot lichen opit
Zvuchi kato golqmo klishe - no mislq che trqbva da si pogovorite..
Ako ne ste zaedno ot skoro , veche imate silna vruzka pomejdu si kaji vsichko koeto mislish i chuvstvash - tq kak shte reagira ti trqbva da znaesh po-dobre ot men..spored men tq trqbva da go razkara - dano ne se okaje nekuv parazit i vi ostavi na mira . Uspeh !
Запиши му номера на колата! Такива анонимни толкова ги мразя, че изпадам в някакво умопомрачение само като си представя ситуацията.
Не го познава, а се качва в колата му!? Какво, по дяволите?! Да си кажа честно, много ми се иска това да е просто поредната шега на гърба на форума.
Предполагам, че съвети като "изпонатроши му стъклата" няма да са особено полезни, а?
Както каза WaKo, ще трябва да се държиш все едно ти си сгрешил. Обясни й защо ти е неприятно, кажи й, че му нямаш доверие и се притесняваш за нея. Без повелителни или собственически изтъпления (макар, ако трябва да бъда честен, и такива работят, но е доста трудно да не минеш границата и да те заебe) Тя е важна за теб и не искаш нищо лошо да й се случи. Че, ако има нужда от каквото и да е, ти ще си до нея.
Съгласен !
На 17 ,може да ви звучи тъпо,но това момиче реагира по-доста странен начин.Защо се качва при непознат?Какво значи нямала избор?
Щом е на 26,едва ли мога да кажа,че е подофил,но не е и много нормално.Знаете телефона на полициата,използвайте го.Имам чувството,че ако в такива ситуации се дава свобода на действие на въпростния "анонимен",нещата могат да свършат зле...
Както писах момичето трябва да го разкара ясно и точно - не ме кефиш, имам си приятел, държа на него, не ме търси повече и това е. Колкото и да е нахален все ще му стане ясно какво е положението. Обаче номера тя сама да се сети за това, вместо да ходи на кафе с него в Марсилията или Инфинити по Студентски град
IKisseDAGirL
01-16-2007, 14:32
да й забраниш? и с какво право, ако мога да знам :-k
можеш да й кажеш, че ти е неприятно, но не си й никакъв, че да си измисляш забрани.. дори и баща й няма да има право скоро да й забранява, когато навърши 18, та ти ли? :lol:
ейй на мен някой ако посмее да ми каже нещо от сорта на това с кого "мога" и "немога" да излизам, познай къде ще го пратя на секундата :lol:
OtherDimension
01-16-2007, 14:34
можеш да й кажеш, че ти е неприятно, но не си й никакъв, че да си измислаш забрани.. дори и баща й вече няма да има право скоро да й забранява, когато навърши 18, та ти ли? :lol:
ейй на мен някой ако посмее да ми каже нещо от сорта на това с кого "мога" и "немога" да излизам, познай къде ще го пратя на секундата :lol:
eh che sme vajni .. tva li e problema ? da vleznesh i da kajesh kolko si nezavisima ? ama inache sq she si svalish pantaloncheto i shte kajesh : mila mamo , mojesh li da mi go izperesh za utre , che gadjeto she me vodi na kino .. aman ot takiva kato tebe
IKisseDAGirL
01-16-2007, 14:37
можеш да й кажеш, че ти е неприятно, но не си й никакъв, че да си измислаш забрани.. дори и баща й вече няма да има право скоро да й забранява, когато навърши 18, та ти ли? :lol:
eh che sme vajni .. tva li e problema ? da vleznesh i da kajesh kolko si nezavisima ? ama inache sq she si svalish pantaloncheto i shte kajesh : mila mamo , mojesh li da mi go izperesh za utre , che gadjeto she me vodi na kino .. aman ot takiva kato tebe
майка ми я няма край мен, за да "ми пере панталончето" за твое сведение..
и не се правя на важна, а казвам, че той не може да ограничава свободата на хората, освен ако те самите не го искат :roll:
OtherDimension
01-16-2007, 14:39
.. i kude shte go pratish na sekundata , momcheto koeto obichash , a to tolkova te obicha che te iska za nego ? :(
pisancheto_love
01-16-2007, 14:57
:cry: Честно да ти кажа,според мен това нейното са едни лъжи.Ако той и е неприятен,грозен,както тя казва,защо се качва в неговата кола,и то не един път?!Ако на теб някой ти е противен нямали да се оправдаваш "сега не мога,бързам,друг път".Ти решаван,но според мен ти не трябва да решиш дали да и забраниш да го вижда,а дали да останеш с нея.когато си готов с отговора ми кажи,какво си решил!
pisancheto_love
01-16-2007, 14:58
:cry: Честно да ти кажа,според мен това нейното са едни лъжи.Ако той и е неприятен,грозен,както тя казва,защо се качва в неговата кола,и то не един път?!Ако на теб някой ти е противен нямали да се оправдаваш "сега не мога,бързам,друг път".Ти решаван,но според мен ти не трябва да решиш дали да и забраниш да го вижда,а дали да останеш с нея.когато си готов с отговора ми кажи,какво си решил!
Мисля, че приятелката ти си пада по това момче 26 годишното. А теб те баламосва
Най-правилното мнение беше,че с големите баровци не е хубаво да си имаш работа,обаче те не си играят с подобни дечица,а тва предполагам е просто някой застаряващ ерген с БМВ 316-ка.И аз не обичам разприте,но вече си зависи и от момичето,до колко държиш на нея,но пък щом тя се качва в колата му значи има нещо съмнително.Виж,вече ако беше насила,бих направил всичко за моето момиче,независимо кой е,няма да ме интересува,но тук просто тя доброволно си прави нейните неща.На такъв човек доверие не бих имал никога и бих преусмислил връзката си,но ти си знаеш и умната.
IKisseDAGirL
01-16-2007, 15:08
.. i kude shte go pratish na sekundata , momcheto koeto obichash , a to tolkova te obicha che te iska za nego ? :(
любовта не е достатъчна
не бих приела любов с ограничения ](*,)
любовта не е достатъчна
Ти ако си ми гадже, ще те налагам по няколко пъти и не ограничения, ама ще козируваш.
Все пак си жена. Мъжа квото ти каже, това изпълняваш. Без мрън, мрън.. но май не си попадала още на мъже ти.
Пожелавам ти да попаднеш на истински мъж и да усетиш тръпката.
ЛИГЛИ
OtherDimension
01-16-2007, 15:19
любовта не е достатъчна
Ти ако си ми гадже, ще те налагам по няколко пъти и не ограничения, ама ще козируваш.
Все пак си жена. Мъжа квото ти каже, това изпълняваш. Без мрън, мрън.. но май не си попадала още на мъже ти.
ЛИГЛИ
любовта не е достатъчна
ЛИГЛИ
Демокрация има в тая държава...от има,няма 17 години.Много филми гледаш...много...
IKisseDAGirL
01-16-2007, 15:26
любовта не е достатъчна
ЛИГЛИ
хахах, господин "истински мъж", незнам от къде реши, че такъв е този, който се държи с жената като с нещо по-нисшо и гледа да я контролира и командва, но уверявам те, че никога няма и да тръгна с такъв като теб, ако ще и да си принцът на Монако :lol: :lol: а дори и някога да попадна на подобно "животно", едва ли ще се задържа при него и един ден, още щом го разбера какво представлява
това описание, което направи, по-скоро приляга на един истински комплексар, а не мъж, объркал си думата :x
TupacFena
01-16-2007, 15:46
Аиде оспамихте горката тема
любовта не е достатъчна
ЛИГЛИ
хахах, господин "истински мъж", незнам от къде реши, че такъв е този, който се държи с жената като с нещо по-нисшо и гледа да я контролира и командва, но уверявам те, че никога няма и да тръгна с такъв като теб, ако ще и да си принцът на Монако :lol: :lol: а дори и някога да попадна на подобно "животно", едва ли ще се задържа при него и един ден, още щом го разбера какво представлява
това описание, което направи, по-скоро приляга на един истински комплексар, а не мъж, объркал си думата :x
И 6 пъти да го копираш ПУТКО няма да има ефект.
Защото няма как един истински мъж да е комплексар.
Мъж който поставя на мястото си путка като тебе и тя не смее да шукне и да си вири нослето е истински мъж. Комплексар е путьото, който ти угажда и ти го въртиш на малкия си пръст. Но той ти изнася на теб, за това ти него наричаш мъж, а истинския обявяваш за нещо друго.
Не на мене тия путко!
Хем ще те чукам така че да ти е супер добре ако си ми гадже
Хем след това няма да те гушкам и целувам, а ще те смилам от бой
Та следващия път направо ще клякаш да го лапаш и до като го правиш путката ти ще се мокри и ще се радваш на щастието си. И а си погледнала в страни или си казала гък, а си получила един здрав между очите, вместо между краката, путко!
любовта не е достатъчна
ЛИГЛИ
И 6 пъти да го копираш ПУТКО няма да има ефект.
Защото няма как един истински мъж да е комплексар.
Мъж който поставя на мястото си п*тка като тебе и тя не смее да шукне и да си вири нослето е истински мъж. Комплексар е путьото, който ти угажда и ти го въртиш на малкия си пръст. Но той ти изнася на теб, за това ти него наричаш мъж, а истинския обявяваш за нещо друго.
Не на мене тия путко!
Хем ще те чукам така че да ти е супер добре ако си ми гадже
Хем след това няма да те гушкам и целувам, а ще те смилам от бой
Та следващия път направо ще клякаш да го лапаш и до като го правиш п*тката ти ще се мокри и ще се радваш на щастието си. И а си погледнала в страни или си казала гък, а си получила един здрав между очите, вместо между краката, путко!
Абе, нещастник, тебе да не са те изкарали от някое психиатрично заведение, бе?! Ако това наричаш мъж... Такъв като теб ще му отрежа "мъжествеността", докато спи, пък айде после да върви да е*е, колкото си иска. И как според теб ще задържиш една жена така? Нали докато си я ударил и тя си е събрала багажа. Писна ми от комплексари като теб. Защото само един комплексар би доказвал силата си върху жена... Ако пък това е мъжествено.. :lol:
Не valantain_love не е срещнала истински мъж, а ти не си срещнал истинска жена, която да ти стъпи на врата и да те прави на луд...Много далече си от истината и тъй като гледам скоро женско няма да ти върже... :smt067 :smt042
IKisseDAGirL
01-16-2007, 16:24
eхее най-после малко поддръжка :-)
че тук нещо стана пренаселено от истински мъже и.. :lol:
Абе, нещастник, тебе да не са те изкарали от някое психиатрично заведение, бе?! Ако това наричаш мъж... Такъв като теб ще му отрежа "мъжествеността", докато спи, пък айде после да върви да е*е, колкото си иска. И как според теб ще задържиш една жена така? Нали докато си я ударил и тя си е събрала багажа. Писна ми от комплексари като теб. Защото само един комплексар би доказвал силата си върху жена... Ако пък това е мъжествено.. :lol:
Не valantain_love не е срещнала истински мъж, а ти не си срещнал истинска жена, която да ти стъпи на врата и да те прави на луд...Много далече си от истината и тъй като гледам скоро женско няма да ти върже... :smt067 :smt042
Ей ПУТКО тъпа!
Защото само един комплексар би доказвал силата си върху жена...
МАНИПОЛАЦИЯ
а ти не си срещнал истинска жена, която да ти стъпи на врата и да те прави на луд...
ПРОТИВОРЕЧИЕ И ИЗДАЙНИЧЕСТВО
от 1 и 2 следва:
ПУТКО тъпа ако аз не я смилам нея, тя ще ми стъпи на врата и ще съм мухльо!
Много ви се иска тъпи ПУТКИ да е така, но няма да ви огрее сред истинските мъже.
За сведение ПУТКО
Имам сериозна приятялка от 2 години
И не смее да шукне никъде без да зная , щото знае какво я чака
Пък ти ми се прави на смела тука във форома. Не си ми под ръка да видиш ти КОН БОБ ЯДЕ ЛИ
ДЕЕЕБА И ТЪПИТЕ ПУТКИ ДЕЕЕБ
САМО ЗА ЕБАНЕ СТАВАТЕ И ЗА БОЙ
eхее най-после малко поддръжка :-)
че тук нещо стана пренаселено от истински мъже и.. :lol:
а ма СЕЛЯНКО димитровселска
ти освен СВИРЧОЦИ да смукаш
едва ли умееш повече
хайде иди се ЕБИ ПУТКО тъпа
че ако извадя щангата ще ти се види тясно междукрачието
IKisseDAGirL
01-16-2007, 16:36
първо се научи да пишеш без правописни грешки, пък тогава ходи да обиждаш и да се правиш на големия мъжкар 8)
можеш още 156852978187 пъти да ме наречеш п*тка, мислиш ли, че много ми пука? :wink: така само си показваш простотията - еех, то голямо геройство било, няма що :lol:
Колкото и да е радикален, не мога да кажа, че гостът говори пълни простотии. Когато си в една връзка, слушаш какво ти казва другият, а не се правиш на важен и тъп. Ако не можеш да се съобразиш с мнението на партньора, каква любов е това, по дяволите?!
Ако ме докарат до момент, в който си заслужи десен прав, тя сама няма да осъзнае кога е поела надолу по стълбите с багажа си.
първо се научи да пишеш без правописни грешки, пък тогава ходи да обиждаш и да се правиш на големия мъжкар 8)
можеш още 156852978187 пъти да ме наречеш п*тка, мислиш ли, че много ми пука? :wink: така само си показваш простотията - еех, то голямо геройство било, няма що :lol:
правиш ли СФИРКИ на село всяка събота в диЙскутьеката? А путенце?
OtherDimension
01-16-2007, 16:40
Колкото и да е радикален, не мога да кажа, че гостът говори пълни простотии. Когато си в една връзка, слушаш какво ти казва другият, а не се правиш на важен и тъп. Ако не можеш да се съобразиш с мнението на партньора, каква любов е това, по дяволите?!
Ако ме докарат до момент, в който си заслужи десен прав, тя сама няма да осъзнае кога е поела надолу по стълбите с багажа си.
mnogo prav , mnogo prav 8)
Виж, шизълчо, аз никъде не съм казала, че не се съобразявам с приятеля си. Ако бях деспотична кучка, той нямаше да е с мен близо две години. Опитвам се да обясня на онзи нещастник, че едно "Мило, моля те..." много повече би свършило работа от "Ако го направих още веднъж, такъв тупаник ще ти вкарам, че ще те залепя за стената, п*тко!" (както би казал нашият приятел..).
Ако един мъж тръгне да се доказва колко е мъж по този начин...еми пък извинете, ама да му пикая на мъжествеността. Единици са момичетата, които ще тръгнат да се занимават с такива помияри...
На моя приятел съм дала пълна свобода. Много малко неща съм му забранявала, както и той на мен. Досега проблеми не сме имали... Никога не сме си задави ли въпроси от рода на "С кой/коя беше? Какво иска от теб?" и т.н. Той е достатъчно голям мъж за мен щом съм с него и въобще няма нужда да го доказва.
IKisseDAGirL
01-16-2007, 16:50
shizzle, между това да ти забраняват нещо в една връзка и двамата да стигнете до взаимно съгласие и да се съобразявате един с друг, има голяма разлика :wink: ако имаш предвид второто - да, съгласна съм :)
що се отнася до скъпият ни гост :arrow: можеш да не си правиш труда да ми пишеш каквото и да било, и без това няма да ти обърна вече внимание.. не се засягам от теб, още повече, че дори не те познавам, ти за мен си никой :wink: ти сам го каза - това е просто един форум, затова бягай да си изпробваш силата върху някой реален човек и да доказваш извратените разсъждения другаде :smt006
нема се плашиш най много да я изчука
Ако продължава да се вижда с него или ще се наебът или той ще я наебе дори и бе тя да иска :wink:
можеш да й кажеш, че ти е неприятно, но не си й никакъв, че да си измисляш забрани.. дори и баща й няма да има право скоро да й забранява, когато навърши 18, та ти ли? :lol:
ейй на мен някой ако посмее да ми каже нещо от сорта на това с кого "мога" и "немога" да излизам, познай къде ще го пратя на секундата :lol: да купи капути ? ;-)
аз баце, веднага фащам момчетата и отиваме и му прайм бавареца трабант насилствено... виж тогава как ще закача момичето ти
Дами.. Само да ви спомена, че често минавате границата между "взаимно съгласие" и "да стане на моята какво и ще да ти струва". При това без да се усетите. И всеки път като ми скочите отгоре по темата ми става пределно ясно, че има нещо. Просто стандартните начини на възпитание поставят нещата в подобна ситуация - мъжете са свикнали да сритат някой, за да получат това, което искат. Жените са свикнали да им се поднася без никакво усилие.
Kill Zone
01-16-2007, 21:49
Казаха ти го и да и забраниш тя ако иска ще се вижда с него и няма какво да направиш освен да се скарате.ПОговори с нея кажи и опасенията си и притесненията си и готово няма какво повече да направиш освен да тоз готиния с бавареца д аму покажеш от де изгряват шанхайските звезди (ако ти е посилите естествено)
Казаха ти го и да и забраниш тя ако иска ще се вижда с него и няма какво да направиш освен да се скарате.ПОговори с нея кажи и опасенията си и притесненията си и готово няма какво повече да направиш освен да тоз готиния с бавареца д аму покажеш от де изгряват шанхайските звезди (ако ти е посилите естествено)
Виж сега, ако ще е само за деструктивната част, пратете ми ЛС :twisted: Ще уредим нещо.
Да я оставя ли да се среща и с него или да и забраня? А бе кво да правя?Пич при мене същата ситуация ...само дето аз съм на 18 а приятелката ми е на 14 а онзи с КОЛАТА е на 25 ..и като заместиш говоренето и общите приказки със СЕКС се получава моята история , и се чудя какво да правя понеже много я обичам ,и искам да съм с нея, тя също ми казва че ме обича ,ревну ва ме от други момичета и се нервира когато се заговарям с други , а същевременно тя от време на време си прави СЕКС със онзи МУХАЛ..нали..кола има все пак, той е човека с КОЛАТА! Мммм от днес и аз вече имам кола..и чудя се как да постъпя ? Да продължа ли с приятелката си или да я оставя , и да се прая и аз на Баровец с новата си кола и да еба наред която ми падне , но не съм такъф човек! А трябва май да стана такъф..? Моля ви кажете ми как да постъпя ..аз си имам нещо на предвид , но искам да чуя и вашето мнение , дали е идентично с моето. Мерси за вниманието :D
Да я оставя ли да се среща и с него или да и забраня? А бе кво да правя?Пич при мене същата ситуация ...само дето аз съм на 18 а приятелката ми е на 14 а онзи с КОЛАТА е на 25 ..и като заместиш говоренето и общите приказки със СЕКС се получава моята история , и се чудя какво да правя понеже много я обичам ,и искам да съм с нея, тя също ми казва че ме обича ,ревну ва ме от други момичета и се нервира когато се заговарям с други , а същевременно тя от време на време си прави СЕКС със онзи МУХАЛ..нали..кола има все пак, той е човека с КОЛАТА! Мммм от днес и аз вече имам кола..и чудя се как да постъпя ? Да продължа ли с приятелката си или да я оставя , и да се прая и аз на Баровец с новата си кола и да е** наред която ми падне , но не съм такъф човек! А трябва май да стана такъф..? Моля ви кажете ми как да постъпя ..аз си имам нещо на предвид , но искам да чуя и вашето мнение , дали е идентично с моето. Мерси за вниманието :D
Бих сложил една кофа от снегорин отпреде и директно - гледаш как колата на 25-я се разчупва на 2 като вафла посредата...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Каквото те посъветва Умнияя, само дето първо слагаш момичето си (или по-скоро момичето на теб и дъртия) в кофата.
Дами.. Само да ви спомена, че често минавате границата между "взаимно съгласие" и "да стане на моята какво и ще да ти струва". При това без да се усетите. И всеки път като ми скочите отгоре по темата ми става пределно ясно, че има нещо. Просто стандартните начини на възпитание поставят нещата в подобна ситуация - мъжете са свикнали да сритат някой, за да получат това, което искат. Жените са свикнали да им се поднася без никакво усилие.
Е тука си много прав, ама страшно прав. Особено, ако са отгледани като малки принцески дето са свикнали всичко само за тях да е.
А тоя анонимния - абе пич, как може да си толкова заблуден - твойта пача да ти казва най-спокойно, че си се ебе с някой друг и ти да продължаваш да тичаш след нея. Тегли й една майна и подхващай другите. Някаква 14 годишна пикла ще те прави на маймуна, а ти ще й разправяш, че я обичаш....