View Full Version : Обмяна на опит или идея!
Първо искам да се извиня, че помествам темата анонимно, но мисля, че така е по-добре.За мен е важно това което ще напиша по-долу и ще радвам ако някой сподели нещо по-въпроса. Аз съм на 17г. и от три години имам сериозен приятел, имаме си доверие и си споделяме неща, които някой двойки не смеят даже и споменат. От няколко месеца той ми споделя идеята си, че иска да правим секс с още един мъж-тройка. Аз принципно нямам нищо против, защото сме се изяснили по въпроса и не за това става дума. Има нещо обаче, което ме притеснява-той иска те двамата да ме чукат едновременно. Това не ме плаши, но не знам как да стане. Дали е нужна някаква подготовка или всичко опира до психологическа нагласа. И затова ако има някой който има реален опит в подобна ситуация и иска да го сподели много ще ми помогне. Коментари от богословски тип не ме интересуват така, че към тези които иската да ме "оплюват" като курва-Не се хабете!
Nerqzan^nokut
01-16-2007, 14:08
клизма и една бутилка кайсиева 60 градусова
клизма и една бутилка кайсиева 60 градусова :lol: =D> :smt120 :) ami da klizmata e dobra ideq no mislq 4e podgotowkata trqbwa da e kakto pri jenite :)
Под двамата едновременно какво се разбира? Единият орално, другия вагинално? Един вагинално, един анално? Двамата вагинално? Двамата анално?
С изключения на последните два случая, подготовката си е като при стандартен секс, нищо че са двама. И ви пожелавам баси нервите и на двамата.
Под двамата едновременно какво се разбира? Единият орално, другия вагинално? Един вагинално, един анално? Двамата вагинално? Двамата анално?
С изключения на последните два случая, подготовката си е като при стандартен секс, нищо че са двама. И ви пожелавам баси нервите и на двамата.
Обясни й го...
Верен отговор: Нямаш нищо против -> Пробваш -> Оценяваш -> Вадиш си изводите как е
(Каква подготовка искаш? Специално дишане? Йогийски упражнения? Няма да раждаш, мила, просто секс)
Верен отговор: Нямаш нищо против -> Пробваш -> Оценяваш -> Вадиш си изводите как е
(Каква подготовка искаш? Специално дишане? Йогийски упражнения? Няма да раждаш, мила, просто секс) :oops:
(Каква подготовка искаш? Специално дишане? Йогийски упражнения? Няма да раждаш, мила, просто секс) :oops: :shock:
DaniFilth
03-22-2007, 09:46
hm tova e intersno mi kakvo da to kaja otpusni se i se naslajdavai na momenta q da te pitam a ti naistina li go iska6 tova?
gabituuu
03-22-2007, 09:51
късметлийка !!!! :smt012 моя иска с мен и още една жена,аз искам с 2ма мъже и се не може да се разберем :cry:
късметлийка !!!! :smt012 моя иска с мен и още една жена,аз искам с 2ма мъже и се не може да се разберем :cry:
Naprawete 4ka.. tolkowa e lesno re6enieto!!
KaL1StRa^^
03-22-2007, 11:15
Napraite si 4-ka :) :-k